7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
Αυτό διάβασα και γω..δεν είδα το παιχνίδι αλλά τον έχει στους κορυφαίους μαζί με Φωτάκη,Σάλπι και ίβιτς...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
παιχτης χωρις προετοιμασια με λιγα παιχνιδια στα ποδια του χωρις καποιο πλανο χωρις προπονητη κ με μια ομαδα χωρις να ειναι σωστα καταμενημενη αυτο το καιρο.....και 250 000 .....
επαιζε σε αγγλικο πρωταθλημα κ ηρθε στο ελληνικο ......ελληνικο εστιι κσυλο πολυ και ατεχνο ποδοσφαιρο για αυτο κ κοιταμε τα χαλια μας στην ποδοσφαιρικη παιδεια...ειμαστε αιωνες πισω απο την αγγλια....
εγω δε θα τον βγαλω απο αυτο το ματς με τον εορδαικο αν ηταν καλος αλλα στα ντερμπυ και στην ευρωπη.......
εχω εκφρασει την αποψη μου για τον παιχτη ειναι καλη .....
επαιζε σε αγγλικο πρωταθλημα κ ηρθε στο ελληνικο ......ελληνικο εστιι κσυλο πολυ και ατεχνο ποδοσφαιρο για αυτο κ κοιταμε τα χαλια μας στην ποδοσφαιρικη παιδεια...ειμαστε αιωνες πισω απο την αγγλια....
εγω δε θα τον βγαλω απο αυτο το ματς με τον εορδαικο αν ηταν καλος αλλα στα ντερμπυ και στην ευρωπη.......
εχω εκφρασει την αποψη μου για τον παιχτη ειναι καλη .....
"Ο Ελ Ζαρ πέταξε τα γάντια επειδή είχαν βραχεί και φόρεσε ένα άλλο ζευγάρι που του έδωσε παράγοντας του Εορδαϊκού"
Ωραίο κι αυτό...
Την άλλη φορά θα ζητήσει και ψυκτικό από την αντίπαλη ομάδα, γιατί ο φροντιστής της δικιάς μας θα το έχει ξεχάσει στα αποδυτήρια μαζί με τη δεύτερη φανέλα του Ivic...
Ωραίο κι αυτό...
Την άλλη φορά θα ζητήσει και ψυκτικό από την αντίπαλη ομάδα, γιατί ο φροντιστής της δικιάς μας θα το έχει ξεχάσει στα αποδυτήρια μαζί με τη δεύτερη φανέλα του Ivic...
παικτουρα σπασιμο μεσης σκυλιασμα και πισω....αν γινει και ουσιαστικος για υην ομαδα καλα θα μαστε
Εξαιρετικός...Να προσέξει λίγο την τελική του γιατί κάνει τα μαγικά και δεν κάνει την τελική...

- paoki_sweden
Very good game from our little man! He played realy well, he stole the ball alot of times,, and gave nice passes. Som god centres......played good defence today. BRAVO
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Eάν παίξει λίγο πιο έξυπνα θα κλείσει πολλά σπίτια. Αν όχι θα παραμείνει στα ρηχά. Πάντως έχει φιλότιμο και προσπαθεί πολύ. Περιμένω πολλά
νομίζω βλέπουμε οι περισσοτεροι την διαφορά με τον σορλεν
αυτο σημαινει εξτρεμ
ταχύτητα,τρίπλα σέντρα
να κοιτάει μπροστά και όχι πίσω
και το ότι είναι καλός επιθετικά δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει αμυντικά
ισα ισα είναι πολύ καλύτερος και αμυντικα απο σορλεν
γενικα αμα εισαι γρήγορος,εκρηκτικος και εχεις διαθεση να μαρκαρεις είσαι καλος και αμυντικα αφου δεν τρως τριπλα και καλυπτεις χωρους
αυτο σημαινει εξτρεμ
ταχύτητα,τρίπλα σέντρα
να κοιτάει μπροστά και όχι πίσω
και το ότι είναι καλός επιθετικά δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει αμυντικά
ισα ισα είναι πολύ καλύτερος και αμυντικα απο σορλεν
γενικα αμα εισαι γρήγορος,εκρηκτικος και εχεις διαθεση να μαρκαρεις είσαι καλος και αμυντικα αφου δεν τρως τριπλα και καλυπτεις χωρους
- vouts_charis
Συμφωνώ απόλυτα φίλε!Είσαι πολύ σωστός κατά την γνώμη μου..!

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
- ΑποστόληςΑ
Ρε Ρονάλντο συγκρίνεις δύο διαφορετικούς πάικτες: Ένα αριστερό χαφ και ένα αριστερό εξτρέμ. Και είναι λογικό ως λάτρης των σελεσάο να ξιτάρεσαι με παίκτες που παίζουν εντυπωσιακά. Χωρίς να έχω δει το σημερινό αγώνα, θα διαφωνήσω ότι ο Ναμπίλ είναι πιο χρήσιμος από τον Γάλλο. Προς το παρόν ο Γάλλος υπήρξε πιο ουσιαστικός. Απλά δεν έκανε τσαλιμάκια και επομένως δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει τον θαυμασμό σου. Όταν ο Μαροκινός γίει πιο ομαδικός, τότε μπορεί να γίνει και πολυτιμότερος.
ο σορλεν ειναι τεραστια απωλεια για πολλους λογους...αλλος παικτης ο ελ ζαρ μην τους συγκρινουμε