9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

mpafos4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις πως εαν παει καλα ο Σαλπιγγιδης θα παει καλυτερα και ο ΠΑΟΚ.Τα υπολοιπα ειναι για να 'χαμε να λεγαμε........
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Δημητράκη γράψτους στις αρχιδ@ρες σου αγόρι μου...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

zoomgr έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Μπα, εγώ την ξέρω την θέση μου. Όσο φιλότιμος, παθιασμένος και τρεχαλατζής να είμαι δεν είμαι για να παίζω μπάλα, πόσο μάλιστα επαγγελματική.

Αν ο Σάλπι, είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα, συνολική απόδοσή του στον ΠΑΟΚ, τότε πάσο. Αν είναι ευχαριστημένος δηλαδή, που κάποιος Σανκαρέ, ένας χωριάτης της Ξάνθης, κάτι ταγάρια της Τρίπολης και κάτι σκουληκαντέρες τον κατάπιαν, εγώ μαζί του μέχρι τέλους.

Αλλά έλα, που από τον Σάλπι, έχω άλλες απαιτήσεις. Και δεν μιλάω για τις απαιτήσεις που έχουν να κάνουν με τα λεφτά που παίρνει. Δεν τα παίρνει από μένα. Στα @@ μου κιόλας. Από τον Σάλπι, που ξέρω και πιστεύω εγώ, έχω την απαίτηση να σκοράρει με τον Εορδαϊκό τι να κάνουμε. Αν όχι να σκοράρει, να βρει εστία σε αυτή την φάση.

Αν εσείς έχετε την απαίτηση να τρέχει, να πιέζει, να παθιάζεται, να κοντράρεται, αλλά τα γκολ του να λείπουν, πουλείπουν ρε παιδιά πως να το κάνουμε, εδώ και 4 μήνες (αν και όχι μόνο με δική του ευθύνη), τότε διαφωνούμε. Και δεν χρειάζεται ούτε το στόμα σας να στραβώνετε, ούτε εγώ χρειάζομαι τις συμβουλές σας για επαγελματική αποκατάσταση.
και με αυτά που λες τι θα γίνει δηλαδή? και τι προτείνεις? (εκτός από το ειρωνικό πάρτε εμένα που είμαι φιλότιμος...)
να του λύσουμε το συμβόλαιο?
αν θες εσύ να σκοράρει μία εμείς θέλουμε 100 και ο κοντός θέλει 1000.
φαντάζομαι θα χαλάστηκες που βάλαμε και goal στο 119', είχες να ρίξει περισσότερο χολή...
περίμενε στην επόμενη μας γκέλα

Έχουμε γεμίσει φιλότιμους φορ. Φορ που σπρώχνουν, παίρνουν κάρτες, τρέχουν, μαρκάρουν,ανοίγουν χώρους για τους άλλους. τοναταλλο ξέρω γω, γκολ δεν βάζουν. Γκολ. Γκολ μαμώ την πουτάνα μου.

Τα άλλα που λες περί λύσης συμβολαίου κι αν χαλάστηκα για το γκολ στο 119, μόνο σου τα βγάζεις απο το κεφγάλι σου, οπότε δεν έχω να σου πω τίποτα.

Μακάρι να βάλει όχι 20, 200 γκολ. Αλλά 4 μήνες τώρα, ξαναλέω μήπως και δεν το διάβασες, όχι μόνο με δικιά του ευθύνη ,έχει βάλει 2. Και δεν είναι τα γκολ, μόνο. Αν εσύ τον είδες καλό με Βόλο, Τρίπολη, Ξάνθη, ερπετά και χωρίς να σου βάζω αυτά που έχασε με άγιαξ και φενέρ, κανένα πρόβλημα, είναι καλός.

Αλλά έγώ έχω περισότερες απαιτήσεις από αυτόν. Το ότι είναι φιλότιμος, δεν μου λέει τίποτα. (εκεί πήγαινε το ότι κι εγώ φιλότιμος είμαι). Γκολ θέλω να βάζει κι ας είναι στα @@ του όλο το ματς. Φιλότιμος δεν είναι προσόν πια για τον Σάλπι, είναι δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ξαναλέω....
ΔΗΜΗΤΑΚΗ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΑΡΧΙΔ@ΡΕΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Αναψε μια λαμπαδα στον φωτακη πρωτα πριν μας γραψεις εκει που μας εχεις γραψει ετσι και αλλιως....
συντομο ανεκδοτο : ο μιστερ 20 γκολ/χρονια
συντομο ανεκδοτο νρ.2 : 800000 για τον καλυτερο ελληνα φορ.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ΔΗΜΗΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Αυτο κανει ετσι και αλλιως φραππα πολιχνη,μπλογκαρει στον σταυρακη και ζωαρα ,δεν χρειαζεται παραπανω Motivation :D :D

ο μπλογκερ παν απο ολα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έχετε γέλιο πάντως.... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:ΕΛΑ ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[dailymotion]xfffp3[/dailymotion]
Η ομάδα ξηλώθηκε για να μπαίνει αυτός μέσα και να βάζει γκολ....
Δουλειά του αυτή είναι...
Τώρα αν γλίστρησε, αν έχασε τον προσανατολισμό του, αν βρέθηκε ένα βήμα πίσω με τον Αγιαξ κι ένα βήμα μπροστά στη Φλώρινα κι έχασε τις ευκαιρίες, αν δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πάσες των συμπαικτών του, τότε προτιμώ να μπαίνει κάποιος άλλος μέχρι να του φύγει το άγχος (που απορώ από που προέρχεται) κι όταν νοιώσει έτοιμος να ξαναμπεί...

Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος σε αυτή την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

bakunin4 παει και λιγο στο tribeca ο ευκολο γκολ ανεβαζω επιπεδα STIEBEL ELTRON :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ένας ένας όλοι θα γραφτείτε στα αρχίδι@α του blogger
Άβαταρ μέλους
bakunin4

ε αμα σε λεω ζωαρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

και λίγα παίρνει... 800.000 είναι ψίχουλα
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σαλπι παιχταρα μου,παλικαρι μου,ΠΑΟΚαρα μου,μην ακους τις κακιες γλωσσες.Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μαζι σου,το εδειξαν και οι δημοσκοπησεις σε τοσα σαιτ ολο το καλοκαιρι.Ολος ο λαος του ΠΑΟΚ περιμενει Μητσαρα μου τις γκολαρες σου.Χαλαλι τα 800 χιλιαρικα(λιγα για το μεγαλειο σου),να σε βλεπει με τον αϊτο στο στηθος γουσταρει ο λαος του ΠΑΟΚ :ugeek:

ΥΓ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Caballo Viejo έγραψε:Αμάν ωρέ Δημητράκη...
Μέρος δεύτερο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”