9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- george aspromayros
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Δημητρη συνεχισε αγορι μου...Θα ρθουν τα γκολ..Εισαι φιλοτιμος ,τρεχεις,εχεις παθος..τα τελειωματα σου μονο προσεξε κ ολα θα πανε καλα!
Για μενα εισαι πολυ καλος!
Για μενα εισαι πολυ καλος!
- Sick Bastard
Κι εγώ φιλότιμος είμαι, πάθος έχω και τρέχω. Άμα είναι να πάρει εμένα ο ΠΑΟΚ που κοστίζω και λιγότερα.
Γκολ δεν βάζω βέβαια, αλλά κοστίζω λιγότερα.
εγω να δεις αδερφε, ουτε καν μπαινω στον κοπο πλεον.Pegasus έγραψε:Άντε πάλι με τα λεφτά... Τελοσπάντων, βαριέμαι να μαλώνω.
- george aspromayros
εχεις τα πνευμονια του? τις συμμετοχες του ? εχεις συμμετοχη στην εθνικη? ποσα γκολ εχεις βαλει συνολικα?Sick Bastard έγραψε:Κι εγώ φιλότιμος είμαι, πάθος έχω και τρέχω. Άμα είναι να πάρει εμένα ο ΠΑΟΚ που κοστίζω και λιγότερα.
παμε ρε για ενα 5X5 που θελεις να σε παρουμε κ στην ομαδα!!!

πάνε στην ΠΑΕ και ζήτα συμβόλαιο, φιλότιμεSick Bastard έγραψε:Κι εγώ φιλότιμος είμαι, πάθος έχω και τρέχω. Άμα είναι να πάρει εμένα ο ΠΑΟΚ που κοστίζω και λιγότερα.
- emeissaspsirizoume4
Sick Bastard πανε στην βασιλω και στον κολακα με καμια 1000 αρθρα ο λαος θα σε παρακαλαει να ερθεις στην ομαδα 

Ρε μην ψαρωνετε. Δεν εχετε καταλαβει οτι στη γωνια περιμενουν καποιοι για να τον θαψουν? Αστο γ@μησε το
- emeissaspsirizoume4
ΕΛΑ ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑ
[dailymotion]xfffp3[/dailymotion]

[dailymotion]xfffp3[/dailymotion]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Πέμ 28 Οκτ 2010, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Fixed... Ρε παιδιά δείτε πώς μπαίνουν τα βίντεο.
Λόγος: Fixed... Ρε παιδιά δείτε πώς μπαίνουν τα βίντεο.
- Sick Bastard
Μπα, εγώ την ξέρω την θέση μου. Όσο φιλότιμος, παθιασμένος και τρεχαλατζής να είμαι δεν είμαι για να παίζω μπάλα, πόσο μάλιστα επαγγελματική.
Αν ο Σάλπι, είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα, συνολική απόδοσή του στον ΠΑΟΚ, τότε πάσο. Αν είναι ευχαριστημένος δηλαδή, που κάποιος Σανκαρέ, ένας χωριάτης της Ξάνθης, κάτι ταγάρια της Τρίπολης και κάτι σκουληκαντέρες τον κατάπιαν, εγώ μαζί του μέχρι τέλους.
Αλλά έλα, που από τον Σάλπι, έχω άλλες απαιτήσεις. Και δεν μιλάω για τις απαιτήσεις που έχουν να κάνουν με τα λεφτά που παίρνει. Δεν τα παίρνει από μένα. Στα @@ μου κιόλας. Από τον Σάλπι, που ξέρω και πιστεύω εγώ, έχω την απαίτηση να σκοράρει με τον Εορδαϊκό τι να κάνουμε. Αν όχι να σκοράρει, να βρει εστία σε αυτή την φάση.
Αν εσείς έχετε την απαίτηση να τρέχει, να πιέζει, να παθιάζεται, να κοντράρεται, αλλά τα γκολ του να λείπουν, πουλείπουν ρε παιδιά πως να το κάνουμε, εδώ και 4 μήνες (αν και όχι μόνο με δική του ευθύνη), τότε διαφωνούμε. Και δεν χρειάζεται ούτε το στόμα σας να στραβώνετε, ούτε εγώ χρειάζομαι τις συμβουλές σας για επαγελματική αποκατάσταση.
Αν ο Σάλπι, είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα, συνολική απόδοσή του στον ΠΑΟΚ, τότε πάσο. Αν είναι ευχαριστημένος δηλαδή, που κάποιος Σανκαρέ, ένας χωριάτης της Ξάνθης, κάτι ταγάρια της Τρίπολης και κάτι σκουληκαντέρες τον κατάπιαν, εγώ μαζί του μέχρι τέλους.
Αλλά έλα, που από τον Σάλπι, έχω άλλες απαιτήσεις. Και δεν μιλάω για τις απαιτήσεις που έχουν να κάνουν με τα λεφτά που παίρνει. Δεν τα παίρνει από μένα. Στα @@ μου κιόλας. Από τον Σάλπι, που ξέρω και πιστεύω εγώ, έχω την απαίτηση να σκοράρει με τον Εορδαϊκό τι να κάνουμε. Αν όχι να σκοράρει, να βρει εστία σε αυτή την φάση.
Αν εσείς έχετε την απαίτηση να τρέχει, να πιέζει, να παθιάζεται, να κοντράρεται, αλλά τα γκολ του να λείπουν, πουλείπουν ρε παιδιά πως να το κάνουμε, εδώ και 4 μήνες (αν και όχι μόνο με δική του ευθύνη), τότε διαφωνούμε. Και δεν χρειάζεται ούτε το στόμα σας να στραβώνετε, ούτε εγώ χρειάζομαι τις συμβουλές σας για επαγελματική αποκατάσταση.
- WestBlock4
Παιδιά μην κραζετε τον ««μητσο»» 20 γκολ δεν είπαμε θα βάλει φέτος... Αλλά αν δε βάλει ούτε τα μισά αναρωτιέμαι αξιζαν τα 800 χιλιαρικα;;; Λέω εγώ τώρα..
και με αυτά που λες τι θα γίνει δηλαδή? και τι προτείνεις? (εκτός από το ειρωνικό πάρτε εμένα που είμαι φιλότιμος...)Sick Bastard έγραψε:Μπα, εγώ την ξέρω την θέση μου. Όσο φιλότιμος, παθιασμένος και τρεχαλατζής να είμαι δεν είμαι για να παίζω μπάλα, πόσο μάλιστα επαγγελματική.
να του λύσουμε το συμβόλαιο?
αν θες εσύ να σκοράρει μία εμείς θέλουμε 100 και ο κοντός θέλει 1000.
φαντάζομαι θα χαλάστηκες που βάλαμε και goal στο 119', είχες να ρίξει περισσότερο χολή...
περίμενε στην επόμενη μας γκέλα
τα ειρωνικα σχολια τωρα για σαλπι μπορει να γυρισουν μπουμεραγκ οπως με την υποθεση σαντος που τον σκιζανε καποιοι αλλα μετα τα καλα αποτελεσματα απλα δεν τους αρεσε η "μιζερη" φατσα του .....ε οταν αρχισουν τα πολλα
γκολ μαλλον θα καταληξουν οτι απλα δεν τους αρεσει η φατσα του και το οτι ειναι κοντος.....
)))))
γκολ μαλλον θα καταληξουν οτι απλα δεν τους αρεσει η φατσα του και το οτι ειναι κοντος.....

ας παιξει μπαλλα ο μπλογκερ πρωτα και βλεπουμε για τα σχολια....
οσο δεν αποδιδει ουτε το 1/100 των χρηματων απο την τσεπη του λαου θα τα ακουει και ας εχει την αβαντα των αρδ και του κολκα.
σημερα θα αποκλειομασταν γιατι το ρεταλι δεν μπορει να βαλει γκολ σε κενη εστια και καποιοι εχουν το μυαλο τους μην στεναχωρεθει ο δημητρακης τους..
οσο δεν αποδιδει ουτε το 1/100 των χρηματων απο την τσεπη του λαου θα τα ακουει και ας εχει την αβαντα των αρδ και του κολκα.
σημερα θα αποκλειομασταν γιατι το ρεταλι δεν μπορει να βαλει γκολ σε κενη εστια και καποιοι εχουν το μυαλο τους μην στεναχωρεθει ο δημητρακης τους..