7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 7. Nabil El Zhar

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην ξεχνατε οτι επαιξε ολο το ματς στη βιγιαρεαλ και βοηθαγε συνεχεια πισω...Δικαιουται μια μετρια εμφανιση αλλα ελπιζουμε σε αμεση επαναφορα στα γνωστα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

κανενας παιχτης δεν αποδιδει παντα το 100% σε ολους τους αγωνες
νομιζω ότι ήταν λιγο πιασμένος όπως και ο βιτόλο απο την υπερπροσπαθεια στην ισπανια
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Βιτόλο ήταν εξαιρετικός..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παίδες παίζαμε χτες 50 λεπτά με γιόμες και στην ουσία με κανένα πλάνο παιχνιδιου. Δεν ξέρω γιατί, αν ήταν απο κούραση, επειδή είχε κριθεί το ματσ ή απο ανικανότητα. Ξέρω όμως πως ήμασταν αντιπαραγωγικοί και άναρχοι. Οπότε, τί να σου κάνει ο Ναμπίλ; Ο Φωτάκης έπαιξε καλά γιατί δεν είναι εξτρεμ και έπαιζε ουσιαστικά τρέχοντας και κόβοντας. ο Ναμπίλ δεν έχει και δεν πρέπει να έχει αυτό το ρόλο.. Αν η ομάδα στρώσει και παίζει ισορροπημένα και με πλάνο, τότε είναι δεδομένο πως θα έχουμε δύο καλά εξτρέμ. Αυτόν και τον Αντελίνο. Μέχρι τότε, κάθε κριτική αρνητική νομίζω οτι είναι λανθασμένη, γιατί κανένας στην ομάδα δεν αποδίδει καλά, παρά μόνο αυτοί που δεν έχουν δημιουργικό ρόλο και δυνατότητες, γιατί δεν φαίνεται πάνω τους η παραγωγική γύμνια
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Mε σωστό προπονητή θα πρέπει ο αντίπαλος να κλείσει και τις δύο πλευρές του. Κι αν χρειαστεί τους αλλάζουμε πλευρά για να παίξουν και ανάποδα για λίγο. Δε κρίνεται αυστηρά, διότι ήρθε σε περίεργη για τον ΠΑΟΚ περίοδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επαναλαμβάνω το ίδιο σχόλιο που έκανα μετά τον αγώνα με Villareal:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όντως μέτριος. Περίμενα περισσότερα.
(δικαιώνεται ο olivares)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Από τους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ είδα μόνον έναν, τον Ευρωπαϊκό, κόντρα στη Χάϋντουκ Σπλιτ (3-1) και ο Σκόκο ήταν κορυφαίος μαζί με τον Τζιμπούρ. Φαίνεται ο παίκτης από μερικές κινήσεις που κάνει. Δεν χρειάζονται ούτε μαγικά ούτε - πολύ περισσότερο - τσαλιμάκια.
Δεν κρίνω τον Ναμπίλ σαν παίκτη. Κρίνω την απόδοσή του σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μπορεί αν προσαρμοστεί στην ομάδα και γίνει περισσότερο ομαδικός και αποτελεσματικός να προσφέρει όσα και ο Σκόκο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί και δεν μπορούμε να το προβλέψουμε τώρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Περίμενα κ εγώ κάτι καλύτερο....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ελ ζαρ εχει ενα πολυ καλο πεταγμα,σπιρταδα και κοφτη κινηση που ισως δεν εχει κανενα αλλο εξτρεμ μας.Με την ταχυτητα αυτη μπορει να δημιουργησει ρηγματα στην αντιπαλη αμυνα.Απλα μερικες φορες παιδευει την μπαλα λιγο παραπανω.

Θεωρω πως ειναι παιχτης που ανταποκρινεται καλυτερα οταν μπαινει ως αλλαγη.Και με το βαζελο μολις μπηκε εδωσε το κατι παραπανω...Στα μισα παιχνιδια που εχει παιξει ειναι καλος στα αλλα μισα μετριος.Στα συν του ειναι το καλο και δυνατο σουτ που κακα τα ψεματα μονο ο φωτακης το εχει απο τους υπολοιπους.

Με εναν καλο προπονητη να του δωσει γκαζια θα φανει καλυτερος.Μ'αρεσει και το παθος του σε ολα τα παιχνιδια.Μπορει να μην ειναι σε καλη μερα αλλα παντα τρεχει,κυνηγαει.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επαναλαμβάνω το ίδιο σχόλιο που έκανα μετά τον αγώνα με Villareal:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όντως μέτριος. Περίμενα περισσότερα.
(δικαιώνεται ο olivares)
Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι μέτριος παίκτης, αλλά ούτε βέβαια και κάτι εξαιρετικό... Απλά να παίζει στη θέση του και στη μόνη που μπορεί να βοηθήσει... δεξί εξτρεμ και μόνο είναι το παιδί...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για να μην παρεξηγούμαι:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κρίνω τον Ναμπίλ σαν παίκτη. Κρίνω την απόδοσή του σε συγκεκριμένα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Λοιπόν έχει μερικές στιγμές που νομίζεις ότι είναι σπουδαίος παίκτης και άλλες που πουλάει μπάλα. Νομίζω πως αν γίνει πιο ομαδικός (θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου) θα προσφέρει πολλά. Τον περίμενα χειρότερο στα λασπόνερα.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

εγω νομιζω απο τους καλυτερους ηταν..μολις ερθει προπονητης κ η ομαδα αποκτησει πλανο θα ειναι πολυ καλυτερος πιστευω..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και εγω το πιστευω αυτο..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σαν τον βιερι την πρωτη του χρονια δλδ....μακαρι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”