Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από navigator11 »

εχεις καμμια αμφιβολια;
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εδω που τα λεμε...οχι δεν εχω καμια αμφιβολια!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Βασιλόπουλε άλλαξε στάση. Κουραστήκαμε με τους γλυκανάλατους λαϊκισμούς σας.
Μία ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα υπάρχει, ας σταθεί στο ύψος της.
Ο Νικολάκης τι προσπαθεί να μας πει μήνες τώρα?
Στην ερα όμως δεν λέει ούτε πρόταση από τα 6-στηλα που γράφει για λαϊκή κατανάλωση.
Σοβαρευτείτε και μη γίνεστε γραφικοί. Ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει ανάγκη από τέτοια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μη ζητας φιλε μου πραγματα,που οι ανθρωποι αδυνατουν να πραξουν.ακου εκει να σοβαρευτουν!αυτοι ηταν μια ζωη,δεν προκειται να αλλαξουν γιατι σαν ανθρωποι πρωτιστως δεν εχουν το νοητικο και επαγγελματικο υποβαθρο να αλλαξουν σταση!δεν τους κακιζω,απλως δεν μπορουν!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6379:2010-10-07-14-47-05&catid=22:vasilopoulos&Itemid=75
Το γλέντι του Τσινιάρη με παρέα των ερτζιανών

Πέμπτη, 07 Οκτώβριος 2010 17:45

Στα 41 μου χρόνια είμαι πεπεισμένος ότι τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Ειλικρινά δεν ήθελα και δεν σκόπευα να επανέλθω στον Τσινιάρη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό μετά τα όσα – κι ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό – έμαθα χθες. Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης λοιπόν το βράδυ της Κυριακής έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αθήνα. Έμεινε στην πόλη και επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Αν και κατά την προσωπική μου άποψη δεν επιτρέπεται σε έναν διαιτητή που οι αποφάσεις του καθόρισαν – αλλοίωσαν – το αποτέλεσμα ενός αγώνα να έχει τη διάθεση και το κουράγιο να διασκεδάζει δημόσια σε κοινή θέα ανθρώπων που πλήρωσαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και αγανάκτησαν για όσα έζησαν. Το εξοργιστικό είναι ότι την παρέα αποτελούσαν εκπρόσωποι – θηλυκού γένους διευκρινίζω – που απασχολούνται σε ραδιοφωνικό σταθμό που καμία σχέση δεν έχει με τον ΠΑΟΚ. Με την ίδια παρέα ο Τσινιάρης έπινε καφέ το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους. Δε θα καταλήξω σε συμπέρασμα. Θα σας αφήσω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Θα αναρωτηθείτε τι έκανε για όλα αυτά ο ΠΑΟΚ; Προφανώς δεν το γνώριζαν στην ΠΑΕ, γιατί δεν ασχολήθηκαν δείχνοντας ως συνήθως ανωτερότητα. Θέλω να πιστεύω ότι ποτέ ξανά δε θα δείξει ανωτερότητα σε ανάλογα θέματα η ΠΑΕ.
Το θέμα θα απασχολήσει τον κ. Πιλάβιο ή την κεντρική επιτροπή διαιτησίας; Εκτός κι αν συμφωνούν με αυτές τις τακτικές και τις μεθόδους διαιτητών που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Ξέρω, ξέρω. Ψιλά γράμματα για τη χώρα που ζούμε οι αναφορές για πρόκληση του δημοσίου αισθήματος.

Σ. Σ. 1 Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον. Με την προϋπόθεση ότι ενωμένος ο κόσμος του θα συνεχίσει να βάζει πλάτη στο εγχείρημα της αναγέννησης και της αναστύλωσης. Αντιλαμβάνομαι εν μέρει τον πανικό που δημιουργήθηκε από τις δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το μέγεθος της κριτικής που ασκείται. Και ξέρετε γιατί; Πολύ απλά θα σας το πω. Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε την Κυριακή δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Τα συναισθήματα που δημιουργεί μια ήττα δεν επιτρέπεται να είναι ο σύμβουλος σε καμία μα καμία απόφαση. Δικαίως πολλοί θεωρούν ότι ακόμα κι αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον Αρη (αυτό θα γινόταν αν ο Τσινιάρης δεν είχε εντολές ή… επιθυμίες) η κατάσταση που δημιουργήθηκε από τη Δευτέρα θα δημιουργούνταν μετά από μια άλλη ήττα στο πρωτάθλημα. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τις προηγούμενες ημέρες μπορούσες εύκολα να αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σ. Σ. 2 Δεν ξεχνώ. Έχω μεγάλο κουσούρι – έχω πολλά για να πω την αλήθεια - σαν άνθρωπος. Δεν ξεχνώ. Και κάτι που έγινε χθες το μεσημέρι θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω, όταν έρθει αυτή η ώρα. Δεν ξεχνώ.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ειλικρινά μία φορά που να μην έχετε στο πρωτοσέλιδο παράπονα για τη διαιτησία θα υπάρξει??
Δεν το καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν ταιριάζει σε αυτό που αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ?? :evil:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

σκορδίζουν
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

"Ο ΠΑΟΚ συμβολίζει τις αλησμόνητες πατρίδες"

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος μιλά αποκλειστικά στα ΣΠΟΡ

Για τη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ. Την «καψούρα» και την «τρέλα» του. Είναι πανταχού παρών. Όπου κι αν παίζει ο ΠΑΟΚ. Και έχει ξεκάθαρη άποψη για όλα. Όπως δηλώνει στα ΣΠΟΡ η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ ξεπερνά κάθε όρια. Ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού Φραγκούλης Φράγκος άνοιξε την καρδιά του για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα, τον Ζαγοράκη, τους φιλάθλους, τα «τρελόπαιδα» στη θύρα 4. Μίλησε ακόμη και για το νέο γήπεδο που είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει.

Ο αρχηγός του ΓΕΣ μίλησε από την καρδιά του στα ΣΠΟΡ. Και συγκινήθηκε ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια της συζήτηση μας:

- Το μικρόβιο του ΠΑΟΚ πότε το κολλήσατε;
- «Θα σου πω κάτι. Το μικρόβιο του ΠΑΟΚ το κόλλησε η γενιά η δική μας, από τον Δημήτρη τον Μπούζα. Είχαμε μία κλίση στην ασπρόμαυρη ομάδα, αλλά ο άνθρωπος αυτός στιγμάτισε και οριοθέτησε την ζωή μας, αλλά και την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Και αν λυπάμαι για κάτι, είναι γιατί, λίγο του έχει αναγνωριστεί».

- Φέτος έχετε παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ;
- «Όπως ξέρετε οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά όταν μου δίνεται η ευκαιρία, δεν απουσιάζω από το γήπεδο. Ακόμη είμαι δεσμευμένος με την Αθήνα καθώς είμαι αρχηγός στο Γ.Ε.Σ και υπηρετώ εκεί».

- Χτυπά τόσο έντονα η καρδιά σας για τον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεστε μακριά από τη Θεσσαλονίκη;
- «Μην ξεχνάτε πως οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες βρίσκονται στον Εβρο και τα νησιά. Οι δυνατότητες να βρίσκεται ένας στρατιωτικός στη Βόρειο Ελλάδα είναι περισσότερες από ότι να κλείνεται σε ένα γραφείο και να κυνηγάει τα χαρτιά. Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έπαψε να είναι καλός. Είχα την τύχη να τον παρακολουθήσω στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στην Τούμπα αλλά και με την Φενερμπαχτσέ εντός και εκτός έδρας. Και είδα ότι δεν έχει στοιχεία που να κρίνω πως η φετινή του πορεία, δεν θα ήταν ικανοποιητική.

Βέβαια όταν φεύγει ένας προπονητής της προσωπικότητας του Σάντος από την ομάδα, εύλογο είναι να δημιουργηθούν κάποιες αναταράξεις. Αυτές πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τις ξεπεράσει σύντομα. Δεν είμαι της άποψης, πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το πολύ μεγάλο όνομα. Χρειάζεται ένας άνθρωπος που να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές. Να τους εμπνέει και να είναι κοντά τους, σαν αδελφός, σαν πατέρας και να τους κατευθύνει. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι επειδή μεγαλώσαμε διαφορετικά, θα ήθελα να βλέπω ένα ΠΑΟΚ που θα έχει 9 Έλληνες και 2 ξένους. Για να ξέρω ότι αυτά τα παιδιά, έχουν ζωγραφισμένα μέσα στη ψυχή τους τον Δικέφαλο.

Όχι ότι οι ξένοι που ήρθαν και για παράδειγμα ο Γκαρσία και ο Κοντρέρας δεν αγάπησαν αυτή τη ομάδα. Αλλά είναι διαφορετικό ένα παιδί να ανδρώνεται με την ΠΑΟΚτσήδικη ιδέα. Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ συμβολίζει τις αλησμόνητες πατρίδες, ποτέ δεν θα πω τις χαμένες. Έχει σχέση με την ιστορία μας. Πηγαίνοντας στην Πόλη μάθαμε ότι έχει σχέση με τον Ερμή.

Όλα αυτά δημιουργούν μία διαφορετική αίσθηση για αυτή την ομάδα. Είναι και η ομάδα που έχει πίσω της ένα κόσμο, ένα λαό. Ο ΠΑΟΚ με τον Μπούζα τότε, έγινε ομάδα της Θεσσαλονίκης, της κεντρικής Μακεδονίας, όλη της Ελλάδας. Βλέπω συνδέσμους στην Καλαμάτα, στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πανελλήνια ιδέα, πάνω από όλα για τον αθλητισμό. Αυτό που με πικραίνει, είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε πλέον παιχνίδια με τους αντιπάλους μας. Θυμάμαι έναν τελικό που έγινε στο Καυτανζόγλειο, κέρδισε τότε ο αρης και ο Κούδας είχε χάσει πέναλτι. Ήμασταν 45.000 φίλαθλοι και καθόμασταν ανάμικτοι όλοι οι Θεσσαλονικείς. Φίλοι και παρέα. Αυτό δεν το βλέπω σήμερα. Θέλω να μου κάνουν καζούρα και να κάνω κι εγώ καζούρα. Και αυτή η πόλη να μην είναι χωρισμένη. Αυτό που λέμε εμείς, μία πόλη μία ομάδα θα μπορούσαμε να λέμε, μία πόλη με πολλές ομάδες αγαπημένες. Η μάχη να κρατάει, όσο είναι η διάρκεια ενός αγώνα. Η κερκίδα να είναι η «κόντρα» και το «δούλεμα» όσο κρατάει ένα παιχνίδι. Και την άλλη ημέρα να συνεχίζεται η καζούρα στα καφενεία. Να βγουν όμως τα ταλέντα, να δούμε ξανά τον Κούδα, τον Αρίσταρχο, τον Παρίδη, τον Σπυρίδωνα, τον Τερζανίδη, τον Ασλανίδη».

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ο αρχηγός του ΓΕΣ τόνισε ακόμη: «Σε ηλικία 12 ετών πήγα να δω για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήμουν ψηλός, 1,75 και οι πορτιέρηδες δεν πίστευαν την ηλικία μου, και μου ζητούσαν να πληρώσω εισιτήριο. Δεν μου έβγαιναν τα λεφτά για να αγοράσω και μπήκα στα τελευταία λεπτά του αγώνα από την θύρα 7. Και ήμουν τυχερός γιατί είδα ένα υπέροχο γκολ από τον Αποστολίδη και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή να το ακυρώνει. Από εκείνη την στιγμή ήμουν, είμαι και θα παραμείνω μόνο ΠΑΟΚ. Γιατί το αίσθημα της αδικίας δεν το μπορεί κανείς Βορειοελλαδίτης. Και πρέπει οι φίλοι μας οι Αθηναίοι να το καταλάβουν αυτό, αν θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μοιράζονται τα πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με την αξία των ομάδων. Έχω έναν καλό φίλο, τον Μανόλη, δεν θα πω το επίθετο του που είναι oλυμπιακός. Δεν θα το πιστέψετε. Εγώ πάω στο Καραϊσκάκη με διαρκείας που μου αγοράζει ο Μανόλης κάθε χρόνο και ο φίλος μου έρχεται στην Τούμπα, με διαρκείας που του αγοράζω εγώ. Και τον αγαπάνε οι φίλαθλοι που είναι δίπλα μας και τον γνωρίζουμε, γιατί αυτές οι δύο ομάδες έχουν το ωραιότερο κοινό, τους πιο τρελούς φιλάθλους. Όλοι περάσαμε από την θύρα 4. Όμως τότε, φωνάζαμε ένα «ου.....» και σταματούσαμε εκεί. Το να ασχημονείς, δεν φέρνεις κόσμο στο γήπεδο. Και δεν φέρνεις και ποιοτικό κόσμο».

ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο αρχηγός του Γ.Ε.Σ. μίλησε και για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Αυτή την ομάδα πρέπει να τη στηρίξουμε διότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται ακούραστα. Αυτή η ομάδα έχει δώσει πολύ μεγάλες διακρίσεις στον ΠΑΟΚ. Θέλω να πω ακόμη πως δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσφορά ανθρώπων όπως ο Νίκος Βεζυρτζής που κράτησαν τον ΠΑΟΚ ψηλά σε δύσκολες εποχές».

Το δάκρυ συγκίνησης και το μοντέλο της Μπαρτσελόνα Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ένα δάκρυ έφυγε από τα μάτια του αρχηγού του Γ.Ε.Σ. και τον ρωτήσαμε:

- Συγκινείστε με τον ΠΑΟΚ;
- «Δεν είναι απλά ένα δάκρυ, αλλά οι αναμνήσεις αυτής της ομάδας που σου φέρνουν έναν κόσμο μέσα σου. Και επειδή πολλοί φίλοι που αγαπούσαν αυτή τη ομάδα έφυγαν από τη ζωή, αν είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι όταν μιλάς για τον ΠΑΟΚ. Είναι δάκρυ συγκίνησης και αναμνήσεων για τους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας».

- Πώς κρίνει τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού;
- «Εκτιμώ πως ο Ζαγοράκης ανέλαβε μία ομάδα υπερχρεωμένη, μία ομάδα ανυπόληπτη και την έφερε σε ένα επίπεδο που την έχει φέρει. Εκτιμώ όμως πως χρειάζονται τα επόμενα βήματα, όπως να εφαρμοστεί στον ΠΑΟΚ το μοντέλο της Μπαρτσελόνα που μας ελκύει και μας συγκινεί όλους. Και ίσως αυτή είναι η λύση που μπορεί να προωθήσει ο Ζαγοράκης.

Και στο κάτω - κάτω, η σημερινή Τούμπα που είναι γηρασμένο γήπεδο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Μην κάνουμε όμως τα λάθη της αεκ, γκρεμίσουμε δηλαδή το γήπεδό μας πριν φτιάξουμε το καινούργιο. Πρέπει να βλέπουμε επίσης, πού θα πάει το Μετρό, πού θα πάνε οι νέοι οδικοί άξονες και εκεί πάνω θα πρέπει να χτιστεί η νέα Τούμπα, που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 50.000 θεατές. Η Θεσσαλονίκη θα φτάσει να γίνει πόλη 3 εκατομμυρίων στο μέλλον, ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ήδη 3 εκατομμύρια. Να γίνει λοιπόν ένα σύγχρονο γήπεδο που θα δίνει αυτονομία στον ΠΑΟΚ».

Oικονομικό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του Γ.Ε.Σ. μίλησε και για το τριετές πρόγραμμα εξυγίανσης της ΠΑΕ: «Θα σας κάνω μία αποκάλυψη. Ο γιος μου ο Στέλιος Φράγκος που έχει τελειώσει το «Γέιλ» με υποτροφία, είχε κάνει το τριετές πρόγραμμα για την οικονομική ανόρθωση του ΠΑΟΚ. Και είχε συνεργαστεί τότε, με τον πρώην σύμβουλο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δε ζήτησε φυσικά, ούτε πρόκειται να πάρει χρήματα και είναι πάντα στη διάθεση του ΠΑΟΚ (όλων των τμημάτων) να τους φτιάξει ένα πρότζεκτ, ειδικά για αυτό τον σκοπό».

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9802 ... nites.html
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά τα λέει, αλλά λόγο της ημέρας θα σταθώ αλλού...

Ο αρχηγός του Γ.Ε.Σ. έστειλε το γιο του να σπουδάσει στην Αμερική...

Αυτό τα λέει όλα για την Ελλαδίτσα που ζούμε... Που την κατέντησαν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οταν το γειλ συναντησε το χαρβαρντ...
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:Καλά τα λέει, αλλά λόγο της ημέρας θα σταθώ αλλού...

σε λαθος σημειο σταθηκες. αυτο που πρεπει να καταλαβουμε εμεις αλλα κυριως οι διοικησεις μας ειναι οτι εκει εξω υπαρχουν αρρωστοι Παοκτσηδες, σοβαροι επιστημονες και τεχνοκρατες που μπορουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους απλα και μονο επειδη ειναι αρρωστακια. ατομα που θα προσφερουν το μαξιμουμ των δυνατοτητων τους δουλευοντας για την καψουρα τους. πλουτος ανεκμεταλλευτος.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+1000
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos έγραψε:
gika έγραψε:Καλά τα λέει, αλλά λόγο της ημέρας θα σταθώ αλλού...

σε λαθος σημειο σταθηκες. αυτο που πρεπει να καταλαβουμε εμεις αλλα κυριως οι διοικησεις μας ειναι οτι εκει εξω υπαρχουν αρρωστοι Παοκτσηδες, σοβαροι επιστημονες και τεχνοκρατες που μπορουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους απλα και μονο επειδη ειναι αρρωστακια. ατομα που θα προσφερουν το μαξιμουμ των δυνατοτητων τους δουλευοντας για την καψουρα τους. πλουτος ανεκμεταλλευτος.
Το κακό όμως ξέρεις ποιο είναι?
Ότι κάποια στιγμή θα τους πετροβολήσουμε και θα κατηγορηθούν όλοι αυτοί ως εξής.

Να ορίστε αυτοί που το παίζανε έτσι και γιουβέτσι είναι επαγγελματίες και ξέρω γω..... ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

δούκα τα έχεις μπερδέψει. τα έχεις κάνει κουλουβάχατα.
και μην κουράζεις με τα μακρόσυρτα επιχειρήματά σου!
Μας έχεις πρήξει τα @@ με την χριστιανική λογική σου!
Είπες και το περίφημο, "ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύερη ιδεολογία" !!!!!!
Αλλά αντί άλλων!

καλά σου τα είπανε αυτοί που βγήκανε σήμερα.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από επενδυτές και παπαριές με σαρίκια.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει άλλο παραμύθι.
Θα τα ακουμπήσει πρώτα ο επίδοξος επενδυτής και μετά το συζητάμε.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Kolokotronis_4 έγραψε:δούκα τα έχεις μπερδέψει. τα έχεις κάνει κουλουβάχατα.
και μην κουράζεις με τα μακρόσυρτα επιχειρήματά σου!
Μας έχεις πρήξει τα @@ με την χριστιανική λογική σου!
Είπες και το περίφημο, "ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύερη ιδεολογία" !!!!!!
Αλλά αντί άλλων!

καλά σου τα είπανε αυτοί που βγήκανε σήμερα.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από επενδυτές και παπαριές με σαρίκια.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει άλλο παραμύθι.
Θα τα ακουμπήσει πρώτα ο επίδοξος επενδυτής και μετά το συζητάμε.

Ήρθε πριν λίγο στο email του paokmania η απάντηση του Λευτέρη Δούκα στο παραπάνω σχόλιο και την μεταφέρω αυτούσια

''Δεν συνηθίζω ν' απαντώ στις όποιες κριτικές, αλλά η παραποίηση των λεγομένων μου ισοδυναμεί με αλητεία την οποία δε μπορώ ν' άφησω να περάσει έτσι.

Μου προσάπτεις την έκφραση ''ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη ιδεολογία'' ενώ τα λόγια μου ήταν ''η ορθοδοξία δεν ειναι απλώς θρησκεία, είναι πολιτικό σύστημα''

Αν θέλεις να το κατακρίνεις δικαίωμά σου, αλλά δε θα βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσω και τη δεύτερη παράγραφο για τον κόσμο που μου έλεγε ''δε μασάμε από επενδυτές, ας τ' ακουμπήσουν και μετά το συζητάμε''

Το τελευταίο το επανέλαβα μπόλικες φορές, οι δυο ''αντιφρονούντες'' έλεγαν ο μεν πρώτος ότι ο επενδυτής είναι παπάς (που το ξέρει άραγε) και ο δεύτερος πρότεινε να ασχοληθώ με τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Επειδή διαπιστώνω οτι είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκνευρίζεσαι τόσο με πάρτη μου εδώ μέσα,οι γραμμές είναι ανοιχτές στο ράδιο γιατί δεν κάνεις ένα τηλ να με κάνεις σκόνη?

Προτιμάς την κριτική (?) εκ του ασφαλούς, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μου? Αν ναι τι διαφέρεις από γειτνιάζοντες χούλιγκανς με σπρει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”