Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aπλά θα ειδοποιηθεί ο μάνατζερ του να του βρει ομάδα για το καλοκαίρι. Έτσι πιστεύω εγώ. Και λογικά θα πάρει μεταγραφή χωρίς να πάρουμε εμείς φράγκα σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο Μίρκο Σαβίνι εγχειρίστηκε στην Ιταλία από το ιατρικό τιμ της Ρόμα και απ΄ότι φάνηκε… έγινε θαύμα
Οι Ιταλοί, διαπίστωσαν, όταν άνοιξαν το πόδι του Σαβίνι, πως δεν υπάρχει ζημιά στον χιαστό αλλά στον .. χόνδρο. «Η βλάβη στον χιαστό ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε αντικατάστασή του. Παράλληλα, όμως, αποκατάσταθηκε μια βλάβη στο χόνδρο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επανέρθει σε περίπου 30 μέρες στις προπονήσεις της ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, μυστήριο υπάρχει για το πως προέκυψε ότι ο παίκτης έχει ρήξη χιαστών, κάτι που θα σήμαινε πως θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ πάντως Γιάννης Ράλης, ήταν στην επέμβαση μαζί με τον γιατρό της Ρόμα. Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ πάντως, είναι πως υπήρχε μία τέτοια υποψία και πως είχε εντοπιστεί το πρόβλημα στον χόνδρο.
paok24
και ρωτώ εγώ το ιατρικό μας team είναι ή δεν είναι ΓΤΠ?? γιατί θυμάμαι καθ κάτι θλασεις που γινόντουσαν καλά σε 40 μέρες και κάτι περιπτώσεις που όλο καλά ήταν και όλο δεν μπορούσαν οι παίχτες να παίξουν.
lefis έγραψε:
και ρωτώ εγώ το ιατρικό μας team είναι ή δεν είναι ΓΤΠ?? γιατί θυμάμαι καθ κάτι θλασεις που γινόντουσαν καλά σε 40 μέρες και κάτι περιπτώσεις που όλο καλά ήταν και όλο δεν μπορούσαν οι παίχτες να παίξουν.
Αντε ντε! Τουλαχιστον θα την μπουλεψει το Γεναρη μπας και αδειασει καμια θεση και εξοικονομησουμε και κανα φραγκο..
στη μαφνητικη γραφουν τη γνωμη τους αλλα παλι τα εξεταζει ο γιατρος της ομαδας τα αποτελεσματα...παντως απο οτι εχω καταλαβει δεν ειχαν καταληξει στο οτι ειχε παθει ριξη...
«Ανυπομονώ να επιστρέψω»
27 Οκτ 2010 09:21, Από PAOK24
Πήγε στην Ιταλία με την προοπτική να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, τελικά διαπιστώθηκε ότι σε ένα μήνα μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και η ψυχολογία του Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός μίλησε σήμερα στην «Εξέδρα», τονίζοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει για να παίξει στον ΠΑΟΚ...
«Είναι αλήθεια πως ανακουφίστηκα όταν διαπίστωσα πως θα χάσω μόλις έναν μήνα αγωνιστικής δράσης. Πέρασα κάποιες δύσκολες ημέρες μόνο στην ιδέα μίας μεγάλης απουσίας και για αυτόν τον λόγο η χαρά μου όταν έγινε η τελική γνωμάτευση ήταν τεράστια» είπε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός.
Όσο για τις αρχικές υπόνοιες, ότι υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει έξω έξι μήνες; «Η αλήθεια είναι πως αρχικά το γόνατό μου είχε πρηστεί πολύ και δεν μπορούσαμε να γνωρίσουμε ακριβώς τι έχω. Όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά, ενώ από την αρχή που συζητούσαμε το θέμα με τον γιατρό της ομάδας, υπήρχε μέσα μας η ελπίδα πως θα έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Συζήτησα μαζί του για το πώς πρέπει να το διαχειριστώ το θέμα, όταν έφυγα στην Ιταλία μιλούσαμε καθημερινά μαζί και πρέπει να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί θεωρώ πως πήραμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Μάλιστα, ήρθε στην Ιταλία την ημέρα της επέμβασης και στάθηκε δίπλα μου. Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία γιατρό, αλλά και άνθρωπο» τόνισε ο Σαβίνι.
Όσον αφορά στο πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.
«Αναμένεται να είμαι πίσω στα μέσα του Νοέμβρη. Μέχρι τώρα δεν είχα τις ευκαιρίες να βοηθήσω την ομάδα, χωρίς να καταλάβω το γιατί. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του» τόνισε ο Σαβίνι από την Ρώμη.
Ο Μίρκο Σαβίνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε άμεσα τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, είχε ξεκινήσει τρέξιμο εδώ και μία εβδομάδα στην Ιταλία και με το που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έκανε το ίδιο.
Στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα φανεί το πότε θα επιστρέψει ο Ιταλός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί πριν το τέλος του 2010.