Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Συμφωνώ να φύγουν οι Ιταλοί και να έρθει ο Μαρκάντονι, αλλά .... το καλοκαίρι θα τον παίρναμε τζάμπα και τώρα θα δώσουμε και 800 στους Ρουμάνους για την μεταγραφή;;;;
Don't like it.
Don't like it.
- Aureliano Buendia
Χλωμότατο μου φάινεται να δίνουμε 800.000 για να τον φέρουμε πίσω...
Θα τον ήθελα πολύ πάντως.
Θα τον ήθελα πολύ πάντως.
Ενταξει για τα 800.000 που λενε αποκλειεται.Αν ομως το σκεφτονται στην ΠΑΕ τοτε στηριζονται στο γεγονος οτι ειναι 2 μηνες απληρωτος και ισως το Γεναρη μπορεσει να αποχωρησει.Απο την αλλη πιο λογικο μου φαινεται να ειναι παιχνιδια του μανατζερ του ειτε για να ταρακουνηθει η ομαδα και να του δωσει τα λεφτα που του χρωσταει,ειτε για να βαλει τον ΠΑΟΚ στο παιχνιδι για την μεταγραφη του.
Μακαρι παντως να τον παιρναμε το Γεναρη.Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ζουελα.Πολυ αξιοπιστα στοπερ.
Μακαρι παντως να τον παιρναμε το Γεναρη.Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ζουελα.Πολυ αξιοπιστα στοπερ.
No4h έγραψε:Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ζουελα.Πολυ αξιοπιστα στοπερ.
Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ντουγκλάο .Ακόμα πιο αξιοπιστα στοπερ

Επειδή τυχαίνει να είμαι από την ίδια πόλη με τον Βασιλακάκη τον γνωρίζω παικτικά γιατί έχουμε παίξει κάμποσες φορές παλιότερα μαζί μπάλα (περιττό να σου πω ότι μας ξεπάτωνεronaldo έγραψε:ο Βασιλακάκης είναι παιχταράς και το έγραφα από τον καιρό που έπαιζε στην Βέροια Β εθνική

Και για το θέμα που συζητούσατε πριν από λίγο νομίζω ότι τα 800.000 είναι πολλά για τον Μαρκαντώνη! Μπορούμε να βρούμε εξίσου καλό μπακ με τα μισά χρήματα!
- Aureliano Buendia
Εκεί μιλάμε πλέον για Γραμμή Μαζινόgiapas έγραψε:No4h έγραψε:Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ζουελα.Πολυ αξιοπιστα στοπερ.
Κοντρερας-Μαρκαντωνης-Μαλεζας-Ντουγκλάο .Ακόμα πιο αξιοπιστα στοπερ![]()
![]()

μιας και φορμαριζεται το τοπικ...ο κροσας που μας απασχολησε το καλοκαιρι εχει μια συμμετοχη στη σελτικ φετος..αντε να ρθι οποτε το χεινωνα δανειος με οπσιον ..ειναι και 22 εχει προοπτικες
Quefor έγραψε:Επειδή τυχαίνει να είμαι από την ίδια πόλη με τον Βασιλακάκη τον γνωρίζω παικτικά γιατί έχουμε παίξει κάμποσες φορές παλιότερα μαζί μπάλα (περιττό να σου πω ότι μας ξεπάτωνεronaldo έγραψε:ο Βασιλακάκης είναι παιχταράς και το έγραφα από τον καιρό που έπαιζε στην Βέροια Β εθνική) Είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος παίκτης και πολύ καλός και γρήγορος αλλά έχει ένα ελάττωμα...είναι γαύρος μέχρι εκεί που δεν πάει!!!
Και για το θέμα που συζητούσατε πριν από λίγο νομίζω ότι τα 800.000 είναι πολλά για τον Μαρκαντώνη! Μπορούμε να βρούμε εξίσου καλό μπακ με τα μισά χρήματα!
χαφ παιζει και ειναι απλα εξελιξιμος..καλο ταλεντο με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα οτι εμαθε μπαλα με ανθρωπους που δεν ειναι προπονητες οποτε τακτικα ειναι αστειος..Ενας ακομα ελληνας παικτης που πληρωνει την ελλειψη σοβαρων προπονητων στην ελλαδα
οσο για μαρκο , αποκλειεται να πληρωσει ο ΠΑΟΚ.
Eχω ακουσει πολυ καλα λογια γι αυτον και πραγματικα θα ηθελα να τον δω το γεναρη σε μας.MANIAKOS έγραψε:μιας και φορμαριζεται το τοπικ...ο κροσας που μας απασχολησε το καλοκαιρι εχει μια συμμετοχη στη σελτικ φετος..αντε να ρθι οποτε το χεινωνα δανειος με οπσιον ..ειναι και 22 εχει προοπτικες
- navigator11
καθαρα ουτοπικα μιλωντας,τον Alan Kasaev.μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση με το νιομπλιακο.θα μου πειτε σιγα το παιχνιδι-κριτηριο,αλλά με εξιταρε!
Μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 36 αλλά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν δείχνει διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο «πιντουρίκιο» ξεκαθάρισε ότι αν δεν συνεχίσει στην Γιουβέντους θα αποχωρήσει εκτός Ιταλίας.
Το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο λήγει το καλοκαίρι και υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο η Γιουβέντους θα του ανανεώσει το συμβόλαιο
http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... F%8C%C2%BB
Φέρτον Ζαγόρ να τρελαθούμε τελείως...

Το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο λήγει το καλοκαίρι και υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο η Γιουβέντους θα του ανανεώσει το συμβόλαιο
http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... F%8C%C2%BB
Φέρτον Ζαγόρ να τρελαθούμε τελείως...

- Maximus
Ναι, αλλωστε η φανελα σχεδον ιδια ειναι! (Μονο τα αστερια λειπουν) 

Μπουντιμιρ και περσι μ αρεσε, τον ηθελε και ο μπαγεβιτς...86αρης νομιζω..δυνατος ψηλα...ξερει και μπαλα...
εχουμε 5 φορ και ομως.....πλην σαλπι μουσλι οι υπολοιποι δεν εχουν την απραιτητη ποιοτητα...ο φιλομενο σε 1.5 χρονο 1.5 καλο παιχνιδι...ο μουσλι που εχει ποιοτητα...3 εξω μια μεσα...ο παπαζογλου και να εξελιχθει ρολιστας θα ναι σε εντος εδρας παιχνιδια κυριως, ο αθανασιαδης δεειναι κτ ιδιαιτερο...και μας μενει μονο ο σλπι που ομως εχει το πλην του υψους.....
εχουμε 5 φορ και ομως.....πλην σαλπι μουσλι οι υπολοιποι δεν εχουν την απραιτητη ποιοτητα...ο φιλομενο σε 1.5 χρονο 1.5 καλο παιχνιδι...ο μουσλι που εχει ποιοτητα...3 εξω μια μεσα...ο παπαζογλου και να εξελιχθει ρολιστας θα ναι σε εντος εδρας παιχνιδια κυριως, ο αθανασιαδης δεειναι κτ ιδιαιτερο...και μας μενει μονο ο σλπι που ομως εχει το πλην του υψους.....