12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από free4 »

Εδώ γράφει κάτι στην τελευταία πρόταση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Παίδες, μερικές παρατηρήσεις μου - όπως τις καταλαβαίνω εγώ κι ίσως είναι και λάθος:

1. εδώ μέσα το site δίνει την ελευθερία στον καθένα να γράφει ότι του κατέβει. Δηλαδή φαντάζεστε 35-45αρηδες να συζητούσαν με 16χρονους στα σοβαρά για τα εργατικά δικαιωματα, τις αμοιβές τις συντάξεις την εργοδοσία κτλ; δεν θα γινόταν μια τέτοια συζήτηση ούτε για πλάκα. Όπως και να το κάνουμε και το πιο σοβαρό και μορφωμένο παιδί στα 16 του δεν έχει μυρωδιά από τον κόσμο...δεν έχει δουλέψει, δεν ξέρει τις καταστάσεις.
οι αντίθετες γνώμες δεν ενοχλούν κανέναν μας απ'ότι πιστεύω. Ενοχλούν όμως οι ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ γνώμες, τα ανώριμα επιχειρήματα. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης αν είναι επαγγελματικός ο αθλητισμός, αυτό λύθηκε πριν πολλά χρόνια. Μερικοί που γεννήθηκαν μετά και δεν πρόλαβαν το debate της εποχής χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα απολύτως για το θέμα έρχονται να μας "πείσουν" με τη γνώμη τους ότι χόμπυ είναι και κακώς πληρώνονται τόσα οι μπασκετμπολίστες...καλά κρασιά...

2. Το αγωνιστικό μικρή σημασία έχει αντί να χτυπήσεις το λίκι για 3η θέση θα πας 6-7 που ήσουν και πρόπερσυ. Και θα φύγεις απο την Πυλαία πάλι με νεύρα στο 80% των αγώνων... ε συνηθισμένα τα βουνά...
3. Πάμε στα σοβαρά:

Στην Κούβα δάκρυσα σε ένα σχολείο μέσα φτωχικό κάποτε, όταν ρώτησα γιατί έχουν κρεμασμένη πάνω απο το έδρανο τη φωτογραφία του ΤΣΕ(αντί για θρησκευτικά σύμβολα), και ο δάσκαλος μου είπε:
Τα παιδάκια στην "προσευχή τους" εύχονται ολόκαρδα να τους δώσει ο Θεός τη δύναμη να γίνουν σαν τον ΤΣΕ:
γιατί πάντα έλεγε αυτό που σκεφτόταν
...και μετά έκανε πράξεις τα λόγια του

Το αφιερώνω στον Λάζαρο. Τέτοιο παράδειγμα αγωνιστή στην Ελληνική κοινωνία το χρειαζόμαστε.
Σαν προσωπικότητα και σαν παίκτης για μένα πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ και μόνο.
Και τέλος , θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΧΟΝΕΣ για να βγαίνεις και να ζητάς συγνώμη. Κανείς δεν είναι "άσφαλτος"(παρόλο που κοροιδέψανε την Αντζελα γραμματικώς η λέξη είναι Σωστή!)
Πάρτε μαθήματα ζωής , μικροί και μεγάλοι φίλοι. Εγώ τουλάχιστον κάτι κέρδισα από αυτά ¨)

ΥΓ αν το παράκανε ο Λάζος με τους ξένους και εν τέλει ο Μάτζικ έχει δίκιο που κατέβασε την ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω και να πάρω θέση. Υπάρχει όμως και η δήλωση του Αποστολίδη που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και είναι και σοβαρό παιδί άρα έχει μια βαρύτητα...

Τέλος, αν στ'αλήθεια κόπτεστε για το μπάσκετ διάφοροι που γράφετε ξαφνικά αυτές τις μέρες, ναι ΠΑΟΚΑΚΙΑ είστε κι εσείς και σας θέλουμε μαζί μας εμείς οι 500 μπασκετικοί, αλλά όχι στα πληκτρολόγια δικαστές, στο γήπεδο με τη φωνή να κερδίζουμε τα ματς και να διώξουμε τα παπούδια...
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΖΙΚ ΡΕ, να δούμε άσπρη μέρα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δίλημμα στον ΠΑΟΚ με την συγγνώμη του Λάζου

Αμηχανία επικρατεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την επίσημη συγγνώμη που ζήτησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος για τη φραστική κόντρα που είχε με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

Τη στιγμή που ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος έψαχνε μέσω μάνατζερ για κοινοτικούς ψηλούς η μελετούσε με τον κ. Σταυρόπουλο το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν κάποιο Αμερικανό με άλλο ψηλό συμπατριώτη του, η διαδικασία προσωρινά «πάγωσε».

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΚΑΕ, εξετάζεται η περίπτωση να υπάρξει συνάντηση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή τομή» της διαφοράς τους.

Πλέον ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον συμπολίτη Ηρακλή στο κλειστό της Πυλαίας.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=150756
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

KalamarGiannis έγραψε:Παίδες, μερικές παρατηρήσεις μου - όπως τις καταλαβαίνω εγώ κι ίσως είναι και λάθος:

1. εδώ μέσα το site δίνει την ελευθερία στον καθένα να γράφει ότι του κατέβει. Δηλαδή φαντάζεστε 35-45αρηδες να συζητούσαν με 16χρονους στα σοβαρά για τα εργατικά δικαιωματα, τις αμοιβές τις συντάξεις την εργοδοσία κτλ; δεν θα γινόταν μια τέτοια συζήτηση ούτε για πλάκα. Όπως και να το κάνουμε και το πιο σοβαρό και μορφωμένο παιδί στα 16 του δεν έχει μυρωδιά από τον κόσμο...δεν έχει δουλέψει, δεν ξέρει τις καταστάσεις.
οι αντίθετες γνώμες δεν ενοχλούν κανέναν μας απ'ότι πιστεύω. Ενοχλούν όμως οι ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ γνώμες, τα ανώριμα επιχειρήματα. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης αν είναι επαγγελματικός ο αθλητισμός, αυτό λύθηκε πριν πολλά χρόνια. Μερικοί που γεννήθηκαν μετά και δεν πρόλαβαν το debate της εποχής χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα απολύτως για το θέμα έρχονται να μας "πείσουν" με τη γνώμη τους ότι χόμπυ είναι και κακώς πληρώνονται τόσα οι μπασκετμπολίστες...καλά κρασιά...

2. Το αγωνιστικό μικρή σημασία έχει αντί να χτυπήσεις το λίκι για 3η θέση θα πας 6-7 που ήσουν και πρόπερσυ. Και θα φύγεις απο την Πυλαία πάλι με νεύρα στο 80% των αγώνων... ε συνηθισμένα τα βουνά...
3. Πάμε στα σοβαρά:

Στην Κούβα δάκρυσα σε ένα σχολείο μέσα φτωχικό κάποτε, όταν ρώτησα γιατί έχουν κρεμασμένη πάνω απο το έδρανο τη φωτογραφία του ΤΣΕ(αντί για θρησκευτικά σύμβολα), και ο δάσκαλος μου είπε:
Τα παιδάκια στην "προσευχή τους" εύχονται ολόκαρδα να τους δώσει ο Θεός τη δύναμη να γίνουν σαν τον ΤΣΕ:
γιατί πάντα έλεγε αυτό που σκεφτόταν
...και μετά έκανε πράξεις τα λόγια του

Το αφιερώνω στον Λάζαρο. Τέτοιο παράδειγμα αγωνιστή στην Ελληνική κοινωνία το χρειαζόμαστε.
Σαν προσωπικότητα και σαν παίκτης για μένα πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ και μόνο.
Και τέλος , θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΧΟΝΕΣ για να βγαίνεις και να ζητάς συγνώμη. Κανείς δεν είναι "άσφαλτος"(παρόλο που κοροιδέψανε την Αντζελα γραμματικώς η λέξη είναι Σωστή!)
Πάρτε μαθήματα ζωής , μικροί και μεγάλοι φίλοι. Εγώ τουλάχιστον κάτι κέρδισα από αυτά ¨)

ΥΓ αν το παράκανε ο Λάζος με τους ξένους και εν τέλει ο Μάτζικ έχει δίκιο που κατέβασε την ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω και να πάρω θέση. Υπάρχει όμως και η δήλωση του Αποστολίδη που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και είναι και σοβαρό παιδί άρα έχει μια βαρύτητα...

Τέλος, αν στ'αλήθεια κόπτεστε για το μπάσκετ διάφοροι που γράφετε ξαφνικά αυτές τις μέρες, ναι ΠΑΟΚΑΚΙΑ είστε κι εσείς και σας θέλουμε μαζί μας εμείς οι 500 μπασκετικοί, αλλά όχι στα πληκτρολόγια δικαστές, στο γήπεδο με τη φωνή να κερδίζουμε τα ματς και να διώξουμε τα παπούδια...
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΖΙΚ ΡΕ, να δούμε άσπρη μέρα...
Very well said.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λήγει η απεργία

Σε αναστολή της απεργίας προσανατολίζεται ο ΠΣΑΚ μετά και τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Την Τετάρτη η απόφαση έπειτα τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ. Επερώτηση στη Βουλή το ΚΚΕ.Στον ΠΣΑΚ προσπαθούν να ηρεμήσουν και να ανασυνταχθούν μετά τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στην επεισοδιακή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μια υπάρχει η άποψη πως, παρόλο που οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής διεξήχθησαν, εντούτοις το μπάχαλο που επικράτησε στους περισσότερους από αυτούς και η δυναμική παρουσία πολλών από τα μέλη του ΠΣΑΚ, έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας.

Από την άλλη όμως η εικόνα διαίρεσης που εμφάνισε ο σύνδεσμος πλήγωσε το προφίλ του και αποδυνάμωσε την προσπάθεια διεκδίκησης των αιτημάτων του. Κι αυτό είναι κάτι που παραδέχονται ουκ ολίγα νηφάλια μέλη του ΠΣΑΚ, τα οποία αποφεύγουν μεν να χαρακτηρίσουν πετυχημένη ή αποτυχημένη την κινητοποίηση, παραδέχονται ωστόσο πως το "σπάσιμο" της απεργίας από τους παίκτες κυρίως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και οι μαζικές παραιτήσεις μελών του δ.σ. λόγω διαφωνιών με τους χειρισμούς του Λάζαρου Παπαδόπουλου βλάπτουν τον σύνδεσμο γενικώς.

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα; Όλα δείχνουν πως η απεργία θα ανασταλεί. Τα όσα διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο ήταν ψυχοφθόρα και αυτό που εκτιμούν στον ΠΣΑΚ πως πρέπει να γίνει στην παρούσα φάση είναι να υπάρξει ηρεμία και ανασυγκρότηση. Ενδεχομένως και ένα ξεκαθάρισμα των προθέσεων των παικτών, ώστε να χαραχτεί μια κοινή γραμμή πλεύσης και όχι να δίνεται η εικόνα διχασμού, που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες.

Όλα αυτά θα αποφασιστούν στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης. Κάποιοι λένε πως θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση. Σε κάθε περίπτωση ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης παρουσία και εκπροσώπων της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ.

Επερώτηση από το ΚΚΕ

Πριν από αυτή τη συνάντηση και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Νικητιάδης καλείται να απαντήσει στη Βουλή στην επερώτηση που έχει καταθέσει ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Πρωτούλης σχετικά με τα αιτήματα των καλαθοσφαιριστών, αλλά και όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Α1 και κυρίως την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και την αντιπαράθεσή τους με τους απεργούς παίκτες.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία "καλεί τους φιλάθλους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλάι των αγωνιζόμενων καλαθοσφαιριστών, και να καταδικάσουν την κυβέρνηση και τους μεγαλοεπιχειρηματίες του μπάσκετ που από κοινού επιχειρούν με τη βία των ΜΑΤ, με απειλές, συκοφαντίες και απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το δίκαιο αγώνα τους".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sport24.gr/Basket/ElladaBasket/Psak/lhgei_h_apergia.602499.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κανώτα κράτα λάζο και πάρε lasme για backup να μας τρελάνεις όλους!!!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως εγω για να ειμαι ειλικρινης :mrgreen: μπηκα στο τριπακι να σκεφτω μηπως θα ηταν καλητερα να αντικατασταθει ο Λαζος και με τα λεφτα του να παρω 2 πχ και γλυνιαδακη και κοινοτικο γιατι τσαμπα ελπιζουμε οι περισσοτεροι νομιζω οτι θα αποκτηθει καποια στιγμη παικτης για την κενη θεση κοινοτικου που εχουμε.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ποιός μπορεί να πει εκ μέρους μας στον Λάζο να μείνει;
ο λαός τον θέλει!!
(ξέρω έναν που είναι πολύ φιλαράκι του να τον πάρω τηλέφωνο πρωί πρωί;)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

συμφωνω με τον Γιαννη 100%..Επισης Μπονο δεν εχω πει πουθενα οτι ο Λαζος ηθελε να σωσει τον ΠΑΟΚ..ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...

Αν καποιος καταλαβε οτι με αυτα που εγραφα ειπα καπου οτι ο Λαζος παλεψε για τον ΠΑΟΚ μαλλον χειριστηκα λαθος το γραπτο κειμενο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Bono έγραψε:Φίλε D.A.A.T. να μου επιτρέψεις να πω ότι το έχετε πιάσει λιγάκι λάθος το θέμα σύμφωνα με τη γνώμη μου.
Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει ο αγώνας του Λάζου και των παικτών και τα αιτήματά τους,με τη διοίκηση της ΚΑΕ.
Δε νομίζω ότι στο μυαλό τους είχαν να σώσουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αλλάζοντας την διοίκησή του...αυτό δεν είναι δική τους δουλειά αλλά δική μας αν έτσι είναι το σωστό.
Αν και δεν ξέρω καλά τα διοικητικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ να δεχτώ την ανεπάρκεια του Κανώτα και αυτών που τον βοηθάνε αλλά βλέπω πως χθες όλες οι ομάδες κατέβηκαν κανονικά...οι διοικήσεις εκείνων των άλλων ομάδων(και εξαιρώ τους 2 της Αθήνας)τι ακριβώς είναι?
Χίλιες μαλακίες μπορεί να έχει κάνει ο Κανώτας και οι συν αυτώ αλλά δεν είναι το θέμα αυτός.
Το μπάσκετ πάσχει σοβαρά και ο λόγος είναι γνωστός σε όλους μας....εκτός των 2 δεν υπάρχει χρήμα...και δεν υπάρχει χρήμα γιατί δεν υπάρχει απήχηση του αθλήματος,αυτή η απήχηση που υπήρχε παλαιότερα και έκανε ομάδες ακόμα και σαν το Περιστέρι,τον Ηρακλή,τον Πανιώνιο και άλλους μικρούς συλλόγους να έχουν σοβαρά μπάτζετ.
Και για μία χώρα με τέτοια σοβαρή οικονομική κρίση που άλλωστε και χωρίς αυτήν ήμασταν κάπου προς τον πάτο της οικονομικής ευημερίας στην Ευρώπη θα είναι και ουτοπία να απαιτούμε ομάδες που θα πρωταγωνιστούν με ακριβά συμβόλαια κ.λ.π....αυτό που συμβαίνει σε γαυροβάζελο είναι απλώς αφύσικο αν και έχει την εξήγησή του,νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για αγάπη προς το μπάσκετ αλλά για μία επίδειξη δύναμης με όχημα (ως συνήθως) τους 2 βρυκόλακες του Ελ.αθλητισμού αλλά και αυτοί δεν θα πάνε μακριά...τα μηνύματα απ' τα άλλα αθλήματα και γι' αυτούς δείχνουν τι θα συμβεί και σ' αυτούς στο μέλλον.
Η λύση για μένα θα είναι πτώση των μπάτζετ σε βαθμό που θα μπορούν να τα αντέξουν οι ομάδες και ρόστερ με μικρούς και φθηνούς παίκτες Ελληνες ή ξένους...τα περασμένα μεγαλεία με τις πανάκριβες ομάδες είναι φανερό πως δεν μπορούμε να τα σηκώσουμε ούτε σαν ΠΑΟΚ,ούτε σαν χώρα...εμείς τουλάχιστον νομίζω πως είναι αρκετά χρόνια τώρα που έχουμε προσγειωθεί και ίσως θα έπρεπε να προσγειωθούμε και άλλο.

Ο Λάζος νομίζω πως κατάλαβε πως κάπου το παραέκανε...ιερός και σεβαστός ο αγώνας του-όχι για τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη βέβαια-αλλά πρέπει να βλέπεις και λίγο γύρω σου και να σταθμίζεις έτσι την αντίδρασή σου.
Αμα μηδενιζόταν ο ΠΑΟΚ-μόνος αυτός για ακόμα μία φορά-δεν θα λυνόταν το πρόβλημα του μπάσκετ.
Στο κάτω-κάτω αρκετά έχει πληρώσει αυτός ο Σύλλογος με αποχωρήσεις απ' το γήπεδο,με μη εξόδους στην Ευρώπη,με μηδενισμούς,με χαμένους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια....κανένας μας δεν θα ήθελε να το ξαναζήσει αυτό.
δε νομιζω οτι διαφωνω καπου...

με μπερδευεις...

Ειπα ξεκαθαρα οτι ΛΑζος παλεψε για το ελληνικο μπασκετ.Φυσικα και οχι για τον ΠΑΟΚ..απλα βλεποντας την ξαφνικη ευαισθησια ολων στο φορουμ και οχι μονο ειπα οτι επρεπε ολοι αυτοι να ασχολουνται με το τμημα εδω και καιρο..

Ειλικρινα δεν ξερω που εκανα λαθος και φανηκε οτι πιστευω κατι διαφορετικο
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Φέρτε τον Λάζαρο πίσω και παρατήστε τους εγωϊσμούς.
Δεν μπορεί αιωνίως να είμαστε μ@λ@κες!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Νομίζω πως το θέμα μετατράπηκε προς το Λάζος vs Διοίκηση ΚΑΕ και αυτός ήταν ο λόγος για το παραπάνω.
Αν έκανα λάθος,ξέχασέ το.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

σε αυτο εχεις δικιο...ας [εριμενουμε να δουμε τι θα γινει
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι τα .... στρατόπεδα. :lol:
Δεν ξέρω αν έχουμε το αυτοφυές ταλέντο να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα ή αυτό οφείλεται σε εξωγεννείς δακτύλους.
Έχουμε Ζαγόρ vs Zήσης, Λάζος vs Μάτζικ, Γκρος vs Χαβίνιο κοκ.
Αυτά όταν έχουμε την "πολυτέλεια" της επιλογής μεταξύ δύο προσώπων και άνω, γιατί έχουμε και την οψιόν της μονοκυταρρικής διαίρεσης, σαν τις αμοιβάδες: Σάντος-αντιΣάντος, Μούσλι-αντιμούσλι, συνσεσμίτες-αντισυνδεσμίτες κλπ κλπ κλπ
Το ρεπερτόριό μας είναι ανεξάντλητο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η..."μονοκυτταρική διαίρεση" με απογείωσε αδερφέ DC :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”