12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από shark4 »

Εγω παλι πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση . Ο Λαζαρος απο την μερια του ως προεδρος του ΠΣΑΚ ηθελε οσο το δυνατον μεγαλυτερη συμμετοχη , απο την αλλη οι προεδροι των ομαδων - και δη αυτων που οι ιδιοκτητες ειναι οικονομικα πανισχυροι - πιεζαν για το αντιθετο .
Οι αιτιασεις και απο την μια και απο την αλλη πλευρα ειναι σεβαστες . Ο καθενας αλλωστε κοιταει το συμφερον του.
Το ασχημο στην ολη ιστορια ειναι οτι παικτες -φιλοι - συνδιοικουντες στον ΠΣΑΚ οπως οι Διαμαντιδης και Μπουρουσης προτιμησαν το συμφερον της ομαδας τους -εργοδοσιας τους παρα να στηριξουν τα δικαια των συναθλητων τους.
Ακολουθησε και το τραγελαφικο με τους παικτες της αεκ να μετεχουν μεν της απεργιας αλλα στο τελος να αγωνιζονται , ηρθε και η παρεμβαση του Σταυροπουλου - που ασχετως με οσα εχει κανει η' δεν εχει κανει - κοιταξε το συμφερον της ομαδας και εδεσε το γλυκο .
Τωρα απο εκει και περα η αποχωρηση του Παπαδοπουλου περισσοτερα προβληματα γενναει παρα λυνει . Και αν δει κανεις το αγωνιστικο κομματι δημιουργειται ενα μεγαλο κενο.
Αυτο που γενικα δεν καταλαβαινουν - οχι μονο οι εμπλεκομενοι αλλα και πολυς κοσμος - ειναι οτι η συμμετοχη σε μια απεργια ειναι δικαιωμα και οχι υποχρεωση .
Βεβαια και η εικονα του ΠΑΟΚ με 5 πεντες παικτες να αγωνιζεται ηταν δυσαρεστη οπως και να το κανουμε ...
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Αν ο Παπαδόπουλος δεν είχε προσπαθήσει να πείσει τους ξένους να μην αγωνιστούν και είχε μείνει απλά στην απεργία των Ελλήνων(που στη τελική τους Έλληνες αφορά ο ΠΣΑΚ),όλοι τώρα ΜΑ ΟΛΟΙ θα τον αποθεώναμε.Θα είχε τον κόσμο με το μέρος του και έτσι θα μπορούσε να πιέσει πιο αποδοτικά για τα αιτήματα του συλλόγου-άλλωστε η διεκδίκηση δε σταματά σε μια απεργία.Την υπόθεση τη χειρίστηκε εντελώς λανθασμένα,δείχνοντας ασέβεια απέναντι στον ΠΑΟΚ,όντας έτοιμος να τον θυσιάσει στο βωμό της απέλπιδας προσπάθειας να κερδίσει τις εντυπώσεις.Εμ,δε πάει έτσι όμως.Όπως ζητάς σεβασμό για τους αθλητές,έτσι και συ πρέπει να σέβεσαι τη φανέλα που φοράς.Και αν είχες επιχειρήσει να τη συνδυάσεις αυτή τη φανέλα με μια περήφανη πράξη αντίστασης όπως το να ασκήσεις ελεύθερα την απεργία σου,τότε θα ήμασταν μαζί σου και θα ήμασταν και μεις περήφανοι για σένα.Κι ας φάγαμε 50 πόντους στο κεφάλι.Όταν όμως πας να εκμεταλλευτείς αυτή τη φανέλα για να προωθήσεις τις θέσεις σου ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τις συνέπειες στην ομάδα,δείχνοντας μέγιστη ασέβεια στην ιστορία και υπονομεύοντας το μέλλον της,μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις,τότε όχι μόνο έχεις χειριστεί το θέμα λάθος,όχι μόνο χάνεις μόνος σου το δίκιο σου,αλλά είσαι και ανάξιος να φέρεις το δικέφαλο στο στήθος.Ναι,ξέρω,πολλοί ανάξιοι το έχουν κάνει κατά καιρούς.Ε,είσαι ένας από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Bono έγραψε:Προτού γίνει της πουτάνας και αρχίσουν τα μπινελίκια,μόνο να πω ότι επειδή διαφώνησαν ο Σταυρόπουλος με το Λάζο χοντρά ή λιγότερο χοντρά,ας μην αρχίσουν οι αφορισμοί ούτε για τον έναν,ούτε για τον άλλον.
Θα είναι κρίμα να καταντήσει το πράμα Σταυρόπουλος vs Λάζος και ποιός την έχει πιό μεγάλη...δεν το αξίζει ούτε ο ένας,ούτε ο άλλος.
Οσο σεβαστά πράγματα έχει κάνει ο Λάζος κοινωνικά,τόσο τεράστια είναι η ιστορία και το ήθος του Μάτζικ στον ΠΑΟΚ.
Κρίμα θα είναι.
Αφού συμφωνήσω μαζί σου για την αποφυγή "Γαλλικών" θα πω κάποια πράγματα για τον πολυαγαπημένο μου ως παίκτη Μάτζικ.
Νίκο, φαίνεται πως το κουστούμι που φόρεσες σε έκανε να ξεχάσεις τις δυσκολίες και την ανασφάλεια που έζησες ως αθλητής και ειδικά όταν αγωνιζόσουν για ψίχουλα στον γυμναστικό. Ξεχνάς πως εκτός από την αφρόκρεμα των αθλητών (είναι δεν είναι το 1%) υπάρχουν παίκτες που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ τους έχουν απλήρωτους αδιαφορώντας για το πως θα ζήσουν. Έφτασες να να τον αποκαλείς κυνηγημένο ενώ γνωρίζεις καλά (δεν ξέχασες ξαφνικά το μπάσκετ) πως είναι ένα πραγματικό κελεπούρι (θα το διαπιστώσεις όταν φορέσει τα κίτρινα). Άλλωστε σε ψιλοσυζήτηση μετά το ματς στην Λάρισα, δεν μου φάνηκες να θέλεις να τον κυνηγήσεις όπως έκανα οι προηγούμενες ομάδες. Το αντίθετο μάλιστα. Σε απασχολούσε πως θα καταφέρουμε να τον πείσουμε να μείνει. Για τους "κολλητούς" του που ανέφερες ότι έφτασε στο σημείο να μην μιλάνε, συγνώμη αλλά τέτοιους "κολλητούς" δεν τους χρειάζεται. Βέβαια, εσύ δεν πίεσες-εκβίασες κανέναν. Απλά είπες στους ξένους "ή παίζεται ή διακοπή συμβολαίου". Απλά και δημοκρατικά πράγματα.
Κρίμα ρε Μάτζικ. Το κουστούμι σε άλλαξε. Συγνώμη από εμένα αλλά θα μείνω στο πλευρό του Λάζου. Κάνει πράγματα που θαυμάζω και που δεν έχω την δύναμη να κάνω.
Υ.Γ.1 Μερικές φορές τα δύο στρατόπεδα είναι αναπόφευκτα. Δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους. Χωρίς ρήξη δεν θα δούμε φως.
Υ.Γ.2 Υπεύθυνοι του φόρουμ ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι. Η απραξία όπως και στην περίπτωση Μπάνε, φέρνει όλο και πιο χαμηλά τον ΠΑΟΚ μας. Έχουμε πει τόσα πολλά για το θέμα που δυστυχώς θα μείνουν εδώ μέσα και οι κύριοι της διοίκησης θα συνεχίζουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Οργανώστε την οργή και την αγανάκτηση των οπαδών με όποιο τρόπο νομίζεται πως μπορεί να βοηθήσει το ΠΑΟΚ. Μην μένετε άλλο αμέτοχοι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αδερφέ το paokmania είναι ενημερωτικό site που περιέχει φορουμ το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε. Δεν αποτελεί φορέα που στόχο έχει την εμπλοκή στα κοινά του συλλόγου, ούτε και την μεταμόρφωση των κατόχων του σε μιντιακού χαρακτήρα ηγεμόνες που απαιτούν τα δικά τους.

Δεν θέλω να υποκαταστήσω κανέναν απο το site με αυτή μου την απάντηση, ούτε και να το παίξω έξυπνος.

Θέλω απλά να τονίσω, οτι αυτό που ζητάς με το υστερόγραφό σου, αποτελεί περίτρανο παράδειγμα της ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ δημιουργίας ενός ανάλογου φορέα απο ΕΜΑΣ τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο οτι πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου δεν θέλει να συμμετάσχει σε συνδέσμους, για τους Χ λόγους, δίκαια ή άδικα ΔΕΝ θα το κρίνω, αλλά επιθυμεί να δεί πιο καθημερινούς φορείς να δημιουργούνται ως ομάδες πίεσης και κατάκτησης στόχων στο πλαίσιο του συλλόγου. Θέλω δηλαδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να ανοίξουμε την κουβέντα για το πως θα οργανωθούμε ΟΧΙ συνδεσμιακά, αλλά, ας πουμε, "πολιτικά" (οχι με την κομματική έννοια του όρου) στο πλαίσιο του ΠΑΟΚ, καθώς τα τελευταία χρόνα το αγωνιστικό τμήμα μεγάλωσε κι εμείς μείναμε πολύ πίσω, καθώς δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ κανένας ντεμεκ μεγιστάνας να αποφασίζει και να διατάσσει κι όλοι να τουμπεκιάζονται. Όσο δηλαδή εκφράζονται σκόρπιες απόψεις και υστερίες, περισσότερο κακό γίνεται παρά καλό.

Και συγκεκριμένα στο ζήτημα του Λάζαρου, δεν νομίζω οτι τα παιδιά απο το φόρουμ μπορούν ούτε και θέλουν να το παίξουν νταβατζήδες και να απαιτούν διάφορα χωρίς να το επιβάλλει ο ρόλος τους.. Δηλαδή τα παιδιά ένα site διαχειρίζονται, δεν μπορεί να δέχονται κριτική επειδή δεν δρουν πιο ενεργά μέσω του site..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που ζητας υπαρχει και ειναι ο Α.Σ του συλλογου.Τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Γι αυτή την αναγκαιότητα οργάνωσης μιλάω αδερφέ, που δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ποτέ και απλά θα λέμε και θα ξαναλέμε τα ίδια πράγματα. Το site έχει μία κεντρική ιδέα: τον ΠΑΟΚ. Λοιπόν, τα παιδιά του site έχουν την δύναμη να βοηθήσουν την ομάδα μας αλλά και να βοηθήσουν στην περιζήτητη οργάνωση. Στο θέμα Μπάνε έγινε μία ψηφοφορία και τέλος. Τελείωσε η "υποχρέωσή" τους. Εδώ όμως χρειάζεται μία επανάσταση ανάλογη του λάζου. Να ξεφύγουμε δηλαδή από τα καλούπια "αυτό είναι ένα ενημερωτικό site" και να γίνει ένα μεγάλο μπαμ που θα βοηθήσει τον σύλλογο να αλλάξει σελίδα. Αν δεν μπορεί να ξεκινήσει το σπάσιμο του κατεστημένου αυτό το site (το μεγαλύτερο αν δεν κάνω λάθος) τότε ας μείνουμε στα τυποποιημένα καλούπια του τυπικού site, ας γράφουμε καμία λαλακία να περνάει η ώρα και ας περιμένουμε τους άλλους να κάνουν κάτι. Εμείς δεν έχουμε τέτοιες "αρμοδιότητες".
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικά δεν έχω καμία αντίρρηση. Φοβάμαι όμως πως θα αρχίσουν τα ίδια.. κατηγορίες για καπέλωμα και απειλές κλπ.. παραδοσιακά..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Και εγώ είμαι σίγουρος πως "δεν θα ανοίξει μύτη". Εδώ ξεφτίλισαν τον Μπάνε και το κατάπιαμε....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

- Για να κλείσουμε θεωρείς ότι έχεις πετύχει ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ;

"Αποτυγχάνει μόνο όποιος κάθεται στο σπίτι του στον καναπέ του άπραγος. Όποιος σηκώνεται και δίνει μια μάχη, πάντα πετυχαίνει".
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:
teod1980 έγραψε:Γκίκα ας είχες κι εσύ ταλέντο να γίνεις αθλητής...
Ζηλεύουμε τώρα τους παίκτες; Έλα να είμαστε λίγο σοβαροί.
Δεν κόπιασαν όσο εσύ θες να μας πεις; Το ότι η ζωή τους γίνεται big brother από την ομάδα και τους φιλάθλους αυτό δε λέει τίποτα; Το ότι ζουν βάση κανόνων από την ομάδα και μιλάμε για επγγελματίες αυτό δε μετρά;Το ότι δε μπορούν να κάνουν το επάγγελμα για ολη τους τη ζωή αυτό είναι ανθρώπινο. Το σώμα δε σε ακολουθεί όσο και να το θέλεις...
Εδώ ρε φίλε μου κόβουν το επίδομα επικινδυνότητας από τους ιπτάμενους, που οι άνθρωποι παίζουν κορώνα η γράμματα τη ζωή τους κάθε μέρα και θα βγει ο άλλος και θα κάνει απεργία γιατί παίρνουν μόνο λίγες χιλιάδες ευρώ και μετά τα 35 οι καημένοι δεν μπορούν να παίξουν άλλο;

"Γκίκα ας είχες κι εσύ ταλέντο να γίνεις αθλητής..."
Όσον αφορά αυτή τη φράση, ας είχαν κι αυτοί περισσότερο ταλέντο και να είχαν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα νωρίς νωρίς... Κι όχι να κάνουν τον ΠΑΟΚ πουτ@να επειδή θέλουν να διεκδικίσουν το κάτι παραπάνω.
Μπερδεύεις το κάθε επάγγελμα. Δε πρέπει να απολογείται ο καθένας γιατί παίρνει περισσότερα λεφτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Από επιδόματα χορτάσαμε στους δημόσιους. Όλοι τα δικαιούνται αλλά κι όλοι κάνουν τις επιλογές στο επάγγγελμά τους. Δε θα χαλιέμαι εγώ επειδή ο άλλος παίρνει περισσότερα ή ζητάει πιο πολλά. Αυτα τα λύνει με όποιον του τα δίνει ή όχι. Ούτε θα αγχωθώ εγώ προσωπικά για κάθε ιπτάμενο γιατί έχει κάνει την επιλογή του και αξίζει ότι παίρνει από χρήματα. Μη μπερδεύεσαι.
Όσον αφορά το να έχει ταλέντο είχε σχέση η φράση με το ότι επειδή αυτοί επιλέξαν να βασιστούν στην όποια ικανότητά τους δε σημαίνει ότι δε κοπιάζουν.
Τώρα αν θεωρείς ότι παίρνουν πάρα πολλά χρήματα, ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό; Ούτε εγώ ούτε κανείς από μόνος του καθορίζει τους νόμους της αγοράς. Είναι συνολικό και ως γνωστών τα θεάματα τα ακριβοπληρώνουμε είτε σωστά είτε λάθος. Αλλά όχι να χρεώνουμε τα παιδιά τους αθλητές επειδή πληρώνονται τόσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 25 Οκτ 2010, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

«Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

Δυστυχώς η ένταση των στιγμών ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιδράσεις ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και έδιναν συνέχεια σε μία κατάσταση που οδήγησε στην ανακοίνωση μου (η οποία συντάχθηκε την επομένη στο γήπεδο του Ελληνικού περιμένοντας την σύρραξη με τα Μ.Α.Τ) μέσα σε συνθήκες έντασης και προχειρότητας .
Η ανακοίνωση αυτή αν και εξέφραζε το συναίσθημα της στιγμής, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε μένα και στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ που με στήριξαν και μου έδωσαν αμέριστα την αγάπη τους.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Νομιζω καπου εδω λυνεται και το θεμα με το Σταυροπουλο..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και τώρα πήγα να γράψω κάτι κατά του λάζου. δεν υπάρχουν αυτά που πόσταρες στη σύνεντεύξη του που είναι στην κεντρική. από το site του είναι? anyway, ρωτάω τον λάζο το εξής απλό που είπε:

"Εμείς στον ΠΑΟΚ, όπως σας είπα, είχαμε αποφασίσει να απεργήσουμε και οι δώδεκα. ".

τι σημαίνει αυτό? αν κάνει στη δουλειά μου ο τεχνικός απεργία (το σωματείο του), κάνει και ο επιστήμονας στο διπλανό γραφείο? και αν ναι, λόγω συμπαράστασης (εγώ μέσα για απεργία πάντα), δεν πρέπει οι ξένοι να βγάλουν μία ανακοίνωση συμπαράστασης και εκδήλωσης 2-3 μέρες πριν το ματς για να μην πληρωθούν κιόλας για το συγκεκριμένο ματς (και να μη γίνουν όσα γίνανε - ή να γίνουν και χειρότερα τέλος πάντων με απολύσεις-διακοπές συμβολαίων κλπ. γιατί να λυθεί κάτι τόσο σημαντικό έξω από το σταθμό Ειρήνης?)? Τέλος, γιατί οι ξένοι και ΟΧΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ που είναι μέλος του ΣΕΠΚ (το οποίο είναι προσκείμενο σωματείο σε αυτό του ΠΣΑΚ)?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

ανακοινωση απο τη σελιδα του ειναι..ειναι προφανες οτι ο παικτης νοιωθει αβολα απο την αντιπαραθεση η οποια προβαλεται απο τα μεσα ωστε να υποβαθμιστει η ουσια του αγωνα που κανει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, στην οποία τονίζει τα εξής: «Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

Δυστυχώς η ένταση των στιγμών ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιδράσεις ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και έδιναν συνέχεια σε μία κατάσταση που οδήγησε στην ανακοίνωση μου (η οποία συντάχθηκε την επομένη στο γήπεδο του Ελληνικού περιμένοντας την σύρραξη με τα Μ.Α.Τ) μέσα σε συνθήκες έντασης και προχειρότητας .
Η ανακοίνωση αυτή αν και εξέφραζε το συναίσθημα της στιγμής, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε μένα και στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ που με στήριξαν και μου έδωσαν αμέριστα την αγάπη τους.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.lazarospapadopoulos.gr/index ... 31,0,0,1,0

Πιστευω οτι ο ιδιος ο Παπαδοπουλος εδωσε την απαντηση του σχετικα με τα γεγονοτα του ελαβαν μερος στο ΟΑΚΑ.Η δηλωση του ειναι σε πληρη αντιφαση με οτι δηλωνε το Σαββατο και περιμενω πλεον να δω την αντιδραση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

D.A.A.T. έγραψε:«Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Νομιζω καπου εδω λυνεται και το θεμα με το Σταυροπουλο..
Ναι από λόγια καλά είμαστε...

Άφησες την ομάδα χωρίς center;
Εξαιτίας των κινήσεων σου φάγαμε 50 πόντους διαφορά;
Γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία μας;
Έβρισες έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόοοοσα στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και της χώρας;

Έχεις σκοπό να κάνεις κάτι για όλα αυτά, ή απλά ζήτησες συγγνώμη;

Το ότι ζητάει συγγνώμη δείχνει ότι κατάλαβε τη μ@λακία του. Δυστυχώς όλοι οι νεοέλληνες μένουν στη συγγνώμη και δεν κάνουν τίποτα για να επανορθώσουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”