Σταύρος Κόλκας

teacher

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από teacher »

Δεν είσαι ο μόνος που απογοητεύτηκε..... Πολλοί αναθεωρήσαμε απόψεις τελευταία -όχι βέβαια μόνο για τον Κόλκα
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από kos »

fonias4 έγραψε:Αν είναι δυνατόν να αποφασίζει ο Κόλκας αν έρθει η όχι ο Aγγελος.
Εγώ πέρα από ότι γουστάρω Aγγελο έτσι και αλλιώς, θέλω να έρθει για έναν ακόμα λόγο.
Θέλω να βλέπω τα μούτρα του Κόλκα στις συνεντεύξεις του Αγγελου.
Aυτό το παιδάκι μου φέρνει αναγούλα.
Όλο βλαχομαγκια και καλά "ΠAOKτσής μαμώ και δέρνω".
Δεν το κλείνουμε λέω εγώ το topic, γιατί του δίνουμε και αξια του βλάχου.
αξια δεν του δινει το τοπικ αλλα το οτι υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι ο αγγελος δεν θα ερθει λογο κολκα ή λογο τσορμπα

εαν εχει δικαιο σε ενα πραγμα ειναι στο οτι οποιος πιστευει αυτες τις αηδιες
κολκας έγραψε:ξεφτιλίζει ανοιχτά τον πρόεδρο της ομάδα αφήνοντας να εννοηθεί πως εγώ και ο άλλος κάνουμε ότι γουστάρουμε.
οσο για το εαν τελικα ερθει (που να μην ερθει) ο αγγελος, να εισαι σιγουρος οτι αυτοι θα την βρουν την ακρη. ειναι παντως καιρου. θα γλυψουν λιγο παραπανω βεβαια αλλα στην τελικη δεν θα εχουν προβλημα. δουλεια τους ειναι.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10505
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από giapas »

Hθελα να ήξερα πόσο δύσκολο είναι σε κάποιον να είναι δημοσιογράφος , ρεπόρτερ ...όπως θέλετε πέστε το..
αλλά να καταγράφει απλώς τα γεγονότα..

Δυστυχώς για να φτάσεις στο σημείο να εκφέρεις άποψη , σε κάποιο δημόσιο βήμα, πρέπει να φας πολλά ψωμιά ώστε να μη γίνεις ρόμπα. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία κ σοφία..
Και οι τύποι δε τη διαθέτουν ( ακόμα ).

Δε λέω ότι ο Κόλκας έχει σκοπό να προκαλέσει ζημιά. Ισως κ να έχει , αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να περάσει μια άποψη...
Και αυτό είναι άδικο.. έτσι δημιουργείται κλίμα.
Πολλές φορές στο βωμό της τηλεθέασης κ της επισκεψιμότητας βγάζουν ειδήσεις...μισές αλήθειες , μισά ψέμματα. Ισα ισα για να ιντριγκάρουνε...

Παράδειγμα.... με τόσα που άκουσα , δε ξέρω ακριβώς τί έγινε με το Γκαρσία στη προπόνηση...15 διαφορετικές ερμηνείες άκουσα...το ίδιο για την άδεια που λένε ότι πήρε κ έφυγε.

Εγώ ρε Κόλκα θα εκτιμήσω το δημοσιογράφο που θα μιλάει μόνο όταν είναι σίγουρος για κάτι και το κυριώτερο... όταν έχει κάτι να πει...

Δε ξες ότι ο κόσμος έχει διχαστεί για άλλη μια φορά με το θέμα Γκαρσία?? Και βγαίνεις κ μου ρίχνεις λάδι στη φωτιά.. για να κάνεις το κομμάτι σου.. Εδώ που είμαστε σε ένα κ@λ@φορουμ κ πολλοί κάνουμε τουμπεκι για να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά όταν τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν ... κ εσύ με τον αλλον μαζί ...που σας διαβάζει τόσος λαός , με κάθε ελαφρότητα καταθέτε προσωπικές εκτιμήσεις...ΜΠΑΡΟΥΤΙ

Το θέμα με τον Αγγελο δε το συζητώ καν.. ότι είσαι φάουλ...Και μόνο που το 80% των ΠΑΟΚτσήδων αναφέρονται στον κύριο Αναστασιάδη με το μικρό του όνομα, αυτό λέει πολλά για τη θέση που ΔΙΚΑΙΑ κατέχει στις καρδιές κ την εκτίμηση μας. Με όλα τα καλά και τα άσχημά του.. Δεν έχω αναγκη από σενα να μου πεις τίποτα για τον Αγγελο. ΤΙΠΟΤΑ

Κρίμα γιατί σε είχα υπερασπιστεί πολλές φορές , απέναντι σε "δυσπιστους" αδερφούς...Ποσο λάθος έκανα. Τότε όμως ήταν όλα εύκολα , πήγαινα τρένο κ όλα καλά... Τώρα που όλα έχουν γίνει ρημαδιό έρχεστε κ εσείς να μας πείτε το μακρύ κ το κοντό σας.

Από εδώ και πέρα θα ξέρω...

ΝΤΡΟΠΗ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

σιγά ρε μάγκες! τόση δύναμη έχει επιτέλους αυτός ο κόλκας?
αυτή η στοχοποίηση του Κόλκα είναι πλέον γραφική.
Παρουσιάζεται ως ο υπέρτατος διαπλεκόμενος ΑΡΔ,
ΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ είναι αθώες περιστερές.

εγώ ένα ξέρω, ο Κόλκας το δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι είναι ΠΑΟΚ και μάχεται για αυτό.
εκτίθεται στα ράδια, σε blogs και διαδίκτυα και εφημερίδες.
εχει ονοματεπώνυμο και είναι μάχιμη πένα.
Και όποιος δουλεύει κάνει λάθη και μαλ@κίες. Και απο τέτοιες ο κόλκας έχει κάνει πολλές.

Μην παρουσιάζετε μόνο την μία όψη λοιπόν. Υπάρχει και η άλλη. Ολα θα τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Το κείμενο αυτό είχε πολλούς παραλήπτες!!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Όταν το πλάνο αξιοποιεί το ταλέντο

Η νίκη ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη και τα πάντα κύλησαν ομαλά γιατί απλούστατα η ομάδα προσέγγισε σωστά το παιχνίδι. Για να μην έχει προβλήματα, έπρεπε να μπει δυνατά και να το καθαρίσει.

Το έκανε με το παραπάνω γιατί απλούστατα οι παίκτες του Μάκη Χάβου και ο ίδιος το διάβασαν σωστά. Ο Χάβος, είχε προειδοποιήσει από το βράδυ της Πέμπτης πως θα παίξει με δύο φορ. Το έκανε, παίρνοντας μάλιστα ένα ρίσκο που είχε να κάνει με τη χρησιμοποίηση του κακού αμυντικά Σακελλαρίου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σακελλαρίου το έβγαλε το ψωμί του με την ασίστ που πέρασε στον Σαλπιγγίδη στο 11΄και παρά τα κενά που άφησε στην άμυνα κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το ρίσκο δεν βγήκε. Ο Σάλπι, στη πρώτη του συμμετοχή με παρτενέρ τον Μουσλίμοβιτς, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κλείσει ο κύκλος των χαμένων αγώνων. Μία ασίστ, ένα γκολ, μία αναμπουμπούλα που έφερε το τρίτο, ένα κερδισμένο πέναλτι που δεν δόθηκε, έξυπνες κινήσεις χωρίς τη μπάλα και γενικά ένα παιχνίδι καθαρού μυαλού που του έλλειπε εδώ και καιρό.

Από εκεί και πέρα, όσο ο Μουσλίμοβιτς έπαιξε ήταν εξίσου καλός, αλλά η γκίνια με αυτό το παιδί είναι να σε τρελαίνει. Για εμένα προσωπικά, η αποκάλυψη του αγώνα δεν ήταν ούτε ο Σάλπι, ούτε ο συγκλονιστικός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Κοντρέρας, ούτε οι σοβαροί Βιτόλο και Ίβιτς στη μεσαία γραμμή. Αυτός που μου έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ο Γιώργος Φωτάκης. Θεωρώ πως σήμερα έκανε το μεγαλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν παντού, σκόραρε, μάζεψε σκουπίδια, συμμετείχε άψογα στη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ επί 90 λεπτά κινούνταν συνεχώς στους χώρους.

Ο Καλαματιανός αδικήθηκε για ένα δίμηνο και αυτό βαραίνει τον Δερμιτζάκη. Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο Χάβος που διάβασε καλά το παιχνίδι, θα μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας τον Σνάουτσνερ αντί του Σακελλαρίου και να τελειώνει το παραμύθι.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι – χωρίς να τα καταφέρει – απλά γιατί ο ΠΑΟΚ φαινόταν αμυντικά ευάλωτος. Η ομάδα πήρε τη νίκη, έκανε το χρέος της μετά από καιρό, πάει στη Φλώρινα με βασικό σχήμα πιστεύω για να καθαρίσει την πρόκριση στον βασικό εγχώριο στόχο. Χωρίς διπλό φέτος, στη φιλόξενη Φλώρινα είναι η ευκαιρία του να διώξει το κακό κάρμα μακριά από την Τούμπα και να πάει στη συνέχεια στην επίσης φιλόξενη Κρήτη για το πρώτο διπλό του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3853
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ας του πει κάποιος που τον ακούει, ότι γράφει το όνομα της εκπομπής του λανθασμένα.
"Monsieur Cannibale" και όχι "cannibal"
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Όταν το κύπελλο γράφει μαύρη ιστορία

Ήρθε η ώρα να ηρεμήσουμε λίγο ή μου φαίνεται; Πάντως είναι αλήθεια πως όταν πλησιάζει αγώνας κυπέλλου με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, μάλλον με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Θυμάμαι μωρό πρέπει να ήμουν, που άκουγα στο ραδιόφωνο εκείνον τον αγώνα κυπέλλου με τα Γιαννιτσά που έληξε με διψήφιο αριθμό τερμάτων στα πέναλτι. Τότε προκριθήκαμε, αλλά που να φανταστώ τι θα ακολουθήσει.

Θυμάμαι εκείνους τους αγώνες με τον Άγιο Νικόλαο, εκείνον τον Ίνεχ, ούτε θυμάμαι από πού ήταν. Θυμάμαι πάντως φυσιογνωμία. Με μαλλί σαν τον τραγουδιστή των Snap ή του Vanilla Ice, από τους ελάχιστους αφρικανούς που έπαιζαν τότε Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί οι Ιλούγκα και Κανιέμπα που άνοιξαν αυτόν τον δρόμο γεμάτο αγκάθια για τον ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε εκείνος ο αποκλεισμός από τον Πανσερραϊκό με Κώστα Ηπειρώτη. Μιλάμε για νεύρα από τα λίγα. Παίζαμε και σε ουδέτερο στη Καβάλα.

Νεύρα πολλά είχα και μετά τον αποκλεισμό από την Καστοριά. Διπλός αγώνας μάλιστα με τους παίκτες μας χαλαρούς λόγω εορτών – είχαν και την σχετική άδεια του προπονητή – να μπαίνουν στην άδεια Τούμπα και να χάνουν το πρώτο παιχνίδι με γκολ – πέναλτι – του … Καπετανόπουλου. Στον επαναληπτικό λέμε κάτι θα γίνει. Προηγηθήκαμε με Γιασεμάκη, αλλά το παστέλωσε ο Παντελιάδης. Αντίο κύπελλο και εκεί.

Ακολούθησε ο Αγροτικός Αστέρας. Παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 0-5, πήγε παράταση γιατί μας ισοφάρισε ο … Μαλλούς.

Ο Μπαλάφας έχασε το πέναλτι, έβαλε τα κλάματα και από τότε τον συμπάθησα γιατί μέσα στα νεύρα μου, κατάλαβα πως το παιδί αυτό κινδυνεύει να τον λιντσάρει κανείς.

Το ντόρτι από τον Θρασύβουλο ήταν αυτό που το κατάπια πιο εύκολα. Μόλις είχε περάσει το καλοκαίρι που ήμουν ένας από τους πέντε ανθρώπους εκτός επίσημου ΠΑΟΚ, που είχα ζήσει το επτάμπαλο από την Μπραουσβάινγκ. Η ανακούφισή μου που είχε φύγει ο Παράσχος ήταν τέτοια, που ήμουν διατεθειμένος να περιμένω έναν χρόνο χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν περίμενα βέβαια να φάω ντόρτι από τον Βούλη, αλλά όταν στη συνέχεια το φιλοσόφησα είναι η φυσιολογική εξέλιξη μίας ομάδας που τα τρία χαφ της ήταν από την εξωτική … Άρτα. Απλά ο Μπαϊάνο που τον πήραμε για εξτρέμ και έπαιζε εξάρι, ήταν από την Άρτη της Βραζιλίας, δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έλεγαν το χωριό του. Οι άλλοι δύο ήταν οι Μπαλάφας – Βαγγελής, ενώ στόπερ ήταν ο Κνολ, που όταν πήγα μετά στο Άρνεμ για προετοιμασία, κατάλαβα πως κατάγεται από την Άρτα της Ολλανδίας.

Αυτά τα παιχνίδια μου την σπάνε, γιατί έχεις μόνο να χάσεις. Πέρυσι, το μεγαλύτερο άγχος σε παιχνίδι, το έφαγα στη Κρήτη, στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Έχοντας πάει από Τρίτη εκεί, είχα ξεχάσει οτι η επόμενη ημέρα ήταν αργία και είχα κανονίσει να πάω, νομίζοντας πως δουλεύω για την εφημερίδα. Τελικά, πήγα για τουρισμό ή οπαδισμό. Πείτε το όπως θέλετε.

Πρέπει να κατανοήσουν οι παίκτες μας, πως σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να μπαίνουν χωρίς συγκέντρωση. Σίγουρα όλοι έχουν ζήσει αποκλεισμούς σε τέτοιους αγώνες και δεν είναι η περίοδος που ο ψυχισμός όλων μας σηκώνει κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια – και για αυτό γράφω το κείμενο – είναι πως οι απουσίες είναι παραπάνω από αυτές που περίμενα, ενώ δεν έχω καθόλου εικόνα από τον Εορδαϊκό. Δεν έχω ιδέα επίσης, γιατί μας έβαλαν πάλι Αθηναίο διαιτητή, την στιγμή που έχει εκφραστεί η δυσφορία μας με πολλούς τρόπους για το νταβατζηλίκι αυτό.

Αυτά τα ολίγα, με χαλαρή είναι αλήθεια διάθεση…
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από moican4 »

Πρωτη φορα ακουσα σε περιγραφη αφου δεν υπηρχε καλυψη τηλεοπτικη..
Αφου ακουσα λιγο και μετα το γυρισα σε μια σοβαρη μεταδοση εχω να πω τα εξης..

1) Ανετα θα μπορουσες να ησουν ηθοποιος . Η μεταδοση σου ειναι για πανηγυρια , τα δε αστεια που λες πρεπει μονο εσυ να γελας...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι θιασος για να τον μεταδιδεις με χαβαλε ..
2) Τον Σακελλαριου οσο σε ακουσα τον "ξεσκισες" αγνωστο για ποιο λογο αφου φημιζεσαι για το ποδοσφαιρικο σου "ματι".....
Αληθεια αυτα λες στις μεταδοσεις για τους παικτες και δεν πατας πλεον στις προπονησεις?


Πρεπει να ενιωσες πολυ ρομπας στην σεντρα που εβγαλε..!!
Δευτερη συνεχομενη σου θυμιζω...
Ειπαμε δεν ειναι παιχταρας αλλα δεν πουλας εξυπναδα και κριτικη σε ενα παιχνιδι κυπελλου σε ενα κωλογηπεδο..
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από DC »

Να πω την αλήθεια, πρώτη φορά άκουσα κι εγώ μετάδοσή του.
Με έδωσε την εντύπωση ότι βαριόταν και ότι μας έκανε τεράστια χάρη που μιλούσε στο μικρόφωνο.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από eorptol »

ναι ρε γαμοτο τον ξεσκιζει τον σακελαριου και δεν το αξιζει το παιδι κανε ρε την κριτικη σου αλλα μην βγαζεις
εμπαθεια....
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13936
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Sera4 »

πλεον ειναι πριμαντονα οχι ο απλος σταυρος κολκας...μηπως νομιζε οτι παιζαμε κανενα φιλικο και χαβαλεδιαζε??? :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από moican4 »

Λογικο και αυτονοητο..
Αυτος και οι υπολοιποι "εβγαλαν" τον ΠΑΟΚ champions League ετσι δεν ειχε πει..? :roll:

Τι να σου κανει ενα καλαμι μονο.? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio
Δημοσιεύσεις: 1937
Εγγραφή: Κυρ 07 Σεπ 2008, 02:44
Τοποθεσία: Aνθιμος neighbour....

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από paok nafplio »

ρε ουστ...απλα δν πρεπει καν να τους διαβαζουμε κ να ασχολουμαστε μαζι τους.
Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι.
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από DC »

Με το δίκιο του πάντως ο άνθρωπος.
Πόσοι "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ" έχουν πριβέ τόπικ στο paokmania;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”