Nέος προπονητής (2010-2011)
-
Re: Nέος προπονητής
O Μπόλονι δεν ακούγεται καθόλου...
Διαβάζω για Ισπανική αγορά αλλά ούτε ένας καλός, προσιτός και ελεύθερος δεν μου 'ρχεται αυτή τη στιγμή...
Διαβάζω για Ισπανική αγορά αλλά ούτε ένας καλός, προσιτός και ελεύθερος δεν μου 'ρχεται αυτή τη στιγμή...

ο λεγκεν δεν με ψηνει παντως που ταν ο 2ος σστοχος.....ο αντιτς εχει καιρο να κοουτσαρει ομαδα νομιζω.....ο πελεγκρινι θα ναι πανακριβος να δουμε..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
PARASANDALOS έγραψε:
o legken εμενα παντως με ψηνει ποιο πολυ...
Εγώ έχω καεί στο ψήσιμο...κάρβουνο έγινα
- Sick Bastard
Προπονητής λεγκέν δεν με ψήνει καθόλου.
Όντως ο Μπολόνι γιατί δεν ακούγεται καθόλου;
Σύλλογο έχει να κοουτσαρει 6 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.MANIAKOS έγραψε:ο λεγκεν δεν με ψηνει παντως που ταν ο 2ος σστοχος.....ο αντιτς εχει καιρο να κοουτσαρει ομαδα νομιζω.....ο πελεγκρινι θα ναι πανακριβος να δουμε..
Όντως ο Μπολόνι γιατί δεν ακούγεται καθόλου;
για να μιλαμε σοβαρα, ο ζαγορακης θα πρεπει να εχει αυτοκτονικες τασεις για να μην φερει προπονητη.DC έγραψε:lefis έγραψε: («ουδέν μονιμότερο του προσωρινού»)![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπου το έχω ξαναδιαβάει αυτό.
Εμένα δεν με το βγάζετε απ' το μυαλό: τα μισά τους ρεπορτάζ, βγαίνουν από το paokmania.
Όσο για τον Χαβίνιο, καθίστε να φέρει κανένα διπλό στον τέλη .... καθίστε ....
ακομη και εαν πιστευει οτι ο χαβος μπορει να τα καταφερει, θα περασει δυσκολα οταν ερθουν 1-2 στραβα αποτελεσματα. δεν νομιζω να πιστευει ο προεδρος κατι διαφορετικο.
ειναι κρυωμενος και δεν του βγαινει φωνηSick Bastard έγραψε:Όντως ο Μπολόνι γιατί δεν ακούγεται καθόλου;

- Federacion
Για χριστουγεννιάτικο δώρο πελεγκρίνι
για το πάσχα το δεκάρι της δυναμο
και για το καλοκαιρι τον κυργιάκο
ω ρε παρακρουση
απ' τον καύσωνα θα είναι...
για το πάσχα το δεκάρι της δυναμο
και για το καλοκαιρι τον κυργιάκο
ω ρε παρακρουση
απ' τον καύσωνα θα είναι...
Eγω ακομα ελπιζω μεχρι την τελευταια στιγμη για τον Γκρος.Η δημοσιευση οτι αποχωρει ο ΠΑΟΚ απο τις διαπραγματευσεις και στρεφεται σε αλλη λυση ευελπιστω να ειναι μια υστατη προσπαθεια να ριξει τις απαιτησεις του ο ελβετος.Εκτος βεβαια αν οντως η Κολωνια εχει μπει ζεστα και του δινει παραπανω.
Και οι 3 ειναι καλοι προπονητες..ειναι τρελο να λεμε κατι αλλο..Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αργουμε..Ελπιζω πολυ συντομα να ανακοινωθει ο εκλεκτος και να ειναι της ποιοτητας Γκρος ,Λεγκεν κτλ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 25 Οκτ 2010, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.