Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
εντάξει εννοείται και 5-0 να κερδίσει τον πανιώνιο(λιγο δύσκολο βέβαια) πάλι δεν θα πουμε προπονητάρα ο χαβος κτλ
ετσι την πατησαμε και με τον δερμιτζάκη που στην αρχή έκανε καλά παιχνίδια η ομαδα λογω της αλλαγής του προπονητη και μετα την πηγε απο το κακο στο χειρότερο
απλά συμφωνώ με αυτά που έκανε στην βιγιαρεάλ και συμφωνώ και με την σκέψη ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα πρέπει να παιζει 4-4-2
αφού έχουμε και αμυντικό χαφ τον βιτόλο δεν νομίζω να χρειάζεται να συνοστίζονται πολλά αμυντικά χαφ στο κεντρο
το τρεξιμο που ρίχνει ο βιτόλο φτάνει για δυο
ετσι την πατησαμε και με τον δερμιτζάκη που στην αρχή έκανε καλά παιχνίδια η ομαδα λογω της αλλαγής του προπονητη και μετα την πηγε απο το κακο στο χειρότερο
απλά συμφωνώ με αυτά που έκανε στην βιγιαρεάλ και συμφωνώ και με την σκέψη ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα πρέπει να παιζει 4-4-2
αφού έχουμε και αμυντικό χαφ τον βιτόλο δεν νομίζω να χρειάζεται να συνοστίζονται πολλά αμυντικά χαφ στο κεντρο
το τρεξιμο που ρίχνει ο βιτόλο φτάνει για δυο
σωστος ο χαβος. με το ιδιο συστημα και τους ιδιους παικτες δεν ειναι απιθανο να μεινουμε και σε αυτο το ματς χωρις γκολ. πολυ καλα κανει και κατεβαζει 4-4-2. κατι πρεπει να αλλαξει μπας και παρει μπρος η επιθεση.
νομιζω οτι πρεπει να αφησει εξω το ιβιτς που δεν αντεχει και να παιξει στο κεντρο με ελ ζαρ, φωτακη, βιτολο, κριστιανο και μπροστα μουσλι, σαλπι.
νομιζω οτι πρεπει να αφησει εξω το ιβιτς που δεν αντεχει και να παιξει στο κεντρο με ελ ζαρ, φωτακη, βιτολο, κριστιανο και μπροστα μουσλι, σαλπι.
- Caballo Viejo
Απλά κορυφαίο αλλά και συνάμα τραγικό! Κυριολεκτικά ότι να 'ναι λαίμαι...
«Live your Μyth in Europa League»
Ψήφισε ποιός θεωρείς πως είναι ο καλύτερος βασιλιάς για μια νύχτα που έχει αναδείξει ως τώρα η διοργάνωση και κέρδισε μια γιγαντοαφίσα του Γιάσμινκο Βέλιτς από το γραφικό Ζαπορίζιε:
α) ο Μπλένταρ Κόλα
β) ο Χριστόφορος Κόλα
γ) ο Χριστόφορος Κολόμβος
δ) ο Μάκης o Χάβος

από: http://old-boy.blogspot.com/
«Live your Μyth in Europa League»
Ψήφισε ποιός θεωρείς πως είναι ο καλύτερος βασιλιάς για μια νύχτα που έχει αναδείξει ως τώρα η διοργάνωση και κέρδισε μια γιγαντοαφίσα του Γιάσμινκο Βέλιτς από το γραφικό Ζαπορίζιε:
α) ο Μπλένταρ Κόλα
β) ο Χριστόφορος Κόλα
γ) ο Χριστόφορος Κολόμβος
δ) ο Μάκης o Χάβος

από: http://old-boy.blogspot.com/
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πολυ καλο κοουτσαρισμα απο τον χαβο ωραιος....εκτοσ την τοποθετηση του φωτακη....αν κ πιστευω θα βγει το συστημα του...ευγε
- xrhstos_volos4
βγειτε να κραξετε ρε....
για προσωρινος προπονητης μια χαρα κανει τη δουλεια, πολυ καλο στησιμο της ομαδας σημερα...
συμφωνω με το φιλο πιο πανω, καλα εκανε κ κατεβασε την ιδια εντεκαδα.....
παμε τωρα για νικες!

για προσωρινος προπονητης μια χαρα κανει τη δουλεια, πολυ καλο στησιμο της ομαδας σημερα...
παμε τωρα για νικες!

- Sick Bastard
Επίσης, πολύ καλό στήσιμο και από τον Στόρε που μας έκανε τη χάρη κι έβαλε μέσα τον αμυντικό ογκόλιθο, το μαύρο-διαμάντι, τον φοβερό και τρομερό Όμο!!!!!!!!!!!!
Αν δεν μπορούσαν να κερδίσουν αυτόν τον Πανιώνιο οι παίκτες μας, μετά από στοιχειώδη οδηγίες κάποιου, τότε ας το κλείναμε το μαγαζί....
Ας πάμε παρακάτω για να δούμε προοπτική και όχι εφήμερα αποτελέσματα...
Ας πάμε παρακάτω για να δούμε προοπτική και όχι εφήμερα αποτελέσματα...
Ομο;
ρε μανια με τα απορρυπαντικά
σαν αυτό που λεει:
"ομο,ομο,ομο........παρ' τον π@$5σο μου και δρομο"
ρε μανια με τα απορρυπαντικά
σαν αυτό που λεει:
"ομο,ομο,ομο........παρ' τον π@$5σο μου και δρομο"
+1926xrhstos_volos4 έγραψε:βγειτε να κραξετε ρε....
παμε τωρα για νικες!
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ήταν καλά στημένη από τον Χάβο και είχε καλή σχετικά κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, όταν και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορεί να κριθει ως κανονικός προπονητής, αλλά μόνο ως προσωρινός, που ως τέτοιος τα πάει καλά, αν κρίνουμε από την εικόνα της ομάδας στα δύο αυτά παιχνίδια.
Δεν νομίζω ότι έχει πετάξει έξω κάποιους παίκτες ο Χάβος. Στηρίζεται στους δύο πιο έμπειρους φορ (1ος: Μουσλι, 2ος Φιλομένο) και μετά βάζει τους πιο άπειρους (Σάκη, Αθανασιάδη). Στν Ισπανία χρειαζόταν, λόγω τρόπου ανάπτυξης τον πιο ευέλικτο, γι' αυτό προτίμησε τον Κλάους από τον Σάκη ή τον Φιλομένο (και σωστά κατά τη γνώμη μου). Με τον Πανιώνιο εγώ θα προτιμούσα τον Σάκη αντί του Φιλομένου, αλλά ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Αργεντίνο που προηγείται ιεραρχικά των άλλων δύο Ελλήνων (σε αξία και εμπειρία, θεωρητικά τουλάχιστον) και στην περίπτωση που εξαντλήσει τις ευκαιρίες με τον Αργεντινό, σειρά έχουν ο Σάκης και ο Κλάους.
Το κρίσιμο σημείο είναι τι θα γίνει μεταξύ Χάβου - Garcia.
Δεν νομίζω ότι έχει πετάξει έξω κάποιους παίκτες ο Χάβος. Στηρίζεται στους δύο πιο έμπειρους φορ (1ος: Μουσλι, 2ος Φιλομένο) και μετά βάζει τους πιο άπειρους (Σάκη, Αθανασιάδη). Στν Ισπανία χρειαζόταν, λόγω τρόπου ανάπτυξης τον πιο ευέλικτο, γι' αυτό προτίμησε τον Κλάους από τον Σάκη ή τον Φιλομένο (και σωστά κατά τη γνώμη μου). Με τον Πανιώνιο εγώ θα προτιμούσα τον Σάκη αντί του Φιλομένου, αλλά ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Αργεντίνο που προηγείται ιεραρχικά των άλλων δύο Ελλήνων (σε αξία και εμπειρία, θεωρητικά τουλάχιστον) και στην περίπτωση που εξαντλήσει τις ευκαιρίες με τον Αργεντινό, σειρά έχουν ο Σάκης και ο Κλάους.
Το κρίσιμο σημείο είναι τι θα γίνει μεταξύ Χάβου - Garcia.
εγώ πιστεύω πως κάνει σωστή διαχείριση και δείχνει καλά δείγματα.ως εκεί όμως.για τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι μπορεί να κουμαντάρει το καράβι σε βάθος χρόνου. θα ήθελα να τον δώ σαν βοηθό προπονητή του γκρός.μόνο έτσι μπορεί να μάθει προπονητική γιατί ούτε στον αγροτικό αστέρα ούτε στον πανθρακικό αλλά ουτε και σαν πρώτος στον ΠΑΟΚ μπορεί να μάθει προπονητική.για μένα ένας σωστός προγραμματισμός σε βάθος τριετίας θα ήταν βοηθός κάποιου μεγάλου προπονητή. σκέφτομαι πχ ότι εάν ο δερμιτζάκης ήταν βοηθός του σάντος τα 2 τελευταία χρόνια και αυτός θα ήξερε πολύ περισσότερα και οι παίχτες θα τον έβλεπαν σαν τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ και όχι αυτό που ήρθε απο τον πανθρακικό.
lefis έγραψε: εάν ο δερμιτζάκης ήταν βοηθός του σάντος τα 2 τελευταία χρόνια και αυτός θα ήξερε πολύ περισσότερα και οι παίχτες θα τον έβλεπαν σαν τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ και όχι αυτό που ήρθε απο τον πανθρακικό.
+++++