23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 23. Ελευθέριος Σακελλαρίου

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο σακελαριου καθαρα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο σακελαριου αδερφε την εβγαλε... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

για παικτη που επαιζε στα πουθενα παρα πολλυ καλος και με προοπτικη μεγαλης βελτιωσης
black death

Δημοσίευση από black death »

Έχει αδυναμίες αμυντικά (σάμπως ο Λίνο δεν έχει;) αλλά τέτοιες σέντρες, ούτε ο Βραζιλιάνος!
Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, Έλληνας αριστερός μπακ με τόσο γλυκό πόδι... Και μέχρι πέρσι δεν τον ήξερε κανείς!
Αυτό που του λείπει σε σχέση με το Λίνο είναι το κατέβασμα της μπάλας και η σιγουριά στις μεταβιβάσεις.
Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται, αλλά αυτό είναι και θέμα προπονητή...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι καθαρο full-back. Οι σέντρες του είναι πράγματι οι καλύτερες, αλλά επειδή προωθείται πολύ (τον μπερδεύεις με το αριστερό εξτρέμ) αφήνει πίσω κενά. Θέλει δουλειά για να μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός ΚΑΙ στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά αν πετύχει θα γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Χθες έπαιξες καλά. Μπράβο σου!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πρότυπό μου ο Λίνο»

25 Οκτ 2010 12:12, Από PAOK24

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου, που θύμισε... Λίνο, τουλάχιστο στη φάση του γκολ του Σαλπιγγίδη, μίλησε σήμερα στον «Libero 107,4», για το χθεσινό παιχνίδι, τον Βραζιλιάνο, που είναι το πρότυπό του, αλλά και τις φιλοδοξίες του...

Αναλυτικά τα όσα είπε του Λευτέρη Σακελλαρίου :

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο :
«Δεν πρέπει πιστεύω να τιμωρούνται με αυτό τον τρόπο οι έδρες των ομάδων, ας βάζουν κάποιο πρόστιμο ή να βρουν έναν άλλο τρόπο τιμωρίας και όχι να είναι άδειο το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε Κυριακή σε γεμάτο γήπεδο και έτσι είναι πολύ δύσκολο για εμάς να το συνηθίσουμε. Στο παιχνίδι αυτό πάντως ξέραμε ότι δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια και έτσι παρά το γεγονός ότι έμοιαζε περισσότερο με προπόνηση παρά με αγώνα, εμείς είχαμε στο μυαλό μας μόνο το να πάρουμε την νίκη. Η ομάδα χρειαζόταν να ξεσπάσει τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, έγινε αυτό χθες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τώρα»

Για την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 :
«Σίγουρα χθες παίξαμε ένα διαφορετικό σύστημα αλλά ότι σύστημα και να επιλέξει ο προπονητής, εμείς πρέπει να κοιτάμε να κερδίζει η ομάδα. Άλλωστε περισσότερο από κάθε σύστημα, αυτό που μετράει είναι η θέληση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Χθες φάνηκε σαν να παίξαμε καιρό αυτό το σύστημα καθώς θέλαμε πολύ την νίκη, να σκοράρουμε και να παίξουμε καλά»

Για τις επιθετικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ως πλάγιος αμυντικός :
«Μου αρέσει να παίζω έτσι, βλέπω πως αγωνίζονται οι πλάγιοι μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και προσπαθώ να παίζω με αυτόν τον τρόπο. Μου αρέσει να ανεβαίνω και να πλαγιοκοπώ, πάνω από όλα όμως είμαι αμυντικός και αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα»

Για την παρουσία του Λίνο στην ομάδα, που αγωνίζεται στην ίδια θέση :
«Ο Λίνο είναι πρότυπο για μένα, τον έβλεπα να αγωνίζεται πέρυσι και ήταν πραγματικά από τους καλύτερους πέρυσι στην θέση αυτή. Είμαι τυχερός που είναι ο Λίνο στον ΠΑΟΚ και έχω την ευκαιρία να δουλεύω μαζί του»

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εορδαϊκό :
«Τα παιχνίδια κυπέλλου κρύβουν παγίδες, είναι γνωστό αυτό, πρέπει λοιπόν να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και να είμαστε σοβαροί. Πάντα όταν ένας αντίπαλος βρίσκει μπροστά μου μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να παίξει καλά»

Για τις δικές του φιλοδοξίες του :
«Οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν εδώ, θέλω να συνεχίσω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Τώρα που είμαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθώ συνέχεια και να δείχνω την αξία μου κάθε μέρα»

και εγω λεω μωρε σαν ποιον μοιαζει..σαν ποιον μοιαζει :mrgreen: ειναι αναγκη να παιρνεςι και τις αδυναμιες του..?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι καθαρο full-back. Οι σέντρες του είναι πράγματι οι καλύτερες, αλλά επειδή προωθείται πολύ (τον μπερδεύεις με το αριστερό εξτρέμ) αφήνει πίσω κενά. Θέλει δουλειά για να μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός ΚΑΙ στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά αν πετύχει θα γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα.

Δυστυχώς αφήνει κενά...

Για μένα το μπακ πρέπει πρώτα απ'όλα να είναι στιβαρός αμυντικά κ από εκεί κ πέρα ανάλογα με τη ποιότητα και τις ικανότητές του , να βοηθάει στην επίθεση.

Αν είναι έτσι να βάλω το Βιερίνια μπακ.

Εχει δείξει καλά στοιχεία αλλά δυστυχώς πάντα δημιουργούνται πολλές φάσεις από τη πλευρά του.

Θέλει δουλειά
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω απολυτα giapas...Ο πανιωνιος μας εκανε απο την πλευρα του πανω απο πεντε προσπαθειες.Τι να την κανουμε τη μια σεντρα αμα σου περναει πεντε φορες το αντιστοιχο εξτρεμ???

Αμα δεν μπορεις να ανεβαινεις σε καθε φαση ανεβα σε 2-3 φορες σε καθε ημιχρονο.Πιστευω ομως οτι ειναι θεμα δουλειας τακτικης, γιατι με τη διναμο τους ειχε καθαρισει ολους αμυντικα.

Αμα καταφερεις και τα 2 θα γινεις το καλυτερο μπακ, ελληνας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Επίσης, καθώς το Μαροκινό Ζαρκάδι συνέκλινε προς το κέντρο στην επίθεση, αναγκαζόταν να παίξει όλη την πλευρά.
Έτσι, όποτε χανόταν η μπάλα, έπρεπε να κάνει έξτρα προσπάθεια να καλύψει πίσω. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν περίπου 3 φορές που τον κάλυπταν τα σέντερ μπακ, γιατί απλά δεν είχε προλάβει να γυρίσει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το γεγονος δλδ οτι ουσιαστικα επαιζε μονος του ολη την πλευρα δε μετραει???ουτε μια βοηθεια απο τον ελ ζαρ...και ο λινο να επαιζε χωρις βοηθειες απο σορλεν που ειχαμε περισυ παλι ετσι θα ημασταν πισω... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όντως ισχύει αυτό.
Μηδενική αμυντική βοήθεια από τον Ελ Σιντ.

ΥΓ Δεν το αλλάζουμε σε "Λευτέρης Σακελλαρίου" τον τίτλο του τόπικ?
Πολύ βαρύγδουπο αυτό το "Ελευθέριος", θυμίζει ληξιαρχείο ή σαν να αναφερόμαστε στον Βενιζέλο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Δημοσίευση από Sera4 »

σωστος... ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Άμεση και αποφασιστική επέμβαση :)
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

ναι Λευτερης γιατι εμενα το ελευθεριος μου θυμιζει το αεροδρομιο.. :?

Καλα πηγε αν αναλογιστουμε οτι εχει παραστασεις μονο απο β΄εθνικη..
αλλα προτιμω τον Σναουτσερ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”