12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μελος να γινεις για τον ΠΑΟΚ..Ανθρωποι σαν τον Ολι ,σοβαροι και πανω απο ολα τιμιοι θα βρεθουν
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις (αν και πολλές φορές το κάνω :yellowcard: ) αλλά αν δεν βάλει ο oli, γιατί να μην μπεις στον κόπο? Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για τον ΠΑΟΚ?

D.A.A.T. με πρόλαβες... ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μήπως είναι ώρα??
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

καλά ξηγήθηκε ο Παπαδόπουλος, όντας πρόεδρος του πσακ.
κανώτα είσαι λίγος και μικραίνεις τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μεγαλη απωλεια οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι......Καλη συνεχεια.....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν ξέρω τι να νιώσω. Ντροπή για τον gay χειρισμό της διοίκησης ή στεναχώρια για τον αδέξιο-ηλίθιο χειρισμό της;
Ξέρω ότι ντρέπομαι για κάποιες τοποθετήσεις "αδερφών".
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

D.A.A.T. έγραψε:Μελος να γινεις για τον ΠΑΟΚ..Ανθρωποι σαν τον Ολι ,σοβαροι και πανω απο ολα τιμιοι θα βρεθουν
δεν είναι το θέμα να βρεθούν μονο σοβαροί και τίμιοι αλλά και έξυπνοι και γνώστες
και δεν βρίσκονται εύκολα

το θέμα ειναι αμα γίνεις μέλος να γίνεις για κάποιο λόγο.να μπορείς να αλλάξεις κάτι
αν είναι για να δώσουμε τα 100 ευρώ της συνδρομής παίρνουμε και ένα διαρκείας που λέει ο λόγος

ναι δεν έβγαλα διαρκείας αλλά πηγαίνω αρκετά συχνα..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Το διαρκείας βοηθάει την διοίκηση που μας όρισε ο κατσαρής.
Σαν μέλος του ερασιτέχνη όμως, αποκτάς ρόλο (έστω και μικρό) στην λήψη αποφάσεων για το μέλλον του ΠΑΟΚ. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Δευ 25 Οκτ 2010, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1000.
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

χασαμε ενα καλο παιχτη αλλα μπραβο ρε Λαζα καλη συνεχεια να εχεις και μην ξεχναμε οτι αυτο ειναι ο Π.Α.Ο.Κ. ο Λαζαρος εχει @@ και το απεδειξε εμπρακτα!εισαι μεγαλο αλανι ολα δεξια να σε πανε!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ποιο διαρκείας ρε;
Να σηκωθούν να φύγουν ολοι απο τη Διοικηση οι αλήτες.
Ανασφάλιστους μας θέλουν όλους και ΔΟΥΛΟΥΣ των εργοδοτών μας.
Ρε ροναλντο μήπως είσαι εργοδότης ή μελος της κυβερνησης τη τρελα μου μέσα;
τι είναι αυτά που ακούγονται σε φορουμ ΠΑΟΚτσήδων;
Στη πιο λαική ομάδα της Ελλάδας θα υποστηρίζουμε το καλό της εταιρείας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;
Μολις βρω 5 φραγκα γ@μο τη κοινωνια τους ΓΙΑΤΙ δουλευω απ τα 16 εχω φτασει 33 και 5 φραγκα στην ακρη δεν καταφέραμε να βάλουμε στην ακρη με τους κωλομισθους που πέρνουμε, μεσα θα πάω να γίνω μελος του ΑΣ.

1000000+ στον ολιβάρες τα είπε όλα ΠΟΛΥ καλύτερα απο εμενα
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

ΟΧΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

ΚωLLοπαιδα της Διοικησης μη προκαλείτε θα τα βρείτε μπροστά σας.
thief

Δημοσίευση από thief »

Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μπράβω στον Παπαδόπουλο για την πορεία του ως αθλητή και ως φιλοσοφία ανθρώπου.

Τώρα όσοι σήμερα βρίζουν τον Λάζαρο, ενώ χτες τον επαινούσαν ... ε τι να πω οι γνωστοι Ελληνες είμαστε...

Ξέρω ότι η απόφαση του ήταν πολύ σκληρή για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ (Μηδενισμός και ίσως - βαθμούς) αλλά εγώ σέβομαι τις αποφάσεις του. Δεν επικροτώ να είμαστε η μόνη ομάδα που να πληρώσει το μάρμαρο (όπως θα γινόταν με την εμμονή του Λάζαρου) αλλά τουλάχιστον δεν φτάνω από το ένα άκρο στο άλλο όπου χτες τον αποθέωνα και σήμερα τον βρίζω.

Αυτό όμως που με κάνει εντύπωση είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θυμάται την προηγούμενη μεγάλη απεργία που έγινε στην δεκατία του 80' (στο ποδόσφαιρο) όπου και πάλι θύμα ήταν ο ΠΑΟΚ.
Ενας ΠΑΟΚ που ήταν 2ος και τελικά κατέληξε εκτός Ευρώπης. Όπου άλλες ομάδες (βλέπε ρούλη) ήταν με το 1 1/2 πόδι στην β' Εθνική (ξανά) και τελικά σώθηκαν λόγω της απεργίας .
Και όχι μόνο αυτό... αλλά η γειτονιά ήταν αυτή που ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Και την έσπασε και επωφελήθηκε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Bonus ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ και από την προδοσία της.
ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ...!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΟΚ (που έκανε όμως ο ρουλης) ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...???...Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΔΟΥΛΟΣ..κ.λ.π...

Αλλά τελικα όχι μόνο δεν το έκανε ο ΠΑΟΚ αλλά έχασε και την Ευρώπη...

Αυτα για τους ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ .... Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, αυτός είναι που φταίει.

ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ...

ps: αν κάποιος έγραψε για την απεργία του 88' και δεν το πήρα πρέφα, συγνώμη.... αλλά από το πρωί μπαίνω και τίποτα δεν αντιλήφθηκα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Δευ 25 Οκτ 2010, 07:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Federacion έγραψε:Ρε ροναλντο μήπως είσαι εργοδότης ή μελος της κυβερνησης τη τρελα μου μέσα;
τι είναι αυτά που ακούγονται σε φορουμ ΠΑΟΚτσήδων;
Στη πιο λαική ομάδα της Ελλάδας θα υποστηρίζουμε το καλό της εταιρείας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;
:D :lol:
Ο Παπανδρέου είμαι..

εντάξει κοίτα όμως αυτή η εταιρεία τυγχάνει να είναι ο ΠΑΟΚ οπότε δεν μπορείς να την λες εταιρεία
τέλοσπάντων
εγώ πάντως για αυτό που λες εσυ ότι κάποιοι δουλεύουν από τα 16 όπως εσυ και δεν θα πάρουν σύνταξη στα 60 τους
για αυτό βρίσκω αδικο να θέλουν να πάρουν οι μπασκετμπολίστες σύνταξη στα 35 τους ενω δεν εχουν δουλέψει ποτέ(αν εχω καταλαβει σωστα αυτο είναι ένα απο τα αιτήματα)
το να παίζεις μπασκετ η μπαλα δεν το θεωρώ δουλεια

δηλαδή το θεωρώ αστείο όλο αυτό
καποιοι ανθρωποι πηνάνε και δεν έχουνε δουλεια και η ανεργία χτυπάει κόκκινο και οι μπασκετμπολίστες απεργούν
αν πάρουν αυτό που θέλουν εννοείται εμενα δεν θα με χαλάσει καθόλου αφού δεν με επιρρεάζει σε τίποτε αλλά δεν ξέρω δεν με συγκινεί το αγωνιζόμενος μπασκετμπολίστας
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μπράβο στο Λάζο για τους αγώνες του και τη φιλοσοφία που έχει σαν άνθρωπος.
Θλίψη για τον ΠΑΟΚ που έγραψε στην πλάτη του ένα βαρύ σκορ χθες και μία απώλεια του σημαντικότερου παίκτη του.
Οταν αυτά τα δύο συγκρούονται,καλύτερα να σιωπάς.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν παιρνουν ολοι τα ιδια λεφτα..ρονι ειναι μεγαλη κουβεντα και εισαι 100% λαθος..υπαρχουν παιδια που παιρνουν 2000 το μηνα ενω θυσιαζουν πολλα και στα 34 μενουν ανεργοι και χωρις προσοντα να κανουν κατι αλλο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”