15. Pablo Andrés Contreras Fica
- ΑποστόληςΑ
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Μπράβο παικταρά μου!
Οι περισσότεροι όμως δεν καταλάβατε ότι ο Ιωακείμ ήταν αυτός που τον έσπρωξε σε μια τέτοια εμφάνιση!
Οι περισσότεροι όμως δεν καταλάβατε ότι ο Ιωακείμ ήταν αυτός που τον έσπρωξε σε μια τέτοια εμφάνιση!
να τον κρατήσουμε τότε ρε Αποστόλη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο παικταρά μου!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
με φόρα από την Πέμπτη.
Μήπως του πάει να παίζουμε με την άμυνα ψηλά για να έχει χώρο να χορεύει τον αντίπαλο επιθετικό;
Μήπως του πάει να παίζουμε με την άμυνα ψηλά για να έχει χώρο να χορεύει τον αντίπαλο επιθετικό;
- ΑποστόληςΑ
Ο καλύτερος αμυντικός μας, μακράν και από τους καλύτερους της ομάδας (πάλι). Κρίμα που ο Μάχο του στέρησε το γκολ.
τωρα αν πω οτι τετοιο γκολ ισως δε θα μπορουσε να το βαλει επιθετικος μας θα ναι υπερβολη????
σημερα μπορει να μην ηταν τοσο καλος οσο αλλες φορες ...αλλα ωρες ωρες μου θυμιζει ποδοσφαιρο βιντεο γκειμ που με ενα καλο παικτη προσπαθεις να τα κανεις ολα...ηταν στο κεντρο ...στην επιθεση...ΗΓΕΤΗΣ με ΚΑΚΑΛΑ
σημερα μπορει να μην ηταν τοσο καλος οσο αλλες φορες ...αλλα ωρες ωρες μου θυμιζει ποδοσφαιρο βιντεο γκειμ που με ενα καλο παικτη προσπαθεις να τα κανεις ολα...ηταν στο κεντρο ...στην επιθεση...ΗΓΕΤΗΣ με ΚΑΚΑΛΑ
Έτσι απλά να για να βλέπουν οι επιθετικοί μας πως τελειώνει μια φάση μέσα στην περιοχή....
Δωρεάν μαθήματα by Pablo Contreras...
Δωρεάν μαθήματα by Pablo Contreras...
ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΥΡΑΦΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΜΥΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.

- paoki_sweden