GORDON έγραψε:Τώρα εγώ θα το γράψω κι ας μη συμφωνήσετε μαζί μου...
Αυτό που έγινε σήμερα είναι όντως μια ντροπή για το άθλημα. Η ιστορία όμως δεν θα θυμάται τη ντροπή αυτών που έπαιξαν δώδεκα εναντίον πέντε, αλλά τη ντροπή μιας ομάδας που έχασε με κοντά εξήντα πόντους διαφορά, από μια άλλη που είχε 90% στα δίποντα...
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το μπακάλικο "ο κυρ-Μέντιος" για να κατέβουν οι εργαζόμενοι σε απεργία όπως και όποτε τους κατέβει. Έχει να υπερασπιστεί και μια ιστορία...
Ναι, βγάλε μια ανακοίνωση και ξεφτίλισέ τους. Αλλά μετά βάλε την τιμημένη σου τη στολή, μπες στο γήπεδο και πες: "Σπάω την απεργία μόνο για σήμερα γιατί οι άλλοι είναι ρουφιάνοι και για να μην αφήσω τους πέντε συμπαίκτες μου να λιώσουν επί σαράντα λεπτά μόνοι τους"...
Φιλε σεβομαι την αποψη σου..Αλλα εγω που ημουν με αλλα 35 ατομα στο παλατακι οταν με μπαλντγουιν καναμε την μοναδικη μας νικη με σουτ που μπηκε μαλλον απο το θεο δεν θελω να χασει η ομαδα και την αξιοπρεπεια της..και αξιοπρεπεια δεν ειναι τα αποτελεσματα..την επομενη αγωνιστικη αν υπαρχει ΠΑΟΚ στο μπασκετ χρειαζεται 8 χιλιαδες κοσμος στο παλατακι να αποθεωσει αυτη τη μεγαληξ προσωπικοτητα που υπαρχει στο τμημα