Τι Sir Takis, τι Sir Makis.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα που θα θριαμβεύσει με το σύστημα 4-1-4-1 (δηλαδή 4-1 στο τετράγωνο) και θα σημειώσει και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες, αξιοποιώντας τα νεαρά παιδιά μας, να δω τι θα πείτε. Σιγά μην δώσουμε 1 μύριο για προπονητή, όταν την δουλειά μας την κάνει ο Μάκης!
Λεμονής Νο 2.
Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
++...για 2 λόγους
1ον έχασε αξιοπρεπώς και δεν εξευτελίστηκε
2ον έκανε αλλαγή τον πανηλίθιο...και προτιμώ να βλέπω το χνουδάκι του Κλάους από εδώ και τούθε
1ον έχασε αξιοπρεπώς και δεν εξευτελίστηκε
2ον έκανε αλλαγή τον πανηλίθιο...και προτιμώ να βλέπω το χνουδάκι του Κλάους από εδώ και τούθε
- george aspromayros
Μπραβο ρε Μακη..
Μου αρεσε το συστημα σου ,η ηρεμια σου -τι αν ακουσες τα μυρια που σου συραν- ,
που εβαλες εστω κ λιγο τον Κλαους..εδω ο βαζελονιονιος εβαλε 16 χρονο χθες!
Κανε κ μια νικη με Πανιωνιο κ αντε στο καλο αγορι μου ! Και να ξερεις οτι κανεις δεν αγιασε στον τοπο του..
Μου αρεσε το συστημα σου ,η ηρεμια σου -τι αν ακουσες τα μυρια που σου συραν- ,
που εβαλες εστω κ λιγο τον Κλαους..εδω ο βαζελονιονιος εβαλε 16 χρονο χθες!
Κανε κ μια νικη με Πανιωνιο κ αντε στο καλο αγορι μου ! Και να ξερεις οτι κανεις δεν αγιασε στον τοπο του..
- Maximus
ΧΑΒΟΣ : Έκανε το αυτονόητο, που ξεχάσαμε ποιο είναι εδώ και δύο μήνες. Διάβασε καλά τη Βιγιαρεάλ και κατάφερε να την μπλοκάρει. Έδωσε ειδικό ρόλο στον Βιτόλο, του έδωσε την ευκαιρία να κάνει αυτό, που μπορεί να κάνει τέλεια.
paok24
Α ρε Χαβο, Μουρίνιο της προπονητικής που μπλοκαρες την Βιγιαρεάλ και εκανες αυτο που ξεχασαμε να δουμε εδω και 2 μηνες!
Προφανώς στα ματς με τον Αγιαξ, τη Φενερ και την Δυναμό εσύ καθόσουν στον πάγκο και οχι καποιος αλλος...
paok24
Α ρε Χαβο, Μουρίνιο της προπονητικής που μπλοκαρες την Βιγιαρεάλ και εκανες αυτο που ξεχασαμε να δουμε εδω και 2 μηνες!
Προφανώς στα ματς με τον Αγιαξ, τη Φενερ και την Δυναμό εσύ καθόσουν στον πάγκο και οχι καποιος αλλος...
Μπραβο στον Χαβο για το στησιμο και την γενικοτερη εικονα της ομαδας. Ομως ο ΠΑΟΚ για να ηρεμησει και να συνεχισει χρειαζεται εναν προπονητη που οι εκαστοτε στραβες δεν θα τον αγγιζουν. Εναν ανθρωπο που η παρουσια του δεν θα βελτιωνει μονο την ομαδα αγωνιστηκα αλλα θα λειτουργει και σαν κυματοθραυστης εναντι δημοσιογραφων και οπαδικης γκρινιας. Γιατι αυτη την περιοδο το δευτερο ειναι εξισου σημαντικο με το πρωτο.
Το σύστημα 4-1-4-1 τον δικαίωσε απόλυτα.
Σωστές και όλες οι αλλαγές του.
Πιθανόν και ο Λεμονάκης να έχει καλό μάτι και να βοήθησε και αυτός.
Κατά τα άλλα μπορεί να επιστρέψει απο Ισπανία και να μην παραμείνει εκεί.
Ας μείνει ο Ζαγοράκης εκεί και να επιστρέψει με προπονητή γιατί δεν την παλεύουμε άλλο.
Ας μείνει ο Ζαγοράκης εκεί και να επιστρέψει με προπονητή γιατί δεν την παλεύουμε άλλο.
Δηλαδή για την αλλαγή στην εμφάνιση της ομάδας ο Χάβος είναι υπεύθυνος?????
ΕΛΕΟΣ!!!
Οι παίκτες κάνει μπαμ ότι διαλέγουν που να παίξουν!!!Άσε που αυτό το στυλ παιχνιδιού μας ταιριάζει!!!
Επίσης αν δεν κάνω λάθος χάναμε 1-0 και την πρώτη αλλαγή την έκανε στο 80'...Δηλαδή τι περίμενε???
Όποιος μου πει "ναι όμως 1-0 ήταν και μπορούσαμε να το γυρίσουμε" θα του απαντήσω πως, όπως εμείς μπορούσαμε να το γυρίσουμε, έτσι και αυτοί χάσαν ευκαιρίες για το 2-0...Θα ήθελα να δω περισσότερο τον Αθανασιάδη αφού τώρα ουσιαστικά δεν μπορεί να κριθεί...
Αλλά για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει ο Χάβος για την ήττα και όντως ήταν αξιοπρεπής.
ΕΛΕΟΣ!!!
Οι παίκτες κάνει μπαμ ότι διαλέγουν που να παίξουν!!!Άσε που αυτό το στυλ παιχνιδιού μας ταιριάζει!!!
Επίσης αν δεν κάνω λάθος χάναμε 1-0 και την πρώτη αλλαγή την έκανε στο 80'...Δηλαδή τι περίμενε???
Όποιος μου πει "ναι όμως 1-0 ήταν και μπορούσαμε να το γυρίσουμε" θα του απαντήσω πως, όπως εμείς μπορούσαμε να το γυρίσουμε, έτσι και αυτοί χάσαν ευκαιρίες για το 2-0...Θα ήθελα να δω περισσότερο τον Αθανασιάδη αφού τώρα ουσιαστικά δεν μπορεί να κριθεί...
Αλλά για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει ο Χάβος για την ήττα και όντως ήταν αξιοπρεπής.
Ύστερα από 7 σελίδες (κυρίως) μπινελίκια, πιστεύω ότι τα κατάφερες: 8 απαντήσεις μετά από ... ήττα.DC έγραψε:ΜΑΚΑΡΕ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
-
gate4mitsos
- DimisK
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:Το σύστημα 4-1-4-1 τον δικαίωσε απόλυτα.
+1
Ο Μακης Χαβος εκλεισε πολλα στοματα. Φανηκε η δουλεια του. Δικαιωθηκε για την αποπομπη του Γκαρσια. Ειναι υπευθυνος για την αλλαγη της εικονας. Ειναι για μεγαλα πραγματα αυτος ο προπονητης, τον πιστευω παρα πολυ, μακαρι να μεινει στον ΠΑΟΚ για παντα! Σε λιγα χρονια θα μιλαμε για τον Ελληνα Μουρινιο.
-
gate4mitsos