Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Tο καναμε εδω μεσα παιδικη χαρα.......
Που ειναι η Α/μ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μπορω να πω οτι μου ελειψε.....που χαθικε εχουμε κανα νεο???????????????????
Που ειναι η Α/μ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μπορω να πω οτι μου ελειψε.....που χαθικε εχουμε κανα νεο???????????????????
- Paokintepo
- dreamwarrior
Χα χα χα χα......
Γελάσαμε και σήμερα γατάκι.....
Βάλε κάτι περισσότερο πιασάρικο !!!!!!!!!!!!
Γελάσαμε και σήμερα γατάκι.....
Βάλε κάτι περισσότερο πιασάρικο !!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Καλώς τον σπόρο....
Δε με λες ρε μικρούλη;;;
Εσύ προκάλεσες τον Χάβο στην προπόνηση και από τα νεύρα του έδιωξε τον Γκαρσία;;;;;
Δε με λες ρε μικρούλη;;;
Εσύ προκάλεσες τον Χάβο στην προπόνηση και από τα νεύρα του έδιωξε τον Γκαρσία;;;;;
- paok nafplio
Όχι ρε ντριμ, εγώ ημουν σχολείο...
υγ: Φριξε πάλι νωρίς; Άντε γεια! (που λέει κι ο κολόγαυρος ο άλλος..)
υγ: Φριξε πάλι νωρίς; Άντε γεια! (που λέει κι ο κολόγαυρος ο άλλος..)
- paok nafplio
Εγω δεν ακουω ρε αυτους που κραζουν...δεν γουσταρω κραξιμο κ μπινελικια απο "ειδικους" σαν εσας..να σου αφερεσουν το μικροφωνο παραυτα που θα μπινελικωσεις κιολας..
- Paokintepo
Μόλις μπήκα σπίτι....
Μετά το φροντ βλέπεται πήγαμε 3 άτομα από το φροντ για ποτό για να συζητήσουμε ...σοβαρά θέματα, όπως για το που θα πάμε κυριακή πρωί για καφέ μετά το σαββατιάτικο ξενύχτι στο λίντο...
Αρχίζει να μ' αρέσει η ζωή... (όχι η Ζωή)
Και τώρα ελαφρώς ζαλισμένος -και πονάει και το στομάχι μου από τα γέλια- έχω διάβασμα. Δε γ@μιέται; κουκου... (που λέει και το ανέκδοτο). Όποιος δεν βγάζει άκρη, στα παλιά μου τα παπούτσια (αλλού θα έλεγα αλλά να μαστε και κόσμιοι
)..
Στ ότι να ναι είμαστε εξ' άλλου...
Μετά το φροντ βλέπεται πήγαμε 3 άτομα από το φροντ για ποτό για να συζητήσουμε ...σοβαρά θέματα, όπως για το που θα πάμε κυριακή πρωί για καφέ μετά το σαββατιάτικο ξενύχτι στο λίντο...
Αρχίζει να μ' αρέσει η ζωή... (όχι η Ζωή)
Και τώρα ελαφρώς ζαλισμένος -και πονάει και το στομάχι μου από τα γέλια- έχω διάβασμα. Δε γ@μιέται; κουκου... (που λέει και το ανέκδοτο). Όποιος δεν βγάζει άκρη, στα παλιά μου τα παπούτσια (αλλού θα έλεγα αλλά να μαστε και κόσμιοι
- Paokintepo
εσυ χθες μολις ειχες γυρισει απο ποτο και εγω σημερα απο βουνο!τα φτησα λαιμαι αλλα καναμε κατι γνωριμιες κατσε καλα !gika έγραψε:Μόλις μπήκα σπίτι....
Μετά το φροντ βλέπεται πήγαμε 3 άτομα από το φροντ για ποτό για να συζητήσουμε ...σοβαρά θέματα, όπως για το που θα πάμε κυριακή πρωί για καφέ μετά το σαββατιάτικο ξενύχτι στο λίντο...![]()
Αρχίζει να μ' αρέσει η ζωή... (όχι η Ζωή)![]()
Και τώρα ελαφρώς ζαλισμένος -και πονάει και το στομάχι μου από τα γέλια- έχω διάβασμα. Δε γ@μιέται; κουκου... (που λέει και το ανέκδοτο). Όποιος δεν βγάζει άκρη, στα παλιά μου τα παπούτσια (αλλού θα έλεγα αλλά να μαστε και κόσμιοι)..
Στ ότι να ναι είμαστε εξ' άλλου...
θα οας μικρε λιντο?πωωω χορος σχολειου να φανταστω ??δεν τα μπορω αυτ γτ γινεται χαμος !το 15μελες σας δεν αρπαζει λεφτα για την παρτη του?
υ.γ πλεον Π.Α.Ο.Κ. και στον ολυμπο