Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ τις επαφές με Φλόρο

Ραντεβού με τον Ισπανό τεχνικό θα έχουν το βράδυ της Τετάρτης (20/10) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης για να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία
Σχολιάστε

Το όνομα του Μπενίτο Φλόρο Σανθ, που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μέσω ενός δημοσιεύματος του Sport 24, απασχολεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για τη θέση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και μάλιστα αποκάλυψε ότι το βράδυ της Τετάρτης (20/10), πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής θα έχουν ραντεβού με τον 58χρονο Ισπανό τεχνικό για αν τον γνωρίσουν από κοντά και να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας. ο Μπενίτο Φλόρο Σανθ μένει σε κωμόπολη γειτονική στη Βίλα-Ρεάλ και δίνει τη δυνατότητα για να γίνει επαφή.

Όπως αποκάλυψε και το Sport24.gr το βράδυ της Τρίτης (19/10), άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είχε μία πρώτη επαφή με τον Ισπανό τεχνικό που έχει περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ και της Βιγιαρεάλ στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

george aspromayros έγραψε:
ρε joshua τι λες? ιαπωνια εκουαδορ?? ωχχχχχχχχχχχχ Ελπιζω να ναι ραδιο αρβυλα γιατι πριν καν ερθει θα παρακαλαω να σωθουμε κι απ αυτον
Ισπανικές ομάδες έχει προπονήσει μόνο..
Αλλά έχει να καθίσει σε πάγκο από το 2006.. :roll:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Η γκρίνια περνάει σε νέο επίπεδο. Τώρα θάβουμε τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ προπονητές. Προληπτικά μέτρα;

ΥΓ. Δεν ξέρω τι εστί Φλόρο Σανθ αλλά από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι είναι ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, όχι η μοναδική. Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι η διοίκηση ψάχνεται ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Και μετά μας κακοφαινόταν που ο Μπερέτα είχε να κάτσει σε πάγκο ενάμιση χρόνο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Moz την Τετ 20 Οκτ 2010, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
ρε joshua τι λες? ιαπωνια εκουαδορ?? ωχχχχχχχχχχχχ Ελπιζω να ναι ραδιο αρβυλα γιατι πριν καν ερθει θα παρακαλαω να σωθουμε κι απ αυτον

αααααααααααααααααααααα τοοοοσο καλος!!!! ή κάλος?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Pegasus έγραψε:Η γκρίνια περνάει σε νέο επίπεδο. Τώρα θάβουμε τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ προπονητές. Προληπτικά μέτρα;

ΥΓ. Δεν ξέρω τι εστί Φλόρο Σανθ αλλά από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι είναι ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, όχι η μοναδική. Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι η διοίκηση ψάχνεται ακόμα.
Ρε συ Πήγασε και τι θέλεις να πούμε όταν βλέπουμε ότι πάμε για προπονητή που έχει να κάτσει σε πάγκο εδώ και 4 χρόνια??
Και μάλιστα όταν λέμε ότι ξεκινήσαμε συζητήσεις για πιθανή συνεργασία..
Να πω ότι είναι στο πίσω(πολύ πίσω όμως) μέρος του μυαλού μας άντε εντάξει..
Αλλά με τόσους ελεύθερους (και καλούς προπονητές) δεν θέλω να το πιστέψω ότι θα κινηθούμε για έναν τέτοιο προπονητή..
:roll: :?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τι να σε πω lord, ίσως να είναι δικό μου φταίξιμο που το βλέπω έτσι. Εγώ ξέρω πάντως ότι γκρινιάζουμε για κάποιον τον οποίο δεν προσέλαβε ακόμα η ΠΑΕ. Αυτοί μιλάνε μαζί του, αυτοί πρέπει να καταλάβουν αν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και ο αντιτς ρε αλανια 2004 μεχρι το 2008 χωρις ομαδα ηταν και μετα σε εθνικη...απο εκει και περα τι μυρωδιας ειναι δεν ξερω δεν τον γνωριζω τον κυριο... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Pegasus έγραψε:Η γκρίνια περνάει σε νέο επίπεδο. Τώρα θάβουμε τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ προπονητές. Προληπτικά μέτρα;

Εγω κρινω,θαβω ολους .................εκτος απο αδελφια! Αγγελος,χαβους,δερμι,βρυζας,παντελης,ζαγορ......ξερω οτι τοχουν το μικροβιο στο αιμα τους,την ιδια αρρωστια εχουμε......ασχετως αν τα κανουν σκ@τα ή οχι......Κ αν μιλησω για καποιους απο αυτους θα το κανω κοσμια κ οχι με εμπαθεια...........

τον φλωρο φλορες..μου φαινεται πολυ ακυρο ναχει να μπει σε γηπεδο 4 χρονια κ να τον φερνουμε τουμπα..οποτε να μη πω κ γω τη μ@λακια μου? αν τον φερουν βεβαια(φτουυυυυ ) θα περιμενω λιγο κ μετα...θα κραξω
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:

αααααααααααααααααααααα τοοοοσο καλος!!!! ή κάλος?
Μετά από καλύτερο ψάξιμο ο joshua είχε δίκιο..
Έχει εργαστεί σε Εκουαδόρ,Μεξικό και Ιαπωνία.. :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δλδ απο τους μαγια στους σαμουραι... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

eleos έγραψε:...

(ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΟΞΑΚΙΑ? ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡ! Ε? Ε? ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝΟΜΑ)

Και Bono εγώ νομίζω ότι ακόμη κι αν ο Άγγελος προπονούσε την εθνική topless playmates of america στο λασποfight γυναικών, ΚΑΙ πληρωνόταν 100 μυρια το δευτερόλεπτο, ΠΑΛΙ θα τα παρατούσε για νάρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ με τη μια...

:nairepaok:
5 σελίδες πρίν τόγραψα, ούτε καν προλάβατε να τον πάρουμε για να κράξετε...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sera4 έγραψε:αντε ρε τυχερουληδες εχουμε και ρεπορταζ... :lol: :lol:

Προτάθηκε ο Μπενίτο Φλόρο

20 Οκτ 2010 20:15, Από PAOK24

Η περίπτωση του 58χρονου Ισπανού τεχνικού, Μπενίτο Φλόρο Σανθ, προτάθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την εξετάζουν.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας στην Ισπανία, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, βρίσκεται σε επαφές με ατζέντηδες, που εκπροσωπούν προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο και ένας από αυτούς είναι και ο Μπενίτο Φλόρο.

Ο 58χρονος έχει περάσει στο παρελθόν και από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για ένα διάστημα είχε διατελέσει και τεχνικός διευθυντής και σήμερα το βράδυ αναμένεται να γίνει μία συνάντηση του Ισπανού προπονητή, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Ισπανός, που τα τελευταία χρόνια, έχει χαθεί από το προσκήνιο, δεν είναι το φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, απλά με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ισπανία, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έκριναν καλό να τον συναντήσουν και να τον ακούσουν.
Σαν να λέμε "μια και είμαστε Ισπανία, να πάρουμε και κανένα σουβενίρ" ένα πράμα;
(πλάκα κάνω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπα)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ειναι και μεγαλη φλοροφατσα ο φλορο.Κατσε καλα κυριος καθηγητης, το alter ego του αγγελου.Εχει κανει και τεχνικος διευθηντης και τηλεσχολιαστης 4 χρονια αρα και να μην μας βγει καπου θα τον αξιοποιησουμε.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Benito Floro Sanz
Εικόνα

Teams managed
1989–1992 Albacete
1992–1994 Real Madrid
1994–1996 Albacete
1996–1997 Sporting Gijón
1998–1999 Vissel Kobe
2000–2001 Monterrey
2002–2004 Villarreal
2004 Mallorca
2009 Barcelona SC

Απο οτι ξερω ανεβασε την Albacete απο σεκουντα στην πριμιερα...
Μετα εργαστηκε στην Ρεαλ και πηρε το 1994 το κοπα ντελ ρει...
http://en.wikipedia.org/wiki/Benito_Floro_Sanz

Υ.Γ Μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Πέμ 21 Οκτ 2010, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”