Σταύρος Κόλκας

fonias4

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από fonias4 »

Αν είναι δυνατόν να αποφασίζει ο Κόλκας αν έρθει η όχι ο Aγγελος.
Εγώ πέρα από ότι γουστάρω Aγγελο έτσι και αλλιώς, θέλω να έρθει για έναν ακόμα λόγο.
Θέλω να βλέπω τα μούτρα του Κόλκα στις συνεντεύξεις του Αγγελου.
Aυτό το παιδάκι μου φέρνει αναγούλα.
Όλο βλαχομαγκια και καλά "ΠAOKτσής μαμώ και δέρνω".
Δεν το κλείνουμε λέω εγώ το topic, γιατί του δίνουμε και αξια του βλάχου.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Μπα, ο Κόλκας είναι ακόμη μικρός στην ιεραρχία.... προηγείται ο Πουρλιοτόπουλος, ο Βασιλόπουλος κτλ... τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της αυλής... Δεν αποφασίζουν για προπονητή, απλά θα πολεμήσουν να μην έρθει ο Αναστασιάδης, γιατί θα χάσουν πολλά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΠΩΠΩ..Τί κατάντια είναι αυτή ;

Αν δεν σας αρέσει μάγκες η κατάσταση που επικρατεί, οργανωθείτε και βγείτε μπροστά.. Αυτοί βρίσκουν χώρο και τα κάνουν.. Και μη ξεχνάτε οτι ο Κόλκας είναι ο μόνος που προτείνει συνέχεια οτι πρέπει να οργανωθούμε και να δράσουμε και να πάψουμε να ακούμε τα ράδια.. Αλλά εμείς εκεί.. ακλόνητοι. Ε, να τα σκατά, φάτε τα!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δηλαδή ο Κόλκας δε δουλεύει στα ράδια; θα μας τρελάνει;
και είναι και ο μόνος που κάθησε σε σταθμό 8 χρόνια ανεξαρτήτως γραμμής του σταθμού...
ε λοιπόν αυτός τι έκανε; καθόταν και την έτρωγε από τον κάθε διευθυντή του...άρα τουμπεκί και ο ίδιος...
κοντά είναι οι εποχές που κάλυπτε το ζαγόρα, έτσι;

Απόφοιτε Ι.ΙΕΚ χαλάρωσε που έχεις γίνει και κριτής των πάντων...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν γραμμένες 70 σελίδες για αυτόν τον τύπο... :?
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

Τώρα, από πού κι ως που εμείς θέλουμε να τον φάμε
καλα τα αλλα μπλογκς στο site του δεν τα διαβαζει ?
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Aδερφια δεν λεω οτι ο κολκας δεν παιρναει γραμμη ή ειναι αντικειμενικος αλλα ειναι απο τους ελαχιστους δημσιογραφους που εχουν πει κατα καιρους ορισμενες αληθειες για τον ΠΑΟΚ και δεν γλυφει τους παντες οπως αλλοι!Και ειναι και ενας απο τους λιγους και ισως απο τους πρωτους που τα εχωνε στο συναφι του! Σιγουρα εχει πει και μαλακιες αλλα τετοια εμπαθεια ειναι υπερβολικη!Ειπαμε αλλα εχω την αισθηση οτι πρωτον το παρακανουμε να ασχολουμαστε τοσο πολυ μαζι του και δευτερον του δινουμε και πολυ εξουσια με την τοσο εστω και αρνητικη προβλη του!

Δεν γινεται να του προσαπτουμε τα παντα οπως π.χ. που ειπε ενας αδερφος για την προετοιμασια οτι ελεγε οτι ηταν τελεια η αληθεια ομως ειναι οτι μονο αυτο δεν ειπε για την φετινη προετοιμασια!!Το αντιθετο θα ελεγα!

Μπορει να εχω δικαιο για τον κ.Κολκα μπορει να εχω απολυτο αδικο αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μην ειμαι δογματικος στις γνωμες μου.Οχι γιατι γουσταρω τον κλκα ή το καθε κολκα αλλα πιστευω δεν ειναι σωστο να δειχνουμε τοσο κολλημα σε οποιδηποτε προσωπο ειτα αρνητικα ειτε θετικα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φιλε paok x.m. για την προετοιμασια οντως ειπε οτι ηταν υψηλου επιπεδου και μετα το αλλαξε αλλα κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Μάστερ στη βλαχομαγκιά, στο μονίμως στραβωμένο στόμα, στις επαναστατικές-ριζοσπαστικές θέσεις, ασκώντας την δική του επανάσταση δουλεύοντας ως υπάλληλος σε site, blogs, ράδια, εφημερίδα του Λαμπράκη.

Μάστερ στο να σε βρίζει, να σε κλείνει, να σε ξεφτιλίζει με μπινελίκια αν τολμάς να διαφωνείς μαζί του, αφού κατά προέκταση κάνεις κακό στον Κόλκα, άρα και στον ΠΑΟΚ, αφού είναι συνυφασμένες έννοιες. :twisted:

Αρέσκεται στο να το παίζει αυθεντία και κριτής των πάντων με απαξιωτικό ύφος και χωρίς περιθώριο δεύτερης άποψης ή αμφισβήτησης των λεγομένων του.
Λάτρης μέχρι εμμετού, του Παπάζογλου, με απόψεις που ούτε η μάνα του Sakis δεν θα έλεγε.

Κάποτε τον άκουγα, τον πίστευα, και μου άρεσε, εδώ και πολύ καιρό με αηδιάζει και μόνο η φωνή του.
ΤΡΕΜΕΙ και μόνο στην ιδέα να έρθει ο Άγγελος και να τον αντικρύσει σε συνέντευξη τύπου, καθώς όλοι οι ΑΡΔ γνωρίζουν οτί με Άγγελο τέρμα τα PR, και τα κολλητιλίκια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ στο πρώτο, το τρίτο και εν μέρει στο πέμπτο σκέλος των όσων είπες. Στα άλλα διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δηλαδή θεωρούμε ότι μας φταίει ο Κόλκας για τη γενικότερη κατάντια των δημοσιογράφων ή απλά επειδή τον έχουμε στη μπούκα επειδή ο μόνος που έχει τόπικ? Οι υπόλοιποι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αν αυτός είναι λεπρός, όπως λέτε μέσες άκρες, τί είναι?
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

paok x.m. έγραψε:Aδερφια δεν λεω οτι ο κολκας δεν παιρναει γραμμη ή ειναι αντικειμενικος αλλα ειναι απο τους ελαχιστους δημσιογραφους που εχουν πει κατα καιρους ορισμενες αληθειες για τον ΠΑΟΚ και δεν γλυφει τους παντες οπως αλλοι!Και ειναι και ενας απο τους λιγους και ισως απο τους πρωτους που τα εχωνε στο συναφι του! Σιγουρα εχει πει και μαλακιες αλλα τετοια εμπαθεια ειναι υπερβολικη!Ειπαμε αλλα εχω την αισθηση οτι πρωτον το παρακανουμε να ασχολουμαστε τοσο πολυ μαζι του και δευτερον του δινουμε και πολυ εξουσια με την τοσο εστω και αρνητικη προβλη του!

Δεν γινεται να του προσαπτουμε τα παντα οπως π.χ. που ειπε ενας αδερφος για την προετοιμασια οτι ελεγε οτι ηταν τελεια η αληθεια ομως ειναι οτι μονο αυτο δεν ειπε για την φετινη προετοιμασια!!Το αντιθετο θα ελεγα!

Μπορει να εχω δικαιο για τον κ.Κολκα μπορει να εχω απολυτο αδικο αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μην ειμαι δογματικος στις γνωμες μου.Οχι γιατι γουσταρω τον κλκα ή το καθε κολκα αλλα πιστευω δεν ειναι σωστο να δειχνουμε τοσο κολλημα σε οποιδηποτε προσωπο ειτα αρνητικα ειτε θετικα!

Ευτυχώς που υπάρχουν φωνες και μυαλά σαν τα δικά σου.

Το τελευταίο διάστημα μου έλειψε να διαβάζω κείμενα με απόψεις που εμπεριέχουν μέτρο και ψυχραιμία.

Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει με τις απόψεις που καταγράφονται εδω μέσα στο paokamnia. Βγαίνεις έξω και διαπιστώνεις οτι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με ότι γράφεται εδω μέσα. Κάνουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την ικανότητα του Φώσκολου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποσο μου αρεσει να βλεπω κολοτουμπεςςςςς.Οταν ο κολκας βγαζει τους γνωστους παοκτσιδικους γραφικους τις περισσοτερες φορες θουρειους κατα των αναριθμητων εχθρων του ΠΑΟΚ, στην διαιτησια, στην αθηνα,στο κρατος που εφτανε στο σημειο να λεει μεχρι και οτι επιτηδες τα κομματα βαζουν γραφικους υποψηφιους στην Θεσσαλονικη για να υποβαθμιζουν την πολη και γενικα σε ολο το συμπαν που παντα συνομοτει εναντιον μας ειχαμε συνεχως αποθεωσεις.Οταν ξαφνικα τα εβαλε με ενα ιερο τοτεμ του ΠΑΟΚ, για καποιους εστω, ξαφνικα εγινε ο κακος ρουφιανος δημοσιογραφος που ασκει διοικηση.Θα περιμενα απο καποιους μια σταθεροτητα τουλαχιστον στις αποψεις τους.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Προσωπικά για μένα, το οτί ο Κόλκας τα έβαλε με τον Γκαρσία δεν μου λέει τίποτα, ίσα ίσα που εν μέρει συμφωνώ στα λεγόμενα του.

Το οτί υποννοούσε, οτί επίτηδες το αθηναϊκό κράτος βάζει τέτοιους υποψήφιους στην Θεσ/νίκη για να μας κρατάνε σε χαμηλό επίπεδο ή ακόμα και όταν έλεγε οτί η αστυνομία κάνει κινήσεις για το κακό του ΠΑΟΚ σαφώς και οι κοιλιακοί μου γυμνάστηκαν από τα γέλια, καθώς ακόμα και ο λαϊκισμός πέρα από ένα όριο σε καθιστά κάτι παραπάνω από γελοίο.

Ο Κόλκας έχει πει κατά καιρούς και σωστές απόψεις(κυρίως, όταν δεν βάζει πάνω απ'όλα το προσωπικό του συμφέρον), απλά αν ήταν πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος και όχι τόσο αφοριστικός θα ήταν καλύτερες οι απόψεις που υπάρχουν για αυτόν.

Επίσης οι εμμονές(π.χ.αιώνια αβάντα στον Παπάζογλου-αιώνια απαξίωση στον Άγγελο κτλ) δείχνουν έλλειψη αντικειμενικότητας, με σαφές το ''Η άποψη μου πάνω απ'όλα'', σε παράφραση του γνωστού και πολυφορεμένου ''Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα''.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

giapas έγραψε:Κόλκα με απογοήτευσες γιατί σε θεωρούσα , στο μέτρο του δυνατού , σωστό.

Κρίμα κ οι τόσες "μάχες" που έδινα εδώ ( κυρίως με το shark4 ) κ σε υπερασπιζόμουνα.

Εχω απογοητευτεί
+24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”