Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
Ο "δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ" κ. Κουβεντίδης, λέει και τα παρακάτω, λιγότερο "κομψά", αποκαλύπτοντας τις αντιπάθειές του...
http://www.makthes.gr/news/sports/63500/
Το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ψάχνει στο εξωτερικό κι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να πάει σε προπονητή αναγνωρισμένο, που θα κοστίσει, καθώς τα πειράματα τελείωσαν. Ότι λύσεις ακούστηκαν από τον ελληνικό χώρο δεν υφίστανται, ούτε αυτή του Αναστασιάδη, ο οποίος, όπως κάθε φορά, που στον ΠΑΟΚ υπάρχει θέμα προπονητή, προωθείται από τους... θαυμαστές του.
http://www.makthes.gr/news/sports/63500/
Το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ψάχνει στο εξωτερικό κι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να πάει σε προπονητή αναγνωρισμένο, που θα κοστίσει, καθώς τα πειράματα τελείωσαν. Ότι λύσεις ακούστηκαν από τον ελληνικό χώρο δεν υφίστανται, ούτε αυτή του Αναστασιάδη, ο οποίος, όπως κάθε φορά, που στον ΠΑΟΚ υπάρχει θέμα προπονητή, προωθείται από τους... θαυμαστές του.
για τον Αγγελο ειμαι από ουδετερος εως κατα,
αν και τον πάω
στο ματς με Σερρες π.χ. θα εκραζε τους παντες για τα 2 γκολ που φαγαμε
παντα ζηταει το κατι παραπανω
αλλα:
αν δεν τον θελουν οι δημοσιογραφοι-"προστατες" του Π.Α.Ο.Κ., εγω τότε τον θελω με τα χιλια
(αν και από σημερα ψηνομαι με Νταουμ-αν δεν ερθει ο Μαγκατ)
αν και τον πάω
στο ματς με Σερρες π.χ. θα εκραζε τους παντες για τα 2 γκολ που φαγαμε
παντα ζηταει το κατι παραπανω
αλλα:
αν δεν τον θελουν οι δημοσιογραφοι-"προστατες" του Π.Α.Ο.Κ., εγω τότε τον θελω με τα χιλια
(αν και από σημερα ψηνομαι με Νταουμ-αν δεν ερθει ο Μαγκατ)
Μα στο μάτς με τις Σέρρες ΚΡΑΞΙΜΟ θέλαμε,
πήραμε όμως τη νίκη, μοιράστηκαν και τα μπορδοσυγχαριτήρια και μετά ήρθε η καττρακύλα...
πήραμε όμως τη νίκη, μοιράστηκαν και τα μπορδοσυγχαριτήρια και μετά ήρθε η καττρακύλα...

Ο άνθρωπος με τα 4 Copa Libertadores (το ένα με την Vélez) ...
Ο άνθρωπός που έσπασε πλάκα με την Μαδρίτη (όσο αυτή είχε μέσα μακελελέ και νοών νοητό) και την Μίλαν (όταν ο Κακά φορούσε το 22 και ο πίρλο το 21)...
Ο άνθρωπός που και ο Μουρίνο όταν τον βλέπει τα παίζει και χάνει...(αφού τον έχει ξηλώσει)
Γιαυτό Ζαγοράκη άκουσε με και σκίσε όλες τις προσφορές προπονητάδων που σε δίνουν οι μάνατζερ, που μας κουβαλούσαν στην τούμπα πριν 6 χρόνια τον thankgod και napoleon amafoyle,
ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΌ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Είναι ο ιδανικός για να αφήσει εποχή και είναι μόνο 61...
ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (αμα θέλεις να βγάλεις παίκτες 1ης ομάδας από εκεί)
Πέρα της πλάκας (και των ονείρων), όλες οι άλλες επιλογές πλην του Σέρβου είναι ριψοκίνδυνες και άκρως επικίνδυνες...Ιδικά για Ελλάδα...
Ο Σέρβος είναι ιδανικός, γιατί είναι πολύ ντόμπρος και θα τον λατρέψει η κερκίδα...
Επίσης γουστάρει να δουλεύει με πιτσιρικάδες...
Σε καμία ομάδα δεν έχει κάνει πατάτες μεταγραφές πλήν ένα ψυχασθενή αγγλλο που είχε κουβαλήσει στην Ισπανία...
Ο τύπος δούλεψε στην ομάδας της μαδρίτης και στην barca και τον πάνε οι οπαδοί και των δύο ομάδων...Τι να πούμε τώρα...
όχι δεν είμαι ο μανατζέρ του, είμαι απίστευτος φαν, σαν οπαδός της Barca, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πώς την παιδική χαρά που του παρέδωσε ο βαν γκάαλ κατάφερε να την βγάλει Ευρώπη και παράλληλα να την πάει και ημιτελικά CL όπου αποκλείστηκε από τον λίπι στην παράταση... ($%^#@ Ζαλαγέτα)
Είναι από τα πιο ουσιαστικά ονόματα που έχω ακούσει ποτέ για προπονητή του ΠΑΟΚ...
Αλλά δυστυχώς είναι πολύ σοβαρός για να έρθει Ελλάδα...Ο τζίγκερ ακόμα τον περιμένει στο τηλέφωνο... πιο πιθανό είναι να πάει σε μια ισπανική ομάδα αμά θέλει να ξανά προπονήσει...
ΥΣ Όχι τον πρώην Λυόν...Τον Φλεβάρη πάλι φωτιά θα πάρει το συγκεκριμένο τόπικ...
εχω προπονητικη αδυναμια σε συγκεκριμενο προπονητη που θελω να δω στον ΠΑΟΚ..την εχω αναφερει παλιοτερα αλλα ειναι ανουσιο να λεει ο καθενας οτι θελει..το θεμα ειναι οτι να παρθει καποιος σοβαρος.και τα ονοματα που ακουγεται ειναι σοβαρα..ουσια θα εχει κουβεντα μετα την προσληψη οποιου γινει
Συμφωνώ σε όλαmelios έγραψε:
Ο άνθρωπος με τα 4 Copa Libertadores (το ένα με την Vélez) ...
Ο άνθρωπός που έσπασε πλάκα με την Μαδρίτη (όσο αυτή είχε μέσα μακελελέ και νοών νοητό) και την Μίλαν (όταν ο Κακά φορούσε το 22 και ο πίρλο το 21)...
Ο άνθρωπός που και ο Μουρίνο όταν τον βλέπει τα παίζει και χάνει...(αφού τον έχει ξηλώσει)
Γιαυτό Ζαγοράκη άκουσε με και σκίσε όλες τις προσφορές προπονητάδων που σε δίνουν οι μάνατζερ, που μας κουβαλούσαν στην τούμπα πριν 6 χρόνια τον thankgod και napoleon amafoyle,
ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΌ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Είναι ο ιδανικός για να αφήσει εποχή και είναι μόνο 61...
ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (αμα θέλεις να βγάλεις παίκτες 1ης ομάδας από εκεί)
Πέρα της πλάκας (και των ονείρων), όλες οι άλλες επιλογές πλην του Σέρβου είναι ριψοκίνδυνες και άκρως επικίνδυνες...Ιδικά για Ελλάδα...
Ο Σέρβος είναι ιδανικός, γιατί είναι πολύ ντόμπρος και θα τον λατρέψει η κερκίδα...
Επίσης γουστάρει να δουλεύει με πιτσιρικάδες...
Σε καμία ομάδα δεν έχει κάνει πατάτες μεταγραφές πλήν ένα ψυχασθενή αγγλλο που είχε κουβαλήσει στην Ισπανία...
Ο τύπος δούλεψε στην ομάδας της μαδρίτης και στην barca και τον πάνε οι οπαδοί και των δύο ομάδων...Τι να πούμε τώρα...
όχι δεν είμαι ο μανατζέρ του, είμαι απίστευτος φαν, σαν οπαδός της Barca, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πώς την παιδική χαρά που του παρέδωσε ο βαν γκάαλ κατάφερε να την βγάλει Ευρώπη και παράλληλα να την πάει και ημιτελικά CL όπου αποκλείστηκε από τον λίπι στην παράταση... ($%^#@ Ζαλαγέτα)
Είναι από τα πιο ουσιαστικά ονόματα που έχω ακούσει ποτέ για προπονητή του ΠΑΟΚ...
Αλλά δυστυχώς είναι πολύ σοβαρός για να έρθει Ελλάδα...Ο τζίγκερ ακόμα τον περιμένει στο τηλέφωνο... πιο πιθανό είναι να πάει σε μια ισπανική ομάδα αμά θέλει να ξανά προπονήσει...
ΥΣ Όχι τον πρώην Λυόν...Τον Φλεβάρη πάλι φωτιά θα πάρει το συγκεκριμένο τόπικ...
Sorry D.A.A.T....Απλά αναφέρω την άποψη μου για τον καλύτερο εν ζωή προπονητή κατε μέ...
Στο τέλος αναφέρομαι στα ονόματα που ακούγονται...
Θεωρώ τον Σέρβο την καλύτερη λύση αλλά απίθανη έως αδιανόητη να έρθει λόγω του χαρακτήρα του.Ίσως αμα τον μπριζώσει κανένας της Παρτιζάν
Όλες τις άλλες λύσεις που ακούγονται τις θεωρώ είτε κατασκευάσματα μανατζαρέων/δημοσιογράφων, είτε άκρως ριψοκίνδυνες- επικίνδυνες. Ιδικά αμα ξανά έρθει Ιταλός ( ο συγκεκριμένος που ακούγεται) πάμε πρός ολοτάχως για β εθνική....Το ίδιο πιστέυω και για τον μισερ Λυών...
ΥΣ Ήρθε η ώρα να έρθει ένας προπονητής που θα βάλει και τις βάσεις στις ακαδημίες...Ταυτόχρονη δουλειά...Ζαγόρ ακούω ότι είναι όνειρο σου να βγάλεις παίχτη από εκεί αλλά δεν βλέπω να κάνεις και τίποτα...Και από τους fantastic four που κυκλοφορούν στην πιάτσα κανένας δεν έχει πάρε δώσε με ακαδημίες...Οι δύο απλά γουστάρουν να βάζουν πιτσιρικάδες...
Θεωρώ τον Σέρβο την καλύτερη λύση αλλά απίθανη έως αδιανόητη να έρθει λόγω του χαρακτήρα του.Ίσως αμα τον μπριζώσει κανένας της Παρτιζάν

Όλες τις άλλες λύσεις που ακούγονται τις θεωρώ είτε κατασκευάσματα μανατζαρέων/δημοσιογράφων, είτε άκρως ριψοκίνδυνες- επικίνδυνες. Ιδικά αμα ξανά έρθει Ιταλός ( ο συγκεκριμένος που ακούγεται) πάμε πρός ολοτάχως για β εθνική....Το ίδιο πιστέυω και για τον μισερ Λυών...
ΥΣ Ήρθε η ώρα να έρθει ένας προπονητής που θα βάλει και τις βάσεις στις ακαδημίες...Ταυτόχρονη δουλειά...Ζαγόρ ακούω ότι είναι όνειρο σου να βγάλεις παίχτη από εκεί αλλά δεν βλέπω να κάνεις και τίποτα...Και από τους fantastic four που κυκλοφορούν στην πιάτσα κανένας δεν έχει πάρε δώσε με ακαδημίες...Οι δύο απλά γουστάρουν να βάζουν πιτσιρικάδες...
Ρε Μαρτσέλο Λίπι σε λέω.....πέρα από τη πλάκα ο Αγκίρε και ο Άντιτς είναι 2 πολύ σπουδαίες περιπτώσεις προπονητών...

γιατι sorry?melios έγραψε:Sorry D.A.A.T....Απλά αναφέρω την άποψη μου για τον καλύτερο εν ζωή προπονητή κατε μέ...
καλο να λες μια αποψη..αυτο που λεω εγω ειναι οτι ολοι το παρακανανε...προσωπικα για να ειμαι σταρατος,θελω αγκιρε αλλα σεβομαι ολα τα ονοματα που ακουστηκαν
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- paok nafplio
Ρε παιδια ο Αγκιρε επαιρνε νομιζω κοντα στα 2.000.000 στο Μεξικο πως θα τον παρουμε εμεις???Photis έγραψε:Ρε Μαρτσέλο Λίπι σε λέω.....πέρα από τη πλάκα ο Αγκίρε και ο Άντιτς είναι 2 πολύ σπουδαίες περιπτώσεις προπονητών...
τι να πω μακαρι..Ο Αντιτς μου φαινεται να τεριαζει περισσοτερο στην ομαδα απο τους αλλους..
Doomlord4 έγραψε:Λοιπόν,προσωπικά έχω καταλήξει πως η διοίκηση Ζαγοράκη πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση
Η στάζει 1,5 εκατ.+ και παίρνει σοβαρό ξένο προπονητή με κάκαλα κι όχι Αναστόπουλους του εξωτερικού
και κινδυνεύει με οικονομικό κατήφορο
Η παίρνει Άγγελο με κίνδυνο αν δεν του βγει να πέσει και ίδιος.Γιατί αν δεν πάμε καλά θα διχαστούμε όσο ποτέ άλλοτε.
Για μένα ο Άγγελος είναι μεγάλη αγάπη,έρωτας σκέτος.Δεν θέλω να έρθει όμως.Θα του γίνει μεγάλος πόλεμος και δεν είμαστε για τέτοια.
Αν όμως τελικά τον φέρει ο Ζαγοράκης θα χαρώ ιδιαίτερα![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με το doomlord4...
H θα τα στάξεις , θα ματώσεις κ πας για πολύ μεγάλα πράγματα με αντίστοιχη ( σταδιακή ) ενίσχυση του ρόστερ...
Η αλλιώς πάνε στον Αγγελο.
Τον αγαπώ πολύ
Τον θεωρώ ψιλοξεπερασμενο για το μοντέλο που θέλουμε να παρουσιάσουμε
Ομως θα ανακουφιστώ πάρα πολύ αν τον δω στο πάγκο , γιατι τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ
Αν είναι τόσο καλός όσο αναφέρεις φίλε Παοκτσή, να έλθει, και αν χρειαστεί να συμβάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, από την τσέπη μας, πληρώνοντας ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες ο καθένας από τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ (από 5 ως 50 ευρώ) για να καλύψουμε τις απαιτήσεις του. Ειδικότερα, το ιδανικό θα είναι να δουλέψει τις ακαδημίες, που τόσο πολύ έχουν ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια, και από τις οποίες, να μη το ξεχνάμε οι παλιότεροι και να θυμούνται οι νεώτεροι, βγήκανε ποδοσφαιριστές τεράστιας αξίας(Κούδας, Αποστολίδης και πολλοί άλλοι), οι οποίοι στη δεκαετία του 1970 απετέλεσαν την καλύτερη κατά πανελλήνια ομολογία ομάδα της χώρας.
Το θέμα είναι: α)δέχεται να έλθει στον ΠΑΟΚ, να είναι προπονητής σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης; β) Αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο; Και τέλος, γ) αποκάλυψέ μας και το όνομά του!
Το θέμα είναι: α)δέχεται να έλθει στον ΠΑΟΚ, να είναι προπονητής σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης; β) Αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο; Και τέλος, γ) αποκάλυψέ μας και το όνομά του!