Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
μην ξεχνάς...παίκτη
ότι το φρέαρ της Αβύσσου....το έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος
...και ότι όταν ανοίξει....οι 72 ακρίδες....θα γαμήσουν τα πάντα...πλην των Κυκλάδων
ότι το φρέαρ της Αβύσσου....το έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος
...και ότι όταν ανοίξει....οι 72 ακρίδες....θα γαμήσουν τα πάντα...πλην των Κυκλάδων
Με εντολή της διοίκησης οι προπονήσεις του δικεφάλου μετά την επιστροφή από Βίλλα Ρεάλ θα διεξάγονται στο Δελφινάριο....Πρωϊνή και απογευματινή παράσταση κάθε μέρα πλην ΣΚ..... 
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι κατάλαβα ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κάτι σαν τον big brother, με μικρόφωνα και κάμερες παντού, ώστε η έγκυρη εφημερίδα να γράφει ΜΟΝΟ τα πραγματικά γεγονότα (Εσύ Καπέλο; Εγώ Χάβο! και άλλα τέτοια φαιδρά).free4 έγραψε: Ο «Μπαλαδόρος» παρουσιάζει αποκλειστικά σήμερα όλο το σκηνικό αλλά και το παρασκήνιο της αποχώρησης Γκαρσία,
Δε νομιζω ότι αξίζει να κάνουμε σχόλια στηριζόμενοι σε άρθρα των ΜΜΕ.
- nyxteridas
Μία εξαιρετικά ενορχηστρωμένη προσπάθεια επιστροφής του Αναστασιάδη έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες. Πλέον είναι πιο φανερό από ποτέ η μεθόδευση αποδοχής της επιλογής αυτής, η οποία και μας θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο κάμφθηκαν οι αντιστάσεις στην περίπτωση Σαλπιγγίδη. Σταδιακά ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, αρχίζει και προβάλετε ως ο «μεσσίας» η μόνη λύση την στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον από τα μεγάλα ονόματα θα «αρνηθούν» ο μόνος που μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το τέλμα. Το επικοινωνιακό τρικ αυτής της περίπτωσης είναι ότι η ομάδα μας ούτως ή άλλως παρακάτω δεν μπορεί να πάει . Οπότε ο οποιοσδήποτε και να ‘ρθει θα χρεωθεί την ανάκαμψη, αλλά λόγω της διχογνωμίας και του «διχασμού» που υπάρχει στο άκουσμα του ονόματος Αναστασιάδης, χρεονωντάς του μια ανοδική πορεία «βουλώνεις» τα στόματα των αντιρρησιών. Το σκηνικό γνώριμο λίγο πολύ καθώς το είδαμε να επαναλαμβάνεται και το 97, όπου και πάλι μία ήττα από τον συμπολίτη κλόνισε την ομάδα. Τυχαίο;…θα δείξει
Ρε νυχτερίδα τι λες?
Από ποιούς ενορχηστρώνεται αυτή η προσπάθεια?
Η μήπως φταίει ο Αγγελος που είναι όλα υπό κατάρρευση στον ΠΑΟΚ?
Αν ήμουν Αγγελος,θα κρατιόμουν μακριά,πολύ μακριά την δεδομένη στιγμή απ' τον ΠΑΟΚ.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει προπονητή,αλλά εξιλαστήριο θύμα.
Σιγά μη μπλέξει.
Αν ήμουν Αγγελος,θα κρατιόμουν μακριά,πολύ μακριά την δεδομένη στιγμή απ' τον ΠΑΟΚ.
Σιγά μη μπλέξει.
- nyxteridas
Ονόματα δεν θα πω...όλοι μας ζούμε στην πόλη και λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι είναι χαχαχχαχαχαχαχα!
Από τα μεσημεριανά της πόλης φάνηκε πως η δουλειά πάει προς Άγγελο... Μένει να δούμε αν είναι αλήθεια ή αν θα γίνουν ρόμπες για άλλη μια φορά...
α τα μεσημεριανά...
αυτά που όποτε γουστάρουμε τα πιστεύουμε και όποτε δε συμφέρει τα βρίζουμε.
Αμα πάει και μπλέξει ο Αγγελος σ' αυτή την τρέλα που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός μ@λ@κ@ς κι αυτός.
Θα φάει το κεφάλι του οριστικά.
Μόνο ξένος με αρχίδια,που να μην έχει και καμμιά σχέση με ΠΑΟΚ.
αυτά που όποτε γουστάρουμε τα πιστεύουμε και όποτε δε συμφέρει τα βρίζουμε.
Αμα πάει και μπλέξει ο Αγγελος σ' αυτή την τρέλα που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός μ@λ@κ@ς κι αυτός.
Θα φάει το κεφάλι του οριστικά.
Μόνο ξένος με αρχίδια,που να μην έχει και καμμιά σχέση με ΠΑΟΚ.
Νυχτερίδα, σιγά ρε φίλε μη πάρουμε προπονητή απο προσπάθειες άλλων και ενορχηστρώσεις και τρίχες...Bono έγραψε:Ρε νυχτερίδα τι λες?
Σιγά μη μπλέξει.
Ότι πιστεψει ο Ζαγόρ ότι είναι καλύτερο θα γίνει και τέλος.
(ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΟΞΑΚΙΑ? ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡ! Ε? Ε? ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝΟΜΑ)
Και Bono εγώ νομίζω ότι ακόμη κι αν ο Άγγελος προπονούσε την εθνική topless playmates of america στο λασποfight γυναικών, ΚΑΙ πληρωνόταν 100 μυρια το δευτερόλεπτο, ΠΑΛΙ θα τα παρατούσε για νάρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ με τη μια...
την ίδια μαλακία έκανε και ο κοντός και τώρα είμαι σίγουρος ότι βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
Πλέον πιστεύω ότι η επιστροφή του δεν θα είναι ούτε προς το δικό του συμφέρον,ούτε προς του ΠΑΟΚ.
Πλέον πιστεύω ότι η επιστροφή του δεν θα είναι ούτε προς το δικό του συμφέρον,ούτε προς του ΠΑΟΚ.
Φίλε Νυχτερίδα, να ξέρεις πως η αυλή του προέδρου και οι παραδημοσιογράφοι ΠΑΟΚάρχες (ναι οι ίδιοι που έκαναν αβάντα στο Γούμενο και στον Μπατατούδη) έχουν φάει τα λυσσακιά τους να μην έρθει ο Αναστασιάδης... Γιατί θα χάσουν τη μαρμίτα και την "αποκλειστική" πληροφόρηση...nyxteridas έγραψε:Ονόματα δεν θα πω...όλοι μας ζούμε στην πόλη και λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι είναι χαχαχχαχαχαχαχα!
Δεν είμαι ένθερμος fun του Αναστασιάδη, αλλά θα ηθελα να είμαι απέναντί τους να δω τις φάτσες και τα ξινισμένα μούτρα τους σε περίπτωση που ο Θοδωρής ανακοινώσει τον Άγγελο..
eleos έγραψε:Νυχτερίδα, σιγά ρε φίλε μη πάρουμε προπονητή απο προσπάθειες άλλων και ενορχηστρώσεις και τρίχες...Bono έγραψε:Ρε νυχτερίδα τι λες?
Σιγά μη μπλέξει.
Ότι πιστεψει ο Ζαγόρ ότι είναι καλύτερο θα γίνει και τέλος.
(ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΟΞΑΚΙΑ? ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡ! Ε? Ε? ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝΟΜΑ)
Και Bono εγώ νομίζω ότι ακόμη κι αν ο Άγγελος προπονούσε την εθνική topless playmates of america στο λασποfight γυναικών, ΚΑΙ πληρωνόταν 100 μυρια το δευτερόλεπτο, ΠΑΛΙ θα τα παρατούσε για νάρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ με τη μια...
κατι ξερεις εσυ φιλε.... (δεν ειναι ειρωνια)