Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Να έρθει ο Άγγελος» λέει ο ένας, «να έρθει ο Μπάγεβιτς» λέει ο άλλος, «όχι να έρθει ο Ρεχάγκελ» λέει ο τρίτος. Κωμωδία, σκέτη απογοήτευση.
Για εμένα που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στενά από τότε που με θυμάμαι, ειδικά τα πρώτα δύο ονόματα μου φέρνουν αναγούλα. Τα εγκλήματα που έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ είναι τέτοια, που όποιος δεν τα θυμάται ή είναι πανηγυρτζής ή στημένος.
από τότε που θυμάμαι....οι 2 τελευταίοι τίτλοι μας...ήταν με τους αναγούλες
μπλιάχ....με τα δύο δάκτυλα
εγκληματίες...τολμήσατε να δώσετε 2 κύπελλα στον ΠΑΟΚ
ps-...απορώ γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει γίνει κοινό μεσημερινού κους-κους
ποιός διαβάζει και ασχολείται με τον κάθε ένα ???????
free4 έγραψε:Εμείς οι ίδιοι μειώνουμε τον ΠΑΟΚ
«Να έρθει ο Άγγελος» λέει ο ένας, «να έρθει ο Μπάγεβιτς» λέει ο άλλος, «όχι να έρθει ο Ρεχάγκελ» λέει ο τρίτος. Κωμωδία, σκέτη απογοήτευση.
Για εμένα που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στενά από τότε που με θυμάμαι, ειδικά τα πρώτα δύο ονόματα μου φέρνουν αναγούλα.
Να πάρεις simeco κρυφοβάζελε.
Κάνει και για τις καούρες.
Αλλη μια ανακοινωση - πονημα - διακυρηξη του γνωστου ΠΑΟΚδιαιτου ημιαμορφωτου δημοσιογραφισκου . Του οποιου - μαζι με αλλους - την προτομη πρεπει να στησουμε στην Τουμπα , καθοτι με αυτον στα ΜΜΕ καναμε καλη πορεια και βγηκαμε Ευρωπη .
Συνελοντι ειπειν : Μια ανακοινωση εφαμιλλη της εφυιας αποφοιτων Νηπιαγωγειου , με ιδιατερη εμφαση στις ασκησεις εδαφους και στον αργυρωνητο οπαδισμο . Διαβαζεται ευχαριστα σε σημεια με θεα Χωρους υγειονομικης ταφης απορριματων και χωρους επεξεργασιας λυματολασπης.
Προταση : Αποφυγετε την αναγνωση περαν της πρωτης φορας ...
Καρχαρία σου απονείμω τα respect και το βραβείο ''σας τα λεγα'' για το θέμα τονίζοντας τη δική σου ΤΙΤΑΝΙΑ και ΟΛΟΣΩΣΤΗ αντιμετώπιση αυτού του ''ρεπορτερ'' οπου εδω κι ενα χρονο ξελαρυγγιαζεσαι διαδικτυακα...ξεφτυλιζοντας τον
ΕΥΓΕ
Αύριο το πρωί πετάμε για Ισπανία και εγώ μόλις πριν δέκα λεπτά θυμήθηκα πως πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα μου. Είχα να ασχοληθώ βλέπετε με τον κάθε τύπο που λέει το κοντό και το μακρύ του, ενώ ξεχνάει πως η ομάδα παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι ενώ είναι πρώτη σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν εμπεριέχει κατινιά. Θα μας – τους – απασχολήσει εκείνη την ώρα. Τώρα, προσπαθούν να μάθουν ποιοι θέλουν να «φάνε» τον Γκαρσία. Το ενδεχόμενο να θέλει να φάει ο Γκαρσία το κεφάλι του λόγο της ιδιοτροπίας του, κανένας δεν το σκέφτηκε. Όπως και την θέση του Θοδωρή Ζαγοράκη που μέχρι πρότινος τον κάλυπτε σεβόμενος την προσωπικότητά του. Μάλλον όμως το λάθος του προέδρου είναι αυτό.
Εμείς καλύψαμε σαν ομάδα του PAOK24 τα γεγονότα και το πόρισμα είναι για κάποιους πως θέλουμε να τον…. φάμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, αν πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά.
- Ο Χάβος ζητάει από τον Γκαρσία να τοποθετηθεί αριστερά, αυτός αρνείται, ο προπονητής του λέει αν θέλει να φύγει και αυτός φεύγει.
- Ο Χάβος μιλάει με τον Κωνσνταντινίδη, του εξηγεί πως δεν μαλώσανε και πως ουσιαστικά ο ίδιος του είπε να φύγει, κάτι που ναι μεν είναι λάθος αλλά δεν αγγίζει δημοσιεύματα του τύπου «τα βρόντηξε» και όλα τα αντίστοιχα που εμφανίστηκαν.
- Ο Κωνσταντινίδης ενημερώνει τον Ζαγοράκη και ο τελευταίος κατανοεί πως ναι μεν έγινε στραβή, αλλά σίγουρα δεν σκέφτεται πως πρέπει να του πάρει το κεφάλι. Ο Κωνσταντινίδης τον ενημερώνει πως θα του μιλήσει πριν την προπόνηση, για να τον ακούσει και αυτόν, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως αδικία στην κατάσταση που δημιουργήθηκε.
- Ο Κωνσταντινίδης πηγαίνει στη προπόνηση, ζητάει από τον Ιωσηφίδη να του φωνάξει τον Γκαρσία, αλλά ο τελευταίος αρνείται να του μιλήσει. Ενημερώνεται ο Ζαγοράκης ο οποίος και συμφωνεί με τον Κωνσταντινίδη πως πρέπει να αποκλειστεί.
- Ο μάνατζερ του Γκαρσία, ζητάει ραντεβού του παίκτη με τον Ζαγοράκη. Επίσης, στον Τύπο – ηλεκτρονικό κυρίως – εμφανίζονται δημοσιεύματα σαν και εκείνο που σηκώθηκε στο gazzetta.gr του στυλ «ή με Ζαγοράκη ή την κάνει». Ο Ζαγοράκης εννοείται πως αρνείται το ραντεβού με τον Γκαρσία, γιατί απλούστατα, αν το δεχτεί ακυρώνει τον τεχνικό του διευθυντή. Κρίνει πως το αίτημα του ατζέντη του παίκτη και του ιδίου του Γκαρσία, είναι κάτι παραπάνω από άκομψο.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα γεγονότα και ξεκινά το ρεπορτάζ. Ο ΠΑΟΚ δεν λέει πως θέλει να τον τελειώσει. Περιμένει τον νέο προπονητή, να συζητήσει μαζί του, να δει την ομάδα και να αποφασίσει αν μπορεί να διαχειριστεί τον Γκαρσία και τα άλλα παιδιά μας ή όχι. Τώρα, από πού κι ως που εμείς θέλουμε να τον φάμε, δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει. Το να βάζουμε μία ομάδα πάνω από έναν παίκτη πάντως, ελπίζω να το κατανοείτε. Και πάμε τώρα στο άλλο φλέγον θέμα… του προπονητή.
Ο ΠΑΟΚ έβγαλε μονομιάς τέσσερα ονόματα προπονητών που του κάνουν κλικ, όχι γιατί ήταν σε προχωρημένο στάδιο στις επαφές μαζί τους, αλλά για να δώσει το στίγμα για το ύφος του προπονητή που αναζητά.
Αποδέκτες, δεν ήταν μόνο οι οπαδοί οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς ψάχνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι μάνατζερς που μυρίζοντας χρήμα θα κινηθούν να φέρουν τις καλύτερες δυνατές προτάσεις τους. Από τους τέσσερις, οι δύο είναι ήδη εκτός κόλπου, οι δύο παίζουν αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι σίγουρος πως αυτούς θέλει. Επί της ουσίας όμως, αυτή η τακτική του ΠΑΟΚ του έφερε επιλογές. Και θα διαλέξει – ελπίζουμε σωστά – από πολλές περιπτώσεις προπονητών. Η επιλογή του προπονητή που θα δώσει όραμα σε όλους μας, είναι κάτι παραπάνω από κομβική. Η ηρεμία μας, εξαρτάται κυρίως από αυτή.
Ο ΠΑΟΚ, δίνοντας το στίγμα του προπονητή που ψάχνει, ήλπιζε πως θα αποφύγει και τα δημοσιεύματα περί Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άγγελου Αναστασιάδη. Αμ δε… η παράδοση καλά κρατεί.
Ο πρώτος, ευτυχώς έκλεισε στην Ομόνοια, όμως ο δεύτερος είναι σταθερή αξία. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ βγάζει τα τέσσερα ονόματα και μας λέει όλους πως «σε πρώτη φάση αυτοί είναι», εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας μαζί με τους τέσσερις μοστράρει την φωτογραφία του Αναστασιάδη με τίτλο «Μεγάλη μερίδα οπαδών θέλει τον Αναστασιάδη». Αν η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει την δυνατότητα να κάνει γκάλοπ σε 1εκατ. ευρώ κόσμο και να βγάλει το πόρισμα πως μεγάλη μερίδα τον θέλει, τότε να της δώσουμε τα συγχαρητήριά μας. Την επόμενη ημέρα, γράφει «τι ισχυρίζεται ο Αναστασιάδης». Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ, διαψεύδει πως υπάρχει θέμα, ενώ σε κάποια ιστοσελίδα που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ υπήρχε αλλαγή κειμένου. «Πιέσεις οργανωμένων σε Ζαγοράκη για Αναστασιάδη» έγραφε. Είχε κλειστό το κινητό, το ανοίγω σε κάποια φάση και βλέπω κλήσεις από καμιά δεκαριά φίλους μου… οργανωμένους. Λέω μέσα μου, «πάλι τούφα θα μπήκε κανά ΠΑΟΚτσάκι», αλλά τελικά όλοι με ρωτούσαν ποιοι είναι οι οργανωμένοι που ζήτησαν από τον Ζαγοράκη να πάρει τον Αναστασιάδη. Παραλίγο δηλαδή, με μία βλακεία που γράφτηκε, θα είχαμε εμφύλιο στους οπαδούς. Προφανώς και έγιναν κάποιες παραινέσεις στον συντάκτη που ανέβασε το κείμενο και έγινε «Πιέσεις οπαδών σε Ζαγοράκη». Το οργανωμένων… εξαφανίστηκε.
Το γελοίο της υπόθεσης, είναι πως όλοι οι μεγάλοι σύνδεσμοι δεν θέλουν τον Αναστασιάδη, αλλά οι «φίλοι του» καταφέρνουν να περάσουν κλίμα πως συμβαίνει το αντίθετο. Και μόλις ο Κόλκας που δεν τον γουστάρει γράψει κάτι, «έχεις εμπάθεια μαζί του». Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί πως απλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο ομάδας που έχουμε.
Το ψέμα συνεχίστηκε και μάλιστα άφθονο.
Έλεγε ο γνωστός βλάκας με την κασίδα στην εκπομπή του, «πως όσο υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι ρεπόρτερ στον ΠΑΟΚ – φωτογραφίζοντας εμένα και έναν ακόμη – μην περιμένετε να δείτε τον Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ κορόιδα ΠΑΟΚτσήδες». Εκτός του ότι κινδυνεύει πλέον ανοιχτά να ξαναδεί το κέντρο από αεροφωτογραφίες, γιατί αυτή τη φορά δεν θα περάσει έτσι – ξεφτιλίζει ανοιχτά τον πρόεδρο της ομάδα αφήνοντας να εννοηθεί πως εγώ και ο άλλος κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, με ενημέρωσαν επίσης πως είπε ότι ο Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Αναστασιάδη, κάτι ψευδές, αλλά πιστευτό σε αυτούς που δεν έχουν κατανοήσει πόσο βλάκας είναι.
Ο Πανταζής – που κατεβαίνει στη Λήμνο στην δημοτικές με τη Νέα Δημοκρατία μου είπανε (Ντροπή Σαράντη μου, η οικουμενική του ΚΚΕ με τη ΝΔ μικρότερη κωλοτούμπα ήταν) – έκανε σήμερα βασικό θέμα το ραντεβού του Ζαγοράκη με τον Αναστασιάδη. Το αν δεν έγινε ποτέ, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαιτέρως. Πούλα στον αφελή κοσμάκη κατινιά και όλα καλά.
Επίσης, ένας ακόμη ραδιοφωνικός συντελεστής που το πρωί δουλεύει στο δημόσιο, μου είπαν ότι έλεγε πως «έχει γίνει επαφή του Ζαγοράκη με τον Αναστασιάδη και το γνωρίζω προσωπικά». Η πηγή του, μαθαίνω πως είναι η ίδια που στη συγκεκριμένη συχνότητα ενημέρωσε άλλον παραγωγό πως η Τούμπα είναι τάφος και θα πέσει.
Με όλα τα παραπάνω, αν έχει μείνει κάποιο κύτταρο στο κεφάλι σας λόγω του όγκου του κειμένου, ελπίζω να κατανοείται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Αναστασιάδη, αλλά υπάρχει σίγουρα μία προσπάθεια πίεσης του όχι και τόσο δυνατού Ζαγοράκη σήμερα να λυγίσει στις πιέσεις τους. Και να τον φέρει καβάλα στο άλογο.
Σε αυτό το σκηνικό συμμετέχει ένας κολλητός του δημοσιογράφος, ένας μάνατζερ, περίπου πέντε ραδιοφωνικοί παραγωγοί – όχι δημοσιογράφοι – και βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ, είναι στην απ έξω σήμερα και αναπολούν τις στιγμές που έβγαιναν κάποιοι στον αέρα των ραδιοφώνων τους – παράγοντες της ομάδας και τους έλεγαν «κ. … Παπαρίδη, ο ΠΑΟΚ σας χρωστάει πολλά για το έργο που επιτελείτε».
Η επίθεση που δέχτηκα σε προσωπικό επίπεδο αυτούς τους μήνες, με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, θα φέρει αντεπίθεση. Σεβάστηκα τους πάντες, δέχτηκα πως ο χώρος μου είναι βρώμικος και πρέπει να ανεχτώ κάποιες καταστάσεις, αλλά νταβατζηλίκι το 2010 στις πλάτες ενός ΠΑΟΚ που παλεύει να αναπνεύσει δεν θα ανεχτώ από κανέναν. Για πολλούς έχω να πω, τίποτα δεν έχουν να πούνε για εμένα, δεν ανήκω σε κανέναν μηχανισμό – κομματικό, αθλητικό και ότι άλλο θέλετε – δεν ανήκω σε καμία «επικοινωνιακή ομάδα Ζαγοράκη» που έγραψε το παιδί με τη χωρίστρα που θέλει να επιβάλει προπονητή στον ΠΑΟΚ. Το ποιος είμαι εγώ ή τα άλλα παιδιά εδώ μέσα, το ξέρουν όλοι όσοι κινούνται σοβαρά στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Τώρα για κάποιους που αφουγκράζονται κλίμα από βλάκες σαν τον τύπο με την καράφλα που φορούσε πατάκι στο κεφάλι και τον τύπο που έχει μαλλί σαν να έχει πατάκι στο κεφάλι, ειλικρινά τους έχω γραμμένους εκεί που δεν χωρά μελάνι.
Πάω να πάρω διπλό με Μάκη Χάβο στο Ελ Μαδριγάλ. Ίσως και η πιο σουρεάλ εικόνα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Υπονοούμενα για φαλάκρες και πατάκια.
Μα πόσο ότι να ναι.
Άντε πήγαινε να φέρεις το διπλό να μας πεις και τι σύστημα κατέβασε ο μεγάλος μας προπονητής.