χαχαχαχα καταρχήν ελπίζω να μην ήταν παρεξηγήσιμο το "ρε συ αδερφέ Μπόνο" και κατά δεύτερον, έχεις δίκιο, απαραίτητη δεν ήταν η συγκεκριμένη λέξη κι εγώ μάλλον έχω κάψει κύτταρα. Πάντως δε χοροπηδούσα για μήνες... ακόμα χοροπηδάω!!! Και δε παίζει και να σταματήσω κιόλας γιατί Χαιμπουρι δεν ήμουν αλλά Ουαλία που ήμουν όλα τα Ουάλια ζητούσαν στη παμπ το κασκόλ! Ωραίες στιγμές... και θέλουμε κι άλλες.Bono έγραψε:ρε συ αδερφέ phlegyas,αν για να καταλάβεις αυτά που έγραψα είναι απαραίτητη η λέξη σπέκουλα,μάλλον πρέπει να βρω άλλον τρόπο για να εκφράζομαι.
Navigator, ευχαριστώ για την άμεση ερμηνεία =)
Shark, δε νομίζω πως ήταν κλώνος του Άγγελου ο Παύλος. Δυστυχώς δεν είχε ούτε το 1/100 της τρέλας του, ούτε του τσαμπουκά του, ούτε και πήρε από τους παίχτες όσα έπαιρνε ο Άγγελος. Όπως και να το κάνουμε, καντήλια ξε-καντήλια ο άνθρωπος κατέβαζε 11άδες μαχητών. Και ναι γούσταρα να βλέπω καντήλια και μετά Γιασουμή και Εγκωμίτη να αλονίζουν. Θα μου πεις, αυτά είναι κολλήματα =)
Α και μιας και είπα και για κολλήματα, κάποιος να φέρει πίσω το Φραντζέσκο! Αν όχι για να παίζει (σιγά που δε μπορεί, ούτε που έτρεχε, ούτε που θα τρέχει ... θα περιμένει να γίνει κάνα φάουλ) ας έρθει τουλάχιστον να μάθει σε κάποιον να εκτελεί... ΠΑΝΩ από το τοίχος... (κύρια παράμετρος... το ΠΑΝΩ)
(σε μια πιο σοβαρή νότα, από τους 4 κυρίους προτιμώ Άντιτς - εννοείται πως τον προτιμώ χωρίς να ξέρω τι λεφτά θέλει- αν και η ανάλυση του αδερφού που επισημαίνει πως η σχολή των Yugo είναι ξεπερασμένη τείνει να με πείσει)
Και καλό μας κουράγιο μέχρι το επόμενο όνομα...
ΥΓ: δεν ήξερα πως υπήρχαν και Φριγκερόσκυλα!!! Προσωπικά δε ξέρω κανέναν...