πεστα ρε φιλε....κ γω την ιδια ενημερωση εχω! αλλα εγω ειμαι νιος στο φορουμ κ θα με περασουν για στημενο!
ή χαβοφιλο

πολυ σωστα...το σκεπτικο ουσιαστικα ηταν σωστο...για αυτο ουτως η αλλως ειναι οι προπονησεις....για να δοκιμαζεις συστηματα και να προσπαθεις καλυτερη διαχειρηση του ροστερ.....οχι για δημοψηφισμα "Ποια θεση σας αρεσει"black death έγραψε:Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...
Όταν υπέγραφε ο Πάμπλο, δεν νομίζω να έγραφε πουθενά ότι τον πήραμε για να παίζει μόνο κόφτης στο 4-2-3-1.black death έγραψε:Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...