Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από george aspromayros »

[quote="black death"]Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...[/qu

πεστα ρε φιλε....κ γω την ιδια ενημερωση εχω! αλλα εγω ειμαι νιος στο φορουμ κ θα με περασουν για στημενο!
ή χαβοφιλο :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

black death έγραψε:Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...
πολυ σωστα...το σκεπτικο ουσιαστικα ηταν σωστο...για αυτο ουτως η αλλως ειναι οι προπονησεις....για να δοκιμαζεις συστηματα και να προσπαθεις καλυτερη διαχειρηση του ροστερ.....οχι για δημοψηφισμα "Ποια θεση σας αρεσει"
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

black death έγραψε:Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...
Όταν υπέγραφε ο Πάμπλο, δεν νομίζω να έγραφε πουθενά ότι τον πήραμε για να παίζει μόνο κόφτης στο 4-2-3-1.
Σε μια προπόνηση, ο εκάστοτε προπονητής (που οφείλει να υπακούει βάσει συμβολαίου) μπορεί να τον δοκιμάσει μέχρι και τερματοφύλακα.
Όμως, ας μην βιαζόμαστε. Δεν ξέρουμε ούτε τι, ούτε πως, ούτε γιατί έγινε.
Όχι από την μια οι δημοσιογράφοι να είναι αλήτες και ρουφιάνοι και από την άλλη να στηρίζουμε όλη την πολεμική μας στα δημοσιεύματά τους.
Υπομονή.
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν έχεις άδικο. Εγώ κρατάω μια πισινή. Απλά εξηγώ το τι βγήκε προς τα έξω απ' κάποιους δημοσιογράφους και παρερμηνεύτηκε. Δεν ήμουνα μπροστά για να δω τι έγινε. Πάντως αν κάτι μάθαμε φέτος στον ΠΑΟΚ, είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν διαφώνησα μαζί σου. Απλώς δεν βάζω πάντα τα "+++".
Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει φωτιά. Αλλά δεν θα την αφήσουμε να κάψει το δάσος.
Υπάρχουν και οι πυροσβέστες γι αυτήν την δουλειά. Και δυστυχώς και αυτοί που ρίχνουν και λάδι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Να συμπληρώσω ότι αυτά που έγραψα τα έγραψα περισσότερο για να υπερασπιστώ τον Χάβο. Δεν μπορώ να διαβάζω μέχρι και ότι τον έβαλε, άκουσον-άκουσον, εξτρέμ! Λες και είναι κανένας διανοητικά καθυστερημένος ο Χάβος...
Δεν είναι ωραίο να συκοφαντείται ένας επαγγελματίας και δη μέλος του προπονητικού team του ΠΑΟΚ , είτε λόγω ημιμάθειας, είτε για να υπερασπιστούμε τον Γκαρσία. Προσοχή, δεν λέω ότι ο Χάβος είναι αλάνθαστος, απλά μην του προσάπτουμε (τραγικά) λάθη που δεν έκανε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Χαβο ,που το εμαθες ρε το 4 -1-4- 1 ..? :shock:
Που υπαρχει αυτο το συστημα ε .?

Αντε βρε ασχετε και εσυ, προσπαθεις να "πιαστεις" απο οπου μπορεις αλλα τον μπουλο θα παρεις και εσυ, μουρινιο της φακης..!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τρί 19 Οκτ 2010, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να παίξει εκεί ο Πάμπλο για να πατάει περιοχή ρε Μόικαν δε το κατάλαβες... :lol: :evil:
Βρήκε θέση και είπε να στρογγυλοκαθίσει... Ξήλωμα όλο το μικρό αυτό επιτελείο της ομάδας τσίρκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 19 Οκτ 2010, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Γκαρσια να παταει περιοχη.?
Ρε με τι ασχετους μπλεξαμε?

Αυτοι ειναι επικινδυνοι..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μακη,το θεμα ειναι να παρεις οτι θετικο εχει ενας παικτης και οχι να του αναδειξεις ολα τα αρνητικα.Τωρα θα μου πεις με το δικιο σου,που θα βρεις αλλη ευκαιρια στη ζωη σου να την πεις σε εναν παικτη σαν τον Γκαρσια....

Θα σε παρακαλεσω να χαλαρωσεις γιατι αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας,δεν θελουμε αλλα.Ο υπηρεσιακος προπονητης δεν πρεπει να δημιουργει καταστασεις αλλα να προσπαθει να ηρεμησει το τεταμενο κλιμα που δημιουργει μια προπονητικη αποχωρηση.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Ειχες κι εσυ το τεταρτο δημοσιοτητας που σου αντιστοιχουσε σε αυτην την ζωη.

Αντιγραφω αδερφο απο αλλο site:

"
1-2-2045, Καβάλα

Ο γερο-Ευθύμης παίζει τον μικρό Ευθυμάκη στα γόνατα του ενώ κάθεται στην κουνιστή του πολυθρόνα μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι...ξάφνου ο μικρός γυρνάει και τον καρφώνει στα μάτια ενώ τον ρωτάει με παιδική αφέλεια "παππού εσύ τι σπουδαίο έκανες στη ζωή σου;"...τότε τα μάτια του γέροντα δακρύζουν, γέρνει το κεφάλι προς τα πίσω, καρφώνει το βλέμμα του πέρα μακριά και λέει σαν να μιλάει περισσότερο στον εαυτό του "αχ, παιδί μου, εγώ κάποτε έδιωξα τον Πάμπλο Γκαρσία από την προπόνηση"...
"
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια και όλοι γίναμε δημοσιογραφικοί και προπονητικοί ειδήμονες και εκφέρουμε άποψη επί των συγκεκριμένων πραχθέντων (ότι τον έβαλε να παίξει εξτρεμ και αυτός του πέταξε τη φανέλα και άλλες παρόμοιες ανοησίες) προτείνω ο κάθε παίκτης να "αγοράσει" (όπως στα εισητήρια διαρκείας) την θέση που γουστάρει να παίζει και να παίζει μόνο σ' αυτήν.

Ο Σάλπι προτείνω να παίζει μόνο κορυφή (επομένως να φύγουν οι Μουσλι, Παπάζογλου),
Ο Χαλκιάς να ξεκινάει τουλάχιστον δύο φορές το μήνα (ως αρχηγός),
Ο Μπουσαΐντι να παίζει και αμυντικό χαφ και όχι μόνο full-back, γιατί σκυλοβαριέται,
Ο Κουτσιανικούλης να παίζει μόνο δεξί εξτρέμ (όπως στην Ελπίδων),
Ο Αθανασιάδης να παίζει δίδυμο με τον Παπάζογλου, (άρα Μουσλι, Φιλομένο και Σάλπι έξω),
Ο Ίβιτς να μην αντικαθίσταται πριν το 75΄, να παίζει στον άξονα εφόσον όμως πίσω του θα παίζει ο Garcia (στον άξονα και μπροστά από τα μπακ) και εφόσον στόπερ δεν θα είναι ο Ζουέλα (έχουμε μια απέχθεια στους έγχρωμους), ο Σάλπι να παίζει μόνο αριστερό εξτρέμ, γιατί δεξιά θα κινείται ο Βιερι και να ΜΗΝ παίζει ο Μαροκινός.
Ο Μαροκινός να παίζει στη θέση του Ίβιτς γιατί είναι γεννημένος leader.
Έτσι θα έχουμε ησυχία στην ομάδα, αφού θα είναι ικανοποιημένοι οι παίκτες.

(Ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό προφανώς ήταν ηλίθιος που έπαιζε δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, ή δεξί χαφ, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της ομάδας).
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει μάκη;
Μήπως δεν έπαιζε ο Γκαρσία καλό μπουρλότ ή δηλωτή ή ξέρω γω τι άλλο παίζατε στις αποστολές όταν ήσουν στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θόδωρα νομίζω ότι σωστά είναι εκτός αποστολής ο Garcia. Υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα. Αν δεν τιμωρηθεί τώρα, αύριο θα το κάνουν κι άλλοι παλιοί και ΠΑΟΚ τέλος!
Πέρα από την κακή απόδοση της ομάδας υπάρχει κάτι που είναι ακόμη πιο άσχημο για το όραμα που λέγεται ΠΑΟΚ και αυτό είναι η εικόνα μιας απείθαρχης ομάδας καφενείου! Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι τους ρόλους μας!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Βρήκε ευκαιρία κι αυτός να το παίξει προπονητής...ρε πού μπλέξαμε...

Ζαγόρ αργείς?? Λυπήσου μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”