5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από gash04 »

nyxteridas έγραψε:
gash04 έγραψε:Ε ναι ρε πούστη μου εντάξει ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θέλουμε Σταλινικό καθεστώς δεν θέλουμε Τροτσικιστικό Λενινιστικό δεν θέλουμε ε φάτε το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ να χαίρεστε και διώξτε τους και κάψτε τους όλους έλεος σκέτη αγανάκτηση κατάντησε το θέμα κάθε 7μάδα να πιστεύουμε την κάθε παπαριά του κάθε ανόητου.

Α
Gash προπαγανδιστικό είναι το καθεστώς στο οποίο υπάρχει μονόπλευρή διάχυση της είδησης και το πιο τρανό παράδειγμα είναι η ομάδα της γειτονιάς. «Πετάει ο γάιδαρος τους λένε» πετάει απαντάνε όλοι με μια φωνή κάνοντας ακόμη και τον «Ανώτατο Ηγέτη» (άσχετο αλλά έτσι προσφωνείτε βάση συντάγματος-του ποιου?) της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ να σκάει από την ζήλεια του. Η προπαγάνδα επιτυγχάνετε μόνο στην περίπτωση πλήρους σύμπλευσης με την επίσημη πηγή, πράγμα που πήγε με κάποιον τρόπο να εμφανιστεί και στον ΠΑΟΚ, η λογική του «όλα καλά» «μην μιλάτε, θα θυμώσει το παιδί », «αυτοί ξέρουν» «που ήμασταν πριν από τρία χρόνια» κ.λ.π
Το ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ πάσχει εντελώς επικοινωνιακά βαρύνει αυτήν και μόνο αυτήν. Η medioφοβία δεν είναι μαγκιά και αντριλίκι, και η ΠΑΕ οφείλει να παίξει με τους όρους αυτούς ως σύγχρονη εταιρία που λειτουργεί μέσα σε ένα καθεστώς τεράστιας έκθεσης αφού το προϊόν της είναι το θέαμα. Οπότε ας μην τρελαινόμαστε με ότι δεν μας αρέσει κι ας αγωνιστούμε για την αλήθεια και την γνώση. Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ πως αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, είναι αποτέλεσμα της «απόκρυψης» που προηγήθηκε. Τα προβλήματα δεν εμφανίστηκαν τώρα, αλλά με το να τα σπρώχνουμε συνεχώς κάτω από το χαλάκι, δημιουργήσαμε παγίδες όπου τώρα σκοντάφτουμε και τρώμε τα μούτρα μας
Απο πότε εκλαμβάνεται ως αλήθεια η δημοσιογραφία?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι αποχώρησε. Απ' τα "άρθρα" και τις "πληροφορίες" και ξυσταρκέντιας δεν έβγαλα άλλο συμπέρασμα. Ακόμα και να υπάρχει πρόβλημα, ποντάρουμε στο νέο προπονητή να λυθεί.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βέβαια αφού το είπανε οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ αποχώρησε.
Και χθες λέγανε ότι θα έρθει ο Άγγελος ουρανοκατέβατος και ο Ότο Ρεχάγκελ να συμπληρώσει το ΟΓΑ.
Ακόμα στον δρόμο είναι και έρχονται.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Σενάριο 1ο (συνωμοσιολογικό). [Στραβό στόμα mode]
Από πέρσι δεν τον ήθελε ο Ζαγοράκης, τότε που ήθελε να τον πουλήσει στους Τούρκους. Δεν τα ανέχοταν αυτά ο "Θοδωράκης", να ακούγεται το "τιμή και δόξα" περισσότερο από το "Ζαγοράκη, να το ξέρεις". Αλλά ο Πάμπλο έπαιζε καλά. Τόσο καλά, που ο Δον άλλαξε όλο το σχεδιασμό και από το αγαπημένο του 4-4-2 σε ρόμβο κατέληξε σε 4-2-3-1, προκειμένου να χωρέσει στην ομάδα τους καλύτερούς του παίκτες.
Και τί δεν έκανε ο Ζαγόρ για να τον εκθέσει στα μάτια των φιλάθλων και να τον ξεφορτωθεί "δόξη και τιμή". Τη μια έγραφε "επικαλέστηκε" στις ανακοινώσεις, την άλλη πρότεινε μείωση συμβολαίου στα μισά, την τρίτη τον έφερε με το ζόρι να παίξει, ενώ ο Πάμπλο πενθούσε την μάνα του. Μετά, αφού τον ζάλισε με τον Μπερέτα, τού έβαλε λάθος παπούτσια στην προπόνηση, τού 'φερε μέχρι και τον Δερμιτζάκη για προπονητή, αλλά ο Ουρουγουανός εκεί. Δεν έλεγε να φύγει.
Μέχρι που του ήρθε η σατανική ιδέα στο μυαλό. Την εκμυστηρεύτηκε στον Παύλο Δερμιτζάκη. Αυτός αντέδρασε:
- Πρόεδρε, είναι πολύ βαρύ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Νά, σου δίνω την παραίτησή μου, βρες άλλον.
Ο Πρόεδρος γύρισε στον Μάκη Χάβο που παρακολουθούσε τη σκηνή σιωπηλός:
- Εσύ μπορείς;
- Είναι δύσκολο αυτό που μου ζητάς, Θοδωρή. Αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.
Την επόμενη μέρα ο υπηρεσιακός προπονητής εκτέλεσε το σχέδιο. Σε ανύποπτη στιγμή εκτόξευσε την θανατηφόρα ατάκα:
- Πάμπλο, παίζεις αριστερό χαφ...
[/Στραβό στόμα mode]

Σενάριο 2ο (θετικής κατεύθυνσης).
Ο Χάβος είχε μια καλή ιδέα για τον αγώνα της Πέμπτης. Ήθελε να κλείσει τους χώρους στους γρήγορους και ποιοτικούς Ισπανούς και ταυτόχρονα να προσπαθήσει να παίξει στην κόντρα. Σκέφτηκε λοιπόν να δοκιμάσει αντί του "απλωμένου" 4-2-3-1, το "στενό" 4-3-3 με 3 κόφτες στο κέντρο και τρεις σαΐτες μπροστά. Οι σαΐτες θα ήταν Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ και Σάλπι (λόγω τραυματισμού θα τον αντικαθιστούσε ο αρκετά ταχύς Μούσλι). Και οι κόφτες;
Φυσιολογικά ο αναντικατάστατος Βιτόλο στη βάση, δεξιά ο δεξιοπόδαρος Φωτάκης και αριστερά ο αριστεροπόδαρος Σορλέν. Α, ναι, έφυγε, άρα μένει ο... (ρίχνει μια ματιά, το βλέμμα του πέφτει στον Μπαλάφα, κάνει το σταυρό του και τελικώς επιλέγει) Γκαρσία.
Ο Γκαρσία δεν είναι ο "παίκτης του προπονητή". Ποτέ δεν ήταν. Αν του πεις να παίξει αμυντικό χαφ, θα τα δώσει όλα. Αν του πεις να παίξει πιο μπροστά και "να πατάει περιοχή" θα σε αγριοκοιτάξει, γιατί ξέρει ότι η ταχύτητά του δεν επαρκεί για αυτό το αδιάκοπο μπρος-πίσω. Και αν του πεις να τηγανίσει (respect Gash), θα σου φέρει το τηγάνι στο κεφάλι.
Αν ζωγραφίζω μακέτες και έρθει αύριο ο - λέμε τώρα - εργοδότης μου και μου ζητήσει να του βάψω το σπίτι, "μια που τα πάω καλά με τα χρώματα", μπορώ να του δώσω δύο απαντήσεις: α) "φέρε μπογιές και θα προσπαθήσω για το καλύτερο" ή β) "αν δεν θέλεις να σου κάνω το σπίτι χάλια, καλύτερα πάρε μπογιατζή". Και οι δύο απαντήσεις έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, αλλά καμία δεν είναι λάθος. Λάθος είναι η εντολή του εργοδότη.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

stephanos έγραψε:Μέχρι που του ήρθε η σατανική ιδέα στο μυαλό. Την εκμυστηρεύτηκε στον Παύλο Δερμιτζάκη. Αυτός αντέδρασε:
- Πρόεδρε, είναι πολύ βαρύ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Νά, σου δίνω την παραίτησή μου, βρες άλλον.
Ο Πρόεδρος γύρισε στον Μάκη Χάβο που παρακολουθούσε τη σκηνή σιωπηλός:
- Εσύ μπορείς;
- Είναι δύσκολο αυτό που μου ζητάς, Θοδωρή. Αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.
Την επόμενη μέρα ο υπηρεσιακός προπονητής εκτέλεσε το σχέδιο. Σε ανύποπτη στιγμή εκτόξευσε την θανατηφόρα ατάκα:
- Πάμπλο, παίζεις αριστερό χαφ...

[/Στραβό στόμα mode]

8-) :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Έχω λιώσει μιλάμε..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Διαβάστε όλα τα κωλοσάιτ! Την τρίχα να την κάνουν τριχιά!
Μπάχαλο ο ΠΑΟΚ και πολλά τέτοια. :evil:
Αααα μορί καριόλες όλες σας. Βρίσκετε και τα γράφετε.

Ρε αγόρι μου Γκαρσία, μ@λακία στον εγκέφαλο έχεις?
Εχουμε που έχουμε τα μύρια όσα αγωνιστικά προβλήματα, έρχεσαι και εσύ και μου ανοίγεις θέμα από το πουθενά!
Επαγγελματίας παίχτης είσαι οφείλεις να υπακούς στις εντολές του προπονητή σου, όποιος και να είναι αυτός.
Σιγά τα αυγά, σε έβαλε ο Χάβος αριστερό χαφ και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι!
Κόψε αυτή τη μ@λακισμένη συνήθεια με τις αποχωρήσεις από την προπόνηση. Δεν σε τιμάει αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παύλε εγώ ήμουν ΠΑΟΚ πριν καν εσύ γεννηθείς.
Μπορεί να είσαι παικταράς, μπορεί να έχεις περάσει από Real και Milan, αλλά το σπίτι του ΠΑΟΚ είναι και δικό μου σπίτι. Δεν θα μου το διαλύσει κανένας Παύλος, Θωμάς ή Πέτρος.
Ναι, εγώ φώναζα υπέρ σου και σε θαύμαζα, όπως και εξακολουθώ να το κάνω, αλλά οι ρόλοι μεταξύ παικτών και προπονητή είναι διακριτοί.
Αν γουστάρεις να παίζεις ΜΟΝΟΝ εκεί που εσύ θέλεις και όχι εκεί που ο προπονητής κρίνει ότι θα είσαι πιο χρήσιμος, τότε καλά θα κάνεις να κάτσεις σπίτι σου και όχι στο δικό μου σπίτι.
Τη σύνθεση και το σύστημα τα επιλεγει ο προπονητής, όχι οι παίκτες.
Αν ο προπονητής κάνει λάθος, τότε είναι δουλειά της διοίκησης να τον επαναφέρει στη σωστή πορεία ή να τον διώξει, αλλά σίγουρα δεν είναι δουλειά των παικτών.
Το βλέπουμε κάθε αγωνιστική ότι η ομάδα παίζει χωρίς καθόλου πειθαρχία στο παιχνίδι της και μας πληγώνει. Μην μας μεγαλώνεις κι άλλο την πληγή.
Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και περισσότερο εμείς παρά εσείς.
Η πειθαρχία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε ένα ομαδικό παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν παίζεται με τόσους πολλούς (έντεκα) παίκτες.
Η αναγκαστική πειθαρχία (επειδή δεν μπορείς να κάνει αλλιώς) είναι αναγκαιότητα.
Η συνειδητή πειθαρχία είναι ωριμότητα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:pano:
niks

Δημοσίευση από niks »

παντως δεν ξερουμε τι έγινε και πως εγινε
και καλύτερα να κρατησουμε για άλλη μια φορά πισινή

από εδώ θα εφαρμόσω ότι εφαρμοζουν όλοι το καλοκαιρι για τα μπανια:
μετά το φαγητό θα περιμένω 2-3 ώρες μεχρι να διαβάσω για Π.Α.Ο.Κ.
δεν παει άλλο

ΥΓ.με το 24 τι ασχολείστε;
αφου λεει είναι το σαιτ των δημοσιογραφων του Π.Α.Ο.Κ.
το λεει καθαρα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παύλε εγώ ήμουν ΠΑΟΚ πριν καν εσύ γεννηθείς.
Μπορεί να είσαι παικταράς, μπορεί να έχεις περάσει από Real και Milan, αλλά το σπίτι του ΠΑΟΚ είναι και δικό μου σπίτι. Δεν θα μου το διαλύσει κανένας Παύλος, Θωμάς ή Πέτρος.
Ναι, εγώ φώναζα υπέρ σου και σε θαύμαζα, όπως και εξακολουθώ να το κάνω, αλλά οι ρόλοι μεταξύ παικτών και προπονητή είναι διακριτοί.
Αν γουστάρεις να παίζεις ΜΟΝΟΝ εκεί που εσύ θέλεις και όχι εκεί που ο προπονητής κρίνει ότι θα είσαι πιο χρήσιμος, τότε καλά θα κάνεις να κάτσεις σπίτι σου και όχι στο δικό μου σπίτι.
Τη σύνθεση και το σύστημα τα επιλεγει ο προπονητής, όχι οι παίκτες.
Αν ο προπονητής κάνει λάθος, τότε είναι δουλειά της διοίκησης να τον επαναφέρει στη σωστή πορεία ή να τον διώξει, αλλά σίγουρα δεν είναι δουλειά των παικτών.
Το βλέπουμε κάθε αγωνιστική ότι η ομάδα παίζει χωρίς καθόλου πειθαρχία στο παιχνίδι της και μας πληγώνει. Μην μας μεγαλώνεις κι άλλο την πληγή.
Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και περισσότερο εμείς παρά εσείς.
Η πειθαρχία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε ένα ομαδικό παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν παίζεται με τόσους πολλούς (έντεκα) παίκτες.
Η αναγκαστική πειθαρχία (επειδή δεν μπορείς να κάνει αλλιώς) είναι αναγκαιότητα.
Η συνειδητή πειθαρχία είναι ωριμότητα.

Γράφεις τόσο απλά πράγματα.
Τόσο κατανοητά.
Τόσο αυτονόητα.

Πράγματα που θα έπρεπε να ισχύουν στην ομάδα μας.
Αλλά ακόμα κ να μην ισχύανε , θα επρεπε να είναι στο κεφάλι του κάθε ΠΑΟΚτση.

Η επιτομή της λογικής προσέγγισης.

Παρόλα αυτα βλέπουμε γελοία πράγματα...κ κάποιους να τα βάζουν με το Χάβο επειδή τάχα μου στεναχώρησε το Παύλο...

Α ρε Αποστόλη ...
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Mπράβο ρε Αποστόλη. Συμφωνώ απόλυτα παρόλο που έσταξα 70 ευρώ για να πάρω φανέλα Garcia. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ από όλους. Εάν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα τότε πρέπει να τιμωρηθεί όπως όλοι σε αντίστοιχη περίπτωση. Εάν όχι τότε η διοίκηση οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Mόλις διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το θέμα το θεωρώ λήξαν. Ο Garcia πήρε άδεια.
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

alex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
Τα είπες όλα αδερφέ.
Και να το θέσω και αλλιώς. Όσοι δίνεται δίκιο στην κίνηση του Garcia σκεφτείτε το έτσι.
Ανοίγεται μία εταιρεία, και προσλαμβάνεται κάποιον που έχει δουλέψει σε εταιρείες κολοσσούς. Του αναθέτετε μια δουλειά και σας λέει δεν μπορώ. Θα είστε οκ ;;; Όλα μέλι γάλα ;;; "Εντάξει δίκιο έχει, έχει δουλέψει σε τεράστιους, ποιός είμαι εγώ;;"
Αν απαντήσει κάποιος ότι δεν τρέχει τίποτα, τι να πω

Υ.Γ. : Όπως μας βολεύει είναι τελικά. Τώρα μην ακούτε τους ΑΡΔ, λένε μακακιες, μπεεε προβατα και δεν συμμαζεύεται. Όταν το καλοκαίρι οι ΙΔΙΟ ΑΡΔ λέγανε και πόσο κακό κάνει ο Μπερέτα πρέπει να φύγει και τέτοια όλοι ναι ναι να φύγει ο παλιάνθρωπος, θα μας καταστρέψει, είναι ο Εωσφόρος κλπ. Τελικά να πιστεύουμε τι λένε ή όχι;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sentinel4 την Δευ 18 Οκτ 2010, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Αντε ρε καντε μας τη χαρη.. που σας πειραξε και ο Γκαρσια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Οκτ 2010, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσεχε τα γραφομενα σου...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Καλα αν δω τον Γκαρσια να αποπεμπεται εξαιτιας του Χαβου (λεμε τωρα) θα μπορω να φυγω ησυχος απο τον ματαιο τουτο κοσμο. Στο κατω κατω τι αλλο θα μπορουσα να περιμενω.
Μαλακια εκανε ο Παμπλο. Αλλα η μαλακια του ηταν που δεν του ριξε καμια σφαλιαρα, που την ειδε Δερμιτζακης για 3 μερες να κανει τις αλχημειες του.
Ρε Τεο φερε επιτελους εναν προπονητη που τους εχεις σπασει τα νευρα με την καθε καρικατουρα που τους εχεις φορτωσει. Φερε εναν προπονητη και μετα οποιος κουνηθει κοψε του τα ποδια. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
Αλλα τωρα τι να λεμε. Τον εβαλε λεει καποιος Χαβος να παιξει τερματοφυλακας και σηκωθηκε κι εφυγε. Στ' αρχ.. μου.
Χαλαρωστε, βαλτε δειτε το ματς στην Κων/πολη που ειπε κι ο Ουγγρος (BTW Respect σε ο,τι εγραψε) να δειτε ποιος πηρε μονος του την προκριση. Να δειτε την μεγαλυτερη εμφανιση παιχτη του ΠΑΟΚ τις τελευταιες δεκαετιες κι αφηστε τα ηθοπλαστικα κηρυγματα.
Η πειθαρχια εχει σχεση με το ποιος προσπαθει να την επιβαλλει. Να σας βαλω στην δουλεια σας εναν τσομπανη πανω απο το κεφαλι σας να σας λεει το μακρυ του και τον κοντο του να σας δω εγω ποσο πειθαρχημενοι θα ειστε.
Και παρεπιπτοντως τον Δερμιτζακη κανονικα ο Γκαρσια και ο Ιβιτς θα επρεπε να τον εχουν παρει με τις κλωτσιες, γιατι απο οταν αρχισε να ξεδιπλωνει το προπονητικο του ταλεντο ηταν σαν να προσπαθουσε να τους εκθεσει οσο πιο πολυ μπορουσε. Απλωνε την ομαδα στα 4 σημαιακια του κορνερ και μετα επρεπε τα χαφ να καλυπτουν ολοκληρα στρεματα στο κεντρο. Και φυσικα μετα ολοι "α, για δες, παλι χωμα ο Παμπλο, μαλλον δεν θα γουσταρει τον προπονητη". Ε φυσικα ειναι χωμα ρε γαμω τον Ατσαλενιο μου μεσα αφου προσπαθεις να τονισεις το αδυνατο σημειο του, την ταχυτητα, βαζοντας τον σε αδειο γηπεδο.
Το σκεφτηκαμε, το αναλυσαμε και καταληξαμε οτι το προβλημα του φετινου ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια. Θα τρελαθουμε τελειως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”