5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Αυτή την κατάσταση πρέπει να την χειριστεί καθαρά ο πρόεδρος,δεν με νοιάζει τι είπαν ή τι έχθρα έχουν αυτοί μεταξύ τους αλλά αν δεν το χειριστεί καλά για να παραδειγματιστούν και οι άλλοι παίκτες μπορεί και στον επόμενο τα ίδια να έχουμε...από την 1η αγωνιστική μας λες ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν άντρες...αυτός είναι ο ανδρισμός και το παράδειγμα αρχηγού στην υπόλοιπη ομάδα??? 

Βλαχαδερό,χωριό,πουθενάς και άμπαλος ο Χάβος,τα δέχομαι όλα και ακόμα περισσότερα.
Μέσα σε όλο αυτό το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ και με τόσα άσχημα αποτελέσματα που μας έχουν φέρει στη ζώνη του υποβιβασμού, ο τιμή και δόξα Πάμπλο Γκαρσία που προφανώς κάπου θα πήρε το αυτάκι του ότι έφυγε ο Δερμιτζάκης,όπου να ναι φεύγει και ο Χάβος και πως έρχεται άλλος προπονητής,τόσο δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να δώσει τόπο στην οργή κάνοντας υπομονή για 2-3-4 μέρες που θα αναλάβει ο καινούριος για να αλλάξουν υποτίθεται τα πράγματα και να γίνει μία καινούρια αρχή???
Τόσο???
Δεν το κλείνουμε καλύτερα το μαγαζάκι λέω γω,γιατί άμα πρέπει να φέρουμε θηριοδαμαστή για να τους κάνει καλά κάπου το έχουμε χάσει......
Μέσα σε όλο αυτό το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ και με τόσα άσχημα αποτελέσματα που μας έχουν φέρει στη ζώνη του υποβιβασμού, ο τιμή και δόξα Πάμπλο Γκαρσία που προφανώς κάπου θα πήρε το αυτάκι του ότι έφυγε ο Δερμιτζάκης,όπου να ναι φεύγει και ο Χάβος και πως έρχεται άλλος προπονητής,τόσο δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να δώσει τόπο στην οργή κάνοντας υπομονή για 2-3-4 μέρες που θα αναλάβει ο καινούριος για να αλλάξουν υποτίθεται τα πράγματα και να γίνει μία καινούρια αρχή???
Τόσο???
Δεν το κλείνουμε καλύτερα το μαγαζάκι λέω γω,γιατί άμα πρέπει να φέρουμε θηριοδαμαστή για να τους κάνει καλά κάπου το έχουμε χάσει......
Όχι αλλά ο προπονητής δεν χρειάζεται να είναι μουρίνιο και να κοστίζει μερικά εκατομμύρια για να κερδίζει τον σεβασμό.krik the greek έγραψε:Γιατί χρειάζεται να τους ρωτήσει για να πάρει ένα προπονητή της προκοπής που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους παίχτες???
Ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει προς τον θεσμό του προπονητή και όχι προς τον εκάστοτε προπονητή.
Το αν ήταν της προκοπής άσε να το κρίνουν άλλοι.
Πριν αρχίσουν οι κόντρες ο Δέρμι κατάφερε 4 επικά ματς.
Από τότε που άρχισε η φαγομάρα, είδαμε που κατέλειξε.
Το μαγαζάκι δεν χρειάζεται να το κλείσεις. Απλά ας πέσουν κάποια κεφάλια και θα δεις πως θα κάτσουν σούζα οι υπόλλοιποι...Bono έγραψε:
- desperando
- Επικοινωνία:
alex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
ΠΑΡαδειγματικη τιμωρια του τωρα ΟΧΙ αυριο...Τερμα με την ασυλια ....ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα......καλπληρωμενα και κακομαθημενα
- desperando
- Επικοινωνία:
και αν το αφεντικο σου καταλαβει καθηστερημενα οτι εισαι πολυ ανωτερος απο τον director σου τι θα κανει ? θα διωξει ενα αναγνωρησμενο στελεχο της εταιριας του για να κρατησει απλα την ιεραρχεια με αποτελεσμα να βαλει σε μπελαδες τηνεταιρια ή θα σουταρει τον ανικανο directoralex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
- desperando
- Επικοινωνία:
Όχι αλλά ο προπονητής δεν χρειάζεται να είναι μουρίνιο και να κοστίζει μερικά εκατομμύρια για να κερδίζει τον σεβασμό.gika έγραψε:krik the greek έγραψε:Γιατί χρειάζεται να τους ρωτήσει για να πάρει ένα προπονητή της προκοπής που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους παίχτες???
Ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει προς τον θεσμό του προπονητή και όχι προς τον εκάστοτε προπονητή.
Το αν ήταν της προκοπής άσε να το κρίνουν άλλοι.
Πριν αρχίσουν οι κόντρες ο Δέρμι κατάφερε 4 επικά ματς.
Από τότε που άρχισε η φαγομάρα, είδαμε που κατέλειξε.[/τον σεβασμο φιλε μου γκικα τον κερδιζει οο καθενας στην ζωη του αναλογα με αυτα που κάνει και οχι αναλωγα με τον τιτλο που ακολουθει του ονοματος του αν ηταν διαφορετικα ταπραγματα δεν θα βρυζαμε και θα απαξιωναμε τους εκαστωτε πολιτικους αυτης της χωρας ανεξαρτητα με οτι μας κανουν γιατι οι συγκεκριμενοι θεσμοι ειναι ανω απο ολους
Eγω παλι νομιζω οτι ολα ξεκινουν απο την ΑΝΟΧΗ που δειχνει η διοικηση σε θεματα πειθαρχειας και σεβασμου . Και αντε να υποθεσω οτι εφυγε ο Δερμιτζακης - που ηταν αλλωστε του χεριου τους - και καναν τσαλιμια στον Χαβο .paok87 έγραψε:ΟΛΑ ξεκινούν από την απαξίωση, εκ μέρους της διοίκησης, της έννοιας του προπονητή μιας ομάδας.
Με τον Μπερετα κατα την διαρκεια της προετοιμασιας ????? Και μαλιστα σε ενα φιλικο παιχνιδι ????
Μηπως δεν ειχε δειξει δειγματα τετοιας συμπεριφορας , οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι, και στην θητεια του Σαντος ????
Το θεμα ειναι η ατιμωρησια εκ μερους της διοικησης ...
Back to the roots.

Enjoy them with ouzo.
Ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής και τα θηρία
(a tale of wonders)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο κι απ΄ αυτό του προπονητή, είναι τα αποδυτήριά του, όπου έχουν δημιουργηθεί ομάδες κι οι μισοί δεν μιλάνε στους άλλους μισούς.
Ο Ζαγοράκης ξέρει το πρόβλημα από πέρσι, αλλά πίστεψε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σαν κι αυτόν, που εν τέλει θα βάλουν την ομάδα πάνω απ΄ όλα.
Τα «θηρία»
(δεν είναι δική μου έκφραση) δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και τελευταία άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να «τρώνε» προπονητές. 
......
Αν θέλεις να κάνεις ομάδα και κάποια στιγμή να ξαναδείς τον περσινό ΠΑΟΚ, τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις κανονικό προπονητή, παίρνεις ένα – δύο κεφάλια, όσο μεγάλα κι αν είναι
κι ας στραβώσει αρχικά ένα κομμάτι του κόσμου, που αρέσκεται στο παραμύθιασμα
, αλλά στέλνεις το μήνυμά ότι «εδώ μάγκες είναι ομάδα». Μόνο έτσι θα εξημερώσεις τα «θηρία»…
http://blog.paok24.com/?p=406
Σιγά μην έφταιγε ο Δερμιτζάκης… (say them Goldmouth)
Είναι δυνατόν να ρίχνει κάποιος ευθύνες στον Δερμιτζάκη για την κατηφόρα που έχει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ; Γιατί να φταίει ο –δεδομένα- άπειρος Έλληνας τεχνικός
; Τι περίμεναν ότι θα δώσει σε δυόμισι μήνες
;Τον ξέσκισαν
, τον έκαψαν
ΚΑΙ αυτόν…
Όσες φορές θα χρειαστεί να το γράψουμε, θα το κάνουμε γιατί αυτή είναι η αλήθεια: «Είναι δύσκολοι αυτοί που βρίσκονται στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Η διαχείρισή τους αποτελεί τρομερά δύσκολη υπόθεση…».

Δυστυχώς ο Ζαγοράκης έκανε άλλη μία επιλογή που δεν του βγήκε (αν και με την αλλαγή τον Ιούλιο πήρε την πρόκριση, γιατί οι κακομαθημένοι στα αποδυτήρια
δεν θα έπαιζαν για τον Ιταλό) ενώ δεν δείχνει και την υπομονή που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
http://blog.paok24.com/?p=401

Enjoy them with ouzo.
Ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής και τα θηρία
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο κι απ΄ αυτό του προπονητή, είναι τα αποδυτήριά του, όπου έχουν δημιουργηθεί ομάδες κι οι μισοί δεν μιλάνε στους άλλους μισούς.

Ο Ζαγοράκης ξέρει το πρόβλημα από πέρσι, αλλά πίστεψε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σαν κι αυτόν, που εν τέλει θα βάλουν την ομάδα πάνω απ΄ όλα.

Τα «θηρία»

......
Αν θέλεις να κάνεις ομάδα και κάποια στιγμή να ξαναδείς τον περσινό ΠΑΟΚ, τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις κανονικό προπονητή, παίρνεις ένα – δύο κεφάλια, όσο μεγάλα κι αν είναι

http://blog.paok24.com/?p=406
Σιγά μην έφταιγε ο Δερμιτζάκης… (say them Goldmouth)
Είναι δυνατόν να ρίχνει κάποιος ευθύνες στον Δερμιτζάκη για την κατηφόρα που έχει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ; Γιατί να φταίει ο –δεδομένα- άπειρος Έλληνας τεχνικός

Όσες φορές θα χρειαστεί να το γράψουμε, θα το κάνουμε γιατί αυτή είναι η αλήθεια: «Είναι δύσκολοι αυτοί που βρίσκονται στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Η διαχείρισή τους αποτελεί τρομερά δύσκολη υπόθεση…».

Δυστυχώς ο Ζαγοράκης έκανε άλλη μία επιλογή που δεν του βγήκε (αν και με την αλλαγή τον Ιούλιο πήρε την πρόκριση, γιατί οι κακομαθημένοι στα αποδυτήρια

http://blog.paok24.com/?p=401
- alex ntepo
Το ζήτημα φίλε μου δεν είναι να αναλύσουμε όλες τις πτυχές της παρομοίωσης που χρησιμοποίησα, άλλωστε ήθελα απλά να κάνω έναν παραλληλισμό με αναφορά στη σημασία της πειθαρχίας. Αν όμως θέλεις να το δούμε κι έτσι, ο συγκεκριμένος υπάλληλος (Γκαρσία), δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στην ίδια χρονιά που κάνει "ανταρσία". Πες μου ειλικρινά, πόσα αφεντικά θα το ανεχόντουσαν αυτό 2 φορές μέσα σ' ένα τρίμηνο από τον ίδιο υπάλληλο; Επίσης, τι πρέπει δηλ. να κάνει το αφεντικο (Ζαγοράκης), να ρωτήσει τον υπάλληλο (Γκαρσία) ποιον director (προπονητή) αποδέχεται ως ανώτερό του ώστε να τον προσλάβει; Καιρός έιναι ο συγκεκριμένος υπάλληλος να (ξανα)αποδείξει την ικανότητά του μέσα στο γήπεδο!desperando έγραψε:και αν το αφεντικο σου καταλαβει καθηστερημενα οτι εισαι πολυ ανωτερος απο τον director σου τι θα κανει ? θα διωξει ενα αναγνωρησμενο στελεχο της εταιριας του για να κρατησει απλα την ιεραρχεια με αποτελεσμα να βαλει σε μπελαδες τηνεταιρια ή θα σουταρει τον ανικανο directoralex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
Επίσης, συμφωνώ με τον φίλο που προανέφερε ότι, αφού ρε Γκαρσία ξέρεις ότι έτσι κι αλλιώς ο Χάβος θα είναι εδώ για λίγες μέρες, τι έγινε δηλαδή κι αν έπαιζες για λίγο αρ.χαφ, τόσο πια σε έπνιξε το δίκιο; Δημιουργείς πάλι ζήτημα τη στιγμή που τα προβλήματα στην ομάδα περισσεύουν, αντί να δώσεις τόπο στην οργή για το καλό της ομάδας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Δευ 18 Οκτ 2010, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- krik the greek
Γιατί ο Σάντος μουρίνιο ήτανε ή κόστιζε τα εκατομμύρια? απλά βρήκε το κουμπί των παιχτών και η ομάδα δούλευε ρολόι.Καλώς ή κακώς στην ομάδα υπάρχουν παίχτες με δύσκολο χαρακτήρα στην αναζήτηση του προπονητή θα πρέπει να ληφθεί και αυτό υπόψη, εκτός και αν άλλαζαμε τους παίχτες και κρατούσαμε το Δέρμιgika έγραψε:Όχι αλλά ο προπονητής δεν χρειάζεται να είναι μουρίνιο και να κοστίζει μερικά εκατομμύρια για να κερδίζει τον σεβασμό.krik the greek έγραψε:Γιατί χρειάζεται να τους ρωτήσει για να πάρει ένα προπονητή της προκοπής που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους παίχτες???
Συμφωνω, η ατιμωρησια οδηγει εκει..shark4 έγραψε:Eγω παλι νομιζω οτι ολα ξεκινουν απο την ΑΝΟΧΗ που δειχνει η διοικηση σε θεματα πειθαρχειας και σεβασμου . Και αντε να υποθεσω οτι εφυγε ο Δερμιτζακης - που ηταν αλλωστε του χεριου τους - και καναν τσαλιμια στον Χαβο .paok87 έγραψε:ΟΛΑ ξεκινούν από την απαξίωση, εκ μέρους της διοίκησης, της έννοιας του προπονητή μιας ομάδας.
Με τον Μπερετα κατα την διαρκεια της προετοιμασιας ????? Και μαλιστα σε ενα φιλικο παιχνιδι ????
Μηπως δεν ειχε δειξει δειγματα τετοιας συμπεριφορας , οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι, και στην θητεια του Σαντος ????
Το θεμα ειναι η ατιμωρησια εκ μερους της διοικησης ...
Τα ιδια εκανε κα ιστον Ιταλο αλλα εμεις τον επιβραβευβασε τοτε επειδη ο Μπερετα (και καλα) δεν εκανε...
Βλεπει τωρα οτι τον "παιρνει" ανετα και στα αρδια του...
Αυτο λεγεται αντιεπαγγελαμτικη συμπεριφορα γιατι δειχνει να μην υπολογιζει τον οποιονδηποτε ακομα και ειναι ο καφετζης της Σουρωτης ,δεν εχει σημασια...
Ασεβεια απεναντι στην ομαδα και στους ανθρωπους της την ωρα που ψαχνουμε να βρουμε προπονητη, την ωρα που η ομαδα ειναι σε δυσκολη θεση....
Παραδειγματικη τιμωρια και εκτος αποστολη ς για αρχη ,αρκει η διοικηση να δειξει πυγμη γιατι με τα παιδιαρισματα της τους εκανε "μαγκες"...
Οχι μονο το πιστεψαν αλλα και με καποιο τροπο το επραξαν κιολας ...Hideguti έγραψε:Τα «θηρία» Εικόνα(δεν είναι δική μου έκφραση) δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και τελευταία άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να «τρώνε» προπονητές. Εικόνα

- desperando
- Επικοινωνία:
το μεγαλο το ερωτημα ειναι εδω γιατι φετος μας κανουν να αισθανομαστε ντροπη?τι εχει φταιξξει και σε λιγους μηνες απο βασιλιαδες στη Μακεδονια πλεον ντρποντε να κυκλοφορησουν εξω? εμενα παντως προσωπικη μου αποψη ειναι πως οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι ποδοσφαιριστες, οσο για τα κρουσματα απιθαρχειας ειναι κατι φυσιολογικο οπυ υπαρχειφτωχεια υπαρχει και μηζερια και αν συνεχισουμε ετσι για κανα δυο τρις εβδομαδες ακομα μπορει να παιξουν και ξυλο μεταξυ τους και για να πω την αληθεια το προτυμω αυτο παρα να εχω αδιαφορους ανθρωπους που συμβιβαζοντε ευκολα με την ιδεα της ητας για μενα οσο περισσοτερο νευρο υπαρχει και αναταραχη σε περιοδους ασχημων αποτελεσματων εινα θετικο σημαδι οτι η ομαδα θα ανακαμψει και θαμας προσφαιρει παλει καλες στιγμες αρκει να μην εχουμε ξανα μαθητευομενους μαγους στην καρεκλα του προπονητηnikos123 έγραψε:και φετος μας κανουν να νιωθουμε ντροπη