5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
paok87 έγραψε:gika οι ίδιοι παίκτες σε κάνανε υπερήφανο πέρσι.
αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σηκώνονται να φεύγουν απο την προπόνηση αν του πει ο προπονητής πάνε να παίξεις δεξί χαφ...

Έμενα άλλα με έκαναν/κάνουν και νιώθω ντροπή φέτος...η μπάλα αναγκαστικά παίρνει και τους παικτες, που επιμένω οτι ειναι οι τελευταιοι που φταινε.
- alex ntepo
Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
Και εγώ θεωρώ ότι οι επιλογές των προπονητών δεν αρμόζουν με τον ΠΑΟΚ, αλλά τι προτείνεις δηλαδή ρε φίλε;;; να μαζέψει ο Θοδωρής τους παίκτες, να τους πει μπορώ να πάρω 1 από τους 4. Ποιον να πάρω;;; πείτε τη γνώμη σας;;;; ποιον θέλετε;;;;lamosas έγραψε:Όλοι οι παίχτες έχουν ξενερώσει μ΄αυτούς τους προπονητές που τους κουβάλησαν από την αρχή της χρονιάς.
Δεν το βλέπετε στο γήπεδο;
αυτά ούτε σε χωριά δεν γίνονται...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioanmits την Δευ 18 Οκτ 2010, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, μπράβο τους για πέρσυ αλλά αυτό δεν δικαιολογεί αυτά που κάνουν φέτος.paok87 έγραψε:gika οι ίδιοι παίκτες σε κάνανε υπερήφανο πέρσι.
Μπαίνουν στο γήπεδο και δεν προσπαθούν.
Κι άντε βαριούνται την Ξάνθη, δεν έχουν κίνητρο (άραγε τον κόσμο στο πέταλο τον είδανε;;) κτλ. Με άρη στην Τούμπα όταν είναι η επέτειος για τα 6 αδέρφια μας δεν έχουν κίνητρο; Σε γεμάτο γήπεδο; Με τον περσυνό πρωταθλητή πάλι δεν είχαν κίνητρο;;;
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...
pablo ξέρεις καλύτερα από εμένα οτι ο che φορούσε στρατιωτική στολή και πειθαρχούσε απέναντι στον Fidel... 

Αν δεν γουστάρει ο Γκαρσία και ο κάθε Γκαρσία να πάει στην ευχή του θεού και της παναγίας...Πάνω από τον ΠΑΟΚ κανένας...

Σωστος...alex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;

ΟΛΑ ξεκινούν από την απαξίωση, εκ μέρους της διοίκησης, της έννοιας του προπονητή μιας ομάδας.
Ξαφνικά εγκαταλείφθηκε η επιτυχημένη ποδοσφαιρική λογική που διείπε τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και δόθηκε προτεραιότητα στο οικονομικό κριτήριο.
Ξαφνικά εγκαταλείφθηκε η επιτυχημένη ποδοσφαιρική λογική που διείπε τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και δόθηκε προτεραιότητα στο οικονομικό κριτήριο.
- krik the greek
Γιατί χρειάζεται να τους ρωτήσει για να πάρει ένα προπονητή της προκοπής που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους παίχτες???
Παυλαρα ξερω γιατι εφυγες ρε σκυλε, βγηκε η καινουρια Λουι Βιτον κι ετρεξες να προλαβεις 

alex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
Όχι απλά σωστός.
Αλλά ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!
Ναι σε αυτό συμφωνώ. Από εκεί ξεκίνησε το φταίξιμο της διοίκησης.paok87 έγραψε:ΟΛΑ ξεκινούν από την απαξίωση, εκ μέρους της διοίκησης, της έννοιας του προπονητή μιας ομάδας.
++++++++++++++++cronos έγραψε:alex ntepo έγραψε:Αν αύριο μου φέρουν τα αφεντικά μου στην εταιρία που εργάζομαι έναν director να εποπτεύει το τμήμα, και εγω δε τον γουστάρω, θεωρώ τις οδηγίες του παράλογες και δε συμφωνώ με τις αποφάσεις του, και αντιδράσω φεύγοντας μια μέρα από τη δουλειά αρνούμενος να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει το αφεντικό μου; Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι υπάλληλοι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, και μάλιστα καλοπληρωμένοι, και μάλιστα υπηρετούν όχι απλά μια εταιρεία, αλλά μια ιδέα και έναν ολόκληρό λαό;
Όχι απλά σωστός.
Αλλά ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!