Villareal CF - P.A.O.K. FC 21/10 22:05 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
No4h

Re: Villareal CF - P.A.O.K. FC 21/10 22:05 nova1

Δημοσίευση από No4h »

Απ οτι φανηκε τελικα,ολο αυτο τον καιρο η ομαδα επαιζε χωρις προπονητη.Στην ουσια οι παικτες επαιζαν καλα μονο οταν το θελανε χωρις να μετρανε συστηματα,τακτικες,φωνες απο αυτον που καθοταν στον παγκο,παθος.Μια ομαδα που λειτουργουσε εγωιστικα.Μ αυτα τα δεδομενα πιστευω οτι η εικονα της ομαδος την Πεμπτη θα ειναι παρομοια με αυτην που ηταν στην Τουμπα με τη Δυναμο.Η απουσια προπονητη θα περασει απαρατηρητη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι ποτε παιξαμε με ψηλους για να παιξουμε τωρα...???Η διναμο και τα 2 γκολ που εβαλε ητανε στην κοντρα με ταχεις επιθετικους.Εμεις παιξαμε πολυ πισω αμυνα και δε μας εβγαλε κοντρες.Εχουμε παιχτες που στην κοντρα μπορουν να κανουν ζημια.Το θεμα ειναι μπορουν να βγουν 2-3 μπαλιες στην πλατη της αμυνας???Αν ναι θα κανουμε γκολ.

No4h δεν ηταν μονο ο προπονητης ή το συστημα το προβλημα.Θα το δεις και την πεμπτη.Θα σκυλιασουν οι παιχτες..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω με τους τρεις κοντους το φοβαμαι αμυντικα και οχι επιθετικα φιλε sourmenetes...δεν εχω δει τη βιγιαρεαλ βεβαια ειναι ψηλη ομαδα?(σαν τη θεοπουλα εχω κατανυησει)
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

πρεπει να ξεκουραστουν καποιοι που σερνονται!!Μην ξεχναμε οτι μας περιμενει κι αλλο δυσκολο ματς..........
δυσκολο λεω..γμτο :evil: που φτασαμε! να προσπαθουμε να κερδισουμε μεσα στην τουμπα ποιον??? τον πανιωνιο..

αλλα ας επικεντρωθουμε στη Βιγιαρεαλ...ευχομαι να ξεκουρασουν παιχτες γιατι αλλιως ... :| δυσκολα μας βλεπω!

αδελφια που θα πατε φωναξτε κ για μας! η ψυχη μας θα ναι εκει..μακαρι να δειξουν ψυχη κ οι παιχτες μας.........
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

MANIAKOS έγραψε:εγω με τους τρεις κοντους το φοβαμαι αμυντικα και οχι επιθετικα φιλε sourmenetes...δεν εχω δει τη βιγιαρεαλ βεβαια ειναι ψηλη ομαδα?(σαν τη θεοπουλα εχω κατανυησει)
Μα και το ζλανταν να βαλεις θα εχεις εναν ψηλο παραπανω...Δεν ξερω κατα ποσο αλλαζει αμυντικα η υποθεση.Αμα παιζουν ψηλα αμυνα οι 3 κοντοι θα κανουν δουλεια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

απλα θυμαμαι με το βολο που κατεβαιναν τα σεντ μπακ τους και δεν ειχαμε το φορ να μαρκαρει στα κορνερ και ειχαμε προβληματα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Σωστο ειναι και αυτο...Ας ελπισουμε οτι εχουν δει τα μειονεκτηματα της βιγιαρεαλ ωστε να τα εκμεταλλευτουμε..
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Παντως η οδικη εκδρομη χθες για τα αδερφια μας ξεκινησε πολυ ομορφα βιωνοντας καταπληκτικες στιγμες στο λιμανι της Ηγουμενιτσας :twisted:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ναι νομίζω ότι συναντήθηκαν παλιοι γνώριμοι.

Πως λέμε συγκέντρωση συμμαθητών μετά από καμια εικοσαρια χρόνια...

Ε , εμείς το κάναμε νωρίτερα.

Από ότι ξέρω σε τέτοια reunion υπάρχει έντονη συγκίνηση
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν πάμε στο Μανριγάλ (sic) χωρίς Σάλπι -μυικός τραυματισμός- και πιθανότατα χωρίς Γκαρσία -μετά τη σημερινή αποχώρηση.

Εγώ συνεχιζω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όσες πιο πολλές ευκαιρίες πάρουνε παίκτες όπως Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κούτσια, Αθανασιάδης, Μπαλάφας κτλ τόσο καλύτεροι θα είναι η ομάδα. Διψάνε να παίξουνε και δεν είναι αδιάφοροι όπως κάποιοι άλλοι...
Άβαταρ μέλους
PAOK eisai

Δημοσίευση από PAOK eisai »

κρεσιτς,μπους,κοντρερας,ζουελα,σναουτσνερ,γκαρσια(μπροστα απο σεντερ μπακ)βιτολο-φωτακης(κοφτες),ελ ζαρ,βιερι,μουσλι...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα για ενδεκάδα αυτή.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

novito έγραψε:Διπλό μες το χωριό
ΠΑΟΚ λε, ολε!!

:nairepaok:

υ.γ. Γιαννάκη το εισιτηριακι σου σε περιμένει....
Εικόνα

:twisted: :mrgreen:
:o Εικόνα :o
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

gika έγραψε:Λοιπόν πάμε στο Μανριγάλ (sic) χωρίς Σάλπι -μυικός τραυματισμός- και πιθανότατα χωρίς Γκαρσία -μετά τη σημερινή αποχώρηση.

Εγώ συνεχιζω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όσες πιο πολλές ευκαιρίες πάρουνε παίκτες όπως Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κούτσια, Αθανασιάδης, Μπαλάφας κτλ τόσο καλύτεροι θα είναι η ομάδα. Διψάνε να παίξουνε και δεν είναι αδιάφοροι όπως κάποιοι άλλοι...
Ήταν να το δω κι αυτό, το Χάβο καπετάνιο στην Ισπανία, τον Γκαρσία να κάνει τη ντίβα και την ομάδα κουκλοθέατρο.

Τι γίνεται ρε γαμώτο επιτέλους φέτος; Τι να κάνω την Πέμπτη; Να κλείσω τη γ@μημένη την τιβι και να ανοίξω το ιντερνετικό ραδιάκι; Ή να πάρω τρανζιστοράκι κινέζικο που σπάει εύκολα και στον τοίχο. Ε;

Τα μυαλά μας πονάνεεεε. Έλεεεοοοος! :shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ελπιζω να βγαλουμε αξιοπρεπεια τουλαχιστον......για αποτελεσμα δεν το πιστευω.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”