Μάξιμε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Maximus έγραψε:Στην τελική αυτό που αποτύχαμε ολοι μας να αντιληφθούμε (απο προεδρο μεχρι οπαδους) ήταν ότι με την φυγή Σαντος, το πλανο του και κατ'επέκταση η αγωνιστικη του φιλοσοφία και το "ποδοσφαιρο" του, έλαβαν τέλος...
Περιμέναμε απο Μπερετες-Δερμιτζακηδες να κανουν copy-paste την διαδικασια οπου γινοταν επι Σαντος (ασκησεις- τακτικα συστηματα- κοουτσαρισμα) κατι το οποιο ουσιαστικά είναι ανέφικτο. Πολλοι παραγοντες επαιξαν ρόλο...Καταρχην ο καθε προπονητης εχει τον δικο του χαρακτήρα... Με το που εφυγε ο "αυστηρος" Σαντος και ηρθαν οι "χαλαροι" Μπερετα-Δερμιτζακης, η ομαδα και οι παιχτες παρουσιασαν αναρχία μεσα στο γήπεδο, ισως και λογω υποσυνειδητης αντιδρασης στην αυτοσυγκεντρωση των προηγουμενων 2 χρονων (οπως πολυ σωστα εγραψε ο Μπονο)...Σαφεστατα υπαρχουν και αλλες διαφορές που δεν επετρεψαν να συνεχιστει το ιδιο μοτιβο ομαδας...
Απο την άλλη αν ερχόταν κατευθειαν ενα εμπειρο και μεγάλο όνομα (πχ Αντιτς) θα απαιτουσε εξ ολοκληρου αλλαγες (θα μπορουσε να γινει copy paste Σαντος;), οποτε να και πάλι οι αλλαγη στη φιλοσοφία και το ροστερ, την στιγμή που εμεις οι ιδιοι οι οπαδοί θα ανεβαιναμε στα καγκελα και θα κραζαμε γιατι η διοικηση και ο νεος προπονητης "χαλασαν" την ομαδα που "φετος θα πηγαινε για πρωταθλημα"...
Αν καθοταν ο Σαντος, θα πηγαιναμε μαλλον για πρωταθλημα...Απο τη στιγμη που εφυγε ομως...
Και για να ερθω στο συμπερασμα μου...
Ισως και τελικα να ειναι θετικό που εγιναν ετσι τα πραγματα ...Διοτι μονο σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε ενας νεος εμπειρος κοουτς να χτισει απο την αρχή μια νέα ομάδα με δεδομενο του οτι αυτη η χρονια θα ηταν μεταβατικη... Αν επιχειρουσε να το κανει απο τον Αυγουστο, θα τον ειχαμε εμεις οι ιδιοι ξεσκισει που χαλασε το "οικοδομημα Σαντος"...
Τον Άγγελο τον εχω φάει αρκετά στη μάπα. Δεν εχω καμιά όρεξη να τον (ξανα)δω να κόβει καρπαζιές στους παίκτες που κάνει αλλαγή ή να φωνάζει απο τον πάγκο "θα σε σκίσω" σε όποιον κάνει μαλακία.