Τη στήριξη του Ζαγορ τη θεωρώ δεδομένη.giapas έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς την υπακοή απο τους παίκτες κανείς προπονητής δεν την έχει εξ αρχής, αλλά την κερδίζει με αγώνα! Ο Παύλος δεν μπόρεσε!
Αποστόλη είναι συνδιασμός των 2 .... Πρέπει κ να το έχει ο προπονητής αλλά και να εχει κ την αντίστοιχη στήριξη απο πάνω...ο Ζαγορ είναι αυτός που δίνει (ή μάλλον ενισχύει) δύναμη κ εξουσία στο κάθε προπονητή
Nέος προπονητής (2010-2011)
- ΑποστόληςΑ
Re: Nέος προπονητής
Μπα,τιποτα δε θα γινει......Κι αλλος ειχε φανατικους εχθρους και φανατικους υποστηρικτες αλλα ηρθε και μια χαρα ειναι η κατασταση στην κερκιδα......Κι ετσι πρεπει φυσικα......Αν η διοικηση πιστευει οτι ο Αναστασιαδης ειναι ο καταλληλος(κατα τη γνωμη μου δεν ειναι)ας τον φερει χωρις να δωσει τοση σημασια στις πιθανες αντιδρασεις......Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα.......Διευκρινιζω οτι αντιπαθω πολυ τον προπονητη-προεδρο-τεχνικο διευθυντη-οικονομικο διευθυντη-ΠΑΟΚτση-μαλωμενο με τους δημοσιογραφους Αναστασιαδη......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 18 Οκτ 2010, 11:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα ίδια ψευτοδιλήμματα υπήρχαν και με τον κοντό....ακριβώς τα ίδια.
Μην πατήσει το πόδι του γιατί θα γίνει της Πόπης.
Δεν ξέρω αν ο Ζαγοράκης τον θέλει ή όχι τον Αγγελο και δεν είναι αυτό το θέμα.
Το να εκβιάζεται όμως η διοίκηση να μην προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου σε περίπτωση που αυτή θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο ακόμα και να αναπαράγεται.
Ιδιαίτερα τη στιγμή που αυτός ο κάποιος έφερε κάποιους τίτλους και κάποιες επιτυχίες στην ομάδα η οποία δεν έχει και πολλές άλλωστε για να το παίζουμε χορτάτοι αλλά και για να τις παραβλέπουμε.
Αν κρίνουν πως αγωνιστικά δεν μπορεί να βοηθήσει,ας μην προχωρήσουν....όμως οι λόγοι πρέπει να είναι αγωνιστικοί και μόνο.
Λοιπόν ο κομπλεξισμός,οι απειλές και τα εγωπαθή στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν κάποτε ένα τέλος γιατί αύριο τα ίδια θα σύμβούν και με κάποιον άλλον.
Και αυτό φίλε kos θα σε παρακαλούσα να μην το εκλάβεις σαν προσωπική επίθεση σε όσα έγραψες.
Μην πατήσει το πόδι του γιατί θα γίνει της Πόπης.
Δεν ξέρω αν ο Ζαγοράκης τον θέλει ή όχι τον Αγγελο και δεν είναι αυτό το θέμα.
Το να εκβιάζεται όμως η διοίκηση να μην προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου σε περίπτωση που αυτή θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο ακόμα και να αναπαράγεται.
Ιδιαίτερα τη στιγμή που αυτός ο κάποιος έφερε κάποιους τίτλους και κάποιες επιτυχίες στην ομάδα η οποία δεν έχει και πολλές άλλωστε για να το παίζουμε χορτάτοι αλλά και για να τις παραβλέπουμε.
Αν κρίνουν πως αγωνιστικά δεν μπορεί να βοηθήσει,ας μην προχωρήσουν....όμως οι λόγοι πρέπει να είναι αγωνιστικοί και μόνο.
Λοιπόν ο κομπλεξισμός,οι απειλές και τα εγωπαθή στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν κάποτε ένα τέλος γιατί αύριο τα ίδια θα σύμβούν και με κάποιον άλλον.
Και αυτό φίλε kos θα σε παρακαλούσα να μην το εκλάβεις σαν προσωπική επίθεση σε όσα έγραψες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Δευ 18 Οκτ 2010, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνω με giapas. Ποσο ετοιμοι ειμαστε όμως περα απο το οργανωτικο τμημα, εμεις ως οπαδοι να κανουμε υπομονη με εναν καινουργιο προπονητη; Ας πουμε οτι ερχετε ο Αντιτς π.χ. και κανουμε 3 σερι ασχημα αποτελεσματα. Αν τον Φεβρουαριο ειμαστε δεκατοι στην βαθμολογια, και η ομαδα δεν αποδιδει καλο ποδοσφαιρο θα μαζευονται καποιοι εξω απο τα αποδυτηρια για τα μπινελικια ή οχι; Πιστευει κανεις ειλικρινα οτι δεν θα αρχισει η μουρμουρα; Δεν ξερω τι τακτικη θα ακολουθησει ο καινουργιος προπονητης, και αν ειναι ενας απο αυτους που ακουγονται, δεν με ενδιαφερει τι συστημα θα παιξει ουτε ποια εντεκαδα θα κατεβαζει. Οσο κι αν θελω να ξαναπαιζω του χρονου σε ομιλους του Europa League, αν δεν τα καταφερει η ομαδα να βγει παλι φετος, θα κρατησουμε τον Αντιτς(ή οποιον ερθει) και του χρονου ή θα βγουμε παλι ολοι σε forums και οι οργανωμενοι με αφοριστικες ανακοινωσεις να ζηταμε κεφαλια;
Μετα απο αυτα που ειδα φετος, δεν νομιζω. Γιατι αν ειχε ερθει ο Χιμενεθ στον ΠΑΟΚ στα μεσα της προηγουμενης βδομαδας και χθες κερδιζαμε τον ρουλη 0-4 στο χαριλαου, σημερα θα συζητουσαμε αν οντως ο καινουργιος μας προπονητης ειναι καλυτερος του Λοραντ, οτι ο Ζαγορακης θα ηταν και παλι ο καλυτερος προεδρος που ειχαμε ποτε, οι παιχτες μας θα ηταν με διαφορα οι καλυτεροι στην Ελλαδα, και αλλα τετοια τραγικα. Με ενα και μονο αποτελεσμα.
Μετα απο αυτα που ειδα φετος, δεν νομιζω. Γιατι αν ειχε ερθει ο Χιμενεθ στον ΠΑΟΚ στα μεσα της προηγουμενης βδομαδας και χθες κερδιζαμε τον ρουλη 0-4 στο χαριλαου, σημερα θα συζητουσαμε αν οντως ο καινουργιος μας προπονητης ειναι καλυτερος του Λοραντ, οτι ο Ζαγορακης θα ηταν και παλι ο καλυτερος προεδρος που ειχαμε ποτε, οι παιχτες μας θα ηταν με διαφορα οι καλυτεροι στην Ελλαδα, και αλλα τετοια τραγικα. Με ενα και μονο αποτελεσμα.
Εγώ kos δεν ξέρω κανένα real person που να αντιπαθεί τον Αναστασιάδη. Ξέρω ότι ο Κόλκας βγάζει σπυράκια όταν ακούει για Aγγελο, αλλα ποιος τον μαμάει αυτόν. Το πρόβλημα είναι ο Πουρλιοτόπουλος που πραγματικά τον μισεί.kos έγραψε:θα το πω για να μην μου πειτε μετα οτι δεν σας ειπα τιποτα.
εαν ερθει ο αγγελος στις κερκιδες θα πεσει πολυ ξυλο. θα γινει της ποπης, θα εχουμε εμφυλιο κτλ κτλ.
επειδη δεν θελω να παρεξηγηθω, αν και ξερω οτι δεν θα τα καταφερω, διευκρινιζω οτι δεν το παιζω νταης ή μαγκας.
απλα γραφω αυτο που πιστευω οτι θα γινει. ο αγγελος ειναι μοναδικη περιπτωση. μονο αυτος καταφερε να δημιουργησει τοσο φανατικους υποστηρικτες και τοσο φανατικους εχθρους. και αυτοι φιλοι μου υπαρχουν ακομη στο γηπεδο.
Αλλα αν είναι να αποφασίζει ο Πουρλιοτόπουλος για τον προπονητή του ΠΑΟΚ - και κατεπέκτασιν για το μέλλον του ΠΑΟΚ - τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Ο Ζαγοράκης πρέπει να αφήσει στην άκρη τις φιλιες του και πρέπει να αποφασίζει μονο με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ.
Γενικά πιστεύω ότι την δεδομένη στιγμή ο Aγγελος είναι η πιο κατάλληλη λύση.
Είναι ο προπονητής που μπορεί να ανεβάσει το ηθικό τον παικτών και να τους πωρώσει. Αγαπάει με πάθος τον ΠΑΟΚ και last but not least είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Φτάνουν πια τα πειράματα. Έρχεται ο Aγγελος και σε τρία χρονια γυρνάει ο Ζήσης σαν προπονητής.
προς το παρον για την μονη πιεση που διαβαζουμε στα μμε ειναι αυτη για να τον φερουν.Bono έγραψε: Το να εκβιάζεται όμως η διοίκηση να μην προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου σε περίπτωση που αυτή θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο ακόμα και να αναπαράγεται.
ξαναλεω οτι απλα εγραψα αυτα που πιστευω οτι θα συμβουν εαν επιστρεψει.
για το σαλπι παντως η αναλογια οσων ηταν υπερ και κατα ηταν πολυ διαφορετικη, εστω και εαν αυτο προεκυψε μετα απο μεθοδευσεις μηνων.
Τρομεροςnyxteridas έγραψε:Αφιερωμένο στους νοσταλγούς...
[youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]

- Maximus
Στην τελική αυτό που αποτύχαμε ολοι μας να αντιληφθούμε (απο προεδρο μεχρι οπαδους) ήταν ότι με την φυγή Σαντος, το πλανο του και κατ'επέκταση η αγωνιστικη του φιλοσοφία και το "ποδοσφαιρο" του, έλαβαν τέλος...
Περιμέναμε απο Μπερετες-Δερμιτζακηδες να κανουν copy-paste την διαδικασια οπου γινοταν επι Σαντος (ασκησεις- τακτικα συστηματα- κοουτσαρισμα) κατι το οποιο ουσιαστικά είναι ανέφικτο. Πολλοι παραγοντες επαιξαν ρόλο...Καταρχην ο καθε προπονητης εχει τον δικο του χαρακτήρα... Με το που εφυγε ο "αυστηρος" Σαντος και ηρθαν οι "χαλαροι" Μπερετα-Δερμιτζακης, η ομαδα και οι παιχτες παρουσιασαν αναρχία μεσα στο γήπεδο, ισως και λογω υποσυνειδητης αντιδρασης στην αυτοσυγκεντρωση των προηγουμενων 2 χρονων (οπως πολυ σωστα εγραψε ο Μπονο)...Σαφεστατα υπαρχουν και αλλες διαφορές που δεν επετρεψαν να συνεχιστει το ιδιο μοτιβο ομαδας...
Απο την άλλη αν ερχόταν κατευθειαν ενα εμπειρο και μεγάλο όνομα (πχ Αντιτς) θα απαιτουσε εξ ολοκληρου αλλαγες (θα μπορουσε να γινει copy paste Σαντος;), οποτε να και πάλι οι αλλαγη στη φιλοσοφία και το ροστερ, την στιγμή που εμεις οι ιδιοι οι οπαδοί θα ανεβαιναμε στα καγκελα και θα κραζαμε γιατι η διοικηση και ο νεος προπονητης "χαλασαν" την ομαδα που "φετος θα πηγαινε για πρωταθλημα"...
Αν καθοταν ο Σαντος, θα πηγαιναμε μαλλον για πρωταθλημα...Απο τη στιγμη που εφυγε ομως...
Και για να ερθω στο συμπερασμα μου...
Ισως και τελικα να ειναι θετικό που εγιναν ετσι τα πραγματα ...Διοτι μονο σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε ενας νεος εμπειρος κοουτς να χτισει απο την αρχή μια νέα ομάδα με δεδομενο του οτι αυτη η χρονια θα ηταν μεταβατικη... Αν επιχειρουσε να το κανει απο τον Αυγουστο, θα τον ειχαμε εμεις οι ιδιοι ξεσκισει που χαλασε το "οικοδομημα Σαντος"...
Περιμέναμε απο Μπερετες-Δερμιτζακηδες να κανουν copy-paste την διαδικασια οπου γινοταν επι Σαντος (ασκησεις- τακτικα συστηματα- κοουτσαρισμα) κατι το οποιο ουσιαστικά είναι ανέφικτο. Πολλοι παραγοντες επαιξαν ρόλο...Καταρχην ο καθε προπονητης εχει τον δικο του χαρακτήρα... Με το που εφυγε ο "αυστηρος" Σαντος και ηρθαν οι "χαλαροι" Μπερετα-Δερμιτζακης, η ομαδα και οι παιχτες παρουσιασαν αναρχία μεσα στο γήπεδο, ισως και λογω υποσυνειδητης αντιδρασης στην αυτοσυγκεντρωση των προηγουμενων 2 χρονων (οπως πολυ σωστα εγραψε ο Μπονο)...Σαφεστατα υπαρχουν και αλλες διαφορές που δεν επετρεψαν να συνεχιστει το ιδιο μοτιβο ομαδας...
Απο την άλλη αν ερχόταν κατευθειαν ενα εμπειρο και μεγάλο όνομα (πχ Αντιτς) θα απαιτουσε εξ ολοκληρου αλλαγες (θα μπορουσε να γινει copy paste Σαντος;), οποτε να και πάλι οι αλλαγη στη φιλοσοφία και το ροστερ, την στιγμή που εμεις οι ιδιοι οι οπαδοί θα ανεβαιναμε στα καγκελα και θα κραζαμε γιατι η διοικηση και ο νεος προπονητης "χαλασαν" την ομαδα που "φετος θα πηγαινε για πρωταθλημα"...
Αν καθοταν ο Σαντος, θα πηγαιναμε μαλλον για πρωταθλημα...Απο τη στιγμη που εφυγε ομως...
Και για να ερθω στο συμπερασμα μου...
Ισως και τελικα να ειναι θετικό που εγιναν ετσι τα πραγματα ...Διοτι μονο σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε ενας νεος εμπειρος κοουτς να χτισει απο την αρχή μια νέα ομάδα με δεδομενο του οτι αυτη η χρονια θα ηταν μεταβατικη... Αν επιχειρουσε να το κανει απο τον Αυγουστο, θα τον ειχαμε εμεις οι ιδιοι ξεσκισει που χαλασε το "οικοδομημα Σαντος"...
φιλε φονια δεν θα επεκταθω πολυ στο θεμα γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες να ερθει ο αναστασιαδης.fonias4 έγραψε: Εγώ kos δεν ξέρω κανένα real person που να αντιπαθεί τον Αναστασιάδη.
παντως αυτο που γραφεις μου κανει τεραστια εντυπωση γιατι εγω ξερω αρκετους που ειναι υπερ αλλα και εξισου αρκετους που ειναι καθετοι εναντια σε μια επιστροφη.
ολοι μα ολοι στην περιπτωση αναστασιαδη βγαζουν εναν φανατισμο που δεν θα βοηθησει την ομαδα.
kos έγραψε:προς το παρον για την μονη πιεση που διαβαζουμε στα μμε ειναι αυτη για να τον φερουν.Bono έγραψε: Το να εκβιάζεται όμως η διοίκηση να μην προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου σε περίπτωση που αυτή θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο ακόμα και να αναπαράγεται.
ξαναλεω οτι απλα εγραψα αυτα που πιστευω οτι θα συμβουν εαν επιστρεψει.
για το σαλπι παντως η αναλογια οσων ηταν υπερ και κατα ηταν πολυ διαφορετικη, εστω και εαν αυτο προεκυψε μετα απο μεθοδευσεις μηνων.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Βονο.
Κος , τα ΜΜΕ τάχα μου "πιέζουν" για να έρθει...
Εμένα μου φαίνεται γίνεται ακριβώς το αντίθετο....βγάζουν το θέμα χωρίς λόγο για να αγανακτίσει ο απλός κόσμος με την "αβάντα" που τάχα μου έχει ο Αναστασιάδης... Κάτι σα μπλόφα δηλαδή !!
Οπως κ να έχει , θέλω τον Αγγελο , ΜΟΝΟ αν κρίνει η διοίκηση ότι μπορεί να προσφέρει.
Προσωπική άποψη έχω , αλλά είναι κάπως θολή. Τον εκτιμώ ΠΟΛΥ ως κόουτς , αλλά με τα τωρινά αποδυτήρια αμφιβάλλω αν θα δουλέψει το πράγμα. Είμαι στο μάλλον όχι....εκτός αν έχουμε κατά νου ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πίεση και από ποιούς άραγε??
Συνομιλεί ο Ζαγοράκης με απλό κόσμο που τον συμβουλεύει??
Δύσκολο....
Εγώ τη μόνη πίεση που βλέπω προέρχεται απ' το Κολκοsite...Ο Σταυράκης και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπαρευρεθεί σε συνέντευξη τύπου του Αγγελου έχει χάσει το χρώμα του και δίνει τον νυν υπερπάντων αγώνα.
Κατανοητό....άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν νοιάζεται για την πάρτυ του αλλά μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ που βεβαίως όλως παραδόξως πάντα ταυτίζονται.
Συνομιλεί ο Ζαγοράκης με απλό κόσμο που τον συμβουλεύει??
Δύσκολο....
Εγώ τη μόνη πίεση που βλέπω προέρχεται απ' το Κολκοsite...Ο Σταυράκης και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπαρευρεθεί σε συνέντευξη τύπου του Αγγελου έχει χάσει το χρώμα του και δίνει τον νυν υπερπάντων αγώνα.
Κατανοητό....άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν νοιάζεται για την πάρτυ του αλλά μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ που βεβαίως όλως παραδόξως πάντα ταυτίζονται.
Εγω παντως οπως καποιοι φιλοι αναφερουν οτι η διοικηση εκβιαζεται για την μη ελευση του αναστασιαδη,αντιθετα σε ουκ ολιγα μεσα διαβαζω οτι η διοικηση πιεζεται να προσλαβει τον αναστασιαδη οποτε ολα τα ερωτηματα που προκαλει η πρωτη περιπτωση σε καποιους το ιδιο ευκολα προκαλουνται και απο την δευτερη για να μην πω οτι ο κολκας ειναι η μειοψειφια γεγονος που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση.Βεβαια προσωπικα μεγαλη εντυπωση μου προκαλει οτι εχει και τοσους υποστηρικτες ο αγγελος αλλα δεν το συνεχιζω γιατι οσο συντειρειται ως θεμα φοβαμαι οτι αυξανονται και οι πιθανοτητες για ελευση του.
Πάντως παρατηρώ την εμφάνιση γνωστών βρυκολάκκων που περισσότερο είναι φιλίες παρά ΠΑΟΚ...
Έτσι Φούρτουλα, Φορτούλα, ή ξερω γω πως αλλιώς....για κάτσε ήσυχα...
όλοι θυμόμαστε πως την είχες δει με μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ....άσε ήσυχη τη διοίκηση λέω εγώ...
Έτσι Φούρτουλα, Φορτούλα, ή ξερω γω πως αλλιώς....για κάτσε ήσυχα...
όλοι θυμόμαστε πως την είχες δει με μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ....άσε ήσυχη τη διοίκηση λέω εγώ...
Αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ επιδιωκει να κλεισει ξενο προπονητη ..
Στην κεντρικη υπαρχει το κειμενο που αναφερει απο ποιους εκατερωθεν "εκβιαζεται " να μην ερθει ο Αγγελος...
Εγω νομιζω οτι υπαρχει σαν τελευταια λυση ,και δεν επιλεγεται λογω διχασμου...
Τωρα ο Σταυρος ειναι γνωστο οτι δεν τον γουσταρει ...
Απο μια συνεντευξη τυπου καποτε που ειχαν μια κοντρα (του την ειπε ασχημα,δηλ ο Αγγελος) ουτε να τον βλεπει δεν θελέι αλλα αλιμονο αν φτασουμε στο σημειο να νομιζουμε οτι ο Κολκας καθοριζει τις εξελιξεις...
Για εμας λεω γιατι ως γνωστον χαρις σε αυτους βγηκαμε τσουλου ,το ειπε και υπαρχει αυτο...
Στην κεντρικη υπαρχει το κειμενο που αναφερει απο ποιους εκατερωθεν "εκβιαζεται " να μην ερθει ο Αγγελος...
Εγω νομιζω οτι υπαρχει σαν τελευταια λυση ,και δεν επιλεγεται λογω διχασμου...
Τωρα ο Σταυρος ειναι γνωστο οτι δεν τον γουσταρει ...
Απο μια συνεντευξη τυπου καποτε που ειχαν μια κοντρα (του την ειπε ασχημα,δηλ ο Αγγελος) ουτε να τον βλεπει δεν θελέι αλλα αλιμονο αν φτασουμε στο σημειο να νομιζουμε οτι ο Κολκας καθοριζει τις εξελιξεις...
Για εμας λεω γιατι ως γνωστον χαρις σε αυτους βγηκαμε τσουλου ,το ειπε και υπαρχει αυτο...
ο Αγγελος εχει μια ευχαριστη τρελα, ειναι ωραιο να τον βλεπεις να κοουτσαρει..οχι ομως τον ΠΑΟΚ. δεν υπαρχει θεμα, κακως το αναλυουμε.