Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ο γλίτσας κι ο ρουφιάνος, μέχρι την 5η αγωνιστική χαίρονται.

Γ@μώ την ατυχία μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Δευ 18 Οκτ 2010, 06:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλα ρε ανύπαρκτοι συμπολίτες, νέο πανί για έναν σύνδεσμο σας που έχει κλείσει εδώ και δέκα και βάλε χρόνια??? "Άρης Ντεπώ" ρε πουθενάδες..??? :roll: :lol: :lol:

υ.γ. Εδώ έχετε πανί για Τούμπα βέβαια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ λέω αν κλείσουμε προπονητή και αναλάβουμε να του βρούμε εμείς βοηθούς, να περιμένουμε λίγο. Σε κανά δυο μέρες ο Κούπερ θα είναι ελεύθερος... :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Καλα ρε ανύπαρκτοι συμπολίτες, νέο πανί για έναν σύνδεσμο σας που έχει κλείσει εδώ και δέκα και βάλε χρόνια??? "Άρης Ντεπώ" ρε πουθενάδες..??? :roll: :lol: :lol:

υ.γ. Εδώ έχετε πανί για Τούμπα βέβαια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αρηθ ειθαι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ε, μα... :lol: :lol:
ειδικά αυτό το "Ντεπω" με σκοτώνει.... ε οχι και θουπερ3 στη γειτονια μας.... :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυριο τα μμε της πολης να μας πουνε για τις χαμενες ταυτοτητες ποιος τις εχασε και ποιος τις βρηκε.....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν ανέφερες το καλύτερο, το τιτανομέγιστο πανό που το πάνε και παντού...

Άρης Νεάπολη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

αρηθ Νευροκοπίου!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Το αγαπημένο παιχνίδι του ερπετού: Τα τετράγωνα των αστέρων!
thief

Δημοσίευση από thief »

παιδιά η προπαγάνδα της συγκεκριμένης ομάδας είναι δεδομένη...

επειδή έχω διαβάσει και σε αυτό το forum για πρόεδρο (και καλά ....αθανασιάδη) του ρούλη κ.λπ....ένας είναι ο πρόεδρος τους ο g@y Σ@ουρίδης...

Το θέμα είναι ότι αυτοί είναι χιλιόμετρα μπροστά από εμάς σε θέμα επικοινωνίας και προπαγάνδας...και ούτε πιστεύω θα αλλάξει με την ότι νάναι πολιτική και ανοργανωσιά με τα τωρινά δεδομένα των συνδέσμων μας....

Αντί όμως εμείς να βελτιώναμαστε ....γινόμστε 10 φορές χειρότεροι....και τα χειρότερα για εμάς έρχονται....τελικά ειμαστε μόνο για τα πανηγύρια...

ps:ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΣΟΤΑ ΑΠΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...αυτό με την σπάει... :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Δευ 18 Οκτ 2010, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: @
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γάμησε τα ρε συ thief. Μακάρι να μπορούσα να διαφωνήσω.... Είναι μαι κουβέντα που έχω κάνει με αρκετούς και δυστυχώς παρατηρώ τελευταία ότι και αρκετοί δικοί μας πιστεύουν την προπαγάνδα τους και τους αναγάγουν και σε αντίπαλους... :evil:

υ.γ.1: Άλλο καζούρα στο συμπολίτη, άλλο χαρά για τη τεσσάρα του... το πρωτο είναι λογικό, το δεύτερο δείχνει μικρότητα...
υ.γ.2: Πήγασε και Σέρα σας τα λεγα για Ντεπώ και ιδού το νέο πανί... βαμοθ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ είμαι στεναχωρημενος γιατι ενας απο τους βασικους αντιπαλους μου κερδισε 0-4 μεσα σε μια δύσκολη έδρα και με εχει αφησει 5 βαθμους πίσω...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

thief έγραψε:Το θέμα είναι ότι αυτοί είναι χιλιόμετρα μπροστά από εμάς σε θέμα επικοινωνίας και προπαγάνδας...και ούτε πιστεύω θα αλλάξει με την ότι νάναι πολιτική και ανοργανωσιά με τα τωρινά δεδομένα των συνδέσμων μας....

Αντί όμως εμείς να βελτιώναμαστε ....γινόμστε 10 φορές χειρότεροι....και τα χειρότερα για εμάς έρχονται....τελικά ειμαστε μόνο για τα πανηγύρια...

ps:ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΣΟΤΑ ΑΠΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...αυτό με την σπάει... :pano:
Είναι κι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα πλήθος οργανώνεται καλύτερα σε ομάδα συμφερόντων όταν είναι μικρότερο και σε δυσχερέστερη θέση απ' τα γειτονικά. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο χρειάστηκε να ρίξουν οι ίδιοι την ομάδα τους Β εθνική μπουκάροντας σε παιχνίδι που θα το γύριζαν. Δε θέλουμε τέτοια στον ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.

Όσο για τους πιτσιρικάδες που υποτίθεται ότι χάνουμε, μεγάλο ψέμα. Αν έχεις υπόψη σου κάποιον που άλλαξε ομάδα μεταξύ 2005 και 2008 που βολοδέρναμε αγωνιστικά και ο Άρης έβαζε τις γκολάρες οφσάιντ με το Χρηστάρα το Βελώνη κι έτρωγε 6 απ' την Μπάγερν, τότε ο συγκεκριμένος είναι τόσο χαζός που καλύτερα που έγινε Αρειανός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Maximus έγραψε:Εγώ είμαι στεναχωρημενος γιατι ενας απο τους βασικους αντιπαλους μου κερδισε 0-4 μεσα σε μια δύσκολη έδρα και με εχει αφησει 5 βαθμους πίσω...
Αμα παμε στα πλει-οφ παλι οι 5 βαθμοι διαφορα ειναι 1 βαθμος.Περυσι ο αρης ητανε καμοια 20 ποντους πισω μας και στα πλει-οφ ειχαμε διαφορα 3 ποντους...
Εχουμε ενα καλο προγραμμα στη συνεχεια που σε συνδυασμο με την αλλαγη προπονητη μπορει να φερει την ομαδα σε 5 αγωνιστικες δευτεροτριτη...Θα αλλαξει και η ψυχολογια και θα επανελθουμε..
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Pegasus έγραψε:
Είναι κι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα πλήθος οργανώνεται καλύτερα σε ομάδα συμφερόντων όταν είναι μικρότερο και σε δυσχερέστερη θέση απ' τα γειτονικά. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο χρειάστηκε να ρίξουν οι ίδιοι την ομάδα τους Β εθνική μπουκάροντας σε παιχνίδι που θα το γύριζαν. Δε θέλουμε τέτοια στον ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.

Όσο για τους πιτσιρικάδες που υποτίθεται ότι χάνουμε, μεγάλο ψέμα. Αν έχεις υπόψη σου κάποιον που άλλαξε ομάδα μεταξύ 2005 και 2008 που βολοδέρναμε αγωνιστικά και ο Άρης έβαζε τις γκολάρες οφσάιντ με το Χρηστάρα το Βελώνη κι έτρωγε 6 απ' την Μπάγερν, τότε ο συγκεκριμένος είναι τόσο χαζός που καλύτερα που έγινε Αρειανός.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1+9+2+6=1926 (τυχαίο;δε νομίζω)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”