Nέος προπονητής (2010-2011)
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Nέος προπονητής
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι ποιος να έρθει. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Ζαγοράκης, έπαθε και έμαθε πλέον, οπότε η επιλογή του θα είναι η καλύτερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ.
Πάντως, αν αληθεύει η πληροφορία των αθλητικών σάιτς, και οι 4 που ακούγονται είναι προπονητάρες Α' κλάσης.
Πάντως, αν αληθεύει η πληροφορία των αθλητικών σάιτς, και οι 4 που ακούγονται είναι προπονητάρες Α' κλάσης.
Φίλε Ιωάννη δεν νομίζω πως χρειάζονται και τρομερές αλλαγές στο ρόστερ και πάντως όχι παραπάνω από 4-5 που θα συνοδεύονται και με τις ανάλογες αποδεσμεύσεις.
Η χρονιά φέτος ψιλο-χάθηκε όπότε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι,ο χρόνος είναι αρκετός για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις έστω και αν απαιτηθούν απ' τον καινούριο,παραπάνω.
Η χρονιά φέτος ψιλο-χάθηκε όπότε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι,ο χρόνος είναι αρκετός για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις έστω και αν απαιτηθούν απ' τον καινούριο,παραπάνω.
το να παρθει μια τοσο σημαντικη αποφαση μεσα σε μια μερα ουτε υπευθυνο ειναι αλλα ουτε και εφικτο,δεν νομιζω να ανακοινωθει σημερα τιποτα αλλα ισως ουτε και αυριο.οπως και να εχει μετα τα παθηματα σιγουρα μια πιο ωριμη αποφαση θα ληφθει,και σ αυτο βοηθαει και η οικονομικη κατασταση που ειναι πια συγκεκριμενη,και πιστευω οπου και να καταληξουμε θα ειναι σιγουρα καλυτερα
ο μπερετα και ο δερμιτζακης μαζι στοιχησαν γυρω στα 400000... :ugeek: :ugeek:Moz έγραψε:Φαντάζομαι θα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες φίλε Lord_GayrosSlayer, αλλά αν μαζεύαμε μισθούς Μπερέτα, Παύλου, αποζημιώσεις & τα φράγκα που θα δώσουμε τώρα για ξένο όνομα, θα παίρναμε και Ντάουμ και Μάρτιν Ο' Νιλ και ότι άλλο θέλαμε...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αδερφέ ναι προτάθηκε αλλά το κασέ του είναι ολίγον τι απλησίαστο για τα δεδομένα μας..
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
θα τον κανουμε και ενα τεστ ντραιβ πριν τον κλεισουμε...WestBlock4 έγραψε:Ξενο προπονητη χρειαζομαστε με @@

Άμα έφευγε και ο Σαβίνις να τα λεφτά..Sera4 έγραψε:ο μπερετα και ο δερμιτζακης μαζι στοιχησαν γυρω στα 400000... :ugeek: :ugeek:Moz έγραψε:Φαντάζομαι θα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες φίλε Lord_GayrosSlayer, αλλά αν μαζεύαμε μισθούς Μπερέτα, Παύλου, αποζημιώσεις & τα φράγκα που θα δώσουμε τώρα για ξένο όνομα, θα παίρναμε και Ντάουμ και Μάρτιν Ο' Νιλ και ότι άλλο θέλαμε...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αδερφέ ναι προτάθηκε αλλά το κασέ του είναι ολίγον τι απλησίαστο για τα δεδομένα μας..
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

ετσι ακριβως...Bono έγραψε:Φίλε Ιωάννη δεν νομίζω πως χρειάζονται και τρομερές αλλαγές στο ρόστερ και πάντως όχι παραπάνω από 4-5 που θα συνοδεύονται και με τις ανάλογες αποδεσμεύσεις.
Sera4 έγραψε:θα τον κανουμε και ενα τεστ ντραιβ πριν τον κλεισουμε...WestBlock4 έγραψε:Ξενο προπονητη χρειαζομαστε με @@![]()
ταιριαζει μιας και η λεξη test βγαινει απο τα testicles=@@

Νομίζω ότι ακόμη και οι 4-5 αλλαγές που θα συνοδεύονται από άλλες 2-3 αποδεσμέυσεις το μήνα Ιανουάριο είναι δύσκολο να γίνουν... ποιοτικές κινήσεις εννοώ.. δύσκολη μετεγραφική περίοδος...Bono έγραψε:Φίλε Ιωάννη δεν νομίζω πως χρειάζονται και τρομερές αλλαγές στο ρόστερ και πάντως όχι παραπάνω από 4-5 που θα συνοδεύονται και με τις ανάλογες αποδεσμεύσεις.
Δεν μετράει η γνώμη μου αλλά θα μου καθόταν πιο καλά ο Άντιτς. Δεν θα ήθελα Ντοναντόνι.
- sourmenetes
- Moderator
Ενας προπονητης σοβαρος χρειαζεται...Δεν ξερω ποιος θα ειναι αλλα σοβαρος.Μπορει και ο Δερμιτζακης να μην ηταν ο ιδανικοτερος αλλα το 90% των παιχτων γραφουν τους παντες και τα παντα.Αδιαφορια,συνεντευξεις,μαγκιες,τριπλιτες,τακουνακια και ολα τα συναφη.Μια ανωμαλη προσγειωση θα ειναι ιδανικη.Πειθαρχια χρειαζεται μεχρι και πως θα ερχονται στην προπονηση και πως θα στεκει το μαλλι...
Περιμενω ανακοινωση...Μην εκπλαγειτε αμα την Πεμπτη δουμε αλλη ομαδα...
Περιμενω ανακοινωση...Μην εκπλαγειτε αμα την Πεμπτη δουμε αλλη ομαδα...
Οι αντιδράσεις των παικτών
17 Οκτ 2010 23:24, Από PAOK24
Μετά την ήττα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες είχαν αντιληφθεί ότι το κλίμα γύρω από τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα.
Ο ίδιος ο Δερμιτζάκης τους ανακοίνωσε πριν τη σημερινή προπόνηση, την απόφαση για λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που τους περισσότερους δεν τους άφησε έκπληκτους.
Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν αντιληφθεί ότι η κατάσταση πολύ δύσκολα θα άλλαζε με τον προηγούμενο προπονητή και στις μεταξύ τους συζητήσεις, είχε φανεί ότι αργά ή γρήγορα περίμεναν αυτήν την εξέλιξη με τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Ετσι και αλλιως το κλίμα είχε βαρύνει τελευταία για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι πέρασαν το μήνυμα ότι για μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
α ρε ξυλο που θελουν και οι παικτες......να ρθει κπς να σταξετε

17 Οκτ 2010 23:24, Από PAOK24
Μετά την ήττα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες είχαν αντιληφθεί ότι το κλίμα γύρω από τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα.
Ο ίδιος ο Δερμιτζάκης τους ανακοίνωσε πριν τη σημερινή προπόνηση, την απόφαση για λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που τους περισσότερους δεν τους άφησε έκπληκτους.
Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν αντιληφθεί ότι η κατάσταση πολύ δύσκολα θα άλλαζε με τον προηγούμενο προπονητή και στις μεταξύ τους συζητήσεις, είχε φανεί ότι αργά ή γρήγορα περίμεναν αυτήν την εξέλιξη με τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Ετσι και αλλιως το κλίμα είχε βαρύνει τελευταία για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι πέρασαν το μήνυμα ότι για μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
α ρε ξυλο που θελουν και οι παικτες......να ρθει κπς να σταξετε