Nέος προπονητής (2010-2011)

giapas

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από giapas »

DC έγραψε:ΥΓ1: για τους "Μεγάλους 4" (θυμίζει Αγκάθα Κρίστι) ..... φοβάμαι τον Γάλλο και τον Ιταλό. Τέτοιες εθνικότητες δεν πιάνουν στην Ελλάδα.

AΠό ότι κατάλαβα...αν μιλάμε για αυτά τα ονόματα , πάνε στο βρόντο οι έννοιες budget και οικονομία. Πάμε για ...σολό μέσα....όποιος ξέρει από πρέφα !!!!!

Αφου είναι έτσι , κ χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω , κάνω το σταυρό μου και ψηφίζω μακράν το Γάλλο.

Αν και κάπου είδα το όνομα Χαλιχοτζιτς κ μου έτρεξαν τα σάλια.
Και ονειρεύτηκα.

Αλλά μετά ξύπνησα.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αδερφέ ναι προτάθηκε αλλά το κασέ του είναι ολίγον τι απλησίαστο για τα δεδομένα μας..
Φαντάζομαι θα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες φίλε Lord_GayrosSlayer, αλλά αν μαζεύαμε μισθούς Μπερέτα, Παύλου, αποζημιώσεις & τα φράγκα που θα δώσουμε τώρα για ξένο όνομα, θα παίρναμε και Ντάουμ και Μάρτιν Ο' Νιλ και ότι άλλο θέλαμε...

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα... :(
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Όποιος και να έρθει ας έρθει.

Αρκεί να σουλουπώσει αυτό το χάλι που βλέπουμε από την αρχή του πρωταθλήματος που καταφέρνει και χάνει από την αστεία Ξάνθη, τον ατάλαντο Άρη και τον πεθαμένο Παναθηναϊκό.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Δερμιτζάκης δεν έχει λαμβάνειν πολλά. Η αποζημίωση του Μπερέττα είναι όλη η ιστορία. Αναγκαστικά θα πάει έτσι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Moz έγραψε:
Φαντάζομαι θα συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες φίλε Lord_GayrosSlayer, αλλά αν μαζεύαμε μισθούς Μπερέτα, Παύλου, αποζημιώσεις & τα φράγκα που θα δώσουμε τώρα για ξένο όνομα, θα παίρναμε και Ντάουμ και Μάρτιν Ο' Νιλ και ότι άλλο θέλαμε...

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα... :(
Αυτο το λέμε τώρα με τα δεδομενα της πρόκρισης στο Γιουροπα Λιγκ...

Πριν 2 μηνες ομως οταν δεν ξεραμε το αν θα περασουμε στους ομιλους, το να παρεις ακριβο προπονητή ήταν υψηλο ρίσκο για τα οικονομικα...

Και αν μου επιτρεπεται να το προχωρησω λιγο παραπερα... Αν δεν παιρνουσαμε στους ομιλους, πιστευω οτι τωρα δεν θα εφευγε ο Δερμιτζακης, αλλα θα "τον τρωγαμε στη μαπα" (με την καλη εννοια) μεχρι το τελος του πρωταθληματος, με τα οικονομικα να βαραινουν μονο με την παρενθεση Μπερετα...
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Σωστά Maximus, αλλά επειδή μιλάμε με υποθέσεις, με μια προπονητάρα μπορεί να μη τρώγαμε και 3 γκαζόζες σε 7 λεπτά από τον Άγιαξ στη Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κώστας Κουτσοκούμνης, με δηλώσεις του, διέψευσε κατηγορηματικά, την οποιαδήποτε φημολογία προέκυψε για τον Αγγελο Αναστασιάδη, τα τελευταία 24ωρα.
Από ότι φαίνεται οι ανυπόστατες φήμες που αναπτύχθηκαν, δημιούργησαν πρόβλημα στη δουλειά του Αναστασιάδη στην εθνική Κύπρου, αφού ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, διέψευσε οποιαδήποτε θέμα…Μόλις δέχθηκε την ερώτηση για το ενδεχόμενο ο Αναστασιάδης να συνεργαστεί με κάποιο σύλλογο εξερράγη. «Τι είναι η Εθνική Κύπρου; Μήπως κανένα καφενείο; Θα κάνατε στον κ. Πιλάβιο την ίδια ερώτηση για τον Φερνάντο Σάντος; Πρέπει στην Ελλάδα να καταλάβετε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου δεν είναι η...“Κολοπετινίτσα”! Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αναστασιάδη. Ο Άγγελος είναι και θα παραμείνει προπονητής της Εθνικής ομάδας» είπε ο Κώστας Κουτσοκούμνης.

Πρώτη-πρώτη η είδηση στο Κολκο-site....έχεις μία πλάκα ρε συ Κόλκα :lol:
Αντε το πε ο κουμπάρος και πήγε η καρδιά του Κόλκα στη θέση του.
Πολύ το άγχος του Σταυράκη,μιλάμε για κωλοδουλειά.....
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Κοίτα που ξύπνησαν και οι κουμπάροι... Από κει που έπαιζαν ντέρμπι με το Σαν Μαρίνο, τη Μάλτα και το Λιχτενστάιν...
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

Το γιατί ο Ζαγόρ είπε την (καταστροφική) ατάκα "πάμε για πρωτάθλημα", καταστρατηγώντας το μότο του "χαμηλά την μπάλα", ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
συμφωνω απολυτα
νομιζω οτι ολα τα στραβα εχουνε σαν αρχη δυστυχως αυτη τη δηλωση
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ΠΟΙΟΣ αναστασιαδης ρε σοβαρευτειτε.... Ξενο προπονητη χρειαζομαστε με @@
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Bono έγραψε:
Οσο γι' αυτό,είμαι σίγουρος ότι αλλαγές θα δούμε όποιος και αν έρθει....όχι τεράστιες-δεν το επιτρέπει και το οικονομικό άλλωστε-αλλά πάντως αλλαγές.
Φίλε Bono, σε αυτές τις δυο σειρές βρίσκεται όλη η ουσία του προβλήματος του φετινού ΠΑΟΚ... Μια ομάδα που στην ουσία είναι δημιούργημα του πορτογάλου προηγούμενου προπονητή, η οποία μαλλον μόνον με αυτόν και με το σύστημά του μπορεί να αποδώσει... κι όταν λέμε να αποδώσει, όχι φυσικά να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μην χάνει κι αν μπορεί να νικάει με 1-2 ευκαιρίες να το κάνει... Βέβαια το πιο τραγικό είναι ότι η διοίκηση ανανέωσε φέτος 4 παίκτες 33+ ετών μετά από εισηγήσεις του πορτογάλου, ενώ αυτός είχε πάρει την απόφαση να φύγει από την ομάδα!!!!
Ρωτήθηκε ο Μπερέτα για τους Μπουσαίντί και Ζουέλα;;;; Αμφιβάλω πολύ... Αυτή η ομάδα όπως χτίστηκε από τη διοίκηση κυρίως και μετά από τον πρώην προπονητή που εισηγήθηκε για παίκτες, έφτασε στο σημείο να έχει 5 σέντερ μπακ αξίας 1,8 εκ (!!!), πέντε εξτρέμ (!), μισό δεκάρι, και στην ουσία 3 μόνο χαφ (συγνώμη Σώτο που δεν σε βάζω μέσα...)
Ψάξε τώρα το Δεκέμβρη να βρεις ένα καλό δεκάρι, έναν καλό χαφ στυλ Σορλέν και να αποδεσμεύσεις ότι δε χρειάζεσαι... Ελπίζω μόνον να έχει φέτος λόγο ο προπονητής που θα έρθει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

[/quote]
Ακουστά τους έχω όλους, αλλά για πότε μιλάμε;; Μη ξεχνάς ότι είμαι 16. Αν με πεις πριν 3-4 χρόνια η απάντηση είναι αυτή: "Που να ήξερα πριν 4 χρόνια που ήμουν ακόμα δημοτικό ποιον προπονητή είχε η Ρεάλ κι η Ατλέτικο;;;" 8-)

Απο εκεί και πέρα ρωτάω κυρίως να μάθω για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους και όχι για το βιογραφικό τους...[/quote]
ρε γκικα πλακα μας κανεις το ελιξιριο της νεοτητας εχεις παρει απο τοτε που ειμαι στο παοκμανια λες οτι εισαι 16
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ioanmits έγραψε:Ψάξε τώρα το Δεκέμβρη να βρεις ένα καλό δεκάρι, έναν καλό χαφ στυλ Σορλέν και να αποδεσμεύσεις ότι δε χρειάζεσαι...
+444

Σωστός
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

desperando έγραψε:
Ακουστά τους έχω όλους, αλλά για πότε μιλάμε;; Μη ξεχνάς ότι είμαι 16. Αν με πεις πριν 3-4 χρόνια η απάντηση είναι αυτή: "Που να ήξερα πριν 4 χρόνια που ήμουν ακόμα δημοτικό ποιον προπονητή είχε η Ρεάλ κι η Ατλέτικο;;;" 8-)

Απο εκεί και πέρα ρωτάω κυρίως να μάθω για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους και όχι για το βιογραφικό τους...[/quote]
ρε γκικα πλακα μας κανεις το ελιξιριο της νεοτητας εχεις παρει απο τοτε που ειμαι στο παοκμανια λες οτι εισαι 16[/quote]

Επιβεβαιωμένο είναι.. :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απο αυτους που ακουγονται δε θα θελα ντοναντονι...ψηνομαι για γκρος αντιτς λε γκεν με αυτη τη σειρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”