Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo
Δημοσιεύσεις: 1818
Εγγραφή: Παρ 07 Αύγ 2009, 15:28
Τοποθεσία: Paokoslovakia

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μόνο Λίνεν!!!!

Τα λεγα εδώ μέσα από το καλοκαίρι.

Ρε το φαντάζεστε το ΠΑΟΚ - GAY με τον Λίνεν στον πάγκο. Θα τον διακορεύσει το χοντρό λαίμαι!
mpafos4
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2009, 13:13

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τον Αναστασιαδη,για πολλους λογους,δεν τον θελω στην ομαδα αλλα εαν επιστρεψει,θα κανω οτι εκανα απο τοτε που ανελαβε ο Ζαγορακης.ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!
Άβαταρ μέλους
diniko80
Δημοσιεύσεις: 2752
Εγγραφή: Τρί 13 Μάιος 2008, 12:54

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από diniko80 »

Εγω θελω ισπανο προπονητη η τον σιμεονε..Δεν στεκομαι σε προσωπα στεκομαι κυριως σε προσωπικοτητα και στυλ παιχνιδιου που να τεριαζει στις απαιτησεις μας κα ιστις φολοδοξιες μας...
Άβαταρ μέλους
che4
Δημοσιεύσεις: 7251
Εγγραφή: Σάβ 16 Οκτ 2010, 20:27

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από che4 »

αν ο τεο δεν ειχε ετοιμη λυση δεν εδιωχνε τον κολλητο....γιαυτο πιστευω οτι ειναι ο οτο και μη γκρινιαζετε ....
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thrix
Δημοσιεύσεις: 1311
Εγγραφή: Τρί 05 Αύγ 2008, 13:16

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από thrix »

Ο οτο διαψεύσθηκε αδερφέ.
Ο άγγελος επίσης μάλλον δεν παίζει γιατί θεωρώ λογικό να μη θέλει ο Ζαγοράκης αυτή τη στιγμή να αρχίσει μια νέα αντιπαράθεση.
Τον λίνεν αν τον ήθελε πάρα πολύ θα τον είχε πάρει εδώ και καιρό.

Πάμε γι άλλα μάλλον.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Είναι η πιο κρίσιμη απόφαση του Ζαγοράκη, ως πρόεδρου του ΠΑΟΚ.
johan4
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Κυρ 18 Ιούλ 2010, 19:06

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από johan4 »

όχι ρε γαμώτο υπόγραψε και ο μπάγεβιτς
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να περάσει ο επόμενοοος" Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την sport24
Κυριακή, 17 Οκτώβριος 2010 12:30
Όταν κάτι δεν πάει καλά σε μία ομάδα ποτέ σχεδόν δεν φταίει μόνο ένα πράγμα, ή μόνο ένας άνθρωπος. Κι όμως στις ποδοσφαιρικές ομάδες συνήθως την... νύφη την πληρώνει ο προπονητής. Όταν μία ομάδα νικάει είναι ήρωες οι παίκτες, όταν χάνει φταίει ο προπονητής.


bet365.com και paokmania με 100€ bonus εγγραφής!
Εκεί πάνω "πατούν" οι επαγγελματίες, πολύ καλά αμειβόμενοι, και αρκετοί από αυτούς "καλομαθημένοι" ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια μιας ομάδας. Δεν είναι κάτι άγνωστο αυτό και συμβαίνει παντού. Ακόμα και στις ερασιτεχνικές ομάδες... Ακόμα και στις ακαδημίες!

Εκεί λοιπόν έρχεται η διοίκηση και δείχνει ποιος είναι το "αφεντικό". Φέρνει ένα προπονητή που να τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον στηρίζει με "νύχια και με δόντια". Τον στηρίζει στα δύσκολα, στις ήττες, στις στραβές και κυρίως τιμωρεί τους παίκτες που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας και κατ' επέκταση στις πλάτες της διοίκησης, του προπονητή και το κόσμου που υποστηρίζει την όποια ομάδα.

Έτσι πέτυχε κύριοι ο ΠΑΟΚ πέρσι. Το πρώτο χρόνο ήταν εύκολο να κρατήσει τα αποδυτήρια του ο Σάντος καθώς οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι παίκτες ήταν νέοι και ο προπονητής ο παλιός. Τον δεύτερο χρόνο όμως που οι ποδοσφαιριστές πάλιωσαν και είχα εκτός των άλλων και την αγάπη του κόσμου δίπλα τους να τους κάνει πιο ισχυρούς... χάθηκε η μπάλα. Από την προετοιμασία στην Ολλανδία όλα πήγαν στραβά. Κι όμως ο κόσμος αυτό δεν μπορεί εύκολα να το παρατηρήσει, ούτε μπορείς να διακρίνεις ποιος ή πόσοι από τους 11 φταίνε. Αντίθετα αυτός εκεί στον πάγκο είναι ένας! Και εύκολος στόχος! Και ενώ λοιπόν τα αποδυτήρια είχαν χαθεί, ο κόσμος μιλούσε για τον ηττοπαθή... καρπουζά, τον... ψαρά από το Εστορίλ που παίζει αμυντικά, αντιποδόσφαιρο και δεν μπόρεσε να κερδίσει την ανύπαρκτη Χέρενφεϊν.

Τα πράγματα άλλαξαν όμως με την απόλυτη στήριξη στον προπονητή (Κι όχι φυσικά επειδή ο Σάντος ήταν πιο μεγάλο όνομα και ποιο έμπειρος ενώ ο Δερμιτζάκης δεν είναι όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Λίγο μετράει αυτό). Όπως πχ με εκείνο το επικοινωνιακό τρικ για την δήθεν συμφωνία ανανέωσης του προπονητή. Όλοι κατάλαβαν ότι κουμάντο κάνει ο Σάντος. Και σιγά, σιγά ο ηττοπαθής καρπουζάς έγινε ο προπονηταράς που όμοιος του δεν υπάρχει και όλοι κλαίνε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Όλοι τον αναζητούν και τον αναπολούν... Ναι εκείνον που δεν είχε κερδίσει ντέρμπι ποτέ του, που κέρδιζε με μισό-μηδέν, που, που, που!

Προσωπικά ήμουν από τους λίγους που τότε τον στήριζαν, ακόμα και μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα κι όμως δεν τον αναπολώ γιατί στέκομαι περισσότερο στους θεσμούς. Θεσμός είναι ο προπονητής και χρειάζεται σεβασμό για να πάει μία ομάδα καλά και ας λέγετε Σάντος αυτός ή Καπέλο, η Φρίνγκερ ή δεν ξέρω και εγώ τι. Αλλά πρέπει να τον σέβεται κυρίως και πάνω από όλα αυτός που τον επέλεξε.

Και η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν τον σεβάστηκε τον Μπερέτα και κατά επέκταση δεν σεβάστηκε την δική της επιλογή. Αλλά επίσης δεν εμπιστεύτηκε απόλυτα τον Δερμιτζάκη (κάτι που είπε σε οπαδούς ο ίδιος ο Ζαγοράκης) γιατί αν το έκανε θα τον κρατούσε και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έναν Παναθηναϊκό που στην Αθήνα τον έχει κερδίσει ο Δικέφαλος σε όλη του την ιστορία μόλις τέσσερις φορές, γιατί δηλαδή να τον κερδίσει ο Δερμιτζάκης δεν κατάλαβα.

"Και τι ήθελες δηλαδή να τον κρατήσει μέχρι να πέσουμε;" Θα πει κάποιος. Όχι! Θα ήθελα η διοίκηση να έπαιρνε πραγματικά σκληρά μέτρα για όσους την "παραπλανούν" και να μην πήγαινε συνέχεια στην εύκολη λύση. Ομάδα που αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα μόνο ομάδα δεν είναι. Και εγώ δεν έχω δει καμιά τιμωρία για όσους την παραπλάνησαν... Εσείς είδατε;

Ήταν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα περνούσε δύσκολα στην μετά Σάντος επιλογή. Όμως έκανε και τα πάντα για να την κάνει πιο δύσκολη. Από τότε στην Πορτογαλία όταν ο Κονσεϊσάο... έδινε φιλικά αντί να... κλείσει τον κλεισμένο Ζόρζε Κόστα, μέχρι την απόλυση του Μπερέτα σε λίγες ημέρες και την πρόσληψη Δερμιτζάκη που από ήρωας (μετά τα ματς με Άγιαξ και Φενερμπαχτσέ) και προπονητής που "μπορεί να συνδυάσει τα αποτελέσματα με το επιθετικό ποδόσφαιρο" έγινε "λίγος" και "ανύπαρκτος".

Κι όμως μέσα σε έναν μήνα το πάθος και η όρεξη των ποδοσφαιριστών δεν είναι η ίδια. Και με δικαιώνουν για όσα γράφω και στα προηγούμενα άρθρα μου οι ίδιοι τους, με πρώτο και καλύτερο κάποιον που δεν "μασάει τα λόγια" του. "Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν άνδρες", είπε ο Γκαρσία. Κάτι παρόμοιο δήλωσε και ο Κρέσιτς. Τυχαία;

Το 10% λιγότερο να δίνει κάθε παίκτης αρκεί για να χάσει μία ομάδα. Και δυστυχώς το θέλουμε ή όχι αυτό γίνεται στον ΠΑΟΚ και είναι ολοφάνερο. Εκτός αν στα ευρωπαϊκά ματς είχε προπονητή τον Μουρίνιο και δεν το ξέρω!

Και τώρα τι;

Συνήθως ξέρετε τι γίνεται; Έρχεται νέος προπονητής και για τον πρώτο καιρό υπάρχει η διάθεση και όλα δείχνουν να αλλάζουν μέχρι πάλι τα αποδυτήρια να "καβαλήσουν" τον... νέο στο πάγκο. Όπως και να λέγεται αυτός, ακόμα και αν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και όλον τον κόσμο από πίσω του. Διότι τα αποτελέσματα εύκολα αλλάζουν την κοινή γνώμη.

Εκεί λοιπόν τι θα γίνει ξανά; Επειδή θέλω και είμαι πάντα αισιόδοξος ελπίζω να μην "τριτώσει" το κακό και αυτήν την φορά όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, -που είμαι σίγουρος ότι θα έρθει γιατί αυτό συμβαίνει πάντα και παντού σε όλες τις ομάδες της γης όπως και να λέγεται αυτή-, να έχει την οξυδέρκεια ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής, όσοι τον πλαισιώνουν και φυσικά ο πρόεδρος του συλλόγου να πράξουν γρήγορα και τα ανάλογα ώστε να μην χαθεί ξανά η μπάλα...

ΥΓ: Μαγικό ραβδάκι δεν έχει κανένας, ας ελπίσουμε όμως με τον νέο προπονητή να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και όλα να πάνε κατά ευχή από νωρίς πριν χαθεί εντελώς το τρένο...

N. Tοσκίτσης



ωραιο αρθρο
johan4
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Κυρ 18 Ιούλ 2010, 19:06

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από johan4 »

mia poly kalh kinhsh tha htan o proponhths ths finlandias
Άβαταρ μέλους
Pepermint
Δημοσιεύσεις: 763
Εγγραφή: Παρ 07 Αύγ 2009, 08:26
Τοποθεσία: Πέρα από την Σοφίτα

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Pepermint »

η μοναδική λογική επιλογή αυτή την στιγμή

φαντάζει ο Νίκος Αλέφαντος


ολεεεεε....


ps-...όποιος και έρθει παπάρια θα κάνει
Άβαταρ μέλους
Maximus
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Maximus »

Τώρα ο Χάβος, αργότερα ο νέος

17 Οκτ 2010 12:28, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχαιρέτησε την ομάδα του ΠΑΟΚ και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Προς το παρόν και όσον αφορά την σημερινή ημέρα το πρόγραμμα της προπόνησης αναλαμβάνει ο Μάκης Χάβος που παραμένει –μέχρι- νεοτέρας στην θέση του.

Βάσει όσων έλεγε σήμερα το πρωί ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που ήταν και ο μόνος από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στην Σουρωτή, το θέμα νέου προπονητή μπορεί να παρουσιάσει και άμεσα εξέλιξη.

«Ακόμη και σήμερα μπορεί να έχουμε νεότερα…» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ που είναι δεδομένο ότι μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ έχουν ήδη κινηθεί για την εξεύρεση άλλου προπονητή, χωρίς να περιμένουν την χθεσινή ημέρα.

Όπως από χθες ανέφερε το PAOK24 έχουν ήδη γίνει και επαφές για την συλλογή πληροφοριών και με άλλους τεχνικούς κυρίως από την Ευρώπη.

paok24
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Lord »

Και το γαμώτο της υπόθεσης είναι πώς τα λεφτά που έχουμε δώσει σε Δέρμι,Μπερέτα θα επαρκούσαν για να φέρουμε καλό προπονητή από την αρχή,αλλά πού..
Είπαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά τελικά επαληθεύτηκε η παροιμία η φτήνια τρώει τον παρά.. :?
Άβαταρ μέλους
niko70
Δημοσιεύσεις: 1670
Εγγραφή: Σάβ 14 Φεβ 2009, 21:32
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από niko70 »

Η αναζήτηση του κατάλληλου προπονητή είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον τώρα, που και πολλοί προπονητές δεν είναι διαθέσιμοι και ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Άγγελος, όσο συμπαθής και αν μου είναι και όσο και αν αντιλαμβάνομαι το (συναισθηματικό) επιχείρημα του bono να του δωθεί μια ευκαιρία τώρα που οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερες, προσκρούει στο (δικό μου)

1ο κριτήριο (μη) επιλογής : Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι ΠΑΟΚ. Είμαστε τόσο παρορμητικοί, εσωστρεφείς, κυκλοθυμικοί, εν γένει σχιζοφρενείς ως οπαδοί, που το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν τέτοιο προπονητή στον πάγκο μας.

2ο κριτήριο : Να μην είναι έλληνας. Δεν έχουν οι έλληνες προπονητές (δυστυχώς) τις παραστάσεις, τις (εν πολλοίς) γνώσεις, αλλά κυρίως τη νοοτροπία που απαιτείται για να ξεφύγει το ποδόσφαιρό μας από αυτήν την παπαρο-ηθικο-ψυχολογικό-δημοσιοσχετιστικο-οπαδική σούπα που γευόμαστε κάθε κυριακή

3ο κριτήριο : Να είναι έμπειρος.

4ο κριτήριο : Να έχει περάσει από 1-2 πρωταθλήματα της προκοπής.

5ο κριτήριο : Να έχει προπονήσει επαγγελματικές ομάδες και όχι ακαδημίες

6ο κριτήριο : Να έχει κάποιες επιτυχίες (τίτλους, και όχι απλά καλές πορείες) γιατί υπάρχει διαφορά στο να φτάσεις κοντά από το να φτάσεις στο τέρμα.

7ο κριτήριο (αναιρεί όλα τα προηγούμενα) : Να είναι φθηνός :D
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Lord »

Αφού όλοι προτείνανε και κάποιον προπονητή να πω και εγώ τον καημό μου..
Πάουλο Μπέντο.. :mrgreen: :ugeek: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Lord »

Ισως και σήμερα... ο διάδοχος!

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος και τα... φώτα έπεσαν πάνω στον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη. Ισως και σήμερα να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου».

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και ακόμα και σήμερα ίσως υπάρξει ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στη Σουρωτή ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι και μίλαγε διαρκώς στο τηλέφωνο. Πιθανότατα είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του «δικεφάλου» και μάνατζερ προπονητών που αναμένεται να απασχολήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις προπονητών και όπως τονίζουν δεν κοιτάζουν μόνο Ελληνα ή μόνο ξένο τεχνικό καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος αφού μπορεί να μάθει γρήγορα το πρωτάθλημα.

Οσον για τον Μάκη Χάβο και αν είναι αυτός προπονητής μέχρι το ματς με τη Βιγιαρεάλ στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο κρατούν σιγή ιχθύος αναφέροντας πως οριστικές εξελίξεις ίσως υπάρξουν και σήμερα.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%82

Άντε να δούμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”