Nέος προπονητής (2010-2011)
-
Re: Nέος προπονητής
ρε παιδια λεμε αβερτα ονοματα...αλλα λυστε μου μια απορια.....ο βρυζας με τον μπερετα δεν τα καταφερε,ο ζαγορακης με το δερμιτζακη δεν τα καταφερε ειλικρινα πισυτευετε οτι μπορει να φερει προπονηταρα ο κωνσταντινιδης απο τη στιγμη που οι δυο πιο επιτυχημενεοι ανθρωποι που υπηρχαν η υπαρχουν επεσαν εξω????????
αυτος που ειχε την λιον πριν λιγα χρόνια που πετούσε η ομαδα πως τον ελεγαν να δεις..... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Κυρ 17 Οκτ 2010, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- maikopoulos
- Mario Jardel
Ναι γιατι αυτη την φορα ελπιζω να μην ψαξουμε ουτε για λαχειο ουτε για νεαρο και εξελιξιμο(τον πιστευω τον Δερμιτζακη, ελπιζω να μην καηκε και να κανει καριερα)...
Και εγω μαζι σου αλλα το παλικαρακι πασχει σε μυαλο και μαλιστα πολυ.Μετα την λυον ηθελε μονο ρεαλ και δεν πηγαινε πουθενα,εμεινε χωρις ομαδα και πηγε τελικα σκωτια οπου δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο μετα παλυ ηθελε την μεικτη κοσμου αλλα γυρισε γαλλια γενικα ειναι μεγαλη ψωναρα αφου και μετα την κουβεντα με την αεκ εβγαλαν σχεδον ανακοινωση μην τυχον και υποννοειθει οτι τον απεριψε η αεκ και ελεγαν οι εκπροσωποι του οτι περιμενει να παει στην λυον και γι'αυτο εκεινος αρνηθηκε την προταση.Δεν κανει το γαλλακι για τουμπα,δεν θα βγαλει μηνα.Falegkos έγραψε:αυτος που ειχε την λιον πριν λιγα χρόνια που πετούσε η ομαδα πως τον ελεγαν να δεις.....
αυτό με το σπουδαίο υλικό με το οποίο θα κάνει παπάδες ένας μεγάλος προπονητής δεν το καταλαβαίνω. ήρθε ο σάντος πριν 3 χρόνια και μας είπε οτι είμαστε σαρδέλες (μέσα πάνω από 100 %). δόμησε μία ομάδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και κατάφερε να πετύχει (πάνω από 100 %) στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού έχει τρομερή εμπειρία και ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχεις σε μία τέτοια λίγκα. αν αύριο λοιπόν έρθει ο mourinho και του πούνε έχεις garcia-ivic στο κέντρο, δεξιά στο 4-2-3-1 τον σαλπιγγίδη και φορ που κάνει 7 γκολ το χρόνο και θέλω η ομάδα να πετάει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τι ακριβώς θα μας απαντούσε ο πορτογάλος???? 

-
Τουλαχιστον χαιρομαι που μιλαμε ξανα για κανονικους προπονητες, και οχι για μαθητευομενους. Εμενα με ψηνουν πολλοι, και για διαφορετικους λογους. Μακρια απο λυσεις στυλ Ρεχαγκελ, προς Θεου! Μεγαλο ρολο θα παιξει το διαθεσιμο μπατζετ. Καλα τα λεμε εμεις, αλλα μεχρι τωρα το μαλλι πρεπει να εχει βγει γυρω στα 400-500 χιλ ευρω. Αρα ποσα να δωσουμε τωρα; Ο Μπολονι και ο ΛεΓκεν, που τους εκτιμαω πολυ, απο το ρεπορταζ της αεκ εβγαινε οτι ειναι 500+. Υπαρχουν;
Παντως για μενα ομαδα με προπονητη που να αξιζει λιγοτερα απο τους παικτες ( σαν εμπειριες, αξια και ονομα, και οχι τοσο χρηματα) δεν υπαρχει. Επισης ειμαι πολυ επιφυλακτικος με την εννοια "Ελληνας προπονητης" (εξαιρεση ο Αγγελος, γιατι....ειναι ο Αγγελος!
)
Υ.Γ. οσο για κατι Κολκες και σια, ας ειμαστε πιο προσεκτικοι στις εκφρασεις μας για ανθρωπους που σηκωσαν κουπα με τον ΠΑΟΚ ( Αγγελος, Μπαγεβιτς). Σεβαστη καθε κριση και διαφωνια, αλλα οι κουπες μενουν, αρα και η προσφορα ειναι αδιαμφισβητητη. Ουτε με τεραστιο μπατζετ τις πηραν, ουτε με τη διαιτησια, και μας χαρισαν περηφανια και καινουργια ΠΑΟΚτσακια..Ομαδες που δεν σεβονται το παρελθον τους, δεν εχουν μελλον
Παντως για μενα ομαδα με προπονητη που να αξιζει λιγοτερα απο τους παικτες ( σαν εμπειριες, αξια και ονομα, και οχι τοσο χρηματα) δεν υπαρχει. Επισης ειμαι πολυ επιφυλακτικος με την εννοια "Ελληνας προπονητης" (εξαιρεση ο Αγγελος, γιατι....ειναι ο Αγγελος!

Υ.Γ. οσο για κατι Κολκες και σια, ας ειμαστε πιο προσεκτικοι στις εκφρασεις μας για ανθρωπους που σηκωσαν κουπα με τον ΠΑΟΚ ( Αγγελος, Μπαγεβιτς). Σεβαστη καθε κριση και διαφωνια, αλλα οι κουπες μενουν, αρα και η προσφορα ειναι αδιαμφισβητητη. Ουτε με τεραστιο μπατζετ τις πηραν, ουτε με τη διαιτησια, και μας χαρισαν περηφανια και καινουργια ΠΑΟΚτσακια..Ομαδες που δεν σεβονται το παρελθον τους, δεν εχουν μελλον
ποτε μην υποτιμας κανενανzisis the end έγραψε:ρε παιδια λεμε αβερτα ονοματα...αλλα λυστε μου μια απορια.....ο βρυζας με τον μπερετα δεν τα καταφερε,ο ζαγορακης με το δερμιτζακη δεν τα καταφερε ειλικρινα πισυτευετε οτι μπορει να φερει προπονηταρα ο κωνσταντινιδης απο τη στιγμη που οι δυο πιο επιτυχημενεοι ανθρωποι που υπηρχαν η υπαρχουν επεσαν εξω????????
αν και πιστευω ο Ζαγορ θα το παρει πανω του
ειδα τις δηλωσεις Αγγελου στο ματς Κυπρος-Νορβηγία
ιδιος και απαραλλαχτος με τα (πολλα) καλα του και τα στραβα του
αν και τον παω και τον σεβομαι γενικώς,δεν θα τον ηθελα πισω
αν τον θελει η διοκηση παω πασο
αυτός ο Ρουμανος καλο βιογραφικό εχει
με πολλα σημαδιακα γεγονοτα καθολου αδιαφορα(μετα από 25 χρονια πρωταθλημα,με το καλημερα νταμπλ, κλπ)
η αραβική περιπετεια το χαλαει λιγο
αν και ο Καρλος Αλμπερτο Παρειρα πριν παρει το Μουντιαλ και αυτός εκει τριγυριζε
ΖΑΓΟΡ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΕΡΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.... ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΣ... ΟΥΤΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 2 ΧΩΡΙΑ ΚΑΛΑ??... ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΣ... ΕΕΕ ΑΑ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΝΕΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?? ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΣ... ΡΕΧΑΓΚΕΛ΄??? ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕ ΤΕΟ?..
ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΣ
ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΣ
ολα αυτα δεν τα ήξερα αλλα πήρε το αφτί μου οτι ειναι καλοςjoshua έγραψε:Και εγω μαζι σου αλλα το παλικαρακι πασχει σε μυαλο και μαλιστα πολυ.Μετα την λυον ηθελε μονο ρεαλ και δεν πηγαινε πουθενα,εμεινε χωρις ομαδα και πηγε τελικα σκωτια οπου δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο μετα παλυ ηθελε την μεικτη κοσμου αλλα γυρισε γαλλια γενικα ειναι μεγαλη ψωναρα αφου και μετα την κουβεντα με την αεκ εβγαλαν σχεδον ανακοινωση μην τυχον και υποννοειθει οτι τον απεριψε η αεκ και ελεγαν οι εκπροσωποι του οτι περιμενει να παει στην λυον και γι'αυτο εκεινος αρνηθηκε την προταση.Δεν κανει το γαλλακι για τουμπα,δεν θα βγαλει μηνα.Falegkos έγραψε:αυτος που ειχε την λιον πριν λιγα χρόνια που πετούσε η ομαδα πως τον ελεγαν να δεις.....

Εδωσε δικαιωματα dj πως να το κανουμε.Τα εχει κανει ολιγον τι σαλατα τον τελευταιο καιρο οποτε ειναι λογικη και η αυστηρη κριτικη και η ''παρεμβαση'' σε επιπεδο συζητησεως στο εργο του και τις επιλογες του.
Υ.Γ Ο ξαδερφος τελικα που παιζει?
Υ.Γ Ο ξαδερφος τελικα που παιζει?
Κορυφη παιζει ο ξαδερφος. Οσο τον ειδες εσυ σε 2 σερι ματς κορυφη τον ειδα κι εγω. Τεσπα.
Στηριξη θελει ο Ζαγορακης και οχι γκρινια. Εκανε λαθη αλλα ποιος δεν κανει?
Στηριξη θελει ο Ζαγορακης και οχι γκρινια. Εκανε λαθη αλλα ποιος δεν κανει?