9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Τον Ελ Ζαρ τον ειδε????Που εκανε μεσα σε 10 λεπτα εκατο φορες περισσοτερα??????Ο Βιειρινια εκανε εστω ενα καλο σουτ.....Ο Μουσλιμοβιτς περασε δυο πασες.....Μονο ενας δεν εκανε τιποτα.....Κι αν ηταν μονο χτες ετσι,δε θα με πειραζε τοσο πολυ.....
theo86 έγραψε:στο επομενο θα σκοραρει σιγουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αυτην η ατακα θα μείνει στην ιστορια.
..Πω μαγκες στο ματς αυτο θα σκοραρει σιγουρααααααα (με στραβοστομια)
αλλα αφου παιζει σε λαθος θεση

τη λαθος θεση ρε θα μας τρελανετε?
επίθεση επαιξε
αριστερά επαιξε
δεξια επειξε
παντου δεν μπορεσε και ολοι καθε φορα "δεν ειναι η θεση του"
το παιδι δεν ξερω για πιον λογο αλλα φετος δεν μπορει πουθενα.
Δεν μετράει η θεση οταν δεν μπορείς να παρεις ενα κοντρολ η να περάσεις 1 φορα 1 μονο τον προσωπικό σου αντιπαλο στο ενας με εναν.
δεν φταίει η θεση οταν βρίσκεσαι μονος με το τερμα και το χανεις .
δηλαδη τη αλλα ελαφρυντικά να βρουμε για τους παικτες?
Δεν χρειάζεται υποστήριξη ο κοντός timo....τραγικός είναι και στο πλάι και σαν σέντερ-φόρ γιατί έπαιξε και κει αν το ξέχασες και τα αποτελέσματα δεν ήταν διαφορετικά.
Εκτός και αν ο ρόλος του φόρ είναι να τον βγάζουν φάτσα-κάρτα με το τέρμα(που τον έβγαλαν και 4-5 φορές αλλά πάλι δεν....) για να τα παστελώνει....αν είναι μόνο γι' αυτό να πάω και γω να δοκιμάσω την τύχη μου.
Οπως τα ακούνε όλοι,τα ακούει και αυτός και επειδή το συμβόλαιο του είναι το μεγαλύτερο,νομίζω ένα κάπως μεγαλύτερο ξεφωνητό το δικαιούται ασυζητητί.
Ο Δερμιτζάκης έφυγε και μαζί του φεύγουν και οι δικαιολογίες,πιστεύω να το έχουν καταλάβει άπαντες......
Εκτός και αν ο ρόλος του φόρ είναι να τον βγάζουν φάτσα-κάρτα με το τέρμα(που τον έβγαλαν και 4-5 φορές αλλά πάλι δεν....) για να τα παστελώνει....αν είναι μόνο γι' αυτό να πάω και γω να δοκιμάσω την τύχη μου.
Οπως τα ακούνε όλοι,τα ακούει και αυτός και επειδή το συμβόλαιο του είναι το μεγαλύτερο,νομίζω ένα κάπως μεγαλύτερο ξεφωνητό το δικαιούται ασυζητητί.
Ο Δερμιτζάκης έφυγε και μαζί του φεύγουν και οι δικαιολογίες,πιστεύω να το έχουν καταλάβει άπαντες......
καλα τελικα κανεις δεν ξερει ποτε παιζει η εθνικη???δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την αναμονη μου...μια βοηθεια ρε παιδια....Sera4 έγραψε:sorry ρε παιδια για το οφ τοπικ ειμαι και καινουργιος κιολας μια ερωτηση θελω να κανω...ποτε παιζει η εθνικη???![]()
![]()
![]()

πανε στο μπλογκ του δημητρη μπορεί να λεει τιποτα ρε sera
που να ξερουμε εδω ΠΑΟΚ είμαστε
(εκτος απο οταν παιζει η εθνική που πανηγυριζουνε τα γκολ του
)
που να ξερουμε εδω ΠΑΟΚ είμαστε

Τελικα οντως ειχε δικιο ο Γιωργος Μητσαρα. Πολυ δικιο. Θα το διαβασεις αυτο και ξερεις τι εννοω. Κριμα.
Bono έγραψε:Δεν χρειάζεται υποστήριξη ο κοντός timo....τραγικός είναι και στο πλάι και σαν σέντερ-φόρ γιατί έπαιξε και κει αν το ξέχασες και τα αποτελέσματα δεν ήταν διαφορετικά.
Ποσα ματς μαν? Ποσα ματς επαιξε κορυφη και εχασε 4-5 τετ α τετ?
Τεσπα. Οτι και να πω ειναι ανουσιο. Το ντουβαρι οσο και να το κοπανας, δε θα ξυπνησει.
- Maximus
Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού που μας πέρασε...Ας κανουμε λίγο υπομονή να στρώσει ολη η ομάδα και μετά θα δούμε γιατί παραμένει ενας απο τους καλύτερους Ελληνες επιθετικούς...
Δηλαδη ολοι ηταν λαθος που θεωρουν την καλυτερη μεταγραφη την οποια διαλυουμε μονοι μας. Σε 4 μερες ξεχασε τη μπαλα ε? καλημερα σας
και ο κουτσιανικουλις ηταν η καλυτερη μεταγραφη και ο μεσι της ελλαδας....dj_timo έγραψε:Δηλαδη ολοι ηταν λαθος που θεωρουν την καλυτερη μεταγραφη την οποια διαλυουμε μονοι μας. Σε 4 μερες ξεχασε τη μπαλα ε? καλημερα σας
Ολοι τον θεωρουσαν την καλυτερη μεταγραφη του καλοκαιριου?????????Εννοειται οτι μιλαω μονο για το αγωνιστικο κομματι.......Ηρθαν ο Ριερα κι ο Ιμπαγασα αλλα η καλυτερη μεταγραφη στην Ελλαδα ηταν ο κοντος
......Ελεος!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Μια αρλουμπα,οσες φορες και να την πεις,παραμενει αρλουμπα......Απλα στο τελος κατανταει και γραφικη.....

Υ.Γ.Μια αρλουμπα,οσες φορες και να την πεις,παραμενει αρλουμπα......Απλα στο τελος κατανταει και γραφικη.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 18 Οκτ 2010, 08:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα με τη λέξη ντουβάρι,πάντως σε περίπτωση που δεν θυμάσαι καλά να σε πληροφορήσω ότι και τον ήθελα πίσω εδώ και ένα χρόνο και χάρηκα ιδιαίτερα το καλοκαίρι όταν ήρθε και πιστεύω ότι θα προσφέρει στο μέλλον.dj_timo έγραψε: Το ντουβαρι οσο και να το κοπανας, δε θα ξυπνησει.
Bono έγραψε:Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα με τη λέξη ντουβάρι,πάντως σε περίπτωση που δεν θυμάσαι καλά να σε πληροφορήσω ότι και τον ήθελα πίσω εδώ και ένα χρόνο και χάρηκα ιδιαίτερα το καλοκαίρι όταν ήρθε και πιστεύω ότι θα προσφέρει στο μέλλον.dj_timo έγραψε: Το ντουβαρι οσο και να το κοπανας, δε θα ξυπνησει.
Αδερφε μου εννοειται πως δεν εννοω εσενα πλακα κανεις?