Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η απορια μου με προπονητες οπως ο μπολονι η ο λεγκεν, που ειδικα για τον πρωτο τρεφω μεγαλο σεβασμο, και γενικα μη λατινους προπονητες ειναι το κατα ποσο μπορουν να δουλεψουν καλα με ροστερ που στην πλειοψηφια τους καταρτιζονται απο λατινους.Ο μπολονι πχ εχει δουλεψει με ομαδες στις οποιες εκτως των γηγενων οι ξενοι στην πλειοψηφια τους ηταν ειτε ευρωπαιοι ειτε αφρικανοι.Δεδομενης της αδυναμιας σχεδον ολων των ελληνικων ομαδων να λειτουργησουν σε επιπεδο scouting στην αφρικη αλλα και της οικονομικης αδυναμιας για αγορα καλων ευρωπαιων ειναι λογικη η στροφη τους σε λατινους παικτες και αυτο με κανει να πιστευω οτι καλητερη λυση θα ηταν καποιος λατινος προπονητης με κυριο του χαρακτηριστικο την πειθαρχια.
Θεωρώ πως τα δείγματα προπονητικής του Αγγελου και στον βάζελο και στην Κύπρο αλλά και σε μας στο τελευταίο του πέρασμα,πάρα πολύ καλά.
Εχουμε την τάση να ξεχνάμε,εγώ όμως θυμάμαι την πολύ καλή ομάδα που είχε κάνει και στον βάζελο-και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που έχασε το πρωτάθλημα λόγω Κόκκαλη-αλλά και σε μας όπου με υλικό Β'Εθνικής-και αυτό χωρίς καμμιά υπερβολή,όποιος θυμάται,καταλαβαίνει-πήρε μία ομάδα στην κυριολεξία διαλυμένη και την πήγε τρίτη.
Εμπλεξε και χάθηκε και αυτός στην διοικητική ανυπαρξία του Γούμενου και τα πήρε όλα πάνω του και νομοτελειακά ήρθε το τέλος του που όμως δεν του άξιζε.Το εύκολο γι' αυτόν θα ήταν να ζητήσει μεταγραφές εν όψει ΤσουΛου,όμως το έπαιξε -κακώς- μάνατζερ οικονομικών.
Θέλω να πιστεύω ότι οι γραφικότητες και οι ιδιορυθμίες που εμφάνισε δεν θα τις ξαναεμφανίσει γιατί ωρίμασε...δεν έχω ακούσει άλλωστε κάτι όσο καιρό είναι στην Κύπρο.
Θα ήθελα να τον δω σε μία ομάδα με το μπάτζετ που έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα και όχι αυτό που είχε και που ήταν επιπέδου Λεβαδειακού.Θα του άξιζε να δείξει τι μπορεί στον σημερινό ΠΑΟΚ που έχει μία διοικητική σταθερότητα.
Οσο για τις πριμαντόνες μας,είναι το τελευταίο που με απασχολεί....προβλήματα υπήρξαν και με Σάντος και με Μπερέτα και με Δερμιτζάκη....όποιος πιστεύει ότι το καλύτερο θα ήταν ένας προπονητής που θα πάει με τα νερά τους,είναι γελασμένος....όποιος μπορεί και όποιος δεν μπορεί να πα να....
Ολες οι μεγάλες-και όχι μόνο-προπονητικές φυσιογνωμίες δεν τα πάνε καλά με αυτούς που το παίζουν ντίβες.
Ούτε ο Μάγκατ,ούτε ο Μπόλονι,ούτε ο Βαλβέρδε με Λέτο και τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Αν ήμουν Ζαγοράκης,το μόνο που θα με έβαζε σε σκέψεις θα ήταν ο διχασμός που θα δημιουργούνταν ξανά..... αυτός ο μαλακισμένος διχασμός που μας δέρνει σε όλα και δεν είναι η ώρα τώρα για διχασμούς αλλά για ηρεμία.
Και το ίδιο θα με απέτρεπε να ξαναγυρίσω στον ΠΑΟΚ αν ήμουν Αγγελος....ίσως όταν θα έφευγε(νύχτα) και ο επόμενος να ήταν η καλύτερη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 17 Οκτ 2010, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχάς το δηλώνω:Ειμαι αγγελόσκυλο.Δεν θα πω τα κοινότυπα "ΠΑΟΚτσης ο ¨Αγγελος",και "πονάει την ομάδα"
γιατί και ο Δερμιτζάκης ΠΑΟΚ ήταν και είδαμε τί έγινε..Αλλά ο Αγγελος σε έβγαλε τρίτο με Κούτση και Βόκολο..Δηλαδή ξέρει να παίρνει το 200% απ τους παίκτες..Με το υλικό που έχουμε τώρα πιστεύω έχει τις ικανότητες να κάνει την ομάδα να πετάει.
fratz8 έγραψε:ΑΓΓΕΛΟΣ
και γιατι νομίζετε οτι θα δεχθει να ερθει??
αφου εσείς οι εξευγενισμενοι παοκτσηδες τον θεωρειτε πισωγυρισμα???
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ EIXE to 1/10 της αξιας των σημερινων παικτων και καταφερε πολλα.
αυτα περι μοναστηριων και βεντετων ειναι απλα τροφη για καποιους (κολκασ κλπ)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ.
με τετοιο υλικο η ομαδα θα πεταγε.
Άντε μωρέ τώρα. Που έβαζε μέσα τιμωρημένο παίκτη. Άντε μην ακούω βλακείες. Θα έρθει προπονητής που θα τρέχει τους παίκτες στο Άγιο Όρος σε μεγάλη Ευρωπαική ομάδα;
Δηλαδή Γκίκα εσύ πιστεύεις ότι ο Αγγελος έβαλε μέσα τον Λουκά εν γνώσει του?Αυτος ο διχασμός θα μας φαει ξυπνάτε οποιος και αν έρθει πρεπει να έχει την στήριξη όλων!!!
Κάτι Al-Jazeera και Al-Wahda στο βιογραφικό του Μπόλονι δεν μου κάθονται καθόλου καλά... Δηλαδή ποιες είναι οι φιλοδοξίες του ως προπονητής; Να τα τσεπώνει απ' τους Άραβες;
Επίσης, ποιο δεκάρι έγινε ποτέ σοβαρός προπονητής;
Ε άμα έχω προπονητή που δεν έχει ενημερωθεί ποιος παίκτης είναι τιμωρημένος, θα νοιώθω ασφαλής...;;
Η ουέφα πριν από κάθε Ευρωπαικό παιχνίδι στέλνει ειδοποίηση σε όλες τις ομάδες για το ποιοι παίκτες είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Όταν έχει συμφωνήσει ο Αδαμίδης με τον Λε γκεν και δεν πας να τον πάρεις χθες, που πας?? Λοιπον, Πολ Λε Γκεν ή Κριστόφ Ντάουμ. Προπονητάρες με εφικτό κασέ..
Ναι αλλά αν κάποιος "πνίξει" το φαξ που ήρθε όλα εύκολα γίνονται.Τότε έγιναν πολλά και βρώμικα πράγματα για τα οποία για μενα ο Αγγελος και ο κάθε Αγγελος ήταν ο τελευταίος που έγταιγε.