Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Είμαι απογοητευμένος από τον Δέρμι.
Βασικά είμαι σκατά.
Βασικά είμαι πολύ σκατά.
Αλλά δεν νομίζω με οτί με άλλη μία βεβιασμένη κίνηση αλλαγής προπονητή, θα βρούμε την λύση στο πρόβλημα.
Τι να πω, αν έχουν πειστεί στην Διοίκηση οτί η χρονιά είναι χαμένη ας τον αφήσουν τον Δέρμι και έχουν 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ να ψάξουν, να μιλήσουν, να μελετήσουν για το ποιος ειναι ο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ που θα πρωταγωνιστεί.
3 αλλαγές Προπονητή μέσα σε μισό χρόνο δείχνουν γελοία διαχείριση και αστείες κινήσεις ερασιτεχνισμού.
Βασικά είμαι σκατά.
Βασικά είμαι πολύ σκατά.
Αλλά δεν νομίζω με οτί με άλλη μία βεβιασμένη κίνηση αλλαγής προπονητή, θα βρούμε την λύση στο πρόβλημα.
Τι να πω, αν έχουν πειστεί στην Διοίκηση οτί η χρονιά είναι χαμένη ας τον αφήσουν τον Δέρμι και έχουν 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ να ψάξουν, να μιλήσουν, να μελετήσουν για το ποιος ειναι ο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ που θα πρωταγωνιστεί.
3 αλλαγές Προπονητή μέσα σε μισό χρόνο δείχνουν γελοία διαχείριση και αστείες κινήσεις ερασιτεχνισμού.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δερμιτζάκης τέλος!
Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή της αποστολής του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, ο 41χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας. Αυτήν την ώρα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του συζητούν για τον αντικαταστάτη του, αφού την Πέμπτη υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι στο Europa League με τη Βιγιαρεάλ.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή της αποστολής του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, ο 41χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας. Αυτήν την ώρα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του συζητούν για τον αντικαταστάτη του, αφού την Πέμπτη υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι στο Europa League με τη Βιγιαρεάλ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.metrosport.gr/dermitzakis-telos
Κριμα που ηρθαν ετσι τα πραγματα! Θεωρω πως δε του φερθηκαμε σωστα! Μετα τη φυγη Σ@ντος λεγοταν οτι θα ερθει εκανε και συνεντευξη τυπου ο ανθρωπος για την ενδεχομενη αποχωρηση του απο τον Πανθρακικο! Τελικα ηρθε ο Μπερετα! Μετα τον διωξαμε,ηρθε ο Δερμιτζακης καναμε τεσσερα πολυ καλα παιχνιδια με Αγιαξ και Φενερμπακτσε και μετα το χαος!
Θα μου πει καποιος καλα θα κανουμε πειραματα στην πλατη του ΠΑΟΚ? Φυσικα και οχι! Απλως πιστευω οτι δεν ειναι μονος αυτος το προβλημα! Πρεπει και οι παικτες να σοβαρευτουν 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpm4_neo την Κυρ 17 Οκτ 2010, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MANIAKOS έγραψε:το οτι την ειπε στους παικτες σιγουρα θα ναι κατοπιν ανωθεν συμφωνιας οποτε μενει κα παμε ετσι....
ωραια εκτιμηση εκανα

παμε για νεος προπονητης νο 3
'????????????????????????/
Απο αυριο πρωι θα ακουγονται και ονοματα..
3η αλλαγη προπονητη σε 4 μηνες...
Αυτα τα βλεπαμε σε αλλους καποτε και γελουσαμε..
3η αλλαγη προπονητη σε 4 μηνες...
Αυτα τα βλεπαμε σε αλλους καποτε και γελουσαμε..
εγω νομιζω πως πανε για Λινεν...
Α) Ειναι γνωστης και της ομαδας και του κωλοπρωταθληματος
Β) ΥπΑΡΧΕΙ ευρωπαικη προοπτικη...
εκτος και γινει κανενα μπαμ με πολυ γνωστο προπονητη..
ΥΓ. Ενα ονομα ειπα μην το δεσουμε κομπο...
Α) Ειναι γνωστης και της ομαδας και του κωλοπρωταθληματος
Β) ΥπΑΡΧΕΙ ευρωπαικη προοπτικη...
εκτος και γινει κανενα μπαμ με πολυ γνωστο προπονητη..
ΥΓ. Ενα ονομα ειπα μην το δεσουμε κομπο...

πρεπει ν α ναι ονομα που να μπνεει σεβασμο στους παικτες , να τον χεζονται και λιγο ...τα αποδυτηρια μας ειναι δυσκολα......θα θελα ενα λατινοαμερικανο με αμυντ φιλοσοφια ή γερμανο...αληθει ορεχακλης τι κανει?
μπορουμε να κρατησουμε δερμι για την ευρωπη βεβαια
μπορουμε να κρατησουμε δερμι για την ευρωπη βεβαια
Παντως αν ο Μπαγεβτις ηταν ελευθερος θα ερχοταν...
Ξερω καλα οτι ηταν πολυ κοντα να κλεισει τοτε(ειχε ερθει ο μπουρουτζικας επανω) ,αλλα ο Ζαγορακης πηγε στην Γερμανια και συζητησε με τον Σαντος...
μετα απο λιγο καιρο ο ντουσαν πηγε στο σκουληκι αφου ειχε ξεμεινει απο εμας....
Ξερω καλα οτι ηταν πολυ κοντα να κλεισει τοτε(ειχε ερθει ο μπουρουτζικας επανω) ,αλλα ο Ζαγορακης πηγε στην Γερμανια και συζητησε με τον Σαντος...
μετα απο λιγο καιρο ο ντουσαν πηγε στο σκουληκι αφου ειχε ξεμεινει απο εμας....
Κατι σαν αυτον Javier Aguirre....
Και εχει συνεργαστει με Παυλιτο Γκαρσια στην Οσασουνα..
Και εχει συνεργαστει με Παυλιτο Γκαρσια στην Οσασουνα..
Δερμιτζάκης τέλος!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ «Μ»
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Στα ραδιόφωνα συζητιέται το όνομα του Ρεχάγκελ, μεταξύ άλλων. 72 χρονών άνθρωπος... Για εθνικές ομάδες οκ, αλλά λίγο μεγάλος δεν είναι για συλλογικό επίπεδο;
Μακάρι ο Λίνεν...
Ενα όνομα που σίγουρα θα παίξει πάντως είναι ο ...

Paul Le Guen
Στα επίπεδα αμοιβής του Σάντος βέβαια....
Ενα όνομα που σίγουρα θα παίξει πάντως είναι ο ...

Paul Le Guen
Στα επίπεδα αμοιβής του Σάντος βέβαια....