Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Κλασσική νοοτροπία μπ@σταρδου φασιστοειδούς αφεντικού που νομίζει πως με τα φράγκα του μπορεί να σε κάνει να το βουλώσεις...
Μου θυμίζει την πολιτική της Μαρφίν εν ώρα απεργίας, όλοι μέσα για δουλειά ενώ γίνεται πορεία απ'έξω και οι έξοδοι κινδύνου κλειδωμένες με τα γνωστά αποτελέσματα...
Ου να χαθείτε κοπρόσκυλα... Διαλύσατε το άθλημα... Αλλά δε φταίει κανένας... Κάτι Διαμαντίδηδες φταίνε και Τσαρτσαρήδες που παίρνουν τα φράγκα και κάνουν χασπί αντί να του ρίξουν κανά κουτουλίδι...
...Γ@μώ τα λεφτά σας...
Μου θυμίζει την πολιτική της Μαρφίν εν ώρα απεργίας, όλοι μέσα για δουλειά ενώ γίνεται πορεία απ'έξω και οι έξοδοι κινδύνου κλειδωμένες με τα γνωστά αποτελέσματα...
Ου να χαθείτε κοπρόσκυλα... Διαλύσατε το άθλημα... Αλλά δε φταίει κανένας... Κάτι Διαμαντίδηδες φταίνε και Τσαρτσαρήδες που παίρνουν τα φράγκα και κάνουν χασπί αντί να του ρίξουν κανά κουτουλίδι...
...Γ@μώ τα λεφτά σας...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Παρακαλώ, μπορεί και έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει την υπογραμμισμένη φράση, γιατί δηλαδή δεν συμφέρει στις ΚΑΕ να ενεργοποιηθεί η απεργία, κάτι που θαρώ οτι υπονοεί ο αρθρογράφος;Μετάθεση κατά μία εβδομάδα ή αλλιώς κυρώσεις
Από sport24
15 Οκτ. 2010 18:05
Μετά τη συζήτηση με τον ΠΣΑΚ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ έμειναν οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ, που πραγματοποίησαν τη γενική συνέλευσή τους με σκοπό να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν στην απεργία του ΠΣΑΚ.
Η πρώτη απόφαση που πήραν ήταν να μεταθέσουν την έναρξη του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής, δηλαδή, θα γίνουν το άλλο Σαββατοκύριακο (23-24/10) και το ζητούμενο αυτής της απόφασης είναι διπλό: αφενός να μην ενεργοποιηθεί η απεργία των παικτών τούτο το διήμερο (αν δεν γίνουν αγώνες, πώς θα απεργήσουν οι παίκτες;) και αφετέρου να δουν οι ΚΑΕ τι θα τους πει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τη Δευτέρα και αν υπάρχει κάποιο περιθώριο να εκτονωθεί η κρίση την επόμενη εβδομάδα. Αν, όμως, δεν εκτονωθεί, τότε οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ αφήνουν σαφώς να εννοηθεί πως θα προχωρήσουν μέχρι και σε διακοπές των συμβολαίων των παικτών που απεργούν.
Πηγή:Κώδικας: Επιλογή όλων
http://sport24.gr/Basket/ElladaBasket/Esake/thanashs_toy_xronoy_tha_paizoyme_allou.583256.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Παρ 15 Οκτ 2010, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προβλέπω να μας κυνηγάνε (πάλι) τα κοράκια λόγω προέδρου (Λαζου)
έλα ρε πρόεδρε άρχισες πάλι με το άλλοθι (κοινώς) πίπιλα της διαιτησίας...
PS: σε ανησυχεί κάτι στην ομάδα????
PS: σε ανησυχεί κάτι στην ομάδα????
Να την δούμε πρώτα. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις αλλά τι να κάνουμε. Εδώ και χρόνια έχουμε μια κρίση. Κοινός, το ταμείο είναι μείον.....
Θυμάμαι κάτι ήττες πέρυσι (από τα κοράκια) που τελικά στοίχισαν πολύ, πχ Μαρούσι.
Θυμάμαι κάτι ήττες πέρυσι (από τα κοράκια) που τελικά στοίχισαν πολύ, πχ Μαρούσι.
Οικονομίδης: Σε όποιον δεν αρέσει, να παίξει αλλού. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, ό,τι κι αν πει ο ΠΣΑΚ
http://www.superbasket.gr/?c=308&a=131909
βαρύγδουπες δηλώσεις από τον ισχυρό
άντρα του ΕΣΑΚΕ (ποιού?). kalamarγιάννη και οι μικροί του φόρουμ ξεντυθείτε, αρχίζει το πρωτάθλημα!!!!!
http://www.superbasket.gr/?c=308&a=131909
βαρύγδουπες δηλώσεις από τον ισχυρό
xaxaxaxa. αμέσως εσύ μη χάσεις!!!! εμείς έτσι όπως είμαστε τώρα, ούτε για αλλαγή scouters δεν κάνουμε ... 
- DimisK
- Επικοινωνία:
palok έγραψε:Ποιος είδε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επιτέθηκε φραστικά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το μπάσκετ είμαι εγώ " τόνισε χαρακτηριστικά.
Πες του ρε Θωμά να πάει να πνιγεί ο τάπας. Αυτός, ο Κόκκαλης και οι Αγγελόπουλοι κατέστρεψαν το ελληνικό μπάσκετ και τώρα ζητούν και τα ρέστα.
Να πάρει το τσίρκο του και το τσίρκο του γαύρου και να πάνε αλλού να παίζουν. Χεστήκαμε.
Το ελληνικό μπάσκετ χωρίς αυτούς θα γίνει και πάλι ανταγωνιστικό και θα έχει ενδιαφέρον.
Ακου "θα πάρω την ομάδα και θα φύγω". Στα τσακίδια ζουμπά κι εσύ και οι όμοιοί σου...
- Aureliano Buendia
Μάλιστα...palok έγραψε:Ποιος είδε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επιτέθηκε φραστικά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το μπάσκετ είμαι εγώ " τόνισε χαρακτηριστικά.
Στα πρότυπα του Λουδοβίκου του 14ου, ο οποίος ήθελε να τον προσφωνουν "Βασιλιά Ήλιο" (Roi - Soleil) και είχε αναφωνήσει την περίφημη ρήση: "Το Κράτος είμαι εγώ".
Είδες τι σου κάνουν τα λεφτά ρε παιδί μου.
Μέχρι και ανθρωποι - επιτομές του κιτς, της βλαχιάς, της μικροπρέπειας, πραγματικοί νάνοι, του πνεύματος δηλαδή και όχι του σώματος, είναι ικανοί, επειδή εξαγοράζουν τους πάντες και τα πάντα, να προκαλούν μέχρι και φόβο
τς τς τς...
Tα "Τούβλα" μου θυμίζουν (του όμηρου ευστρατιάδη αν δεν κάνω λάθος
)
Ηχηρά ονόματα στο Δ.Σ.
Οι παίκτες είναι ίσοι μεταξύ τους, όταν πρόκειται για το συνδικαλιστικό τους όργανο. Όμως, η παρουσία πρωτοκλασάτων αθλητών, παικτών που είναι ακόμα πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό, δυναμώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ, που από αυτές τις εκλογές αναμένεται να βγει ακόμα πιο ισχυρό.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα έχει τη συνδρομή των Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι μπαίνουν στο νέο Δ.Σ., που θα είναι ακόμα πιο δυναμικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.
Φυσικά και δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα είναι ο… κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο "Λάζος" έχει την αποδοχή των συναθλητών του για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει. Εκεί θα είναι και "παλιοσειρές" (όπως ο Νίκος Σπανός και ο Γιώργος Παυλίδης), "εργάτες" (όπως ο Φοίβος Γυμνόπουλος), έμπειροι (όπως ο Κώστας Χαραλαμπίδης).
Ο ΠΣΑΚ είναι ενωμένος, πάνω από πρόσωπα, και αυτό θα φανεί ΚΑΙ από τις αρχαιρεσίες, οι οποίες ξεκινούν σε περίπου μισή ώρα.
http://www.basketblog.gr//pages/ViewCon ... 65&w=0&m=1
Οι παίκτες είναι ίσοι μεταξύ τους, όταν πρόκειται για το συνδικαλιστικό τους όργανο. Όμως, η παρουσία πρωτοκλασάτων αθλητών, παικτών που είναι ακόμα πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό, δυναμώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ, που από αυτές τις εκλογές αναμένεται να βγει ακόμα πιο ισχυρό.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα έχει τη συνδρομή των Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι μπαίνουν στο νέο Δ.Σ., που θα είναι ακόμα πιο δυναμικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.
Φυσικά και δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα είναι ο… κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο "Λάζος" έχει την αποδοχή των συναθλητών του για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει. Εκεί θα είναι και "παλιοσειρές" (όπως ο Νίκος Σπανός και ο Γιώργος Παυλίδης), "εργάτες" (όπως ο Φοίβος Γυμνόπουλος), έμπειροι (όπως ο Κώστας Χαραλαμπίδης).
Ο ΠΣΑΚ είναι ενωμένος, πάνω από πρόσωπα, και αυτό θα φανεί ΚΑΙ από τις αρχαιρεσίες, οι οποίες ξεκινούν σε περίπου μισή ώρα.
http://www.basketblog.gr//pages/ViewCon ... 65&w=0&m=1