Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Re: Στρατός Λούφα και παραλαγή Που υπηρετήσατε?
λοιπον αδερφια εχουμε και λεμε κεντρο παρουσιαστηκα γιαννενα στο 625 στο περαμα μετα με εστειλαν καβυλη ορεστιαδα στο 502 μαυρο ταγμα με διοικητη τον χαρικοπο οποιοs πηγε θα καταλαβαινει τι λεω ηταν πολυ ξενερα γενικα εκει πανω ακομα και στιs εξοδουs ξενερωτη πολη πραγματικα μετα πηγα τυχαια βρηκα καποιον και βοηθησε στο ΓΕΣ στην αθηνα μην νομιζετε οτι ηταν και πολυ καλα το μονο καλο ηταν οτι ημουν στην πολη μου!!! ξεχασα να γραψω οτι ημουν σειρα 297!!! καλη θητεια σε οποια αδερφια μπαινουν αυτεs τιs μερεs κουραγιο αδερφια και υπομονη θα περασει και αυτο ξερω οτι ειναι τσαμπα χρονοs αλλα δεν γινεται αλλιωs προσπαθειτε να φιδιαζετε οσο μπορειτε και οσο το επιτρεπουν οι περιστασειs!!!
- Paokintepo
free4 έγραψε:Γιανκο κι ο Σιντ την Τετάρτη πάει Κόρινθο!!
τι γινετε ρε??ολοι κορινθο πανε??

242 σειρά στο ΛΑΓΟ και 30 ΛΔΒ. Αξεχαστες εμπειριες, απο τι θυμαμαι φοβερες ταβερνες το Διδυμοτειχο...
ολες τις λουγκρες εκει τις μαζευουν γειτονισσα.... πρωτα Κορινθο και μετα εξορια...Paokintepo έγραψε:free4 έγραψε:Γιανκο κι ο Σιντ την Τετάρτη πάει Κόρινθο!!
τι γινετε ρε??ολοι κορινθο πανε??

Ευτυχώς έχουμε κάτι τυπάδες που έχουν φάει γερή πλύση εγκεφάλου και είναι περήφανοι να τρέχουν σε αγγαρείες και οι υπόλοιποι την βγάζουμε καθαρή. Γενικά πολύ ορθοστασία .. Τα άλλα είναι κλάιν μάιν σε γενικές γραμμές!
Nova 1 στο ΚΨΜ και είδαμε το ΠΑΟΚ - Φενέρ .. 80% Παόκια εννοείται ..
ΠΑΟΚ γερά και γ@μα τα μ@νιά!
Nova 1 στο ΚΨΜ και είδαμε το ΠΑΟΚ - Φενέρ .. 80% Παόκια εννοείται ..
ΠΑΟΚ γερά και γ@μα τα μ@νιά!
-
Αν εννοείς μήνες προτρέχεις .. 17 Αυγούστου μπήκα .. Μέχρι 17 Μαϊου έχω ακόμα καιρό!teacher έγραψε:Yiankos, πόσοι μείνανε ακόμα;
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Κόρινθο ε..; Σχετικά κοντά..
Εγώ παρουσιάζομαι 17 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο - Μηχανικό..Αν κανένας άλλος παρουσιάζεται εκεί ας το δηλώσει, να οργανωθούμε για την κάθοδο εκεί χάμω..
Ευπρόσδεκτα βέβαια και σχόλια για το εν λόγω στρατόπεδο από κάνα παλιό, να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Εγώ παρουσιάζομαι 17 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο - Μηχανικό..Αν κανένας άλλος παρουσιάζεται εκεί ας το δηλώσει, να οργανωθούμε για την κάθοδο εκεί χάμω..
Ευπρόσδεκτα βέβαια και σχόλια για το εν λόγω στρατόπεδο από κάνα παλιό, να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

2003 Γ ΕΣΣΟ
ΚΕΥΠ, Λαμία
1ο ΤΥΛ, Άγιος Στέφανος
659 ΠΑΠ, Γιάννενα
650 ΠΑΥΠ, Ξάνθη
ΚΑΑΥ Νέας Περάμου, Καβάλα
ΚΕΥΠ, Λαμία
1ο ΤΥΛ, Άγιος Στέφανος
659 ΠΑΠ, Γιάννενα
650 ΠΑΥΠ, Ξάνθη
ΚΑΑΥ Νέας Περάμου, Καβάλα