Δεν κατάλαβες, Μαδρίτη είναι τελειωμένη υπόθεση. Απλά κανονίζουμε τα του τρεβίζου..palok έγραψε:καλά για μαδρίτη δε λέγαμε??? θα πάμε ΚΑΙ τρεβίζο???![]()
![]()
Για Γαλλία κανείς?
Δεν κατάλαβες, Μαδρίτη είναι τελειωμένη υπόθεση. Απλά κανονίζουμε τα του τρεβίζου..palok έγραψε:καλά για μαδρίτη δε λέγαμε??? θα πάμε ΚΑΙ τρεβίζο???![]()
![]()
Δεν πας καλά.Trikaliotis έγραψε:ΠΑΟΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ 72 - 76
"Κοιμήθηκε" στην επανάληψη
Roanne -Paris 330 χιλιόμετραpalok έγραψε:χαχαχαα. λες να φτάσει η χάρη μας και στο ροάν? άμα ήταν παρισάκι ψηνόμουνα με τα μπούνια!!!!!
3η συνεχόμενη ήττα για τους φοιτητές (αυτή τη φορά από badalona εντός με 66-77). καλύτεροι οι Clark (11), Medley (13) και Jasen (13). είχανε 21 λάθηpalok έγραψε:estudiantes: albert oliver (πολύ καλός ισπανός playmaker), jiri welsh (πρν malaga πολύ καλός τσέχος), jasen (η παιχτούρα o αργεντίνος o nocioni των φτωχών), caner-medley (USA), daniel clark (λευκός άγγλος σεντερ) + gabriel (πρώην malaga), josh ashelin (USA) + ellis (USA), + granger (ουρουγουανός)
Κι εγώ..Trikaliotis έγραψε:Εγώ θα περιμένω το final-4...
2 βδομάδες τώρα σφυρίζω, έχουν μαζευτεί όλα τα αδέσποτα της πόλης, αλλά εσύ στα τέτοια σου.... κοίτα να δεις που θα τον παρακαλάμε κιόλας... εγώ φταίω που σας κερνούσα συνέχεια καφέ και τσιγάρο στην Ισπανία...yiannisPAOKitalia έγραψε:...
Όποιος ενδιαφέρεται, σφυρίζει κλέφτικα.