Eurocup 2010-2011
Re: Eurocup
Πιστευεις οτι με αυτο το βαθος ροστερ μπορουμε να αντεξουμε σε ευρωπαικη διοργανωση? Εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το ποσο καλα μπορουμε να σταθουμε στην Α1 (στην μαχη για 6δα εννοω) και οχι γιατι ειναι κακοι αυτοι που εχουμε αλλα γιατι δεν εχουμε αρκετους.
καλά joshua έλεος. δηλ. έχουμε μικρότερο βάθος από κούλα-αντ1-μαρούσι-κολοσσό-νιώνιο-ίκαρο? άντε τον ρούλη δεν στον βάζω, όχι οτι έχει τίποτα ιδιαίτερο... όχι και 6αδα φέτος με λάζο από την αρχή (ενώ περυσι 5οι στην ισοβαθμία...)
αντιγράφω από την κεντρική:
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΣΤ' ομίλου του Eurocup έχει ως εξής:
1η αγωνιστική
Μπενετόν-ΠΑΟΚ
Εστουδιάντες-Ροάν
2η αγωνιστική
Ροάν-Μπενετόν
ΠΑΟΚ-Εστουδιάντες
3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ροάν
Μπενετόν-Εστουδιάντες
4η αγωνιστική
Ροάν-ΠΑΟΚ
Εστουδιάντες-Μπενετόν
5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Μπενετόν
Ροάν-Εστουδιάντες
6η αγωνιστική
Μπενετόν-Ροάν
Εστουδιάντες-ΠΑΟΚ
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΣΤ' ομίλου του Eurocup έχει ως εξής:
1η αγωνιστική
Μπενετόν-ΠΑΟΚ
Εστουδιάντες-Ροάν
2η αγωνιστική
Ροάν-Μπενετόν
ΠΑΟΚ-Εστουδιάντες
3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ροάν
Μπενετόν-Εστουδιάντες
4η αγωνιστική
Ροάν-ΠΑΟΚ
Εστουδιάντες-Μπενετόν
5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Μπενετόν
Ροάν-Εστουδιάντες
6η αγωνιστική
Μπενετόν-Ροάν
Εστουδιάντες-ΠΑΟΚ
Κακως ποσταρες το προγραμμα, προγραμμα χωρις ημερομηνιες και ωρες δεν ειναι προγραμμα.
Το ιδιο ισχυει και για την κεντρικη.
άσε ρε κορίνθιε. που θα μας την πεις κιόλας. μην πετάξω έγω τις γνώσεις μου και φοβηθείς

έτσι έτσι, σκέψου να τις βγάλω κι έξω να τις δεις από κοντά...
PS: καμία εκδρομή θα κάνουμε για ιταλία ή ακόμα καλύτερα μαδρίτη???

PS: καμία εκδρομή θα κάνουμε για ιταλία ή ακόμα καλύτερα μαδρίτη???
α και κάτι που θέλω να στο πω από καιρό. είμαι τόσο μπροστά που το δικό σου άβαταρ εκτελεί βολές ενώ εμένα του δικού μου του αποδίδουν ήδη το τρόπαιο ...

Πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο απο τα δυο γηπεδα η ακομα και στα δυο, προσεξε τι ταζεις?
Υ.Γ Αφου τα ειχατε πιασει ολα ρε, αφου με προκαλεις ομως τωρα που εμαθα πως μπαινει το αβαταρ
θα βρω καλυτερο.
Υ.Γ Αφου τα ειχατε πιασει ολα ρε, αφου με προκαλεις ομως τωρα που εμαθα πως μπαινει το αβαταρ

Εισαστε κορυφαιοι!Και στα του μπασκετ και στο χιουμορ σας!Οποτε μπορω,θα προσπαθω να σας ακολουθησω...
μάλλον το τελικό πρόγραμμα... ξεκινάμε με ταξίδι μαδρίτη τελικά
16 Νοεμβρίου
Εστουντιάντες-ΠΑΟΚ
23 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ-Μπενετόν
30 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ-Ροάν
7 Δεκεμβρίου
Ροάν-ΠΑΟΚ
14 Δεκεμβρίου
ΠΑΟΚ-Εστουντιάντες
21 Δεκεμβρίου
Μπενετόν-ΠΑΟΚ
16 Νοεμβρίου
Εστουντιάντες-ΠΑΟΚ
23 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ-Μπενετόν
30 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ-Ροάν
7 Δεκεμβρίου
Ροάν-ΠΑΟΚ
14 Δεκεμβρίου
ΠΑΟΚ-Εστουντιάντες
21 Δεκεμβρίου
Μπενετόν-ΠΑΟΚ
Για τις εκδρομές που είπατε από Θεσ/νικη δεν υπάρχουν πτήσεις για Ισπανία, για Γαλλία μόνο Παρίσι και για Ιταλία μόνο Ρώμη Μιλάνο

Υ.Γ. Με πρόλαβες για το πρόγραμμα

Υ.Γ. Με πρόλαβες για το πρόγραμμα
Έχεις δίκαιο. Θα ενημερωθεί όταν ανακοινωθούν οι ώρες, τις οποίες δε βρήκα κάπου μέχρι και πριν κανένα μισάωρο. Καλό είναι να υπάρχει όμως μπας και προσέξει κανείς ότι δεν παίζουμε μόνο μπάλα εδώ στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν τις έβγαλε τώρα η επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup.obanebane έγραψε:Κακως ποσταρες το προγραμμα, προγραμμα χωρις ημερομηνιες και ωρες δεν ειναι προγραμμα.