όσο είναι ποδοσφαιριστής ο Μπαλάφας, άλλο τόσο ηλεκτρονικός είσαι και συ......
Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Πρέπει να έχει εγγύηση, οπότε δεν το αγγίζω. Ας μου το αλλάξουν αυτοί τζαμπέ...paok nafplio έγραψε:Ηλεκτρονικος μαν!!!με γνωσεις Η/Υ...γι'αυτο σε λεω..gika έγραψε:Γιατί τι δουλειά κάνεις;;;
το τροφοδοτικο ευκολο ειναι ρε να το αλλαχεις δεσ πως ειναι το παλιο συνδεδεμενο κ αλλαξετο σιγα..
- xrhstos_volos4
ρε σεις κατι ακυρα που βλεπω τελευταια σε φβ, τουιτερ, μπλογκς κλπ με αριθμους για στατους τι ειναι? κατι 18 κατι 30 κλπ???
κ επισης αυτα που λενε μου αρεσει στο κρεβατι/τραπεζι/ντουλαπα/στην κεραια κ οπου αλλου διαολο λενε τι στον πο^τσο εννοουν??
μαμω την αμερικανια μας....
κ επισης αυτα που λενε μου αρεσει στο κρεβατι/τραπεζι/ντουλαπα/στην κεραια κ οπου αλλου διαολο λενε τι στον πο^τσο εννοουν??
μαμω την αμερικανια μας....
- dreamwarrior
Βασικά το κάρβουνο που καίει ο τούλης φτάνει για να ψήσουμε κρεατικά για να φάει και να χορτάσει (περίπου....λέμε τώρα !!!! ) ο Σωτομητσίδης !!!!
Γκίκα ο Ναυπλιώττης είναι ηλεκτρονικός όσο εγώ είμαι ηλεκτρολόγος οκ;;;;
Γκίκα ο Ναυπλιώττης είναι ηλεκτρονικός όσο εγώ είμαι ηλεκτρολόγος οκ;;;;
- paok nafplio
Wannabe μπατσε...Ο Μπαλαφας ειναι παιχταρα κ εγω μεγας ηλεκτρονικος!!!novito έγραψε:![]()
![]()
![]()
όσο είναι ποδοσφαιριστής ο Μπαλάφας, άλλο τόσο ηλεκτρονικός είσαι και συ......![]()
- dreamwarrior
- paok nafplio
Φυσικά και όχι!!!
Μόνο για πατσά και με την Α/μούλα καλεσμένη! Λέω να την βάλουμε να μας τον μαγειρέψει κι όλας...
Μόνο για πατσά και με την Α/μούλα καλεσμένη! Λέω να την βάλουμε να μας τον μαγειρέψει κι όλας...
Τι θα έκανες πειράματα πάνω στον τομέα σου; Αν ναι με το μαλλί κάγκελο και δύο τόνους πιο σκούρος θα έβγαινα...paok nafplio έγραψε:Εγω γκικα θα σε βαζα ρε αλλα μετα πως θα βγαινες δεν ξερω.....
- dreamwarrior
Θέλεις να σε βάλω να πιάσεις ένα καλώδιο με ρεύμα να κάνεις μία γ@μ@τη περμανάντ ;;;;;
- paok nafplio
Θα σε βαλω να κανεις τη γειωση!!!!gika έγραψε:Τι θα έκανες πειράματα πάνω στον τομέα σου; Αν ναι με το μαλλί κάγκελο και δύο τόνους πιο σκούρος θα έβγαινα...paok nafplio έγραψε:Εγω γκικα θα σε βαζα ρε αλλα μετα πως θα βγαινες δεν ξερω.....
- dreamwarrior
- paok nafplio
- dreamwarrior