Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 16/10 19:30 nova1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 16-10 19.30 NOVA

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Tί έκανε?

Υπάρχει κάποιος που δε θα λέγαμε ωχ ωχ ???
+1
Κι αν μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να πούμε "ωχ" θα το λέγαμε το Σάββατο!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πέρυσι ο Αθηναίος διαιτητής έπαιξε σε 12 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Τον ΠΑΟΚ τον σφύριξε τρεις φορές σε εκτός έδρας παιχνίδια.
Στον αγώνα Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 0-2 όπου δεν έδωσε το πέναλτι στην αγκωνιά του Ρουμπάκη στον Παπάζογλου.
Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-1 όπου είχε αποβάλλει τον Αραμπατζή με δύο κίτρινες.
Και στο παιχνίδι Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-3 όπου δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι υπέρ του Ίβιτς και του Μουσλίμοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.
Τον Παναθηναϊκό πέρυσι τον έπαιξε στην Λιβαδειά όπου το παιχνίδι έληξε 0-2, αλλά και στον σημαντικό αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1. Τότε δεν είχε δώσει πέναλτι υπέρ του Καρέρα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη απέβαλε με δύο κίτρινες τον Φυτανίδη.

παοκ24.

ΜΕ λιγα λογια ,δεν δινει πεναλτι σε εμας ενω δινει αρκετες καρτες....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν με ενδιαφέρουν τα κοράκια.... κάψτε μαζί με το καρνάβαλο + το κοράκι μαζί...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δείτε και τη θετική πλευρά του Τριτσώνη. Σε 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις είχαμε 3 διπλά. Εμένα άλλη είναι η απορία μου.

Ο Τριτσώνης είναι Αθηναίος. Έχει αλλάξει ο νόμος περί εντοπιότητας ομάδας και διαιτητή??
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέναλτυ δεν πρόκεται να μας δώσουν, γι' αυτό κύριε Σάλπη να είστε έτοιμος για εκτέλεση, όπως στο πρώτο γκολ με την Εθνική, και όχι για τρίπλα, όπως στη φάση του πέναλτυ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απο τοτε που σταματησαν και οι κληρωσεις (υποτιθεται)..
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Θεωρώ τόσο αδύναμη την ομάδα παρασκηνιακά, που δεν περίμενα και καλύτερη μεταχείριση. Ας παίξουμε έτσι ώστε ο μαυροφορεμένος να μην μπορεί να κάνει και πολλά.

Ο βάζελος θα κατέβει χωρίς Νίνη, Γκοβού και Λέτο. Παρόλο που ο Γάλλος δεν έχει δείξει και πολλά μέχρι τώρα θα ήταν επίφοβος σε περίπτωση που αγωνιζόταν, είμαστε κλασσική ομάδα που ανασταίνει παίκτες. Γενικά όμως με κουρασμένο Καραγκούνη και απόντες τα βασικά άκρα του, συνυπολογίζοντας σαφως τις άδειες εξέδρες, αποτελεί τεράστια ευκαιρία για το μεγάλο come-back.

Σε όσο άσχημη κατάσταση και να είμαστε, περιμένω από τους παίκτες να μας θυμήσουν ότι έχουν εγωισμό και ότι όντως τους πείραξε η ντροπιαστική ήττα από το συμπολίτη. Επιμένω πως δικαιολογίες για κακή εμφάνιση δεν υπάρχουν.

Υ.Γ.: Μετά την τιμωρία της έδρας του βάζελου, προβλέπω να ξαναπαίξουμε με κόσμο στο πρωτάθλημα μετά το φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης..
kos

Δημοσίευση από kos »

αφηστε τις μαλακιες για αθηναιους διατητες. το πουλημενο τομαρι ειναι τομαρι απο οπου και εαν ειναι.
ειδαμε και την αντιμετωπιση που εχει ο ΠΑΟΚ με τον σαλονικιο βασσαρα στα κουμαντα της κεδ.

οσο για το ματς νομιζω οτι το κλειδι ειναι ο ιβιτς. δεν μπορω να θυμηθω καλο ματς του βλανταν απεναντι στον σιμαο. μπορει και να με απατα η μνημη μου αλλα το σκυλι το μαυρο τον σβηνει τον βλανταν.

οποτε θεωρω καλυτερο να μεινει εξω ο βλανταν και να παιξουν οι 3 κοντοι πισω απο τον μουσλι με ελ ζαρ στην θεση του βλανταν, τον κοντο ΔΕΞΙΑ και τον βιερινια αριστερα. μπορει να χαθουν οι βοηθειες του βλανταν στα χαφ αλλα τα χαφ του βαζελου επιθετικα δεν ειναι και οτι καλυτερο (σιμαο, σιλβα)

καλη ειδηση η ετοιμοτητα του ανις γιατι ο σακελλαριου οπως και να το κανουμε ειναι ερωτηματικο.

απεναντι στον σισε προτιμω τον ζουελα απο οποιονδηποτε αλλο στοπερ μας. μπορει να τον παιξει στην δυναμη, αρκει να μην παιξουμε παλι ψηλα και φαμε καμια κοντρα. εκει θα υπαρξει προβλημα.

κρεσιτς
ανις, κοντρερας, ζουελα, μιρο
βιτολο, γκαρσια
κοντος, ελ ζαρ, βιερινια
μουσλι
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία διαιτησίας ούτε τίποτα πια... το χρωστάνε στον εαυτό τους πρώτα και μετά σε όλους μας... να μπούνε και να νικήσουν με καλή εμφάνιση... έτσι όπως τα έκαναν οι δικοί μας 5 αγωνιστικές τώρα, με τις σημαντικές απουσίες του βάζελου και το άδειο ΟΑΚΑ μόνο έτσι θα ξαναποκτήσουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα... είναι άδικο να το γράφω αυτό για ένα και μόνο ματς, άλλα ας πρόσεχαν....

Φίλε kos ο Ελ Ζαρ είναι δεξί εξτρεμ και μόνον αυτή είναι η θέση του... δεν μπορεί να παίξει ως επιτελικός... Βασικά ένα από τα μειονεκτήματά που μου έχει δείξει εμένα ως τώρα είναι ότι κάνει αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και πάσες... απόρώ πως γράφεις να παίξει δεκάρι αντι ίβιτς... Αντί Ίβιτς δεν υπάρχει στην ομάδα χρόνια τώρα.... είναι χιλιογραμμένα αυτά σε αυτό το φόρουμ από κάποιους χρόνια τώρα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως καλητερη ευκαιρια για διπλο με τον βαζελο δυσκολα θα πετυχουμε.Χωρις λετο,γκοβου,νινη και χωρις κοσμο ποτε θα τον ξαναπετυχεις?Ας ελπισουμε να δουμε και καποια δειγματα βελτιωσης σε εμας γιατι οι δικαιολογιες τελειωνουν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos έγραψε:αφηστε τις μαλακιες για αθηναιους διατητες. το πουλημενο τομαρι ειναι τομαρι απο οπου και εαν ειναι.
ειδαμε και την αντιμετωπιση που εχει ο ΠΑΟΚ με τον σαλονικιο βασσαρα στα κουμαντα της κεδ.

.....
μην προσπερνάς έτσι εύκολα μία τόσο σημαντική λεπτομέρεια. Γιατί μη ξεχνάς ότι τα ντέρμπι κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες.
συμφωνώ ότι το πουλημένο τομάρι είναι παντού το ίδιο, αλλά....έστω μία φορά θέλω έναν τέτοιο από το χωριό τη Θεσσαλονίκη, και ας κάνει ...τα δικά του, αν τολμάει, σε ντέρμπι με το ποκ.
Εδώ ξέρεις όλοι είμαστε μια παρέα, κλάνεις στον Βαρδάρη και το μαθαίνουν στη Καλαμαριά.
Δεν σου κάνει κάπως κλικ, γιατί τόσα χρόνια αποφεύγουν να βάλουν έναν θεσσαλονικιό να μας σφυρίξει με το ποκ.
Αφού καταργήθηκε όπως λένε η εντοπιότητα, τι φοβούνται!

Ο βασάρας, ναι όντως τώρα στη κεδ είναι για τον π@υτσο.
Αλλά όταν ήταν εν ενεργεία διαιτητής, τις λιγοστές φορές που μας σφύριξε, πήγε καλά νομίζω.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 16/10 19:30 NOVA

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εχω προαισθημα οτι θα μας σφαξει.....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εχω το προαίσθημα (που μάλλον θα μου γίνει βεβαιόητα) ότι θα κάνουμε καιρό να πάμε στην Τούμπα για να δούμε ματς....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτές οι αποφάσεις για κεκλεισμένων είναι για τον Π@@ΤΣΟ.

Δηλαδή εγώ και άλλοι 19.000 πληρώσαμε -μάλλον προπληρώσαμε- να δούμε όλα τα εντός έδρας του πρωταθλήματος και επειδή 20 -το πάρα πολύ- μ@λακισμένα πετούσαν μπουκάλια, δεν θα πάμε κι εμείς στο γήπεδο;

Βρείτε τρόπο να τους απομωνώσετε!!!!

Από την άλλη θα μου πειτε -και δίκιο θα έχετε- ότι με αυτά που βλέπαν φρίξαν. Και εγώ έφριξα, αλλά προσπαθούσα να φωνάξω για να εμψυχώσω την ομάδα!! Όχι να γ@μήσω τους συνοπαδούς μου στο επόμενο παιχνίδι. Για τα πρόστιμα και τα σχετικά δεν με νοιάζει. Ας τα βρουν άλλοι. Αλλά το να μην μπορώ να πάω στο "σπίτι" μου επειδή κάποιος "συγκάτικος-αδερφός μου", έκανε μια μ@λακία δεν το καταλαβαίνω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”