Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
giapas

Re: Branislav "The Tiger" Prelević

Δημοσίευση από giapas »

kostasff έγραψε:
DC έγραψε:Ναι.
Ο Σιγάλας ήταν ο μόνος που μπορούσε να πιάσει τον Μπάνε, αλλά ΜΟΝΟΝ με την ανοχή των κορακιών στο καράτε που έπαιζε.
Σε συνέντευξή του και σε σχετική ερώτηση, ο Σιγάλας απάντησε πως ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Τίγρης. ;)
Eτσι είναι .
Την έβλεπα τη συνέντευξη του Σιγάλα.
Το είπε αμέσως κ χωρίς πολλές σκέψεις , σαν να την είχε έτοιμη την απάντηση.

ΥΓ : Ο Σιγάλας ήταν κορυφαίος αμυντικός - με ή χωρίς την ανοχή των κορακιών. Αρα η άποψή του μετράει.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και γενικότερα καλός παίκτης νομίζω (και την τίμησε τη φανέλα μας όσο τη φορούσε τουλάχιστον, άσχετα με το τι έκανε μετά με τον ρούλη)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο σιγαλας ηταν ο πιο αταλαντος ελληνας παιχτης που εκανε καριερα γιατι ειχε παθος και ψυχη και δουλεψε παρα πολυ, εγω τετοιους παιχτες τους παω με χιλια, οσο για το αν δυσκολευε τον μπανε αμυντικα ναι τον δυσκολευε αλλα πειτε μου εναν παιχτη που δεν δυσκολευε στην ευρωπη?

Υ.Γ Για φανταστειτε τον φανη οι παλιοι να δουλευε εστω και το μισο απο τον σιγαλα τι θαυματα θα μπορουσε να ειχε κανει στη καριερα του, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα πολλοι δεν εχουν εκμεταλευτει το ταλεντο που τους εχει δοθει και καποιοι αλλοι χωρις ιχνος ταλεντου (γιατι τετοιος ηταν ο σιγαλας μη γελοιομαστε) καταφερνουν να κανουν καριερα που κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα εκαναν ποτε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ρε συ κορίνθιε, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός??? λίγο λέω... βγάλε τα χρόνια του επί ιωαννίδη που τον έφερε από τον παπάγου (αν δεν κάνω λάθος) και τον έκανε λιπηρίδη. στα επόμενα χρόνια δεν ήταν ένας καλός παίκτης (super αμυντικά, πολύ καλός οργανωτικά και ως ηγέτης μέσα στο γήπεδο και όχι κακός επιθετικά). ε όχι και ο πιο ατάλαντος έλληνας παίκτης!!!!!

PS: και να μένουμε οντοπικ, για μένα ένα από τα συγκλονιστικότερα ματς που έχουμε κάνει ως ομάδα παρόλο που χάσαμε είναι ο 5ος τελικός στο σεφ. μας βαράγανε πριν ξεκινήσουμε, και εμείς (μπάνε-κόρφας) τα βάζαμε από τα 8 μέτρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πες μου ποιο στοιχειο επανω του εδειχνε το οποιο ταλεντο ειχε και δεν ηταν προιον δουλειας? το σουτ του? το ντραιβ του? ο χειρισμος της μπαλας? η διορατικοτητα μεσα στο παρκε? Θωμα ο ανθρωπος δουλεψε και καταφερε μεσα απο αυτη τη δουλεια να βελτιωσει ολα αυτα τα στοιχεια σε τετοιο βαθμο που τον βοηθησαν να κανει μια αξιολογοτατη καριερα.

Υ.Γ Η προσηλωση του στην αμυνα δειχνει το ποσο πολυ ηθελε να πετυχει με αυτη καθιερωθηκε και μεσα απο τη δουλεια καταφερε εστω και απο λιγο να βελτιωσει ολα τα στοιχεια που κανουν εναν μπασκετμπολιστα ολοκληρωμενο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και επειδη ισως το μπερδεψες λιγο, ειπα ο πιο αταλαντος ελληνας παιχτης απο αυτους που εκαναν καριερα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

palok έγραψε: και να μένουμε οντοπικ, για μένα ένα από τα συγκλονιστικότερα ματς που έχουμε κάνει ως ομάδα παρόλο που χάσαμε είναι ο 5ος τελικός στο σεφ. μας βαράγανε πριν ξεκινήσουμε, και εμείς (μπάνε-κόρφας) τα βάζαμε από τα 8 μέτρα!!!!!
Απίστευτο παιχνίδι .... είχε βέβαια κ ο γαυρος καλή ομάδα , μη λέμε μ@λ@κίες.
Αλλά κ εμείς ήμασταν πολύ δυνατοί...
Ας μην ήταν τα κοράκια που έκαναν ταναπου το ματς , κ με τέτοια ευστοχία θα το είχαμε σηκώσει.

Προς οbanebane.....φίλε πως να διακριθεί στο ντραιβ κ στο χειρισμό μπάλας από τη στιγμή που έκανε ειδική προπόνηση (πχ βάρη ) για άμυνα?
Κι όμως ο ίδιος είχε πει ότι στα παιδικοεφηβικά ήταν το 1ο βιολί όπου κ να έπαιζε κ έριχνε 30αρες...μετά το πήρε ο ξανθός κ τον μετέτρεψε σε πάρα πολύ καλό αμυντυκό...

Και κάπου εκεί έχτισε κ προσωπικότητα...το σημαντικότερο από όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για να επιστρέψω ον τόπικ. Για τον Μπάνε θα μπορούσα να γράφω βιβλία.
Θα πω μόνο αυτό και όλοι θα με καταλάβετε.

Είναι η αφορμή που έγινα ΠΑΟΚ μεγαλώνοντας μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Γ.Μόσχος και σε μία περίοδο που όλα τα παιδάκια ήταν "Άρης στο μπάσκετ και Παο/γαύρος στη μπάλα", δηλαδή ποιός κερδίζει ώστε να είμαι με τους δυνατούς και εύκολους?ε! αυτό είμαι! και εάν ήξεραν και τι ήταν το χάντμπωλ, θα ήταν Ιωνικός Ν.Φ. ή Δούκας!

Ο Μπάνε ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και το κλάμα του στη Ναντ ΕΙΝΑΙ ο ορισμός του ΠΑΟΚΤΣΗ! Πάλεψε μόνος με τα θηρία, δεν μάσησε, τα έβαλε κάτω και τελικά, τόσο κοντά στο νέκταρ, προδόθηκε από όλους αυτούς που απλά δεν μπορούσαν, ως κατώτεροι, να τον ακολουθήσουν. Και όμως, συνέχισε!

Μία τέτοια μορφή λοιπόν, που είναι το σύμβολο μίας ομάδας τόσο ιστορικής όσο λίγες, που σήκωνε ευρωπαϊκά όταν οι βάζελοι παίζανε στον Τάφο του Ινδού ή στην τρύπα της Γλυφάδας, είναι εκτός ομάδας τώρα. Για να μαλώνουν και να αλληλοπαραιτούνται οι Παοκάρχες 2 μέρες πριν το πρώτο επίσημο της σαιζόν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

giapa και ο κουκοτς οταν πηγε στην αμερικη φουσκωσε σαν τον σταλονε αλλα το ταλεντο ρε φιλε δεν κρυβετε ουτε χανετε οσα βαρη και να κανει καποιος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Entάξει έχεις δίκιο σε αυτό...δε γίνεται να συγκρίνω τους 2 που λες.

Αλλά νομίζω κατάλαβες αυτό που εννοούσα!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ουτε εγω τους συγκρινω ρε αλοιμονο καταλαβαινω τι λες, ο καθενας μας "πουλαει" τον εαυτο του οπως μπορει και αυτος τον "πουλησε" με την δουλεια το παθος την ψυχη και την προσωπικοτητα που εχτισε μεσα απο τα πολλα μεγαλα παιχνιδια που επαιξε στην καριερα του.

Υ.Γ Αλλα απο ταλεντο μυρωδιας και μην επιμενετε εσυ και ο πολυξεριδης γιατι θα τσακωθουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

palok έγραψε:και γενικότερα καλός παίκτης νομίζω (και την τίμησε τη φανέλα μας όσο τη φορούσε τουλάχιστον, άσχετα με το τι έκανε μετά με τον ρούλη)
Όντως την τίμησε τη φανέλα, απλώς ο ερχομός του συνέπεσε με το αποτυχημένο άνοιγμα Μπατατούδη και τη διάλυση της πολύ καλής ομάδας που πήγε να δημιουργηθεί, στα εξ ων συνετέθη. Ο Σιγάλς κάθησε όλη εκείνη τη χρονιά και σίγουρα μία ακόμη (αν όχι δύο), διάστημα στο οποίο ο κόσμος του ΠΑΟΚ γύρισε την πλάτη στην ομάδα τελείως και το μπάσκετ ως άθλημα έκανε το μεγάλο άλμα προς τα πίσω. Γι αυτό νομίζω πως μας είχε πάντα ολίγον άχτι.
SRV έγραψε:Παιδιά το κλάμα που έριξα ως πιτσιρικάς μετά από τον καταραμένο τελικό με τη Ρεάλ δεν το έχω ξαναρίξει στη ζωή μου. Είναι απίστευτο το μεγαλύτερο καλάθι όλων των εποχών για κάθε ΠΑΟΚτσή να το διαδέχεται η μεγαλύτερη ξερή!
Συμβατότατο με τη μοίρα και το DNA αυτής της ομάδας, η ιστορία της ζωής μας, οι πίκρες που μας σφυρηλάτησαν χαρακτήρα. Πάντως στη Nantes, όταν κοιτούσα αποσβολωμένος και με ανατριχίλα το γοερό κλάμα του Μπάνε, αναθάρρησα κάπως και ένιωσα μια περηφάνια να με γεμίζει. Εκεί που κατέρρευσα τελείως και οι γονείς μου πάσχιζαν να με παρηγορήσουν και είχαν τρομάξει, ήταν ένα χρόνο αργότερα στην Αθήνα, στο τραίνο που έχασε δια παντός αυτή η ομάδα για να αναπληρώσει όλα όσα είχε χάσει και να γίνει η υπέρτατη αυτοκρατορία.
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

dj_timo έγραψε:Μαγκες με αυτο το τοπικ τωρα εχω πιαστει και ειλικρινα σιγα σιγα θα κανω κατι που πολλοι παλιοτεροι θα εκτιμησετε. Θα σκαναρω ολα τα εντυπα και ειδικα τα εξωφυλλα του "Τριποντου" και θα τα ανεβασω σε ενα ζιπακι να μορφωθουν και λιγο οι μικροτεροι.
Το πλεον κλασικ εξωφυλλο ηταν στο περιβοιτο γαυρος-ΠΑΟΚ 76-77 με τον Μπανε να εχει υψωμενα τα χερια... ολ ταιμ κλασικ... Θυμαμαι σαν εχθες που μιλουσα με φιλαρακια μου και τους ελεγα οτι η τοτε απουσια του Σιγαλα απο το συγκεκριμενο ματς ισως να επαιζε τεραστιο ρολο γιατι ηταν ο μονος που μπορουσε να πιασει (λεμε τωρα) καπως τον Μπανε
Και οντως... 31 ποντους με οργια απεναντι σε Νακιτς ο Μπανε και παρε το διπλο στα μουτρα... Πσσ προπονητες ειμασταν γαμωωωω
αν εχεις και εκεινο το εξωφυλλο με τον μπανε με σπασμενο το δοντι μπροστα μετα την φοβερη αγκωνια του ..καργκολ(παοκ - ρεαλ).εξεχαστο!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

dj_timo έγραψε:Το πλεον κλασικ εξωφυλλο ηταν στο περιβοητο γαυρος-ΠΑΟΚ 76-77 με τον Μπανε να εχει υψωμενα τα χερια... ολ ταιμ κλασικ... Θυμαμαι σαν εχθες που μιλουσα με φιλαρακια μου και τους ελεγα οτι η τοτε απουσια του Σιγαλα απο το συγκεκριμενο ματς ισως να επαιζε τεραστιο ρολο γιατι ηταν ο μονος που μπορουσε να πιασει (λεμε τωρα) καπως τον Μπανε
Και οντως... 31 ποντους με οργια απεναντι σε Νακιτς ο Μπανε και παρε το διπλο στα μουτρα... Πσσ προπονητες ειμασταν γαμωωωω
Και 31 πόντους με 6 τρίποντα, 13 βολές και 0 δίποντα, φοβερό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 12 Οκτ 2010, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχαχα πωωω α ρε Μπανε μας εκανες να φτιαχνουμε μπασκετες μεχρι και με συρμα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”