Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Branislav "The Tiger" Prelević

Δημοσίευση από palok »

εντάξει εννοούσα από αυτούς που έχω προλάβει να δω και να ζήσω. τον κούδα τον είδα με τα μάτια μου μία φορα το 82 στον τελικό με την κούλα. δεν έχω αναμνήσεις από αυτόν. είναι σαν αυτούς που είναι 20 χρονών και λένε ο maradona είναι καλύτερος από τον Pele... ό,τι να ναι... έλληνες γαρ....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ναι ρε, εννοείται, το κατάλαβα.
Πέρα από την πλάκα, και εγώ έστυψα το μυαλό μου να θυμηθώ κάποιον με τον οποίο να πορώθηκα και να τον θεώρησα έμβλημα και ψυχή του ΠΑΟΚ και δεν κατέληξα σε κανένα άλλο.
Ίσως για αυτό μου είχε κάτσει αμήχανα η αλλαγή πλεύσης και ρότας του Μπάνε, η οποία, κατά τον ίδιο πάντα, είχε ορόσημο τη Ναντ.
Τη θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη, ο άνθρωπος κόντεψε να πεθάνει από τη θλίψη μέσα στο παρκε, είχε και το μαλάκα δήμαρχο πειραιά να τα κάνει πάντα μούσκεμα (όχι μόνο στη Ναντ!)στα τελευταία δεύτερα, είχε και την κατάρα της πιο αδικημένης (από εαυτόν και άλλους) ομάδας μπάσκετ να αντιπαρέλεθει, είδε και απόειδε και αποφάσισε να δει τα πράγματα λίγο πιο αποστασιοποιημένα.
Απλώς, όταν χάσαμε στη Βιτόρια, μου έλειπε ο Μπάνε που θα τρελαινόταν, δε μου άρεσε ο ψύχραιμος Μπάνε με το γλυκόπικρο χαμόγελο επικείμενου αποχαιρετισμού.
Σα να αισθάνθηκα ένα γενικότερο τέλος εποχής (και) αθωότητας.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τον Κούδα σε συνέντευξη που έτυχε να δω (πριν από χρόνια) μου φάνηκε στεναχωρημένος που δεν πήγε στον γαύρο (για να γίνει γνωστός στην Ευρώπη). Τέλος πάντων.
Ω Μπάνε-Μπάνε

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Στην Βιτόρια είχα πάρει ήδη τις αποφάσεις του, το είχε πει από πριν άλλωστε ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Το ξέρω, δεν αναφέρομαι στη φυγή, στην οποία κιόλας εξωθήθηκε με "βελούδινο" τρόπο.
Μιλάω για το ότι ήταν κάποτε η απόλυτη ενσάρκωση του πάθους για την ομάδα, του ματιού που γυαλίζει, της ταύτισης με την ομάδα και τον κόσμο.
Στη Βιτόρια, δεν τα έβλεπε έτσι τα πράγματα, κάτι είχε αλλάξει μέσα του.
Το είναι ακόμη και τώρα μεγάλο ΠΑΟΚι, εννοείται.
Είχα γελάσει τρομερά όταν του ζήτησαν δηλώσεις σε τηλεοπτικό πάνελ για το κολοσσιαίο θέμα που τάραξε συθέμελα και ραγδαία την, κατά τ' άλλα υποδειγματική, αθλητικη ζωή της χώρας, τον καυγά μεταξύ ελλήνων και σέρβων κακομαθημένων τρισεκατομμυριούχων.
Ο αφοπλιστικός Μπάνε απαντά με τη γνωστή σέρβικη essence των ελληνικών του,
"Εγώ δεν ξέρω, δεν είδα καν, εγώ ΠΑΟΚ - Fenerbahce ασχολούμουν εκείνη την ώρα"
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μα τι λέμε τώρα. κι αν άλλαξε σαν άνθρωπος, κι αν δεν γυάλιζε το μάτι του, κι αν δεν είναι καλός στα οικονομικά, κι αν απέτυχε στη ζωή του, κι αν δεν ήταν καλός προπονητής, κι αν ήταν φίλος του παντελονάτου. Είναι ο νιλς χολγκερσον, ο ιππότης της ασφαλτου, ο τεντεν, ο μαγκάιβερ, ο μάτλοκ, οι dukes, ο μπαγκς μπανυ, ο σουπερμαν, όλοι μας οι παιδικοί ήρωες σε ένα. απλά γιατί όταν η μαμημένη έκαιγε, αυτός με το δικέφαλο στο στήθος έλεγε (δες πιο κάτω)...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

++

Και για μένα, κάτι παραπάνω από ενας παίκτης ο Μπάνε..
Σύμβολο.

Γιαυτό και οταν μπαίνω στο ΠΑΟΚμάνια, μια κλεφτή ματιά πάνω δεξιά την ρίχνω πάντα...
Εικόνα

[palok as Αλέφαντος]Είναι ο νιλς χολγκερσον, ο ιππότης της ασφαλτου, ο τεντεν, ο μαγκάιβερ, ο μάτλοκ, οι dukes, ο μπαγκς μπανυ, ο σουπερμαν, όλοι μας οι παιδικοί ήρωες σε ένα.[/palok as Αλέφαντος]

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Αγαπητέ φίλε palok,
Με τον μάτλοκ με απογείωσες. Θα επανέλθουμε πιο κάτω όμως...όλα εν καιρώ.
Προς το παρόν, ας σταθούμε σε μία μεγάλη ρήση ενός μεγάλου ανδρός...

Αν δεν μπορεί, να πάρω μπάλα εγώ?

[youtube]H8bcGKGsyHQ&p=69C67D6FFC57F0E7&playnext=1&index=3[/youtube]

Στο 5' και 34'' αυτου του τόσο ξεκαρδιστικού βίδεο.
Έχει ποσταριστεί και στο basketball retro αλλά νομίζω πως είχε θέση και εδώ.

ΥΓ Με τον Μάτλοκ, κατά κόσμο Andy Griffith, με απογείωσες, όπως προείπα.
Σου θυμίζει κάποιον ο πρωταγωνιστής στο παρακάτω βίδεο?
[youtube]mJGUm9e_BLU&feature=related[/youtube]
Ο πολυαγαπημένος μας Μάτλοκ έχει πρωταγωνιστήσει στο αριστούργημα του Ηλία Καζάν, A Face in the Crowd (Μία μορφή στο πλήθος, 1957) και είχε αποκτήσει τότε φήμη παγκόσμιου κινηματογραφικού αστέρα
Άβαταρ μέλους
kostasff

paok87 έγραψε:Γιαυτό και οταν μπαίνω στο ΠΑΟΚμάνια, μια κλεφτή ματιά πάνω δεξιά την ρίχνω πάντα...
Εικόνα
Κι εγώ πάντα. Η ματιά πέφτει πρώτα εκεί.
Αυτός ο άνθρωπος έχει σφηνώσει στο μυαλό μου. Είναι κάτι το διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ούτε ο Κούδας. Κανείς.
Εχω σπάσει τη Τv στο κλαμα του επάνω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαγκες με αυτο το τοπικ τωρα εχω πιαστει και ειλικρινα σιγα σιγα θα κανω κατι που πολλοι παλιοτεροι θα εκτιμησετε. Θα σκαναρω ολα τα εντυπα και ειδικα τα εξωφυλλα του "Τριποντου" και θα τα ανεβασω σε ενα ζιπακι να μορφωθουν και λιγο οι μικροτεροι.
Το πλεον κλασικ εξωφυλλο ηταν στο περιβοιτο γαυρος-ΠΑΟΚ 76-77 με τον Μπανε να εχει υψωμενα τα χερια... ολ ταιμ κλασικ... Θυμαμαι σαν εχθες που μιλουσα με φιλαρακια μου και τους ελεγα οτι η τοτε απουσια του Σιγαλα απο το συγκεκριμενο ματς ισως να επαιζε τεραστιο ρολο γιατι ηταν ο μονος που μπορουσε να πιασει (λεμε τωρα) καπως τον Μπανε
Και οντως... 31 ποντους με οργια απεναντι σε Νακιτς ο Μπανε και παρε το διπλο στα μουτρα... Πσσ προπονητες ειμασταν γαμωωωω
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ναι.
Ο Σιγάλας ήταν ο μόνος που μπορούσε να πιάσει τον Μπάνε, αλλά ΜΟΝΟΝ με την ανοχή των κορακιών στο καράτε που έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

dj_timo έγραψε:Μαγκες με αυτο το τοπικ τωρα εχω πιαστει και ειλικρινα σιγα σιγα θα κανω κατι που πολλοι παλιοτεροι θα εκτιμησετε. Θα σκαναρω ολα τα εντυπα και ειδικα τα εξωφυλλα του "Τριποντου" και θα τα ανεβασω σε ενα ζιπακι να μορφωθουν και λιγο οι μικροτεροι.

Θα εισαι ωραιος αν κανεις κατι τετοιο!
Άβαταρ μέλους
kostasff

DC έγραψε:Ναι.
Ο Σιγάλας ήταν ο μόνος που μπορούσε να πιάσει τον Μπάνε, αλλά ΜΟΝΟΝ με την ανοχή των κορακιών στο καράτε που έπαιζε.
Σε συνέντευξή του και σε σχετική ερώτηση, ο Σιγάλας απάντησε πως ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Τίγρης. ;)
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

DJ_Timo φτιάξε μας!

Παιδιά το κλάμα που έριξα ως πιτσιρικάς μετά από τον καταραμένο τελικό με τη Ρεάλ δεν το έχω ξαναρίξει στη ζωή μου. Είναι απίστευτο το μεγαλύτερο καλάθι όλων των εποχών για κάθε ΠΑΟΚτσή να το διαδέχεται η μεγαλύτερη ξερή!

http://www.youtube.com/watch?v=St934V3LVp8

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ..........ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΟΚ,ΜΕΤΑ,ΛΟΓΩ Κ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟΙ.......ΟΠΩΣ Κ ΝΑ'ΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ)ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”