91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
apaikto$

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από apaikto$ »

Έχω την αίσθηση ότι αιφνιδιάζεται από το ξαφνικό, γρήγορο σε εκτέλεση και δυνατό σουτ με αποτέλεσμα να εκτιμά λάθος τον τρόπο με τον οποίο θα διώξει και έτσι αντί να διώξει προς τα πλάγια του έφυγε η μπάλα στον άξονα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αυτήν την αντεπίθεση που με vole δίνεις ασίστ στο centerfor μας , ήθελα να μάθω ποσα goal έχετε βάλει έτσι στις προπονήσεις που σας διδάσκει ο δερμιτζάκης ?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

και γω την ίδια απορία έχω. Το έκανε μία στην Πόλη με την Φενέρ, αν και εκεί τη κεφαλιά την πήρε ο Βιερίνια και την έσπασε για τον Μούσλι.
Αλλά μόνος του ο Μούσλι, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ? Να πάρει κεφαλιά, να κατεβάσει και να σουτάρει στο γάμα? Ωραίο σύστημα παίζετε!
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Kolokotronis_4 έγραψε:το να σε γράφει στα @@ του, το τοίχος σημαίνει ότι εσύ σαν γκολκίπερ έχεις πρόβλημα συντονισμού, καθοδήγησης και επικοινωνίας με την άμυνά σου. οταν ο τερματοφύλακας σου δίνει οδηγίες τις ακολουθείς πιστά. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και σχετίζεται με την αγωνιστική πειθαρχία των παιχτών.
Γεια στο στομα σου φιλε μου. Το τειχος ανοιξε σαν βενταλια, δεν μπορουμε να αποδοσουμε ευθυνη στον κιπερ. Απλα το τειχος και ειδικα ο πρωτος αριστερα οπως εβλεπε ο Κρεσιτς ειναι για μπατσες...
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Το κακό για τον Kresic είναι ότι με την πρώτη στραβή παίζει και να την πληρώσει και να φάει πάγκο. Κάτι που δεν ισχύει για τον Χαλκιά. Εγώ στηρίζω Kresic λόγω ηλικίας. Είναι κάτι σαν επένδυση. Αλλιώς τους θεωρώ σχεδόν ισάξιους...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τον Άρη ήταν όπως πάντα: Έσωσε το τετ-α-τετ του Javito στο 66΄ (είναι φοβερή η ικανότητά του αυτή) και είχε κακή απόκρουση στο φάουλ στο 75΄. Και πάλι το βασικό λάθος δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει στο άθλιο τείχος, αλλά η απόκρουσή του τερματοφύλακα είναι πάντα προς τα έξω και όχι προς τα μέσα.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

crabsody έγραψε:Το κακό για τον Kresic είναι ότι με την πρώτη στραβή παίζει και να την πληρώσει και να φάει πάγκο. Κάτι που δεν ισχύει για τον Χαλκιά. Εγώ στηρίζω Kresic λόγω ηλικίας. Είναι κάτι σαν επένδυση. Αλλιώς τους θεωρώ σχεδόν ισάξιους...
Σωστός αδερφέ μέχρι ενός σημείου...

Στην ηλικία του Δαρείου ο Κωστάκης έπαιζε στη γριούλα και φαινόταν ότι δεν είχε ποτέ τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξης... Στο σκουλήκι έφτιαξε ξανά το όνομά του μετά από αποτυχημένες περιπλανήσεις σε σκορποχώρια Αγγλίας & Ισπανίας...

Ο Δαρείος είναι έτοιμος για βασικός στην εθνική της χώρας του και δεν του λείπει τπτ για να μας αφήσει μια μέρα και να πάει εξωτερικό... Άλλωστε δούλεψε Γερμανία από τα 16 του...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εξόδους άλφα και ωμέγα.

Και τέλος μάθε να κατευθύνεις την άμυνα φώναζε τους να σε ακούνε έλεος τέτοια κλάση και μπόι και ακόμα τα βασικά πρέπει να στα λέμε εμείς οι άμπαλοι
:ugeek:

υγ

Φέρεις μερική ευθύνη στο γκολ που δεν κατευθύνεις το τοίχος.
Ξανά έλεος...
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

μετα το ματς με βαζελο πιστευω πως πρεπει να παρει καμια ανασα....
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ρε παιδιά τι ανασα; Τερματοφύλακας είναι...

Νομίζω πως πρεπει να επανελθει ο Χαλκιας
(και μου φαινεται σχεδον απιστευτο που το λέω εγω που δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν δεν ηταν το ματς με τον παο θα θελα χαλκια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Federacion έγραψε:Ρε παιδιά τι ανασα; Τερματοφύλακας είναι...
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Χαλκιάς θεωρώ ότι θα επανέλθει και για λόγους ισορροπιών: είναι δύσκολο να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες από την άποψη ότι και οι δύο πρέπει να πάρουν χρόνο. Φαντάζεστε να είχαμε δεύτερο τερματοφύλακα τον Πάρντο ή κάτι άλλους απίθανους που έχουν οι υπόλοιποι; Νομίζω είμαστε η μόνη μεγάλη ομάδα με τέτοιο δίδυμο στην εστία.
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

Federacion έγραψε:Ρε παιδιά τι ανασα; Τερματοφύλακας είναι...

εστω, εχει απο το ματς με αγιαξ συνεχομενες εμφανισεις....(εκτος το φιλικο με πανθρακικο που επαιξε κ ο χαλκιας)
ανασα ψυχολογιας θα ελεγα καλυτερα.... :)
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

When you change the goalkeeper you dont give him "anases" you give him psychophases!

Pavlo keep dario on field!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”