91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Έχω την αίσθηση ότι αιφνιδιάζεται από το ξαφνικό, γρήγορο σε εκτέλεση και δυνατό σουτ με αποτέλεσμα να εκτιμά λάθος τον τρόπο με τον οποίο θα διώξει και έτσι αντί να διώξει προς τα πλάγια του έφυγε η μπάλα στον άξονα.
αυτήν την αντεπίθεση που με vole δίνεις ασίστ στο centerfor μας , ήθελα να μάθω ποσα goal έχετε βάλει έτσι στις προπονήσεις που σας διδάσκει ο δερμιτζάκης ?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
και γω την ίδια απορία έχω. Το έκανε μία στην Πόλη με την Φενέρ, αν και εκεί τη κεφαλιά την πήρε ο Βιερίνια και την έσπασε για τον Μούσλι.
Αλλά μόνος του ο Μούσλι, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ? Να πάρει κεφαλιά, να κατεβάσει και να σουτάρει στο γάμα? Ωραίο σύστημα παίζετε!
Αλλά μόνος του ο Μούσλι, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ? Να πάρει κεφαλιά, να κατεβάσει και να σουτάρει στο γάμα? Ωραίο σύστημα παίζετε!
Γεια στο στομα σου φιλε μου. Το τειχος ανοιξε σαν βενταλια, δεν μπορουμε να αποδοσουμε ευθυνη στον κιπερ. Απλα το τειχος και ειδικα ο πρωτος αριστερα οπως εβλεπε ο Κρεσιτς ειναι για μπατσες...Kolokotronis_4 έγραψε:το να σε γράφει στα @@ του, το τοίχος σημαίνει ότι εσύ σαν γκολκίπερ έχεις πρόβλημα συντονισμού, καθοδήγησης και επικοινωνίας με την άμυνά σου. οταν ο τερματοφύλακας σου δίνει οδηγίες τις ακολουθείς πιστά. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και σχετίζεται με την αγωνιστική πειθαρχία των παιχτών.
Το κακό για τον Kresic είναι ότι με την πρώτη στραβή παίζει και να την πληρώσει και να φάει πάγκο. Κάτι που δεν ισχύει για τον Χαλκιά. Εγώ στηρίζω Kresic λόγω ηλικίας. Είναι κάτι σαν επένδυση. Αλλιώς τους θεωρώ σχεδόν ισάξιους...
- ΑποστόληςΑ
Με τον Άρη ήταν όπως πάντα: Έσωσε το τετ-α-τετ του Javito στο 66΄ (είναι φοβερή η ικανότητά του αυτή) και είχε κακή απόκρουση στο φάουλ στο 75΄. Και πάλι το βασικό λάθος δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει στο άθλιο τείχος, αλλά η απόκρουσή του τερματοφύλακα είναι πάντα προς τα έξω και όχι προς τα μέσα.
Σωστός αδερφέ μέχρι ενός σημείου...crabsody έγραψε:Το κακό για τον Kresic είναι ότι με την πρώτη στραβή παίζει και να την πληρώσει και να φάει πάγκο. Κάτι που δεν ισχύει για τον Χαλκιά. Εγώ στηρίζω Kresic λόγω ηλικίας. Είναι κάτι σαν επένδυση. Αλλιώς τους θεωρώ σχεδόν ισάξιους...
Στην ηλικία του Δαρείου ο Κωστάκης έπαιζε στη γριούλα και φαινόταν ότι δεν είχε ποτέ τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξης... Στο σκουλήκι έφτιαξε ξανά το όνομά του μετά από αποτυχημένες περιπλανήσεις σε σκορποχώρια Αγγλίας & Ισπανίας...
Ο Δαρείος είναι έτοιμος για βασικός στην εθνική της χώρας του και δεν του λείπει τπτ για να μας αφήσει μια μέρα και να πάει εξωτερικό... Άλλωστε δούλεψε Γερμανία από τα 16 του...
Εξόδους άλφα και ωμέγα.
Και τέλος μάθε να κατευθύνεις την άμυνα φώναζε τους να σε ακούνε έλεος τέτοια κλάση και μπόι και ακόμα τα βασικά πρέπει να στα λέμε εμείς οι άμπαλοι
:ugeek:
υγ
Φέρεις μερική ευθύνη στο γκολ που δεν κατευθύνεις το τοίχος.
Ξανά έλεος...
Και τέλος μάθε να κατευθύνεις την άμυνα φώναζε τους να σε ακούνε έλεος τέτοια κλάση και μπόι και ακόμα τα βασικά πρέπει να στα λέμε εμείς οι άμπαλοι
:ugeek:
υγ
Φέρεις μερική ευθύνη στο γκολ που δεν κατευθύνεις το τοίχος.
Ξανά έλεος...
- xrhstos_volos4
- Federacion
Ρε παιδιά τι ανασα; Τερματοφύλακας είναι...
Νομίζω πως πρεπει να επανελθει ο Χαλκιας
(και μου φαινεται σχεδον απιστευτο που το λέω εγω που δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα)
Νομίζω πως πρεπει να επανελθει ο Χαλκιας
(και μου φαινεται σχεδον απιστευτο που το λέω εγω που δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα)
- ΑποστόληςΑ
Ο Χαλκιάς θεωρώ ότι θα επανέλθει και για λόγους ισορροπιών: είναι δύσκολο να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες από την άποψη ότι και οι δύο πρέπει να πάρουν χρόνο. Φαντάζεστε να είχαμε δεύτερο τερματοφύλακα τον Πάρντο ή κάτι άλλους απίθανους που έχουν οι υπόλοιποι; Νομίζω είμαστε η μόνη μεγάλη ομάδα με τέτοιο δίδυμο στην εστία.
- xrhstos_volos4
Federacion έγραψε:Ρε παιδιά τι ανασα; Τερματοφύλακας είναι...
εστω, εχει απο το ματς με αγιαξ συνεχομενες εμφανισεις....(εκτος το φιλικο με πανθρακικο που επαιξε κ ο χαλκιας)
ανασα ψυχολογιας θα ελεγα καλυτερα....

- paoki_sweden
When you change the goalkeeper you dont give him "anases" you give him psychophases!
Pavlo keep dario on field!
Pavlo keep dario on field!