Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Νομίζω το άλλο το είχε βάλει ο Φρούσος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ πιτσιρικάς...ούτε θυμάμαι πότε ήταν ή ποσο χρονών ήμουν.

Με πήγε ο πατέρας μου.

Παίζαμε με Δοξα Δράμας κ νικήσαμε με 3- 1, 5-1 , 4-1 ... τι να σας πω.

Ηταν μεσημέρι κ νομίζω είχαμε το Μαγκντι τότε.

Λογικα πρέπει να ήταν κοντά στο 90... λίγο πριν , λιγο μετά...

Απο τους παλιούς αν θυμαται κανείς , ας πει ακριβώς....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

kotsos έγραψε:Περίοδος 92-93, 9 ετών, ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1-2 (Όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις)
Είχαμε πάει θυμάμαι στη Θ6, και ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το πανό που σκεπαζε την είσοδο, όπως επίσης και τα πορτοκάλια που είχαμε μαζί μας για κολατσιό! Προηγηθήκαμε 1-0 αλλά μετά ο ΟΦΗ μας παστέλωσε άλλα 2 τεμάχια (παρά την προτροπή του πατέρα μου να αλλάξουμε θέσεις στο 1-1 για το γούρι).
Την Κυριακή του εν λόγω παιχνιδιού τρώγαμε με τους γονείς μου σε ένα εστιατόριο, με την επωνυμία
"Τα Πράσινα Φανάρια", στο δρόμο για το αεροδρόμιο,
το οποίο έχει κλείσει και στη θέση του υπάρχει ένα everest :cry:
Θυμάμαι να παρακολουθώ την εξέλιξη του σκορ στο "Λεπτό προς Λεπτό" στο Mega.
Νομίζω πως φορούσαμε μάυρες φανέλες και άσπρα σορτσάκια.
Και η άλλη μου ανάμνηση από ματς του ΠΑΟΚ στα "Πράσινα Φανάρια" είναι ένα κλαρίνο στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, πάλι με εις βάρος μας ανατροπή, αν το θυμάμαι σωστά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ο πρώτος αγώνας μου νομίζω ήταν ένας αγώνας μπάσκετ με την ΑΕΚ τη χρονιά του πρωταθλήματος, στην κανονική περίοδο.
Είχα αγοράσει με καμάρι και το πρώτο μου κασκόλ, το οποίο σε... άπταιστα ιταλικά έγραφε "FORTSA PAOK" αντί για "FORZA PAOK" :D
Ο πρώτος τηλεοπτικός αγώνας μπάσκετ τον οποίο θυμάμαι να παρακολουθώ και να με κρατά σε αγωνία είναι μία χρονιά νωρίτερα, η ήττα με 75-63 στον δεύτερο ημιτελικό από τη Δυναμό Μόσχας και πρόκριση για μόλις ένα πόντο στον τελικό της Γενεύης.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε στο ποδόσφαιρο τώρα...
Ο πρώτος αγώνας θυμάμαι να ακούω στο ράδιο ήταν ένα Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-2, αν δεν απατώμαι.
Το πρώτο μου όμως τρελό ραδιοφωνικό καρδιοχτύπι ήταν ο ημιτελικός του '91 ΠΑΟΚ - παο στην Τούμπα, όπου κερδίσαμε με 1-0 και δεν ανατρέψαμε το 0-2 του πρώτου αγώνα.
Πολύ έντονα θυμάμαι και ένα άρης- ΠΑΟΚ 1-2, αλλά δεν μπορώ να το κατατάξω χρονικά...
Τηλεοπτικά, η πρώτη φορά που θυμάμαι να στήνομαι με αγωνία μπροστά στην οθόνη με τον παππού μου ήταν σε ένα ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 3-2, όπου είχαμε προηγηθεί με το καγκουρώ Τζόνυ και είχαμε εν τέλει μειώσει με φάουλ του Λαγωνίδη.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε τώρα στη ντροπή του γηπέδου, την οποία αποφεύγω εδώ και ώρα...
Το πρώτο ποδοσφαιρικό μου ματς...δεν ήταν του ΠΑΟΚ... :roll: :roll:
Ένας θείος μου που έχει πλέον πεθάνει, με πήγε σε ματς του Ηρακλή, προσπαθώντας μάταια να με κάνει γριά..
Η μοίρα μάλιστα το έφερε το πρώτο μου ματς να μην είναι καν στο Καυτανζόγρειο αλλά...στη σκουληκοφωλιά,
λόγω τιμωρίας ή έργων δεν θυμάμαι.
Ηρακλής - Δόξα Δράμας 2-2, με Χρήστο Κωστή στον Ηρακλή και Μιχάλη ιορδανίδη να σκοράρει για τους Δραμινούς..
Πρωτο ματς στην Τούμπα, χωρίς να παίρνω και όρκο :? , ήταν ένα ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1, με σκόρερ το Μάκη Χάβο με σουτάρα και νομίζω το καγκουρό Τζόνυ, ενώ είχε μειώσει ένας κύριος ονόματι Μάκης Τζάτζος, αν θυμάμαι καλά...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRAKTORINOS και GORDON αν έχετε κάποιο ντοκουμέντο από όλα αυτά που γράφω, θα με συγκινούσε - χαροποιούσε ιδαίτερα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κι εμενα στο Χαριλαου ηταν το πρωτο μου ματς......Αρης-ΠΑΟΚ 2-3......Στο μπασκετ ηταν το ΠΑΟΚ-Αρης 101-99......Το ειχα ξαναγραψει αλλα χαθηκε.......Θυμαμαι μαλιστα οτι ηθελα να παρω το κασκολ του ΠΑΟΚ στο Χαριλαου αλλα ο πατερας μου δε με αφησε.....
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Πρώτο ματς στο ναό ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 3-0 (6-11-94)
Το πρώτο ματς που θυμάμαι στην ΤV αμυδρά είναι το BAYERN-ΠΑΟΚ 0-0
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Τουλάχιστον εσύ Μάκη είδες α)την ΠΑΟΚάρα β)τη... γηπεδούχο ομάδα (να τρώει μάλιστα και μία ξεγυρισμένη περιποίηση), δύο στοιχεία που , που ως δια μαγέιας απείχαν από το δικό μου πρώτο και... χαριλιώτικο ματς.
Κατά τ' άλλα, και εγώ ήμουν μέσα σ' εκείνο το 2-3, πάρτυ σε όλα τα επίπεδα και χαμένη ευκαιρία για διασυρμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 11 Οκτ 2010, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το πρωτο μου ματς στην Τουμπα ηταν για την Ευρωπη......Μαλλον σας θυμιζει κατι μια ιστορια με ενα φαξ :roll: ......Εκτος κι αν ηταν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος 1-1 με διαιτητη το Ζωγραφο και με σκορερ τον κοντο.....Νομιζω παντως οτι το ματς ΠΑΟΚ-Μακαμπι Τελ Αβιβ 0-3(στα χαρτια,1-2 στο γηπεδο)ηταν πριν απο αυτο.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τρί 12 Οκτ 2010, 19:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ναι, ήταν πιο πριν.
thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

πρωτο ματσ αν δε κανω λαθος στο παλιο καραισκακη ΕΘΝΙΚΟΣ -ΠΑΟΚ επι βουλινου 1-1 ισοφαρισε ο Σκαρταδος με πεναλτι ημουν απεναντι απο τα επισημα και οι 300σιοι να φωναζουν διπλα απο τα επισημα ΠΑΟΚ παιξε για το λαο σου και οχι κλπ κλπ
Antihero

Δημοσίευση από Antihero »

Aureliano Buendia έγραψε:Νομίζω το άλλο το είχε βάλει ο Φρούσος.
lol το θυμασαι :lol:
οντως ο Φρουσος καλα λες!(με κεφαλια νομιζω? :? )
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Aureliano Buendia έγραψε:Ο πρώτος αγώνας μου νομίζω ήταν ένας αγώνας μπάσκετ με την ΑΕΚ τη χρονιά του πρωταθλήματος, στην κανονική περίοδο.
…και ήταν ένα χαλαρό 72-53, φθινόπωρο του 1991…
Εικόνα

Aureliano Buendia έγραψε:Ο πρώτος τηλεοπτικός αγώνας μπάσκετ τον οποίο θυμάμαι να παρακολουθώ και να με κρατά σε αγωνία είναι μία χρονιά νωρίτερα, η ήττα με 75-63 στον δεύτερο ημιτελικό από τη Δυναμό Μόσχας και πρόκριση για μόλις ένα πόντο στον τελικό της Γενεύης.
Τρομερός αγώνας όπου η πρόκριση κρίθηκε με δύο εύστοχες βολές του Μπάνε 6 δεύτερα πριν το τέλος…
Εικόνα
Εικόνα
…στα δυο αυτά ματς είχαμε ήρωα τον Πητ (…Πητ, Πητ…) Παπαχρόνη…
Εικόνα
…και υποδοχή στα …σύνορα, μιας και η επιστροφή έγινε από ένα σημείο και μετά με πούλμαν, λόγω του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία…
Εικόνα
Aureliano Buendia έγραψε:Ο πρώτος αγώνας θυμάμαι να ακούω στο ράδιο ήταν ένα Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-2, αν δεν απατώμαι.
7/10/90 Γιάννενα – ΠΑΟΚ 0-2 (2’, 41’ Αναστασιάδης)
Aureliano Buendia έγραψε:Το πρώτο μου όμως τρελό ραδιοφωνικό καρδιοχτύπι ήταν ο ημιτελικός του '91 ΠΑΟΚ - παο στην Τούμπα, όπου κερδίσαμε με 1-0 και δεν ανατρέψαμε το 0-2 του πρώτου αγώνα.
Θα βρεις πολλά ντοκουμέντα για αυτό το ματς και τις αλητείες του Βασιλάκη στο PAOK RETRO topic από Praktorino και εμένα, εδώ:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=225

Aureliano Buendia έγραψε:Πολύ έντονα θυμάμαι και ένα άρης- ΠΑΟΚ 1-2, αλλά δεν μπορώ να το κατατάξω χρονικά...
…κατατάσσεται ( :D ) στις 17/4/1988 άρης – ΠΑΟΚ 1-2 (Δημητριάδης 57’ – Σκαρτάδος 58’, Μαυρομάτης 85’)
Εικόνα

Aureliano Buendia έγραψε:Τηλεοπτικά, η πρώτη φορά που θυμάμαι να στήνομαι με αγωνία μπροστά στην οθόνη με τον παππού μου ήταν σε ένα ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 3-2, όπου είχαμε προηγηθεί με το καγκουρώ Τζόνυ και είχαμε εν τέλει μειώσει με φάουλ του Λαγωνίδη.

…σε ένα ματς με πολλά ΠΑΟΚια στην εξέδρα του παλιού Καραϊσκάκη και πολλά επεισόδια… έγινε στις 12/1/1992 και όντως χάσαμε 3-2 (13’ Αναστασιάδης 0-1, 17’ Τσαλουχίδης, 29’ Σάβιτσεφ, 82’ Προτάσοφ, 90’ Λαγωνίδης 3-2)…
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Aureliano Buendia έγραψε:Πρωτο ματς στην Τούμπα, χωρίς να παίρνω και όρκο :? , ήταν ένα ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1, με σκόρερ το Μάκη Χάβο με σουτάρα και νομίζω το καγκουρό Τζόνυ, ενώ είχε μειώσει ένας κύριος ονόματι Μάκης Τζάτζος, αν θυμάμαι καλά...
…ήταν στις 24/10/1993:ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1 (45’ Χάβος, 81’ Αναστασιάδης – 85’ Τζάτζος)...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

GORDON,
το να πω μονάχα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο αλλά είναι το μόνο που μπορώ να κάνω.
Σ' ευχαριστώ λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου και των παιδικών μου αναμνήσεων

ΥΓ Μήπως υπήρχε και ακόμη μια νίκη στο Χαριλάου με 1-2 κάπου σε εκείνα τα χρόνια?
Σαν να θυμάμαι να μας μειώνουν στο σκορ στο τέλος, νομίζω μας το έβαλε ο μετέπειτα δικός μας Αντώνης Γιουκούδης.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Σωστός... 23 Δεκεμβρίου 1992, άρης - ΠΑΟΚ 1-2 (11' με πέναλτι Λαγωνίδης, 58' Μπορμπόκης και 85' με πέναλτι ο Γιουκούδης)...

Είναι πολλές οι νίκες μας εκεί μέσα βλέπεις και καμιά φορά μπερδευόμαστε... :D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Αυτή ήταν η δική μου ραδιοφωνική ανάμνηση :!:
GORDON, και πάλι ευχαριστώ, με συγκίνησες που μπήκες στον κόπο να τα ανασύρεις όλα αυτά, αναβίωσε τόσο έντονα η αίσθηση της παιδικής ανατριχίλας όταν άκουγα τη λέξη ΠΑΟΚ και έβλεπα τη φανέλα.

ΥΓ Πιο έντονα καρφωμένη μου έχει μείνει η ολόμαυρη σε εκείνη την ήττα με 3-2 από τον ολυμπιακό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”