Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τέσσερα γράμματα χωρίς νόημα, ένα αφηρημένο σήμα, μία ξεχασμένη ιστορία.
Όσο αφήνετε να χάνεται ο λαός, τόσο βλάπτετε τον ΠΑΟΚ.
Εγώ πάντως θα είμαι εδώ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ....
Ο ΠΑΟΚ με στήριξε στα δύσκολα. Όταν είχα προσωπικά προβλήματα από τον ΠΑΟΚ αντλούσα δύναμη. Όταν χρειάστηκα βοήθεια ήταν εκεί. Τώρα θα είμαι και εγώ εδώ για τον ΠΑΟΚ που αγαπάω.
Και δεν θα αφήσω να χαθεί τίποτα από όσα έχουμε κερδίσει στα 84 χρόνια ζωής με το όνομα ΠΑΟΚ και στα υπόλλοιπα χρόνια της ιστορίας μας ακόμα και με άλλα ονόματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αντανακλάται και εδώ μέσα με τον καλύτερο τρόπο.
Εχει χαθεί η μπάλα στο που τελειώνει η διαφορετική άποψη και σκέψη και στο που αρχίζει η ισοπέδωση και το κράξιμο.
Και κάπου εκεί βγαίνουν και οι ψωλές έξω να τις μετρήσουμε για να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη και ποιός θέλει το καλό του ΠΑΟΚ περισσότερο απ' τον άλλο....α πάγαινε από δω ρε μαλάκα που έχεις και διαφορετική άποψη από μένα,φυτό με μειωμένο IQ.
Ο Ζαγοράκης έκανε λάθη,όλοι το βλέπουμε και το ξέρουμε αυτό όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε,νομίζω τα ξέρει και ο ίδιος.
Αλλοι στέκονται σ' αυτά και επιμένουν και άλλοι τα προσπερνάνε γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν αυτού.
Προσωπικά όσο και αν δεν έβαζα γλώσσα μέσα όταν κάτι δεν μου άρεσε,δεν ξέρω τι είναι το πιό σωστό πλέον.
Δυστυχώς ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ (μοιάζει να) είναι μονόδρομος που κουβαλάει μαζί με τα καλά του και τα όποια στραβά του και συνήθως όταν δεν έχεις άλλες επιλογές πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να αποδειχτεί η μοναδική σου επιλογή και ιδανική ταυτόχρονα.Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό σαν ΠΑΟΚτσή πάντα με το πιστόλι στον κρόταφο είμασταν.....μη μιλάς γιατί ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει....ποτέ δεν υπήρξε αυτό που στους άλλους είναι ρουτίνα,η δεύτερη,η εναλλακτική επιλογή που και θα μας απελευθέρωνε απ' αυτό το αδιέξοδο και πιθανώς θα έκανε καλύτερη και την πρώτη επιλογή.
Προσωπικά νομίζω πως ο Ζαγοράκης δικαιούται να κάνει λάθος και να πάει στράφι η φετινή χρονιά,αν και το ότι μπήκαμε στους ομίλους απέτρεψε απ' το γίνει καταστροφική η φετινή περίοδος.Ας πάει στράφι η φετινή χρονιά λοιπόν αρκεί να έχουν διδαχτεί στη διοίκηση κάτι απ' όλο αυτό και ελπίζοντας ότι όλο αυτό θα φέρει κάτι καλύτερο του χρόνου.Εχει ο Ζαγοράκης το δικαίωμα αυτό από μένα τουλάχιστον.
Το ότι φέτος θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα και μάλιστα χαλαρά αν "το κάναμε όπως πέρυσι" και πως χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία είναι παραμυθάκια και έχει πολλά χρόνια που σταμάτησα να τα διαβάζω.
Αλλωστε είπαμε πρέπει να αγαπήσουμε την ομάδα,περισσότερο από μία νίκη που μπορεί να έρθει και με εντελώς τυχαίο τρόπο....η αγάπη όμως αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάζεται από συγκυρίες και προσωπικά καπρίτσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνο που το οικονομικό πλήγμα αν δε βγει η ομάδα Ευρώπη θα είναι μεγάλο αν πάει στράφι τόσο η χρονιά...
τότε να δούμε ποιος θα τραβήξει το κουπί...γιατί ως γνωστόν οι φανέλες δε βγαίνουν μόνες τους Ευρώπη...την έχουμε σχεδόν ξαναπατήσει με αυτό το θέμα...
θελω να πω απλα πως δεν εφυγε ο ζαγορακης αλλα ο βιολιδης...οποτε θεμα αντικαταστασης του προεδου δεν υπαρχει.εχουν μαλλιασει τα πληκτρα μας να το γραφουμε...τι θα πει δε φοβαμαι εχω βρυζα....μας εδωσε κανεις την εγγυηση οτι αμα καταρευσουν ολα ο ζησης θα επιστρεψει?ξερετε οι καβαντζες εστω και ανα ειναι υποτιθεμενες κανουν τουσ ανθρωπουσ αχαριστους...το θεμα μας στον ΠΑΟΚ ειναι οτι εχουμε ζαγορακη μεν αλλα χωρις σωστουσ συνεργατες.ο ζαγορακης ακομη και σαν ποδοσφαιριστης ποτε δε μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης αλλα δε μπορω να μην αναγνωρισω την προσφορα του με τα οποια λαθη του...δεν εχει σημασια.μην κατηγορειτε τον προεδρο για τις απωλειες....αυτος που φειγει το κανει συνηθως επειδη θελει νε το κανει...(δεν ακουσαμε καμια απωληση)...φταει στην ισως αστοχη μετεπειτα επιλογη αλλα για σκεφτειτε περασε ο ζαγορακης εστω και μια ηρεμη μερα απο το καλοκαιρι και μετα....γερο στομαχι εχι εγω θα ειχα φυγει....επισης να θυμησω για το βιολιδη οτι μεχρι χτς για τους περισσοτερουσ ητανε καρκινος για την ομαδα....τωρα ειναι μεγαλη απωλεια....?????????????δε θα σταματησουμε ποτε να εκπλησουμε ακομα και τουσ ιδιους μας τους εαυτους ........το θεμα ειναι να μεινει ο ζαγορ και να κανει μια καλη διανομη ρολων γιατι δε μας βλεπω καλα κατι γινεται για να φευγουν ολοι....και αυτο το κατι ο ζαγορακης πρεπει να το βρει και να το πολεμησει
zisis the end έγραψε:τι θα πει δε φοβαμαι εχω βρυζα....μας εδωσε κανεις την εγγυηση οτι αμα καταρευσουν ολα ο ζησης θα επιστρεψει?
αν αναφέρεσαι στο παρακάτω που έγραψα
Bono έγραψε:
Δεν ανησυχώ πάντως ότι και αν γίνει.....έχω Βρύζα ως διάδοχη κατάσταση που μόλις δει πως ο ΠΑΟΚ μένει ακέφαλος και κινδυνεύει θα παρατήσει Σάντος Εθνική και Πιλάβιο και θα τρέξει να μπει μπροστά.
sorry,αλλά μάλλον δεν έπιασες το point.
Kαι για να το ξεκαθαρίσω καλύτερα,άμα φύγει ο Ζαγοράκης, θα είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε αν θα έχει τότε τα κότσια και τη θέληση να μπει μπροστά....γιατί έχει αρχίσει και καταντάει βαρετό στον ΠΑΟΚ να ξεσκίζονται οι παρόντες και να αποθεώνονται οι απόντες.
Λόγια λόγια λόγια και αρχιδιές στην τελική.
Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Ένας ένας παίρνουν τον μπούλο.
Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω πόσοι και πόσοι έχουν φύγει μέσα σε 3 χρόνια.
Γιατί όμως έχει αναρωτηθεί κανείς?
Έχει αναρωτηθεί επίσης κανείς ποιος τους αντικαθιστά όλους αυτούς?
Και επιτέλους πότε θα καταλάβουμε ότι και λάθη θα γίνουν ειδικά απο πρόσωπα που εμείς φέραμε και γνωρίζουμε άριστα ότι τα λάθη αυτά ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δεν διογκώνονται κάθε μέρα?
Εδώ μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες αντίστοιχα κάνουν επεισόδια για παράδειγμα και αποκλειστικά φταίνε οι κακοί αλήτες συνδεσμίτες?
Και επειδή ένας έμεινε ακόμα και σιχάθηκα να ακούω άλλο λόγια.
Και δεν βλέπω καμία διάθεση απο κανέναν για καμία συσπείρωση πίσω του.
Αντιθέτω παρατηρώ να αναγκάζεται συνέχεια να ζητάει συγνώμες και να βγαίνει να παραδέχεται δημόσια για λάθη και παπαριές.
Ανάθεμα και αν ξέρω άλλη ομάδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και ανάθεμα και αν ξέρω και λαμόγια να παραιτούνται απο ομάδες για λόγους ευθιξίας.
Όχι, λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε ονόματα. Και δεν υπάρχουν γιατί δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί μέσα στην ΠΑΕ και στον Α.Σ. που θα διασφαλίσουν ότι η ομάδα δε θα είναι εξαρτημένη από τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Αυτή είναι η αλήθεια.
Ακόμη και τώρα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει την πραγματική επανάσταση. Ίσως είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή γι αυτό...
Όπως είχα γράψει όταν είχε φύγει ο Ζαγοράκης πέρσι (και είχε έρθει ο Βρύζας):
fuzztone έγραψε:
Ξαναλεώ, χρειάζεται να δοθεί θεσμική λύση στο θέμα της διοίκησης της ΠΑΕ. Οι επενδυτές μας τελείωσαν, δείτε τριγύρω στις άλλες ομάδες, άσχετα αν θα παρελάσουν διάφορα ονόματα από τα ΜΜΕ στο άμεσο μέλλον. Ο στόχος πρέπει να είναι η αύξηση των εσόδων της ομάδας μέσω της αύξησης των μελών της, μέσα σε ένα διαφανές και ξεκάθαρο πλαίσιο-καταστατικό.
Φυσικά δε γίνονται όλα σε μια μέρα. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει στόχευση. Ελπίζω να μην αληθεύει το ρεπορτάζ του δικεφάλου για τις προθέσεις της διοίκησης και να ισχύει αυτό που είχε δηλώσει ο Ζαγοράκης ότι στόχος του είναι να εκλέγονται οι διοικήσεις από το λαό-μετόχους.